Orijinalini görmek için tıklayınız : Üst Kapak Çatlağı YARDIM
Burak SARIKAYA
25-03-2011, 01:41
Kadett'imin üst kapağını çatlattım,yenisinin fiyatı çok yüksek geldi bana çatlak iken uzun yolda yaptım ama motor yağına su karışıyor yağı sık sık değiştiriyorum,döküm kapağa kaynak tutar mı tutarsa ne kadar süre beni götürür ? Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var saygılar.
Tutar. Gaz altı ya da tig kaynak yaptıracaksınız. Elektrod kaynağı falan denemeyin. Çatlağın nerede olduğunu görebildiğinizi varsayıyorum.
Doğru yapılırsa uzun süre sorunsuz kullanabilirsiniz.
seri üretim kapaklar bildiğim kadarıyla hepsi döküm zaten iyi kaynakçı bulursanız çatlakta tamir edilemeyecek gibi değilse yaparlar sıkıntı olmaz
Burak SARIKAYA
25-03-2011, 17:25
Teşekkürler
embiya26
25-03-2011, 17:30
kıamam ben sana yawru kanser etcek senı oaraba kardesım
tdipower
25-03-2011, 18:02
iyi bir kapak ustası gayet güzel onarır :) işçilik sağlam olsun yeterki
300 tl ye ankarada bir arkadaş satıyor daha bir kere bile taşlanmamış dediğine göre kaynak işi olmaz ise aklında bulunsun telefon numarasını veririm sana.
Burak SARIKAYA
28-03-2011, 02:43
Embiya nazar kardeşim vallahi nazar :) Teşekkür ederim irtibata geçerim ben duruma göre sizinle.
Hızlı_Fransız
28-03-2011, 04:38
dökme demir ise dikiş yapılabilir eger olacak gibi ise çünkü bu tarz kapaklar çatlayınca genelde çöp oluyorlar... eger aliminyum dökme ise sorun olmaz korkma her türlü kaynak ile yapılır sorun olmaz...
Bone-crusheR
28-03-2011, 06:59
sadece kapakla urasan dukkanlar var kaynak yapılır ama yapılacak bi yerde olmasıda onemli yoksa hem maliyetli hemde saglıksız oluyo 0 kapak yarı fiyatına gelio maliyet