Orijinalini görmek için tıklayınız : scırocco,guiletta,rcz?
react1ve
25-03-2011, 23:12
ablam kadar yakın olark gordgm bı arkdsm artık zamanı gelen aracını degıstrme kararı aldı..(2003 golf)fakat bu ucu arasında bı turlu karar veremedık kı cok agır basan taraf rcz ama fıyat farkı da goz ardı edılcek gıbı degıl tabı..bu araclar hakkında bılgılerınızı paylasırsanz sevnrm..karsılastrmaları tercıhlerı sbeplerıyle belırtrsnz daha hos olr..
erkin006
25-03-2011, 23:16
3üde birbirinden çok farklı araçlar...
ben kendi adıma rcz diyebilirim...
Gokhan43
25-03-2011, 23:21
Rocco ve Guiletta aralarında mukayese edilebilir de RCZ farklı tamamen bence bunların yanında yapısı olarak :)
react1ve
25-03-2011, 23:22
Rocco ve Guiletta aralarında mukayese edilebilir de RCZ farklı tamamen bence bunların yanında yapısı olarak :)
bunun farkndayım ama benım ogrenmek ıstedgım bu araclar hakkında bıldıklerınız.
Rcz farklı bir klasmanda koşuyor. Rcz alıcağım bir araç olmadığından diğer iki araç arasında alfayı seçerdim.
kesinlikle RCZ pişman olmazsınız
react1ve
25-03-2011, 23:34
kesinlikle RCZ pişman olmazsınız
ndn rcz ama abı?aradakı fıyat farkını bana acıklayacak?farklı klasman derken acıklarsnz?
erkin006
25-03-2011, 23:45
en basiti rcz iki kişilik...roccoda aile için uygun değil...
siz beklentilerinizi yazarsanız ona göre yorumlayalım:) genelde kaç kişi binecek arabaya vs...
Bu 3lü arasında en mantıklısı fiyat ve performans açısından rocco olur.
Ama bence bu arabalara o kadar para vereceğine sıfır km donanımlı çok güzel bi Mini alabılır :)
ndn rcz ama abı?aradakı fıyat farkını bana acıklayacak?farklı klasman derken acıklarsnz?
araç arkadan 100 m öteden baktığında porsche cayman edası var aracın içinde kendini pahalı bir spor aracın içinde hissine kapılıyosun performansı tatminkar ama tabiki şahsi fikrim
react1ve
25-03-2011, 23:59
siz beklentilerinizi yazarsanız ona göre yorumlayalım:) genelde kaç kişi binecek arabaya vs...
genelde 2 kısı bınecek..
react1ve
26-03-2011, 00:10
araç arkadan 100 m öteden baktığında porsche cayman edası var aracın içinde kendini pahalı bir spor aracın içinde hissine kapılıyosun performansı tatminkar ama tabiki şahsi fikrim
kesınlıkle katılyrm..
onursumer
26-03-2011, 00:12
rcznın tasarımı vs çok farklı eğer 2kpı birşey düşünülüyorsa kesinlikle rcz
eğer hb tarzı bi araç düşünülüyorsa alfa gerçekten tasarım konfor kalite her konuda başarılı
rcZ harika birşey , 2 kişi sorun olmayacaksa alınmalı :)
Bi bayan için Scirocco cok güzel araç bence.
alfa en uygun fiyatlısı , yüksek donanımlı bir alfa parasına boş bir scirocco alınabilir. orta donanım rocco fiyatına ise rcz alınabiliyor sanırım. bunların içinde piyasa değerini en iyi scirocco korur. ikinci elde rahat rahat satarsın. uzun süre binilecek ise alfa tercih edilebilir , yüksek donanım olacağı için , veya dizel seçeneği mevcut. içlerinde yapılan genel testlere ve yorumlara göre en hızlısı sciroccodur burun farkı ile tabi. ayrıca rocco ve rcz de otomatik seçeneği mevcut.
bu üçlü arasından alfayı 175 ps olanını 2 kez test ettim , scirocco aldım. rcz ye hiç bakmadım,
1. sebebim rcz nin 2 kişilik olması
2. sebebim scirocconun fiyat performansının beni tatmin etmesi ve otomatik olması
3. sebebim alfanın 2. el değerinin çok değer kaybettiğine dair halkımızda genel bir yargı olması. ( araç ne kadar iyi olsa dahi piyasadaki genel yargılar 2. eli etkiliyor)
4. sebebim bu güne kadar sahip olduğum veya ailemden insanların sahip oldukları peugeot araçlar kendini kısa vadede çok saldı, belli arızalar ve sıkıntılar yaşandı veya sağından solundan sesler vs gelmeye başladı. belki bize bu şekilde denk gelmiştir genellemek mümkün değil sonuçta fakat kendi başımıza gelince ister istemez bu alternatifi eledim.
5. scirocco gazlamazsan acayip az yakıyor.
yanlışınız var rcz 4 kişilik..
evcil hayvanlar sığabiliyor :) insan yolculuk edebilecek alan yok bence rcz arkasında, şirokkoda da 175 üstü sıkıntılı olur arkada. 2 bay 2 bayan ideal şirokko için, gui ise aile aracı güzel :)
rcz ye verilecek 70 milyara acırım. fiyat / performans açısından en mantıklısı guiletta. ayrıca çokta güzel. (direksiyonu hariç)
CeM öZeR
31-03-2011, 10:23
Eğer tüm herkesin söylediğine bir ekleme yapılacak olursa 2. el de peugeot ve alfa bi kaç sene sonra sciroccoya oranla çok çok fazla değer kaybedecek. Diyelim 3 arabayıda ortalama 60-70.000 tl civarında aldınız. 3 sene sonra satmak mı istediniz? O zaman alfa 34-35,peugeot 38-40,scirocco 44-45 civarı gider. Güvenlik olarak burda en üstün araç sciroccodur hiç şüphem yok.
ahmetuygur
31-03-2011, 10:35
rocco derim
Antalyalogy
31-03-2011, 10:49
Üçünede bindim, inceledim.
RCZ kesinlikle farklı bir klasman , mükemmel bir dizayn diğer ikisine göre çok daha kaliteli ve spor araca yakışır kokpit ,full+full geliyor zaten ..
Antalya da alanların hepsi memnun...Alfa yı ben de çok sevmiyorum.Rocco da çok kişide var.İçinin de bir golf den farkı yok ama dışı güzel..
Gezerken herkez bana baksın içi dışı çok güzel ileri teknoloji motor basmazsam az yaksın diyorsanız RCZ
VW dayanıklılığı,karizma olsun , içi vasat olsun , herkesde olandan bende de olsun diyorsanız rocco
Üçünede bindim, inceledim.
RCZ kesinlikle farklı bir klasman , mükemmel bir dizayn diğer ikisine göre çok daha kaliteli ve spor araca yakışır kokpit ,full+full geliyor zaten ..
Antalya da alanların hepsi memnun...Alfa yı ben de çok sevmiyorum.Rocco da çok kişide var.İçinin de bir golf den farkı yok ama dışı güzel..
Gezerken herkez bana baksın içi dışı çok güzel ileri teknoloji motor basmazsam az yaksın diyorsanız RCZ
VW dayanıklılığı,karizma olsun , içi vasat olsun , herkesde olandan bende de olsun diyorsanız rocco
aynen katılıyorum bro sana:icon_tup:
evet scirocco piyasada çok var, çok fazla tercih ediliyor. hele ki beyazı
Yapmayın allahını severseniz RCZ nin kokpiti içi güzelmi :)
O vites topuzu ney öyle , el freni desen bi acayip, heleki direksiyon başlı başına facia 206direksiyonu gibi spor araca hiç yakışmayan bi direksiyon. Müzik sistemi desen Navigasyo bile yok normal bi cd calardan farkı yok :) Min 65 70bin gözfen cıkarıcaksın RCZ için o paraya Sciroccolardaki donanımı saymayayım ben hiç :) Bu sınıfta Scirocco tek geçerim 3 araba içinde. Renk olarak beyaz cok var dersen, mavisi kırmızısı füme cok güzel yakısıyo sciroccoya
Yapmayın allahını severseniz RCZ nin kokpiti içi güzelmi :)
O vites topuzu ney öyle , el freni desen bi acayip, heleki direksiyon başlı başına facia 206direksiyonu gibi spor araca hiç yakışmayan bi direksiyon. Müzik sistemi desen Navigasyo bile yok normal bi cd calardan farkı yok :) Min 65 70bin gözfen cıkarıcaksın RCZ için o paraya Sciroccolardaki donanımı saymayayım ben hiç :) Bu sınıfta Scirocco tek geçerim 3 araba içinde. Renk olarak beyaz cok var dersen, mavisi kırmızısı füme cok güzel yakısıyo sciroccoya
evet evet ,, fümeside güzel :D:D:D
react1ve
31-03-2011, 21:39
sanırım rcz alcaz..ama denıldıgı gıbı 4 kısı bınmesı ımkansz gıbı bısey evcıl haywan olayı cok dogru bı tabır sanırım =)) rocco da 2ıncı sırada..alfanın 2ıncı elı sıkıntıda tabı kı alırken bunu da goz onunde bulundurarak alcaz..
erkin006
31-03-2011, 21:41
evcil hayvanlar sığabiliyor :) insan yolculuk edebilecek alan yok bence rcz arkasında, şirokkoda da 175 üstü sıkıntılı olur arkada. 2 bay 2 bayan ideal şirokko için, gui ise aile aracı güzel :)
levent gerekli yanıtı vermiş benden önce...4 anadolu erkeği yada arkaya at gibi iki abla alamıyorsun:D
ocean0636
31-03-2011, 21:56
Rcz nın tıpı cok tuhaf gelıyor bana ve bır bayan ıcın cok büyük bence..
Guiletta ise tipi falan gayet hoş fakat 2. el dusununce biraz ürkütüyor ve tabiki parça fiyatları bakımı vs.
Scirocco ise görüntüsü 2. eli bakımları vs. her açıdan en mantıklısı bence, diğer araçların bir süre sonra modası geçecektir fakat Rocco tahtını kimseye bırakmamakta kararlı görünüyor.. :)
Min 65 70bin gözfen cıkarıcaksın RCZ için o paraya Sciroccolardaki donanımı saymayayım ben hiç
Sayarmısınız rica etsem ?
mesela RCZ 19" jant std desem
deri koltuklar std desem
hatta elektrikli ısıtmalı koltuklar std desem
komple deri dashboard std desem
bi-xenon std desem
aktif kanat std desem
vb bilindik donanımlar
Scirocco dada sağlam bir opsiyon fiyatı verirseniz güzel donanım alabiliyorsunuzda
RCZ in ötesinde bişey alamazsınız..
Peugeot veya özellikle fransız araçlarında donanımlar çok cömerttir tartışmasız bi şekilde
Yanlış konudan daldınız RCZ hakkında :)
react1ve
31-03-2011, 22:24
deri koltuklar std desem
bi-xenon std desem
aktif kanat std desem
:icon_tup:
Low-Rider
01-04-2011, 07:51
Peugeot için direksiyon 206 deniyorda rocco'non konsolu komple golf o ne olcak:)
Bu 3'lü arasından tercihim rcz olurdu
bykarakus
01-04-2011, 08:11
Mepaya ilk gelen araci ben aldim zevkimi de aldim sattim herturlu bilgi konusunda yardimci olurum...
Arkasi gercekten insan oturabilecegi gibi degil bu yonden dezavantaj ama bayan icin arkasi canta vs koymak icin cok ideal bagajida buyuk...
Arac km de kullanima endeksli olarak 350-400 krs arasinda yakiyo...
Kullanimi rocco gibi konforlu degil bence spor arac oldugu icin yoruyo...
Cok asiri dikkat cekiyo herkezin gozu ustunuzde kaliyo vede dogal olarak nazara geliyo.... :)
Araci 2 ay once sattim amcama oda gecen hafta baskasina satti satilan fiyatta 68.000 tl...
Son olarak bayan icin cok sık bi arac bende rczden yanayim....
deri koltuklar std desem
bi-xenon std desem
aktif kanat std desem
:icon_tup:
Standart degil turkiyeye ilk gelen 50 arac lansman araci oldugu icin standart mesela birdaha sedefli beyaz gelmicek opak gelicek rcz evet pug un yaptgi guzel bi arac ama direksyon hele o 2004 ten kalma vites beni benden aliyo:D
Peugeot için direksiyon 206 deniyorda rocco'non konsolu komple golf o ne olcak:)
Bu 3'lü arasından tercihim rcz olurdu
Evet orasi oyle ama vw grubun ici hep ayni bentley ve porsche haric lamborghini dahil hepsinin ici ayni lamboyada bu yuzden kilim ama yinede rocco nun ici rcz den iyi direksyon vites degisimi lazim
bykarakus
01-04-2011, 08:44
Rcz ve 106gti rolling yaptik gti kisada 2 3 boy atti sonradan acilan rcz farki yok etmekle beraber kafada ondeydi :D
bykarakus
01-04-2011, 08:45
Bence rcz nin direksiyonu bildigin lambo direksiyonu gibi
rcz nin içini canlı görmedim ama resimlerden baktığım kadarıyla spor araca bindiğinizi hissettiricek pek bir detaya rastlamadım açıkcası. Direksiyon berbat. vites topuzu nerdeyse tavana değecek upuzun. konsol 307 le aynı gibi nerdeyse. Benim dikkatimi çeken tek güzel detay deri koltukları ve konsol kaplaması gerçekten güzel olmuş. RCZ düşünüyorsanız bence 308cc ye bir bakın derim. hem daha kullanışlı hemde hardtop cabrio, yazda geliyor cabrionun keyfi başka. ayrıca rcz den daha güzel olduğunu düşünüyorum
Sayarmısınız rica etsem ?
deri koltuklar std desem
bi-xenon std desem
aktif kanat std desem
vb bilindik donanımlar
Scirocco dada sağlam bir opsiyon fiyatı verirseniz güzel donanım alabiliyorsunuzda
RCZ in ötesinde bişey alamazsınız..
Peugeot veya özellikle fransız araçlarında donanımlar çok cömerttir tartışmasız bi şekilde
Yanlış konudan daldınız RCZ hakkında :)
yukarıda saydıklarınız içinde aktif kanat hariç diğerleri sciroccoda alınabiliyor, ayrı olarak adaptif şasi , sunroof , navigasyon ( veya en boş versiyonunda da 6 cd li dokunmatik ekranlı ses sistemi mevcut) , direksyondan vites değiştirme gibi rcz de olmayan donanımlarda alınabiliyor.
Ama şunda haklısınız ,
1 -son zamlardan sonra rcz standart donanımında bir rocco daha pahalı olur.
2- scirocconun ön paneli golfe benzer.
bir detayı eklemek lazım , sciroccoda alabileceğiniz vienna derinin kalitesine bakmak lazım. rcz de standart sunulandan daha iyi olabilir.
deri hariç RCZ'nin de konsolu 308 ile aynı değil mi?
rocco iyidir bunların arasında, satarken kaybettirmeyen, donanımı iyi en iyisi bence ama rcz de cok keyifli bi arac, ustelik gercekten ici cok kaliteli, aynı donanımları roccoya eklersek cok yuksek fiyatları buluo, alfa hakkında yorum yok
bykarakus
01-04-2011, 10:52
Hemen hemen ayni :))
bu ayki evo dergisinde audi tt 2,0 tfsi , rcz 1,6 200 hp ve scirocco 2,0 tsi karşılaştırması var.
bu ayki evo dergisinde audi tt 2,0 tfsi , rcz 1,6 200 hp ve scirocco 2,0 tsi karşılaştırması var.
heyecanla beklemeliyiz gibi soyledin hocam:D
heyecanla beklemeliyiz gibi soyledin hocam:D
:) , yok be heyecana gerek yok sonuç belli zaten :D
bu arada senin göstergede OMG yazıyor sanırım , çok güzelmiş :)
hehehehe dergide karsılastırmayı yapan arkadas da boyle bi celiskiye dusmus heralde hangisini alsam acaba diye :D
bu arada senin göstergede OMG yazıyor sanırım , çok güzelmiş :)
ewt :D saolasın :D
devil_berk22
01-04-2011, 12:09
Guiletta diyorum. Nedenlerime gelince. Bu 3 araç arasında bana en yakın gelen ve en mantıklı gelen seçimin bu olduğunu düşünüyorum. Scirocco özellikle beyaz renginden her köşe başında bir adet mevcut. Rcz ise pug un 308 ile aynı iç mekana sahip dış kısım olarak dikkat çekici bir modeli ancak bana nedense hiç mantıklı gelmiyor bi araç dikkatlari üzerine toplama dışındada özellikleri olmalı (motoruna lafım yok turbo oluşundan dolayı) mesela spor bi konsol vs. guiletta ise farklı motor seçenekleri ve piyasada fazla olmayışı fiyatının alınabilir oluşu ve italyan estetiğine sahip oluşu nedense her zaman farklı ve özel bi araç olmuştur benm gözümde
RCZ dikkat edin 308le aynı hemen hemen gerçekten. :) Ya valla Sciroccodan üstün bi araç degil sonuçta ben bunu bilirim. :)
TolgaEsentepe
01-04-2011, 21:20
aralarında en yakışıklısı rcz kesinlikle.. klasik fransız arabaları eleştirmeleri.. rcz pejo değilde japon yada bir alman yapsaydı çok beğenilirdi sanırım
RCZ ile diğer 2 si yan yana gelince fark ortaya çıkıyor, RCZ'ye insanların söyleyebildiği tek yorum aaa peugeota okadar para veriliri mi, 96 senesinde yapılan GTI'lar hala can yakıyor, başka yoruma gerek yok ama torpido kalitesi, koltukları, carbon tavan eziyor, ayrıca rcz doluluğunda rocco 90.000tl'ye filan gelir heralde.
bykarakus
01-04-2011, 21:48
RCZ:icon_tup: .
İçimden RCZ demek geliyor ama en mantıklısı Scirocco galiba...
erkanayasli
03-04-2011, 21:33
evo dergisindeki karşılaştma yapılmış sirocco tt ve rcz. pistte kendisinden daha güçlü 211lik tfsi tt yi 1.4 sn geride bırakmış en iyi tur zamanında. 210 luk siroccodanda 0.4 sn geri kalmış. 200 lük rcz. ve esp kapalı vaziyette atılmış turlarda var.. yani sonuç bütün alman arabalarından daha iyi yol tutar peugeotun herhangi bir arabası :)
CeM öZeR
05-04-2011, 08:16
evo dergisindeki karşılaştma yapılmış sirocco tt ve rcz. pistte kendisinden daha güçlü 211lik tfsi tt yi 1.4 sn geride bırakmış en iyi tur zamanında. 210 luk siroccodanda 0.4 sn geri kalmış. 200 lük rcz. ve esp kapalı vaziyette atılmış turlarda var.. yani sonuç bütün alman arabalarından daha iyi yol tutar peugeotun herhangi bir arabası :)
Bu birazcık fazla iddialı bir yargılama oldu bence :)
Ufak bir hatırlatma Golf 3 GTI zamanının yol tutuş konusunda Sınıfında Dünya birincisi. - 106 gti - 206 gti - 306 gti gibi sınıfına yakın rakiplerinin hepsini geride bırakmıştır. Sadece genel yargılamaya bir örnek vermek istedim. ;)
react1ve
05-04-2011, 23:03
rcz ıle teste cıktım ve daha oncede arkdsmn scıroccosuna bınmıstm ama sanrım rcz her acıdan daha cok hosuma gıttı sadece ılerısı ıcın sıkıntılıym.sonucta scırocco satılrken de vwden dolayı sıkıntı yasatmaz ama ya rcz? daha guı bakamadım.su anda rcz agır basıyor..
Ufak bir hatırlatma Golf 3 GTI zamanının yol tutuş konusunda Sınıfında Dünya birincisi. - 106 gti - 206 gti - 306 gti gibi sınıfına yakın rakiplerinin hepsini geride bırakmıştır. Sadece genel yargılamaya bir örnek vermek istedim. ;)
Daha neler. :)
pesimist206
05-04-2011, 23:36
yani sonuç bütün alman arabalarından daha iyi yol tutar peugeotun herhangi bir arabası :)
yapmayın abı gozunuzu sevıyım yuruyen tabutları almanla kıyaslamayın en azından :)
araba alıyorken bızım mılletımızde bı hastalık var arabaya degılde markaya verılır o para ve en mantıklısıda alman tabıkı 2.el guvenılırlık tasarım ve memnunıyet yanı 70 bın lıra verıpte cakma tt dıye adlandırılan bır araca ben bınmem acıkcası =)
yapmayın abı gozunuzu sevıyım yuruyen tabutları almanla kıyaslamayın en azından :)
Neyi yapmasın. Oraya süper güvenli 200'le duvara vur ölmezsin felan mı yazmış. Yada içi çok konforlumu yazmış. Yazdığı konu başka seni yapma gözünü sevim diyerek örnek verdiğin yer başka. Elma ile armut olmuş bu.
testin devamı ve direksiyon tepkileri... ve testi yapanın hangi arabada inesim gelmedi dediği araç da RCZ değil Rocco ama değil mi :)
pesimist206
05-04-2011, 23:59
Neyi yapmasın. Oraya süper güvenli 200'le duvara vur ölmezsin felan mı yazmış. Yada içi çok konforlumu yazmış. Yazdığı konu başka seni yapma gözünü sevim diyerek örnek verdiğin yer başka. Elma ile armut olmuş bu.
ben yol tutusla ılgılı olarak yazdım o yapmayın etmeyın mesajını sımdı her pug her almanda cok daha ıyımı yol tutuyor yanı bunumu kabullenelım :)
gerı kalanı baslıga verdıgım cevabım
yol tutuş ve golf 3?
herhalde tüm zamanların en çok virajda yatan ve oversteer da ne yapacağını bilemeyen aracı demek istedin :)
saydığın 3 araçtan sadece 206 gti dan iyidir yol tutuşu ve viraj hakimiyeti...
Neyse konuyu dağıtmayalım, o paraya öyle bir araç alıcaksam, arka koltuk sıkıntısı yoksa rcz alırdım, çok yakışıklı bir araç sürüşüde eğlenceli teker pozisyonları direksiyonu güzel geldi, 2. sıraya roccoyu, 3. yede giu koyardım...
barışbazan
06-04-2011, 02:17
aralarında en yakışıklısı rcz kesinlikle.. klasik fransız arabaları eleştirmeleri.. rcz pejo değilde japon yada bir alman yapsaydı çok beğenilirdi sanırım
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::)
barışbazan
06-04-2011, 02:30
Guilettanın iç tasarımı bana hiç gelmediğinden Scirocco ve RCZ arasında gidip gelirdim ama kesinlikle RCZ nin tasarımı gösterişi Scirocco da yok ama onun da hakkını yememek lazım hala bakarım görünce:)
2.elde Scirocconun daha az değer kaybedeceği aşikar fakat RCZ in de o kadar düşeceğini düşünmüyorum....2 kişi problemi yoksa aklım Scirocco da da kalarak kesninlikle RCZ derim yürüyen tabut vs aklınıza takılmasın artık euroncapten 5 yıldız almayan araç yok gibi:):):)ayrıca TT den ziyade 350z ye benzettiğimi de belirtmek isterim..hayırlısı olsun
Diger 2'sini gectim golf 3'un 206 gti ile resmi dergi tv vs. karşılaştırmasını paylasirmisiniz bilelim nerede geri bırakmış.
Sıfır gider alır krallar gibi binerim 2. el onemli degilse Rcz, 2. el ucuz temiz bulalım
sunroof xenon full deri ekran 18 jant olmasın disarida bunları 1000tl'ye takarım sonra karli satarım vergide dusuk mantığı ile rakipsiz rocco alınır.
roccolarda xenonlu farda su damlaciklari oldugunda servis dogal karşılıyor, ilk gelen araclardaki dsg ve motor sikkintilarinida paylaşmak lzm.
Painkiller
06-04-2011, 12:31
bu link fikrin hakkında tekrar düşünmene yardımcı olacaktır sanırım
YouTube - Top Gear 1999 Best Handling Car (http://www.youtube.com/watch?v=qXzbeFMGHAk)
bi bayana alacaksınız madem ben şunları söyleyim.
scirocco derim.
hepsinden kaliteli ve konforluki benimde almayı düşündüğüm bi araç.
daha fix bi duruşu var. görsel olarak en stil sahibide o.
tsida az yakar diğerlerinden.
rcz çok sert ve dar diyolar.
arka koltukları cep telefonları için yapmışlar heralde. :)
culyetta sadece arkada geniş diğerlerine bakarak.
vw üstündür alfa ve peugeotdan derim.
belgehan
06-04-2011, 16:08
Bayana alınacasksa şıklarda yok ama kırmızı beyaz tavanlı ve jantlı bir DS3 iyi gider gibime geliyor.
Eğer şıklardan birini seçmemi istiyorsanız scirocco...
Scirocco ilk çıktığından beri hastasıyım.
sadece o kadar para verip 0 almam , ilerde belki temiz bir 2. el olabilir :)
3 ününde görüntüsü güzel ama rcz ye bir türlü ısınamadım.
guiletta ve scirocco arasında kalsam kesinlikle scirocco yu seçerim .
react1ve
06-04-2011, 19:34
rcz gorntu acısından cok hos,farklı bı dızaynı war. scırocco her kose basında bırer tane gordugmz ıcın artık bıraz soguduk sanırım..guıletta da cok hos aslnda ama ıkıncı el pıyasası sıkıntılı kı guılettta nın da yerının ayrı olabılecegını dusunyrm ılerıde..su anda rcz agır basıyor bana gore..belkı de sadece goruntusu cekıyor ama adamlar yapmıs yanı..tabut muhabbetlerıne gelınce gecın abı bunları artık,arkads dogru solyr 5 yıldız almayn otmobl ck az,yok denebılcek kadar az ncap de.
Ben görsel olarak Scirocco'nun gerçekten hastasıyım. Yani gerçekten çok beğeniyorum. Hatta öyleki şu anki aracımdan oldukça memnun olduğum için değiştirmeyi hiç düşünmüyorum ama öyle birşey olucaksa sadece Scirocco için değiştirirm. Görsel olarak tam istediğim araç. Ama gel gelelim bence aşırı pahalı. İstediğim donanım ile istenen para birbirini örtmüyo. Klasik Türkiye WV mantığı. Ayrıca WV servisi eline düşmek istemem.
ben yol tutusla ılgılı olarak yazdım o yapmayın etmeyın mesajını sımdı her pug her almanda cok daha ıyımı yol tutuyor yanı bunumu kabullenelım :)
gerı kalanı baslıga verdıgım cevabım
Diğer arkadaşlar söylenecekleri söylemiş zaten.
Low-Rider
06-04-2011, 21:30
Gözüm basık rocco görmeye alışmış , dün bir tane orjinal yükseklikte rocco gördüm çok çirkin geldi gözüme:)
erkanayasli
07-04-2011, 20:50
almanları sorunsuz olarak söyleyen arkadaşlar şikayet var sitesine bir girsin baksınlar 1. sırada opel 3. sırada vosvos var. vosvos peugeotun 1.5 katı fazla opelse yaklasık 2 kat fazla. bu muhtemele satış rakamları ile orantılıdır. yani bütün hepsi adam gibi binersen sorunsuz ama eşşek gibi binersen bakarsan sorun cıkarır. sizin arabalarınızda sorunsuz biniyorsunuzdur muhtemelen aynı bizim sorunsuzca bindiğimiz peugeotlar gibi. bunların ikiside gavur malı. almanında fransızında bilmem neresine koyyum. bize bişey olmasın. lütfen bazı arkadaşları peugeotla alakalı bi konu olduğunda ısrarlar kötüleme işine girmesinler. hepimiz para verdik aldık. bunu iş haline getirip forumda peugeot konusu açılınca hemen zıplıyolar yazık. kimsenin kimsenin malını kötüleme hakkı yok. ayrıca golf 3 de hangi peugeottan iyi yol tutuyomuş ayrı konu. :)