Orijinalini görmek için tıklayınız : Benle Deneyecek İnsigniaaa aranıyor:D
flexamin
26-03-2011, 01:04
Stock catback li filtreli insignia ile hertürlü denenir
cemle denicek olan heralde vazgeçmiş :D benle denesin :)
arabamın specleri
aem filtre +60 lık borular+63lük downpipe+ ecs n75 +forge dv + standart yazılım+ arka koltuklar sökük..
Amaç : kendi aracımın insignia ile nasıl gitceğini görmek :) önceden bir insignia ile denicektik kısmet olmadı.
vtec var
vtecle deneyelım :)
flexamin
26-03-2011, 01:08
kanka herkesle denerim biliorsun :D ama sen hafifsin kilo olaraktan :D kendi ağırlığıma göre arıorum ama yinede denerim zevk almak sonuçta
yavuz364
26-03-2011, 01:08
Bence sen Volvo tır la flan dene :D :D burunlu bi MACK bulursan da süper olur yaa..
Zaten ilerde imkanım olursa bi MACK alıcam, o zaman deneriz bak ;)
Kanka ben agırım yaws o dengeler :D
flexamin
26-03-2011, 01:11
hehe deneriz nolcak yafs :D cemle de sıkıcam zevkine:D
ama hertürlü insignia, volvo s40 2.0T , laguna 2.0.t , nebilem bana denk olanlar ile denemek istiom :D
CasabLanca
26-03-2011, 01:12
Serdar insigniayı boşver 170 beygir civarı 800 kiloluk AE86 var :D onla dener misin?
flexamin
26-03-2011, 01:13
Serdar insigniayı boşver 170 beygir civarı 800 kiloluk AE86 var :D onla dener misin?
yuhhh len :D benim yarı kilomda:D saplar bana ama senimi kırcam ;)
ben yazmıyım ne yazsam yanlıs anlasılıyor :D
flexamin
26-03-2011, 01:14
ben yazmıyım ne yazsam yanlıs anlasılıyor :D
ehueh :D bojwer başkan yaz gitsin :D çalsın sazlar:D gelsin insignia cılar
CasabLanca
26-03-2011, 01:16
yuhhh len :D benim yarı kilomda:D saplar bana ama senimi kırcam ;)
bir akşam ayarlayalım o zaman
asıl ae ile değilde bizim koca pati passatla denetmek lazım seni
gtc yokmu ya asıl onla zevkli olur..
flexamin
26-03-2011, 01:17
bir akşam ayarlayalım o zaman
asıl ae ile değilde bizim koca pati passatla denetmek lazım seni
yazılımlı gri olandan mı bahsedion bro?
CasabLanca
26-03-2011, 01:18
yazılımlı gri olandan mı bahsedion bro?
evet ondan
yazılım var diyorsan arabada tesisat var + yine sıkıntı devam ediyorsa biz ona 4 kişi bineriz dert değil
flexamin
26-03-2011, 01:20
evet ondan
yazılım var diyorsan arabada tesisat var + yine sıkıntı devam ediyorsa biz ona 4 kişi bineriz dert değil
yok combo sorun deil geçmek geçilmek ;) beni bilirsin 30 boy saplancağımı bilsem de denerim:D sıkıntı yoh :D
CasabLanca
26-03-2011, 01:21
yok combo sorun deil geçmek geçilmek ;) beni bilirsin 30 boy saplancağımı bilsem de denerim:D sıkıntı yoh :D
o zaman yarına akşama çokomeli hazırla geliyoz 5 kişi
kanka hala burgera mı takılıyosun :D
CasabLanca
26-03-2011, 01:25
o zaman yarına akşama çokomeli hazırla geliyoz 5 kişi
kamuoyu uyardı pazar günü sınav varmış gürültü yasakmış:hehe: haftaiçi çıkıyoruz bro hazır ol, istiyorsan gel dükkana senin arabayı komple boşaltalım :D
kanka hala burgera mı takılıyosun :D
burger mı :icon_tup:
bi insignia forumunda techturkeydekilere dangalak falan diyolar diye laf geldi, hangi forumdur orasi varmi bilen?
CasabLanca
26-03-2011, 01:26
bi insignia forumunda techturkeydekilere dangalak falan diyolar diye laf geldi, hangi forumdur orasi varmi bilen?
tfsi olmasın bro o?
gogıl cem tornz batıl edişın...
flexamin
26-03-2011, 01:28
kamuoyu uyardı pazar günü sınav varmış gürültü yasakmış:hehe: haftaiçi çıkıyoruz bro hazır ol, istiyorsan gel dükkana senin arabayı komple boşaltalım :D
burger mı :icon_tup:
bro pazar %99 cem le buluşcaz molpette toplanak :D toplu yapak :D:hahaha: ama insignia da bulmak lazım bro yazılımsız olandan:D içimde uhte kaldı deneyemedim bir türlü
insigniateam forumun adı. adamlarla dogru duzgun konusulmuyor illa dinden imandan cıkıp sovucen.
bu arada konuyu kaldırmıslar
flexamin
26-03-2011, 01:31
insigniateam forumun adı. adamlarla dogru duzgun konusulmuyor illa dinden imandan cıkıp sovucen.
bu arada konuyu kaldırmıslar
üye olup oraya :D atara atar gidere gider mi yapsak topluca:D
üye olup oraya :D atara atar gidere gider mi yapsak topluca:D
olabilir aslında ama aralarında duzgun insanlarda var onlara ayıp olur yoksa cogu malın onde gıdeni:)
CasabLanca
26-03-2011, 01:34
bro pazar %99 cem le buluşcaz molpette toplanak :D toplu yapak :D:hahaha: ama insignia da bulmak lazım bro yazılımsız olandan:D içimde uhte kaldı deneyemedim bir türlü
höögümet yassah diyii la duymuyon mu :D
paslaşırız pazar günü öğleden sonra
flexamin
26-03-2011, 01:34
o mallara yaparız:D buarada ayıp yatakta olur yorganı örtersin kapanır:D:D:D:D
flexamin
26-03-2011, 01:35
höögümet yassah diyii la duymuyon mu :D
paslaşırız pazar günü öğleden sonra
yrn bizim dukkana gitcem. protech serdarın ordaysan uğrarım sohbet ederiz
CasabLanca
26-03-2011, 01:36
o mallara yaparız:D buarada ayıp yatakta olur yorganı örtersin kapanır:D:D:D:D
şimdi haber geldi irmscher body kitli siyah bir insignia varmış
passatçının teki bize kaldırmış gelsin alalım hesabını diyorlar panpaaa ne diyon bu duruma?
zamanında hondacıydım jazz vardı 1.4 offf onume gelene kaldırıyordum. foruma girince eski gunlerdeki gibi hissetim kendimi :D
flexamin
26-03-2011, 01:37
şimdi haber geldi irmscher body kitli siyah bir insignia varmış
passatçının teki bize kaldırmış gelsin alalım hesabını diyorlar panpaaa ne diyon bu duruma?
olur panpa deneriz:D ama tek şartım war:D yazılım olmucak büyük turbo olmucak:D en fazla catback + filtre olcak:D
CasabLanca
26-03-2011, 01:38
olur panpa deneriz:D ama tek şartım war:D yazılım olmucak büyük turbo olmucak:D en fazla catback + filtre olcak:D
hacı ben tanımam etmem şimdi haber geldi
adam çok atarlı giderli konuşmuş benim zoruma gitti açıkcası. sen bence ilk başka bir insignia ile dene ona göre ona zıpla, şimdi direk ona zıplayıp kucağa oturma
flexamin
26-03-2011, 01:41
hacı ben tanımam etmem şimdi haber geldi
adam çok atarlı giderli konuşmuş benim zoruma gitti açıkcası. sen bence ilk başka bir insignia ile dene ona göre ona zıpla, şimdi direk ona zıplayıp kucağa oturma
:D panpa dediğim gibi maksimum catback ve filtre olmalı yoksa stock la:D denerim bana stock bul da deneyek :D hem yazılım öncesi ve sonrası yaparım.
öle siparişle araba denenmezki serdar :) ,,,bahtına ne çıkarsa :D
flexamin
26-03-2011, 01:43
yuowww yaa:D siparişle kanka:D napah yazılım yoh bizde:D
CasabLanca
26-03-2011, 01:45
:D panpa dediğim gibi maksimum catback ve filtre olmalı yoksa stock la:D denerim bana stock bul da deneyek :D hem yazılım öncesi ve sonrası yaparım.
100 shot nos var bende
yarın dükkana gel takalım akşamda şu insigniacıya dersini verelim
haram beygir felan şaplağı vur indir
flexamin
26-03-2011, 01:51
100 shot nos var bende
yarın dükkana gel takalım akşamda şu insigniacıya dersini verelim
haram beygir felan şaplağı vur indir
yrn haberleşiruk panpa ben yatam şimdi sabah erken gitcem tükkana:D