Orijinalini görmek için tıklayınız : citroen xsara vts ???
tender06
26-03-2011, 08:54
arkadaşlar citroen xsara vts almayı düşünüyorum araç hakkında bilgisi olan varmıdır benim pek bildiğim bir araç değil sanırım 306 gtı ile aynı motora sahipmiş bunun kronik sorunları masrafları nelere dikkat etmeliyiz yardımcı olursanız sevinirim...
satışı nasıldır sıkıntı çekilirmi ???
kullanmış arkadaşlar varsa görüşlerini önerilerini paylaşırlarsa çok sevinirim...
şimdiden teşekkürler...
aracı bi kaç kere kullandım gidişi fln güzell ama satarken zorlana bilirsiniz pek piyasası yok galibaa....
easy_rider
26-03-2011, 10:48
Temiz VTS bulmak çok güç . Bence 2. araba olarak kullanmak gerek yazık günah
slowmotion
26-03-2011, 10:54
306 gti 'a göre yavaş kalıyor. nedeni 5ileri s16 şanzıman olması. 2.elide zayıftır. fiyat makul ve diri ise alın gitsin
onursumer
26-03-2011, 11:16
2. eli yavaştır ama uzun süre biniceksen temiz ve uygun bulunursa alınabilir diye düşünüyorum
Ben ufakken bi abimde vardı epey haşır neşir olmuştum o arabayla masmaviydi orjınal body kitli olanlardan.Ben hala bayılırım o arabaya 306 kadar guzeldir hatta içi daha geniştir.Temiz bulmak zor ama buldunmu tepe tepe binersin.
Uzun vadeli binmeyi düşünürsen güzel keyifli araç ama çok zor satarsın. ama satarsın her malın bir alıcısı vardır (:
fatihvts
05-04-2011, 19:09
306 gti 'a göre yavaş kalıyor. nedeni 5ileri s16 şanzıman olması. 2.elide zayıftır. fiyat makul ve diri ise alın gitsin
306 ya göre yavaş kalıyor demissin kaş kez denediniz bunu
emretektas
18-06-2011, 14:26
Sanmıyorum deneme yaptıklarını herkes kafasına göre
İbrahim Erdem
18-06-2011, 17:25
306 ile motoru aynı diye biliyorum sadece xsara 5 ileri şanzımana sahip. Temizi bence de alınır. :)
Alkan isminde bir arkadaşımızda vardı. Oldukça temiz bir araçtı. Kendiside marş basınca su ısısı yükselmeden hareket etmez. Yağ ısısı yükselmeden gazlamazdı. Ona rağmen 306gti önde idi. He çok fark varmıydı. Yoktu. Ama 306 öndeydi.
fatihvts
20-09-2011, 08:02
306 gti ile xsara vts denemek isteyen varsa xsara vts kullanıcısı olarak hazılırım...
slowmotion
20-09-2011, 08:22
306gti 306s16 ve vts surdugum icin yazdim, kac yasindasin bilmiyorum ama benim zamanimin arabalaridir. Ayrica ispat istiyorsan google amcaya sor alayinin testi var. Ortami germe dostum. Hemen ustune alinmanin hic bir mantigi yok. Aracinda motor modifiyesi varsa digerlerini gecmen zaten mantiklidir. Ayrica arkadas bilgi istemis, roll drag icin kendine baska baslik acmalisin;)
slowmotion
20-09-2011, 08:25
Sanmıyorum deneme yaptıklarını herkes kafasına göre
Cevabini verdim, usluba dikkat edelim. Gti vts rc serisinin hepsini kullandim
slowmotion
20-09-2011, 08:26
Alkan isminde bir arkadaşımızda vardı. Oldukça temiz bir araçtı. Kendiside marş basınca su ısısı yükselmeden hareket etmez. Yağ ısısı yükselmeden gazlamazdı. Ona rağmen 306gti önde idi. He çok fark varmıydı. Yoktu. Ama 306 öndeydi.
Demekki yanilmamisim
fatihvts
20-09-2011, 08:51
Demekki yanilmamisim
306gti 306s16 ve vts surdugum icin yazdim, kac yasindasin bilmiyorum ama benim zamanimin arabalaridir. Ayrica ispat istiyorsan google amcaya sor alayinin testi var. Ortami germe dostum. Hemen ustune alinmanin hic bir mantigi yok. Aracinda motor modifiyesi varsa digerlerini gecmen zaten mantiklidir. Ayrica arkadas bilgi istemis, roll drag icin kendine baska baslik acmalisin;)
ortamı geren yok ama sen gerıldın sanırım xasara vts zor bulunur bır arac denemek ısteyen varsa yardımcı olmak ıstedım ama senın anlayısın farklı boyutta sanırım ayrıca deneyerek gormek varken googleden ızlemekte oldukca mantıklıymıss
slowmotion
20-09-2011, 12:12
ortamı geren yok ama sen gerıldın sanırım xasara vts zor bulunur bır arac denemek ısteyen varsa yardımcı olmak ıstedım ama senın anlayısın farklı boyutta sanırım ayrıca deneyerek gormek varken googleden ızlemekte oldukca mantıklıymıss
allahıma binlerce şükür hepsini sürdüm, aynı speclerde ne olacağını biliyorum. sizde öğrenirsiniz inş deneme yapınca, öğrenmenin yaşı yoktur :)
Ahmet_28
20-09-2011, 12:19
mk2 kullandım ben arkadaşımda vardı .yol tutuşu muazzamdı gerçekten tamamen stock olmasına rağmen.306 dan kesinlikle daha konforlu bi araç ayrıca mk2 lerde 206 rc motoru vardı yanılmıyorsam 180 hp.mk2 xsara vts tavsiye ederim ama bulmak nerdeyse imkansız
fatihvts
23-09-2011, 21:26
allahıma binlerce şükür hepsini sürdüm, aynı speclerde ne olacağını biliyorum. sizde öğrenirsiniz inş deneme yapınca, öğrenmenin yaşı yoktur :)
hergun TTS den RS6 ya R8 den RS4 kadar onlarca arac kullanıyorum benım işim bu sizde zamanla kullanırsınız umarım
hergun TTS den RS6 ya R8 den RS4 kadar onlarca arac kullanıyorum benım işim bu sizde zamanla kullanırsınız umarım
Kullanınca ne oluyo pipimi uzuyo ?
Hahhahaha abi en adamsın yaa :D Nargile içiyordum öksüre öksürebir hal oldum Allah iyiliğini versin :D
fatihvts
23-09-2011, 21:45
gelıp bak ıstersen uzayıp uzamadıgnı o zman gorursun
Ağzından çıkanı yutta çoluk çocuk rahatsız olmasın delikanlı ;)
Ukalalık yaptığın sürece cevabını alırsın
fatihvts
23-09-2011, 21:49
Ağzından çıkanı yutta çoluk çocuk rahatsız olmasın delikanlı ;)
Ukalalık yaptığın sürece cevabını alırsın
senınle alakası olmayan bır konusma ıcın boyle bır sey yazarsan sende cevabını alırsın kardes
senınle alakası olmayan bır konusma ıcın boyle bır sey yazarsan sende cevabını alırsın kardes
Topluma açık olan bir forum ortamında nereye ne yazacağıma karar verecek mercii sen değilsin.
Sabaha kadar yazabilirsin problem değil, senin gibilere çok klavye eskittim ben :)
fatihvts
23-09-2011, 21:58
Topluma açık olan bir forum ortamında nereye ne yazacağıma karar verecek mercii sen değilsin.
Sabaha kadar yazabilirsin problem değil, senin gibilere çok klavye eskittim ben :)
süpersin süper işler başarmışşın yeni klavye alma zamann gelmiş o zman ama olayla alakan yokkken yazarsan çok daha eskitirsin...
süpersin süper işler başarmışşın yeni klavye alma zamann gelmiş o zman ama olayla alakan yokkken yazarsan çok daha eskitirsin...
Çoğunlukla klavyeyi kafasında kırdığım senin gibi ukalalar yüzünden klavye masrafım oluşuyor doğru söylüyosun :)
fatihvts
23-09-2011, 22:10
Çoğunlukla klavyeyi kafasında kırdığım senin gibi ukalalar yüzünden klavye masrafım oluşuyor doğru söylüyosun :)
vay bee sende neler varmış harbiden sıkıntı oldu bende kimseye masraf açmak istemezdim ama :):):):):):):haha
vay bee sende neler varmış harbiden sıkıntı oldu bende kimseye masraf açmak istemezdim ama :):):):):):):haha
Sıkıntı yok para *** ortam süper :)
evolander
23-09-2011, 22:14
başkasının klewyesini yememişsin senin klawyen sana büyük geliyo kardeş
arkadaş burda delikanlı şekilde gel deneyelim demiş sen ordan uzayan pipini sokmuşsun konmuya
yoksa zamanında VTS acınmı var.
evolander
23-09-2011, 22:20
kardeşim herkese açma sonra canı çeken olur örnekleri görülüyo :D:D:D
başkasının klewyesini yememişsin senin klawyen sana büyük geliyo kardeş
arkadaş burda delikanlı şekilde gel deneyelim demiş sen ordan uzayan pipini sokmuşsun konmuya
yoksa zamanında VTS acınmı var.
Delikanlı arkadaşın ukalalık yapmış sadece başkada bi *** yapmamış :)
Vts parasına arabama şanzuman taktım ben raat ol matador :)
Ukalalık yapılacaksa bizde fazlası var, önemli olan mütevazi olup karşındakine saygı duymaktır ama malesef sizlerde bu yok.
kardeşim herkese açma sonra canı çeken olur örnekleri görülüyo :D:D:D
Ya siz harbiden zaman kaybısınız :)
http://www.unitiperilsorriso.org/web/images/stories/012_logo.jpg
kesinlikle sürüş pozisyonu ve iç malzeme kalitesi olarak xsara vts ama performans olarak ikiside aynıdır heralde, ağırlık avantajı vardır birinin.
Ya siz harbiden zaman kaybısınız :)
http://www.unitiperilsorriso.org/web/images/stories/012_logo.jpg
biri pipimi dedi :D
fatihvts
23-09-2011, 22:28
Ukalalık yapılacaksa bizde fazlası var, önemli olan mütevazi olup karşındakine saygı duymaktır ama malesef sizlerde bu yok.
alakan olmayan bır olaya karısıyorsun ukalalık yapmaya sen calısıyorsun onuda basaramıyorsun bır sonradan gorme olayı var anladıgım kadarıyla kapındakı aracları farkında olmadan satın alırım buda tıp not sana kullandıgın araca aldanma zevk işi bellı olmaz...
alsana be hadı satalım sana ? yarın kapora gonder pazartesi ben gelip satıcam ok ?
evolander
23-09-2011, 22:29
şanzumanı iyi takmışlar belli VTS parasınıda geçmiş
zaman kaybetme sen vakit nakittir giit çalıs mütevazi çocuk...
kesinlikle sürüş pozisyonu ve iç malzeme kalitesi olarak xsara vts ama performans olarak ikiside aynıdır heralde, ağırlık avantajı vardır birinin.
Konuda bahsi geçen Alkan'la Ömürde patladığımızda ağırlık dezavantajının Vts'de olduğunu bire bir yaşadık havada uçarken :)
Aslında 106 Gti vs Citroen Saxo gibiler ama Xsara Vts daha az sattığından 106 ve Saxo gibi bir çizgi yakalayamadı 306 ve Xsara
:hehe:
http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/5Yurdum_Insani__96/20.jpg
evolander
23-09-2011, 22:31
duyan gelmiş :D:D:D:D
duyan gelmiş :D:D:D:D
hoşgeldin:D:D
evolander
23-09-2011, 22:33
hoşgeldin:D:D
ben burdaydım üzerine bindigin dala dikkat et :D:D
deneyecek 306 2 tane var xsara da varsa izlemek isteriz :D
alakan olmayan bır olaya karısıyorsun ukalalık yapmaya sen calısıyorsun onuda basaramıyorsun bır sonradan gorme olayı var anladıgım kadarıyla kapındakı aracları farkında olmadan satın alırım buda tıp not sana kullandıgın araca aldanma zevk işi bellı olmaz...
Ukalalık yaptığınız sürece alacağınız cevaplar aynı şekilde olacaktır
Alsana nolur :D
şanzumanı iyi takmışlar belli VTS parasınıda geçmiş
zaman kaybetme sen vakit nakittir giit çalıs mütevazi çocuk...
Sizin gibiler olmasa bana bu hayatta nassı eğlence çıkacak ahhaahahhahaha :hehe:
UQe38-s3Mm8
evolander
23-09-2011, 22:37
zewkler zaten burdan belli :)
Vts acısı işte adamı sürüklüyo bu sahnelere :D:D
xor ne içtin lan bende istiyorum :hehe:
zewkler zaten burdan belli :)
Vts acısı işte adamı sürüklüyo bu sahnelere :D:D
Veremediğiniz cevaplar itibariyle zeka seviyeniz belli olduğundan sizi fotosentez halinizde bırakıyorum :)
biraz gelişin sonra tekrar görüşelim :)
:D
http://www.eatnineghost.com/wp-content/uploads/tuborg/tuborg01.jpg
emretektas
23-09-2011, 22:42
Adanada kullanmış olduğunuz xsara vts nin plakası nedir acaba ?
evolander
23-09-2011, 22:44
Veremediğiniz cevaplar itibariyle zeka seviyeniz belli olduğundan sizi fotosentez halinizde bırakıyorum :)
biraz gelişin sonra tekrar görüşelim :)
gülüm bu saatte oksijen degil karbon diyoksiti alıp ayarı veriyoruz her iki msj bi doz yeter bence :D
http://www.eatnineghost.com/wp-content/uploads/tuborg/tuborg01.jpg
http://www3.images.coolspotters.com/photos/225893/russian-standard-vodka-profile.jpg
fatihvts
23-09-2011, 22:46
ortada dolasan bır pipi olayı var içtiği sey onunla alakası olmasn.:D:D:D:D:D
gülüm bu saatte oksijen degil karbon diyoksiti alıp ayarı veriyoruz her iki msj bi doz yeter bence :D
Oksijen ziyanısınız, bu durumda karbon'la hayatınıza devam edin siz :)
evolander
23-09-2011, 22:48
biri sağlam ilk yardımla sağlam hayat öpücügü vermiş bellli belli :)
ortada dolasan bır pipi olayı var içtiği sey onunla alakası olmasn.:D:D:D:D:D
http://www.coilbindings.net/wp-content/uploads/2011/06/Comb.jpg
+
http://www.fantastikresimler.net/wp-content/uploads/2011/04/ok-resmi.jpg
Hadi size bi denklem vereyim çözüp cevaplarınızı bildirin :)
biri sağlam ilk yardımla sağlam hayat öpücügü vermiş bellli belli :)
Cevap verebilecek seviyeye geldiğiniz zaman görüşelim zira tatsızsınız :)
fatihvts
23-09-2011, 22:50
http://www.coilbindings.net/wp-content/uploads/2011/06/Comb.jpg
+
http://www.fantastikresimler.net/wp-content/uploads/2011/04/ok-resmi.jpg
Hadi size bi denklem vereyim çözüp cevaplarınızı bildirin :)
ıkıncı resım herseyı anlatıyor sana mutluluklar hahaha::):):
evolander
23-09-2011, 22:51
Denklemi çözmüşsün sen ilk resmin baş harfini degişip huzura doymuşsun:D:D:D:D
evolander
23-09-2011, 22:52
anasınıfında böyle resimlerle ifade ediliyo anlamını bilmedikleri fatihim ondan arkadaşın çabası :D:D:D:D
fatihvts
23-09-2011, 22:53
kendı sorunun cevabını kendın vermıssın okumanda ıyı degıl sanırım ıkıncı resımden bahsedıyorum kendın kendıne yorumlar :D:D::DD
ıkıncı resım herseyı anlatıyor sana mutluluklar hahaha::):):
Kb ziyanısınız :)
evolander
23-09-2011, 22:55
ne oldu zengin çocucgu tavırları yalanmı oldu klewye kırdım hesabı havadamı kaldı yoksa kotanmı doldu zenginlik ve mütevazilik çılgını
bendemi geçsin şu kota olayına ayda 0.0099 muş bütceyi sarsmaz :D:D:D
fatihvts
23-09-2011, 22:59
ne oldu zengin çocucgu tavırları yalanmı oldu klewye kırdım hesabı havadamı kaldı yoksa kotanmı doldu zenginlik ve mütevazilik çılgını
kanka dedıgın gıbı kotası doldu sanırım harclıgını alsın faturayı odedıkten sonra devam edıcek yada hala yazmak ıcın dusunuyor ::D::D:D:D:D:
evolander
23-09-2011, 23:02
saat yarımı geçsin reset atıp sınıf arkadaşlarına danışıp döner :)
çok klevye kırmış yaa kotası dolunca kırmıştır :D:D:D
fatihvts
23-09-2011, 23:03
çok klevye kırmış yaa kotası dolunca kırmıştır :d:d:d
:d:d:d:d:d
kanka dedıgın gıbı kotası doldu sanırım harclıgını alsın faturayı odedıkten sonra devam edıcek yada hala yazmak ıcın dusunuyor ::D::D:D:D:D:
çok klevye kırmış yaa kotası dolunca kırmıştır :D:D:D
:d:d:d:d:d
Toplu alıntı yapayımda beni tanıyanlar okuyup tek seferde gülsün yazdıklarınıza :)
iyi geceler delikanlılar siz sabaha kadar yazın :)
evolander
23-09-2011, 23:08
ne oldu sonradan görüp sıranın başında ben vardım diye altına üstüne hop hop hooop hoplayan çocuk
can suyunu verdiler kendinemi geldin biiz seni yarımdan önce beklemiyoduk:D
kotan dolunca içine atamayıp bu saatte komşunu rahatsız edip onun kotasınıdamı doldurasın geldi :D
fatihvts
23-09-2011, 23:11
Toplu alıntı yapayımda beni tanıyanlar okuyup tek seferde gülsün yazdıklarınıza :)
iyi geceler delikanlılar siz sabaha kadar yazın :)
buyuk adam sen dünyayı kurtartın sanıyorsun heralde karşında kardeşin yok bırak delikanlı konuşmalarını...
evolander
23-09-2011, 23:12
dikkat et ama komşunun klewyesinin günahıda sana kalmasın zaten daha enternetttin kotası yeni doldu bide kleyye parası tabeladan sana kalmasın :D
evolander
23-09-2011, 23:25
klevye kablosuz belli oldu kalem pil aranıyor
acil acil ....
komşunun ewinde yatmakta olan klevyemize 3 adet 0RH- kalem pil aranıyor :D:D:D
pardon komşununda kotası yalan olmuş
şanzumanı takarken komşudan borç alınırsa kota sonuçlarına katlanmak şart olur ...
pipi var dediler geldik :D
evolander
23-09-2011, 23:32
pipi dediler geldik :D
mmustu sıfırdan e30 topluyorum az kaldı tabi bu arada seninde yardımların oldu postlarından faydalandık
ama ne oluyomus zewkine 2. araba toplayıp binince veya senin hesap arabayı yapıp canı isteyen gelsin deneyelim diyince garibanları oynuyormusuz
olay pipiye kadar gelıyomus tabi duyanda gelıomus...
yaw şimdi konuyu bi okuyayım dedimde olay nerden nereye gelmiş :)
ulen ne içiyosunuz neyin kafası bu :D garipsiniz la :D
fatihvts
23-09-2011, 23:43
yaw şimdi konuyu bi okuyayım dedimde olay nerden nereye gelmiş :)
ulen ne içiyosunuz neyin kafası bu :d garipsiniz la :d
:d:d:d:d:d:d
evolander
23-09-2011, 23:47
sorma valla bu yaşta bunlara bulaştım :)
klevye denilince su içsen suya gideni susuz getiresim geliyo :)
kurayyy beyyy :D ev boşmu gelim mi :D
arkadaşlar msn, yada
çok canınız sıkıldıysa
omegle.com