Orijinalini görmek için tıklayınız : 26.03.11 Enka Roll
chiefkadir
27-03-2011, 00:35
Gece baya kalabalıktı ama enkadaki sıkıntı yüzünden pek deneme olmadı,
Flash pro lu Fn2 ve Ac 106 Skn hepsi iyiydi tüm araçlara maşallah..
Benim araç içi çekim ve ümitin arabadan çektiği videoları ekliyorum köprü üstünden çekim varsa eklensin :)
White Rs vs 28 Ac 106 vs Fn2 Typer
yAHfebp8jrY
YouTube - White Rs vs 28 Ac 106 vs Fn2 TypeR (http://www.youtube.com/watch?v=yAHfebp8jrY)
Ac 106 vs Skn Typer vs Fn2 Typer
4yj9IvysWs4
YouTube - 28 Ac 106 vs Skn Typer vs Fn2 TypeR (http://www.youtube.com/watch?v=4yj9IvysWs4)
maşallah güzel olmuş denemeler white rs ve jokeyi kankam gene düzeni bozmamışlar ellerinden tutup gezintiye çıkarmış:D:D tüm araçlara tekrardan maşallah ac 106 sakıncalı olmuş iyice:icon_tup:
SKN ve gökhan ikiliside yine bütünleşmişler:D:icon_tup: allah kaza bela vermesin gökhanım maşallah
chiefkadir
27-03-2011, 00:58
maşallah güzel olmuş denemeler white rs ve jokeyi kankam gene düzeni bozmamışlar ellerinden tutup gezintiye çıkarmış:D:D tüm araçlara tekrardan maşallah ac 106 sakıncalı olmuş iyice:icon_tup::hahaha: senide aradım tosunum dalmışın faceda okeye ektin bizi:)
CasabLanca
27-03-2011, 01:01
bugün gürültü yapmak yasaktı hani kadir abi :hehe:
högüüümet yassah diyiii
Gozlerımız senı aradı Şeref Abı valla :)
chiefkadir
27-03-2011, 01:03
bugün gürültü yapmak yasaktı hani kadir abi :hehe:
högüüümet yassah diyiiiLa ne yassa nası bigündü anlamadım etlikten enkaya e30 lar e36 lar şayini doğanı çatır çutur bütün yollar gazcı doluydu:hahaha:
ProdriveSTI
27-03-2011, 01:10
:) Maşallah diyorum öncellikle asıl denilmesi gereken de bu zaten...
Kadir abi bikaç sorum olacak bayadır merak ediyorum baya bi hafiflettin 1030 kilo sanırım RS'in normal ağırlığı şuan kaç kilo.
Bir de 106'nin specleri azda olsa duymuştum bi yerden biliyorum sayılır,FN2'de neler var.
garip bi enka akşamıydı genede bütün deneyen araçlara maşallah...
chiefkadir
27-03-2011, 01:13
:) Maşallah diyorum öncellikle asıl denilmesi gereken de bu zaten...
Kadir abi bikaç sorum olacak bayadır merak ediyorum baya bi hafiflettin 1030 kilo sanırım RS'in normal ağırlığı şuan kaç kilo.
Bir de 106'nin specleri azda olsa duymuştum bi yerden biliyorum sayılır,FN2'de neler var.Sağol cigerim,
White RS kantarda 960kg çıktı..Daha epey sökerizde şimdilik gerek yok..
Fn2 de bildiğim Flaspro(mapped by yuro),cai,ve egsoz var..
ProdriveSTI
27-03-2011, 01:16
Hey Maşallah,ITB'li halini düşünemiyorum en kısa sürede oda olur inş. :))
morgy_drag
27-03-2011, 01:22
Kadir abi,bu ac hangı ac..ıstanbuldakı meshur bordo ac mı?vıdeolar acılmıyorda..o yuzden soruorum..vıdeolar acıırsa bende de..sonucu merak edıyorum :D
chiefkadir
27-03-2011, 01:23
Kadir abi,bu ac hangı ac..ıstanbuldakı meshur bordo ac mı?vıdeolar acılmıyorda..o yuzden soruorum..vıdeolar acıırsa bende de..sonucu merak edıyorum :DSenide cevaplayımda yatam gari :)
Bu Ac o Ac değil :)
morgy_drag
27-03-2011, 01:24
Senide cevaplayımda yatam gari :)
Bu Ac o Ac değil :)
ok abii..ıyı geceler olese:D
maşşallah tüm araçlara. güzel denemeler olmuş..
erkin006
27-03-2011, 01:28
maşallah cümlenize...
GokhanErol
27-03-2011, 01:40
video için teşekkürler Kadir,Ümit abi...
baya olmuştu rolling yapmayalı ayardan sonra güzel bi geceydi...
deneyen tüm araçlara maşAllah,1defa deneyebildik enka bugün baya kalabalıktı basılacaz diye erken ayrıldım Tubay abi,Arda(fn2) tekrar görüşmek dileğiyle sohbet edemedik bidahaki sefere inş....
SKN ve gökhan ikiliside yine bütünleşmişler:D:icon_tup: allah kaza bela vermesin gökhanım maşallah
eyv.Şeref abi hemde ne bütünleşme :hahaha:sende gelseydin keşke ankara turu yaptık basıldık diye...:D
106 nın maşallahı varmış , kazasız belasız denemeler
Maşallah araçlara guzel denemeler olmuş
Güzel bir enka gecesi olmuş gibi , araçlara da maşallah.
KAdir abi senin öküzün canı baya sıkılmış anlaşılan :D Fazla yatırma onu garajda :)
2-3 ay önce Audi grubu ile gelmiştik enkaya doktor Alican Çalış vardı S3ü olan sizinle tanıştırmıştı galiba eğer o clio sizinse son durumunu merak ediyorum :)
Maşallah araçlara guzel denemeler olmuş kazasız belasızz..
chiefkadir
27-03-2011, 10:04
KAdir abi senin öküzün canı baya sıkılmış anlaşılan :D Fazla yatırma onu garajda :):D Pek agresifti dün zor zaptettik:hahaha:
2-3 ay önce Audi grubu ile gelmiştik enkaya doktor Alican Çalış vardı S3ü olan sizinle tanıştırmıştı galiba eğer o clio sizinse son durumunu merak ediyorum :)Clio nun son durumu gayet iyi ve Audilere hala aşık:hahaha:
Bi kaç planınız vardı onlar olduysa canavar olmuştur eminim :)
Bugün yine buluşmamız var vakit olursa geliriz yine :)
ogleden sonra ben enka tarafında olcam kadir abi varmı biseyler bugun??
ogleden sonra ben enka tarafında olcam kadir abi varmı biseyler bugun??
Pazar gunduz saatlerı enka sakat
sıvıl polıs fln gezıyor dıye duydum
aksam en ıyısı :)
Pazar gunduz saatlerı enka sakat
sıvıl polıs fln gezıyor dıye duydum
aksam en ıyısı :)
kopru ustu durmayız o zaman. kalabalık degiliz zaten 3 araba olcaz. ben cakma goproyla 100-200 cekcem :)
maşallah kadır abi sen işini biliyorsun :)
bındıgın butun araclar yuruyor :D
kopru ustu durmayız o zaman. kalabalık degiliz zaten 3 araba olcaz. ben cakma goproyla 100-200 cekcem :)
Kanka yıne toplanıyorlarmış
emın olkı kalabalık olur
dun cok kalabalıktır
hıc saglıklı deneme olmadı.
bıze polıs var dedıler Ankara yı dolastık :)
hmm ok combo olmazsa etimesgut tarafına dogru gideriz. kalabalık olunca kameralı sivil beyaz accent geliyor. zamanında beni besevlere kadar kovalamıstı :)))
by serçe
27-03-2011, 11:25
maşallah kadir abi
utkuselamoglu
27-03-2011, 11:31
maşallah
...
JapanVsGermany
27-03-2011, 11:51
maşallah clio yine ziyan spec modunda maşallah :)
derece43
27-03-2011, 12:44
Maşallah .. Flight mode açık kalmış Rs te.:D
Denemek isteyen sti varsa bugün her an hazırım...
öncelıkle araçlar Maşallah :) kadir abim senın su camera cekısıne hastayım :D bide 106 da ne war onuda yazarmısnız :)
erkin006
27-03-2011, 13:19
gece kulaklıkla izlemiştim...şimdi ses açık izleyince fark ettim ayardan sonra skn nin sesi bile fena değişmiş:)
chiefkadir
27-03-2011, 16:17
ogleden sonra ben enka tarafında olcam kadir abi varmı biseyler bugun??Geldik yaptık gördün :) Maşalalh s3 le çok zevkliydiniz :)
Lupo vs 106Gti felan iyiydi yane:)
maşallah kadır abi sen işini biliyorsun :)
bındıgın butun araclar yuruyor :DEyvallah meliii:icon_tup:
maşallah kadir abi
maşallah kanka :))
maşallah clio yine ziyan spec modunda maşallah :)
Maşallah .. Flight mode açık kalmış Rs te.:D
Sağolun cigerler:D
Denemek isteyen sti varsa bugün her an hazırım...Bugün nöbetçiydin zaten mastar gibi yaptın sabah 10 dan beri ayakta:hahaha: 106 yı sürünce atmışındır gazını:)
öncelıkle araçlar Maşallah :) kadir abim senın su camera cekısıne hastayım :D bide 106 da ne war onuda yazarmısnız :)Eyvallah bizim kamara hep arkaya bakıyo şerefsiz:hahaha:
106 da egzantrik,vems beyin,piston,egsoz,cai vs var normal bir typer veya s2k denemesi aslında nasıl iyi gittiğini anlatacaktır...
106nın gidişini çok begendım maşallah, rs 4te ona ole açtıysa ona daha bi maşallah..:)
Yunus_Raif
28-03-2011, 18:19
Kadir abi yine maşallahın var kitap gibi vites atıyosun :) gelip canlı izlemek isterdım.
chiefkadir
28-03-2011, 19:25
Kadir abi yine maşallahın var kitap gibi vites atıyosun :) gelip canlı izlemek isterdım.Sağolasın Yunus,hafta içi hep şaşmazdayız telefonu yaz banada tükana bi uğrayalım bigünde çıkalım erhan sürsün bi görelim fr ile son durumu:)
alikosar
28-03-2011, 19:50
rs e maşallah....
chiefkadir
28-03-2011, 20:09
rs e maşallah....
Eyvallah kardeş:icon_tup:
PPR engineering
28-03-2011, 20:13
tüm araclara masALLAH.ayrıca kadır abı bu ne gıdıs :D
chiefkadir
28-03-2011, 20:15
tüm araclara masALLAH.ayrıca kadır abı bu ne gıdıs :D:hahaha: Kelebeğinde emeğin var olm bırakta gitsin:hahaha:
Murat Özcan
28-03-2011, 20:22
masallah makınalar saglam yuruyor
ocean0636
28-03-2011, 20:40
MaşAllah Kadir abi white rs gene formunda :)
Skn de herzamnki gibi Maşallah :)
chiefkadir
28-03-2011, 20:50
MaşAllah Kadir abi white rs gene formunda :)
Skn de herzamnki gibi Maşallah :)Sağolasın kardeşim:icon_tup:
Yunus_Raif
29-03-2011, 07:59
Sağolasın Yunus,hafta içi hep şaşmazdayız telefonu yaz banada tükana bi uğrayalım bigünde çıkalım erhan sürsün bi görelim fr ile son durumu:)
Tmm abi özelden atıyorum numaramı.denemelerede bu hafta cıkınca rahatca hep bırlıkte gıderız abi bu hafta sonu sınavım var cunku.
MaşALLAH Araçlara RS&106 Cidden çok iyi ALLAH'M kaza bela göstermesin inş...
hepsine maşallah güzel denemeler olmuş :)
PPR engineering
29-03-2011, 13:25
:hahaha: Kelebeğinde emeğin var olm bırakta gitsin:hahaha:
hahah demekki abi emmeyede girsek neler olucak aa kapak ta stock:D onu unuttum zamani geldiginde yapariz abi yetmemeye baslayinca sana
chiefkadir
29-03-2011, 14:11
hahah demekki abi emmeyede girsek neler olucak aa kapak ta stock:D onu unuttum zamani geldiginde yapariz abi yetmemeye baslayinca sanaEvet abicim manifolt ve silindir kapağı henüz ellenmedi :D 2 boyda ordan gelürmü:hahaha:
Kapağı felanda ellemeyin iyice kabus olacak böyle iyi kanka :D
KingoAtmo
30-03-2011, 16:56
Tüm arabalara maşallah, clio yine çok hızlı.
Clio için "En hızlı N.A. " diyebilirmiyiz :D
flexamin
30-03-2011, 17:02
yakında kadir abi turbo yapar gibime geliyor
serkan ünlüü
30-03-2011, 17:03
maşallah tüm araclara kazasız belasız
bütün araçlara maşallah allah kaza bela vermesin...