PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 xs benzin pompası

Narko
27-03-2011, 23:59
merhaba arkadaslar . benzın pompası sorunu yasıyorum depo da kırmızı ısık yanmaya yakın arabada cok kotu sekılde kesıklık oluyor yarı depo benzın warken sorun yok . ama sanırım pompanın deısmesı gerekıyor .. bu konuda yardımlarınızı bklıyorum .. nası bı pompa ıle deısırmemız lazım kalıtelı ve arabama gore olan ? yardım edersenız sewınırım

Sefa_vts
28-03-2011, 00:26
merhaba arkadaslar . benzın pompası sorunu yasıyorum depo da kırmızı ısık yanmaya yakın arabada cok kotu sekılde kesıklık oluyor yarı depo benzın warken sorun yok . ama sanırım pompanın deısmesı gerekıyor .. bu konuda yardımlarınızı bklıyorum .. nası bı pompa ıle deısırmemız lazım kalıtelı ve arabama gore olan ? yardım edersenız sewınırım

Bozuk olan bir parça bozuktur.. Az benzin çok benzin değil.. Benzin hattını tıkayabilecek dibe çökmeyen pislik olabilir azaldıkça hissettirir.. birde deponu temizleyebiliyorsan temizle.. Düzelmesi lazım.. Çok ekstra birşey değil ama uğraştırır..

106 ların 1.6 motorlarında kullanılan pompalar aynı ve az benzinde çabuk ısınıyorlar buda dip not.. Aynı zamanda benzin sayeside soğuyor çünkü..