Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa 1.7 DTİ Comfort hakkında bilgi.
Hayırlı geceler arkadaşlar
Bugun bi corsa baktım 2003 150binde. dti husisi camlı koltuklu.
nedir ortalama bunların fiyatı eksileri artıları nelerdir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok makbule geçer sizin verdiğiniz yorumlara göre yarın aracı alabilirim..
araç beyaz renk sol kapıda işlem var boya var değişen yok araçta.
kaç para eder. Ne kadar verelim
yokmu kimse :) birileri bişe desin 4 saat sonra motorunu göstermeye gitcem
berkay_aydin
28-03-2011, 11:46
Bende bakıyorum bu modele ortalama fiyatları 8 ile 15 arası orjinal comfort olmasına dikkat edin :) arkadaşlar detaylı bilgi verirse bende sevinirim...
Mehmet Gazihan
28-03-2011, 11:48
bana gelirsen ucretsiz adam gibi bi kontrol yaparım alacağın arabaya..
bugun aldım hocam 1.7 DTİ COMFORT 2003
Mehmet Gazihan
28-03-2011, 19:23
Hayırlı uğurlu olsun..
berkay_aydin
28-03-2011, 22:35
Hayırlı olsun darısı bizim başımıza :)
berkay_aydin
28-03-2011, 22:56
Yağ yakma kronik sorun olduğunu duydum doğrumudur? Birde motor olarak 130-140 bin normal midir ?
tdipower
28-03-2011, 23:14
130-140 bin ikinci el dizel araç için normaldir ama turbo değişmediyse bakım gerekebilir :)
Mehmet Gazihan
28-03-2011, 23:45
pek yağ yakmazlar.. ya turbo yağ sızdırır yada yağ soğutucusu içinden soğutma suyuna yağ sızdırır..
eyw. arkadaşlar 15 binde benimki hep husisi olarak kullanılmış turbo değişmiş baskı balata motorcuya gittim saat gibi dedi :) 2 günden beri 121 km fln yaptım hiç hesaplamadım ama inanılmaz derecede az yakıyor :)
bana gelirsen ucretsiz adam gibi bi kontrol yaparım alacağın arabaya..
hocam sanada bakıma gelirim :)
eyw. arkadaşlar 15 binde benimki hep husisi olarak kullanılmış turbo değişmiş baskı balata motorcuya gittim saat gibi dedi :) 2 günden beri 121 km fln yaptım hiç hesaplamadım ama inanılmaz derecede az yakıyor :)
nasıl 15bınde
nasıl 15bınde
150 :) Pardon
150 :) Pardon
bende dedım ne iş :) nasıl performansı aracın tatmın edıcımı
Vallaha Saxo Vts vardı onu sattım bunu aldım benzinli olsa inanki vts'den hızlı:) ama güzel hızlandımı uçuyor çok güzel gidiyor bi bloff off başka bişe yok. yeni aldım yarın fotolarını eklicem yakıttan yaptıgım kazançlada aracı süslicem bakalım hayırlısı tavsiye ederim ama.
berkay_aydin
30-03-2011, 16:43
Bizde dün gittik baktık 155 binde comfort tamamen orj boyasız bakalım hayırlısıyla haftasonuna kadar alıyoruz :) Chiple iyi yürüyorlar diye duydum :D :D
berkay_aydin
30-03-2011, 21:19
1.7 dti comfort ile sonradan vandan döndürme corsaları nasıl anlayabiliriz ? Galiba her ikisinde de
motorun sol tarafında van yazıyor ??
1.7 dti comfort ile sonradan vandan döndürme corsaları nasıl anlayabiliriz ? Galiba her ikisinde de
motorun sol tarafında van yazıyor ??
vallaha hiç fikrim yok ama 1.7 fabrika çıkışı husisi yoktur. fabrikada takılan koltuk cam olabilir ama fabrikadan çıktıgı gibi camlı koltuklu oldugunu sanmıyorum. benimkide comfort tanponlar beyaz
Bizde dün gittik baktık 155 binde comfort tamamen orj boyasız bakalım hayırlısıyla haftasonuna kadar alıyoruz :) Chiple iyi yürüyorlar diye duydum :D :D
alırsan chip attırda yürürse bizde attırırız ; chip'sizde iyi gidiyor ben memnunum
berkay_aydin
30-03-2011, 23:24
vallaha hiç fikrim yok ama 1.7 fabrika çıkışı husisi yoktur. fabrikada takılan koltuk cam olabilir ama fabrikadan çıktıgı gibi camlı koltuklu oldugunu sanmıyorum. benimkide comfort tanponlar beyaz
1.7 comfort modelleri bayilerde toplanmadı mı ? camlı koltuklu hususi olarak satıldı :confused: Benim demek istediğim 1.7 dti ile comfort'u nasıl ayırt ederiz ?
1.7 comfort modelleri bayilerde toplanmadı mı ? camlı koltuklu hususi olarak satıldı :confused: Benim demek istediğim 1.7 dti ile comfort'u nasıl ayırt ederiz ?
Vallaha Servis'e göstermen lazım herhalde fikrim yok.
berkay_aydin
31-03-2011, 22:30
alırsan chip attırda yürürse bizde attırırız ; chip'sizde iyi gidiyor ben memnunum
Ben ilkönce adam akıllı kullanmayı öğreniyim onsan sonra chip kolay :hihih:
Ben ilkönce adam akıllı kullanmayı öğreniyim onsan sonra chip kolay :hihih:
:) ögrenirsin doğuştan ögrenmedik bizde
Yakıt tüketimi nasıl peki 1.3 mü 1.7 mi ?
Yakıt tüketimi nasıl peki 1.3 mü 1.7 mi ?
1.7 duyduklarıma göre 1.3'den az yakıyor ama ben yinede fulleyip bakıcam kaç km yapıyor .
orjinal olarak fabrikadan 1.7 dti olarak cıkmıs binek opel turkiyede SATILMADI.. ! orjinal fabrika cıkısı falan deniyor, asla oyle birsey yok.. Turkiyede bildigim kadarıyla sadece 1 tane oyle var, o da hasarlı olarak gumrukten satın alınmıs. abs var camlar manuel klima yok ama araba orjinal binek 1.7 dti.. zamanıdna sıfır almıslıgımda var, bu konuda dahaası yok.. emin olabilrisinizz!
orjinal olarak fabrikadan 1.7 dti olarak cıkmıs binek opel turkiyede SATILMADI.. ! orjinal fabrika cıkısı falan deniyor, asla oyle birsey yok.. Turkiyede bildigim kadarıyla sadece 1 tane oyle var, o da hasarlı olarak gumrukten satın alınmıs. abs var camlar manuel klima yok ama araba orjinal binek 1.7 dti.. zamanıdna sıfır almıslıgımda var, bu konuda dahaası yok.. emin olabilrisinizz!
Katılıyorum .. Camlı Koltuklu 1.7 üretilmedi yada üretildi ise tr'de satılmadı.. Yannız sıfır alınıp. Van olarak kullanılmayıp koltuk cam ilave edilip ruhsata husisi olarak kayıt edilmiştir. Yane Benim Aracım böyle.
berkay_aydin
31-03-2011, 23:28
1.7 comfortlar fabrika çıkışlı değilde bayi'demi toplanmış çünkü çoğunun arka koltukları aynı vandan döndürme olamaz hepside koltuklu ruhsata işli :( Yarın gidip almayı düşünüyoruz tereddütteyim
1.7 comfortlar fabrika çıkışlı değilde bayi'demi toplanmış çünkü çoğunun arka koltukları aynı vandan döndürme olamaz hepside koltuklu ruhsata işli :( Yarın gidip almayı düşünüyoruz tereddütteyim
Vallaha hocam, hepsi sonradan koltuk cam bak arka kapı panzotuna bak camın altına 1 delik olacak ondan anlarsın :) ama tavsiye ederim. husisi olarak kullanılmışsa problem yok. şahin alcağına opel al
berkay_aydin
31-03-2011, 23:33
Sorun yoksa aldığınız fiyatı söyleyebilir misiniz? çünkü benim baktığım fiyata şahin yok :D :D
Baktığım aracı aile kullanmış hatta baktığımda içerisinde makyaj malzemeleri vardı Bayandan olduğu belli
Sorun yoksa aldığınız fiyatı söyleyebilir misiniz? çünkü benim baktığım fiyata şahin yok :D :D
Baktığım aracı aile kullanmış hatta baktığımda içerisinde makyaj malzemeleri vardı Bayandan olduğu belli
pm atıldı :)
fiyata aldanma al bi servise göster. ben çok getirdim 10binde gözüküp 300binde çıktı.
Mehmet Gazihan
04-04-2011, 09:48
beyin soketlerinde ıslaklık olmasın çıkartın kontrol edin.. ciddi paralar harcatır..
Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama vandan dönmeler hususi oluyomu yani ruhsatta hususi yazarsa muayene 2 yılda birmi oluyo. Yada hepsinde standartmı nasıl oluyo bunu bilen biri varmı
Mehmet Gazihan
04-04-2011, 12:20
Hususiler 2 yılda bir..
Kamyonet ler her yıl..
Hususiler 2 yılda bir..
Kamyonet ler her yıl..
Vergi olayında hususilerde normal hacime göremi alıyolar şimdi bunlarda istisna varmı ticari olanlarda 1,9 a kadar hepsi aynıydı heralde bunlar nasıl oluyo acaba
Mehmet Gazihan
04-04-2011, 13:59
ödediğin senelik vergi aracın kargo bedelinin belirli bir yüzdesinden büyük ise bir alt vergi dilimi ile vergilendiriliyorsunuz.. Bunun için dilekçe sunmanız gerekiyor..
Bizim Corsalar için bu boyle..
ödediğin senelik vergi aracın kargo bedelinin belirli bir yüzdesinden büyük ise bir alt vergi dilimi ile vergilendiriliyorsunuz.. Bunun için dilekçe sunmanız gerekiyor..
Bizim Corsalar için bu boyle..
Vergiden bir alt dilimden yararlanılamıyor 1.7'de
Aynı paraya aynı km'de 2 corsa bulduk diyelim biri 1.3 biri 1.7 hangisi alınmalı?
Vergiden bir alt dilimden yararlanılamıyor 1.7'de
Aynı paraya aynı km'de 2 corsa bulduk diyelim biri 1.3 biri 1.7 hangisi alınmalı?
1.7 tavsiye ederim.
Mehmet Gazihan
04-04-2011, 17:19
6 yasdan once boyleydi o zmn
bu tercihi aracın kullanım amacı berlirler.. performans beklentisi haricinde 1.7 mantıklı tercih olmaz..
6 yasdan once boyleydi o zmn
bu tercihi aracın kullanım amacı berlirler.. performans beklentisi haricinde 1.7 mantıklı tercih olmaz..
:icon_tup: Aynen Performans'ı güzel.
berkay_aydin
04-04-2011, 23:41
Bizde bugün üzerimize aldık aracı tam istediğim gibi oldu :)
eh hadi hayırlı olsun forumdan yapılan ilk hayırlı olsun tarafımdan sanıyorum :p
Civic olmadığına sevinidim..
berkay_aydin
04-04-2011, 23:42
Sağolasın teşekkürler :D :D
hade hayırlı olsun :) fotoları koy bi maşallah diyelim
Hayırlı olsun darısı bize :D
berkay_aydin
05-04-2011, 22:13
inşallah :)
temiz bi 1.7 bulunda bızde alak:D
berkay_aydin
05-04-2011, 22:40
Biz ilk aldığımızda çalıştırmadan max 10-20 dk arasında arıza ışığı yakıyordu motor ısındıktan sonra ışık sönüyordu..(daha 2 gün oldu alalı :) ) özellikle rolantide gaz yemiyordu.. Araç 2,5 3 ay çalıştırılmadan garajda yatmış :( kurum bağlamış olabilir mi ? mağlum 150 binde 100 km yaptık devirli bir şekilde şuan hiçbir sorun yok arıza ışığı vs rolantide titreme hiçbir sorun yok
Edit: komple bakıma girecek zaten
+oğuzk beyaz dışında olursa makbule geçer :)
Pazar günü kahvaltıya gitmiycem pazara gidicem inş kahvaltyı kaçırdığıma değer :D
+oğuzk beyaz dışında olursa makbule geçer :)
Pazar günü kahvaltıya gitmiycem pazara gidicem inş kahvaltyı kaçırdığıma değer :D
bence hiç değmez ankaranın pazarına gitmektense ewde uyu daha iyi:icon13:
bence hiç değmez ankaranın pazarına gitmektense ewde uyu daha iyi:icon13:
Opel Combo varken 2-3 kere satmak için götürdüğümde kendime göre her gittiğimde 2-3 araba bulmuştum belki çıkar birşeyler :)
veriyim sana benimkini :)