Orijinalini görmek için tıklayınız : KS type R dyno sheet
dyno day yaptım kendi kendime:D
kıddracıng headers 70lık düz boru 76lık varex son injen cai kpro mapped by sR :)
çıkan hp çok memnun etmedi ama Sami abi çok güzel ayar yaptı saolsun çizgiler istediğmiz gibi.yolda 226 hpyim demiyor :D
http://i53.tinypic.com/yc868.jpg
ocean0636
28-03-2011, 10:26
Maşallah kamer, bu serp dyno az gosterıyor sanırım ? benım eskı aracımdada cai olmasına ragmen orj den bıraz dusuk cıkmıstı :beuj:
maşallah 41 kere kamer :) dynosuna göre + - sapmalar olabiliyor sen ne bekliyordun mesela ? :D:D
ocean0636
28-03-2011, 10:38
maşallah 41 kere kamer :) dynosuna göre + - sapmalar olabiliyor sen ne bekliyordun mesela ? :D:D
cai headers egzoz k pro genelde 230-240 arası degılmı ? serp dynoya can yakan dyno dıyolar burda :D
Maşallah Kamer :)
saolasın korayım:)
Maşallah ..
saol abi:)
Maşallah kamer, bu serp dyno az gosterıyor sanırım ? benım eskı aracımdada cai olmasına ragmen orj den bıraz dusuk cıkmıstı :beuj:
bencedevar bişiler bi önceki typer lada cıkmıstım headers fıltre egzos 214 cıkmıstı :D
teşekkürler abi.D valla ben 235 fln çıkar dıodum ya:D
job typeR bende iken bende aem cai headers ve 70 lık duz boru varken bende savaşın dynosunda 225 hp almiştım...
bu demek oLuyoki daha güç cıkabilir aracından..
masallah..
m-power07
28-03-2011, 10:52
Maşallah Hp çokda düşük değil yürürü var her türlü.
takılma hp işlerine yolda gittigine bak :) ama sana agır saplicam :D:D:D
zzzzzzzzzzz:D:D
yapılan yorumlara göre sorun dynoda o zaman kamer,takılma bencede :icon_tup:
timucintt
28-03-2011, 11:17
bu tayyarların teker kayıpları hayvani....
Bence eğri falan süper. Güle güle kulllan.
panpa maşallah :)
saol pampa:D
job typeR bende iken bende aem cai headers ve 70 lık duz boru varken bende savaşın dynosunda 225 hp almiştım...
bu demek oLuyoki daha güç cıkabilir aracından..
masallah..
hpnin doğru oldugunu dusunmuyorum ben aslında saolasın :)
Maşallah Hp çokda düşük değil yürürü var her türlü.
eywallah saolasın:)
tenks bor :)
zzzzzzzzzzz:D:D
yapılan yorumlara göre sorun dynoda o zaman kamer,takılma bencede :icon_tup:
yok ben takmıom abi:D egzantrık+emme+aem ems lı s2000le gıttıgıne gore sanmıorum 226 oldugunu:F
Maşaallah kamer:)
teşekkürler saol kardeş:)
bu tayyarların teker kayıpları hayvani....
reel değil pampa o hp ye takılma:)
Eğri çok guzl ama uzerındekı malzemelere gore daha fazla çıkması gerekebılırdı
maşallah
Maşallah genç yolda gidişi yeter :)
masallah kamer:) olay dynodan , eskı aracına göre dusunursek 12-14 hp dusuk olcuyor gıbı o zaman normal oluyo sanırım 238 240 bg filan.
eğrıler guzel gayet..
hilalseyhan
28-03-2011, 11:35
Maşallah...Daha fazla güç isterizz :)
İyidir iyi hadi keyfin gelsin :D
önemli olan hissedilen güçtür kamer :)
Juggernaut
28-03-2011, 12:23
Hayırlı olsun eğriler güzel görünüyor:)
eywallah teşekkürler herkese:) e46 m3 aranıor deneme ıcın:D
Güzel eğri maşallah.
Era ile dene farkı bi gör :D
serpentler brz düşük çıkardığı doğru, bnm aracta stock 69 172nm çıktıydı dp borular+box ile 86.4 225 nm çıktı, ama değerler hiçte hafifie alınacak tarzda değil, yolda hissettiğin önemli ufacık fan var dynoda
kontrolsüz güç güç deildir kameR :D
bırak az çıksın nazara karşı iidir. yolda yürüdüğüne bak sen
Selcuk_RoL
29-03-2011, 22:51
hp ye takılma yola bak sen kardeşim boşver:D
By_FresH
29-03-2011, 22:57
maşallah kamer kardeşim kazasız cezasız ;)
ERkut 205
29-03-2011, 22:59
Eğri güzel. Motor hp sine takılmayın, tekere 143kw çok iyi değer bu ekstralar ile ;)
davlumbaz katili kamer:D fazla sana bu degerler:D
maşallah gayet güzel bir değer :)
çıkan sonuçta bir tuhaflık yok kamer.
cai hıdır kpro ile vericeği gerçek hp zaten 225 gir.
biz cai egso headers rbc kpro lu 250 hp lik typerda bindik :) aladın sanırım demek istediğimi.
kolpa hp ler onlar.bak yurtdışına adamlar rbc kpro ssr ile ne çıkarıolar 222-225 227 gibi hep.
samı abı o arabanın içinde 1 hp bıle bırakmamıstır sen rahat ol.
mustafa_KYR
30-03-2011, 12:24
bro 226 beygir çıkmış ama senin beygirler yarış beygiri :D 250 beygir olupta sütçü beygiri gibi olan araçlarıda görüyoruz :D maşallah
Maşallah Kamerim...
Eğriler gayet güzel.
GokhanErol
30-03-2011, 15:49
maşAllah eğri güzel yolda da görmek lazım güzel günlerde kullan...
Cimmeria
30-03-2011, 18:18
maşallah kamer, benim beklediğim rakam o videolardan sonra daha yüksekti ama eğri ve yol videoları her şeyi anlatıyor :)
bro 226 beygir çıkmış ama senin beygirler yarış beygiri :D 250 beygir olupta sütçü beygiri gibi olan araçlarıda görüyoruz :D maşallah
çok doğru bi analiz bencede :icon_tup:
chiefkadir
30-03-2011, 22:31
Paşaoğlundaki çarpan ile fazla fazla gözümüze alıştırılan o beygirlere takılmadan bunun vermiş olduğu bu gücün çok normal olduğunu görmek gerekir..
Bu araba orda ölçülse 233hp olacaktı ve normal denecekti..
Kpro olmadan dc headers ile 215-220 arası alınıyor.. Kpro ile zaten 6-7 hp geliyor ki seninkide gayet normal bence..Rbc rrc herneyse manifolt yapsan 6-7 hp de o gelir ..Paşaoğlu hesabı ile 241 felan yapar zaten olacağıda odur..O yüzden aracın gayet sağlıklı..Ayarı yapan Sami kardeşime selam olsun gözlerinden öpüyorum...
Maşallah.....
Honda Type_R
30-03-2011, 23:39
kamer biraz bana azx geldi sanki bu benim eski aracin dyno verisi gns typer specler kpro ssr headers cai skunk2 cat back 70 lik biraz daha yuksek cikmasi gerekmezmiydi ??
http://img686.imageshack.us/img686/7564/dsc01702small.jpg
dynodan dynoya değişir ya çok takılmamak lazım
hayırlı olsun eğri gayet güzel
walla kafam karıştı bi yandan normal geliyor bi yandan anormal:) yolda baktgnda gayet iyi. rbclı jdm cam lı la yanyana gıtmstm halbuki.kayıp çok bende ya
dc 4-2-1 headers
aem cai
komple egsoz
bu specler verse verse 210-215 arası verir buna kpro ekle 220 222 hp arası verir rbc ve kelebek 230 hp verir hadi 2-3 hp ekle 232 hp eder
artık millet ayılsın yok öyle egsoz cai hıdır 225 hp .
hemde bu benzinle ):
şöyle örnekliym
eski typerıma 249 hp deniliordu filtre hıdır rbc kpro speclerindeydi.
gc8 ile deniordum şimdi sitemizde o gc8 siteyşın siyah.
1 boy geçiordu typerı
şimdiki typerım ise 235 hp civarı ama o gc8 i 1.5 boy net geçiyor.
yani boşverin siz o yanlış hp leri yok öyle bi dünya bi typer kpro headers filtre rbc ile nereye çıkarıcak 245 250 hp imkansız.stage 1 egsantrik conta polish falan olsa anca ozaman gerçek 250 hp olursunuz herşey yolunda giderse.
dc 4-2-1 headers
aem cai
komple egsoz
bu specler verse verse 210-215 arası verir buna kpro ekle 220 222 hp arası verir rbc ve kelebek 230 hp verir hadi 2-3 hp ekle 232 hp eder
artık millet ayılsın yok öyle egsoz cai hıdır 225 hp .
hemde bu benzinle ):
şöyle örnekliym
eski typerıma 249 hp deniliordu filtre hıdır rbc kpro speclerindeydi.
gc8 ile deniordum şimdi sitemizde o gc8 siteyşın siyah.
1 boy geçiordu typerı
şimdiki typerım ise 235 hp civarı ama o gc8 i 1.5 boy net geçiyor.
yani boşverin siz o yanlış hp leri yok öyle bi dünya bi typer kpro headers filtre rbc ile nereye çıkarıcak 245 250 hp imkansız.stage 1 egsantrik conta polish falan olsa anca ozaman gerçek 250 hp olursunuz herşey yolunda giderse.
+1 katılıyorum
dynoya çok bakmamak lazım yolda çok farklı olabilir sonuçlar
_muhaRRem
31-03-2011, 00:50
kamer maşallah kardeşim.. burada bu kadar typeR profesoru varken bize laf söylemek yorum yapmak,düşmez.. nacizane fikrim Ben beğendim
kamer maşallah kardeşim.. burada bu kadar typeR profesoru varken bize laf söylemek yorum yapmak,düşmez.. nacizane fikrim Ben beğendim
hehe:) eywallah saolasın:)
pekı 40hp kayıp normal mi
ERkut 205
31-03-2011, 13:17
hehe:) eywallah saolasın:)
pekı 40hp kayıp normal mi
Whell Power : 143 kw *1.36 (194 hp) kayıp max %15 alırım... tekerin üstüne eklerim...
Engine Power : 164kw *1.36 (223hp)
223 - 194 = 29 hp (Dissipate Power )
Bana göre aracın değerleri bunlardır ve gerçek güçlerdir... Kayıbı hp olarak değil % hesaplama ile gitmek gerekir yani 100 hp bir arabada 15 hp kayıp varken 200 hp de bu aynı oranda artması çok normal bir durum...
Öncede yazdığım gibi motor hp değerlerini boşverin tekere 143 kw çok sağlıklı değer. Arabalar yolda teker gücü ile yarışır ;)
Whell Power : 143 kw *1.36 (194 hp) kayıp max %15 alırım... tekerin üstüne eklerim...
Engine Power : 164kw *1.36 (223hp)
223 - 194 = 29 hp (Dissipate Power )
Bana göre aracın değerleri bunlardır ve gerçek güçlerdir... Kayıbı hp olarak değil % hesaplama ile gitmek gerekir yani 100 hp bir arabada 15 hp kayıp varken 200 hp de bu aynı oranda artması çok normal bir durum...
Öncede yazdığım gibi motor hp değerlerini boşverin tekere 143 kw çok sağlıklı değer. Arabalar yolda teker gücü ile yarışır ;)
anladım teşekkürler saolasın bılgılendırme ıcın:)
Arkadaşların eline sağlık .. .sanırım 194whp (tekere çıkarmış) .. ki spec lere göre baya güzel ..
aktarmadakı kayıp güç 40 hp çok değilmi ?
Arkadaşların eline sağlık .. .sanırım 194whp (tekere çıkarmış) .. ki spec lere göre baya güzel ..
Eywallah fuat saolasın
aktarmadakı kayıp güç 40 hp çok değilmi ?
Sanırım yanlış orası ya.40 çıkmaması gerek
Onur typer
23-05-2011, 08:37
maşallah kamerim iyi iyi :)
VTec_king
23-05-2011, 16:18
Maşallah Kamer
kamer güzel değerler bence, özellikle eğri çok güzel videolarda da izledik zaten , maşallah :)