Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaziosmanpaşa ve sağmacılara nasıl giderim?

otomania
29-03-2011, 22:06
arkadaşlar hafta sonu açıköğretim sınavları var biliosunzki ve cumartesi günü sınavım gaziosmanpaşa anadolu lisesine çıktı haznedardan bu liseye nasıl giderm hangi vesaitler gider + pazar günüde sağmacılar lisesinde sınavım var yine aynı şekil orayada nasıl gitmem gerekir o tarafta oturan arkadaşlarımız var yardımlarınızı bekliyorum tşk.ler şimdiden.

Low-Rider
29-03-2011, 22:08
ömürden üstgeçitten geçip bakırköy metroya gidersen sağmalcılar metro durağında inebilirsin

sornasıda minibüs,taksi falan bişekil gidersin

kado
29-03-2011, 22:15
arkadaşlar hafta sonu açıköğretim sınavları var biliosunzki ve cumartesi günü sınavım gaziosmanpaşa anadolu lisesine çıktı haznedardan bu liseye nasıl giderm hangi vesaitler gider + pazar günüde sağmacılar lisesinde sınavım var yine aynı şekil orayada nasıl gitmem gerekir o tarafta oturan arkadaşlarımız var yardımlarınızı bekliyorum tşk.ler şimdiden.

gaziosmanpaşa anadolu benim eski lisem

topkapı-sultançiftliği tramwayına binersin bosna çukurçeşmede inersin küçükköy minibüsleriyle küçükköy meydanda inersin küçükköy stadına doğru yürü oradan bulursun

bir diğeri ali fuat başgil durağında inersin sultançiftliği yönüne doğru yürürsün cengiz topel caddesinden aşağı sallana sallana inersin

sağmalcılar lisesi daha basit gene aynı tramwaya bin sağmalcılar durağında in direk karşında

kado
29-03-2011, 22:16
ömürden üstgeçitten geçip bakırköy metroya gidersen sağmalcılar metro durağında inebilirsin

sornasıda minibüs,taksi falan bişekil gidersin

o sağmalcılar ile bu lise çok farklı

otomania
29-03-2011, 22:46
gaziosmanpaşa anadolu benim eski lisem

topkapı-sultançiftliği tramwayına binersin bosna çukurçeşmede inersin küçükköy minibüsleriyle küçükköy meydanda inersin küçükköy stadına doğru yürü oradan bulursun

bir diğeri ali fuat başgil durağında inersin sultançiftliği yönüne doğru yürürsün cengiz topel caddesinden aşağı sallana sallana inersin

sağmalcılar lisesi daha basit gene aynı tramwaya bin sağmalcılar durağında in direk karşında

saolasında taşköprü duragnda in die sölediler tranway içn

Wolkan
29-03-2011, 23:13
edırnekapı veya topkapıdan kucukkoy 50.yıl mınubusune bın kucukkoy stadında ındır benı de mınubuse o senı 200metre asagısında ındırır sagmacılar lısesıde o guzergah uzerınde zaten

!KO
29-03-2011, 23:13
sagmalcılar lisesi için

bayrampaşa metro istasyonunda in ( iettnın ufak minibuslerının duragı var orda arsa var arsanın ıcınden ) yukarı cık solunda kırmızı sanayi sitesi olucak tramway yoluna cık

ister tramwaya bin solda kalır lise durakta ınersın yakındakı tam karsısında var diye biliyorum

istersen 500evler mınıbusune bın sagmalcılar lisesi dersin sofore aynı tramway yolundan gider oda

Wolkan
29-03-2011, 23:18
ben gop anadolu lısesını demıstım sagmacılar lısesınde mutabıkız

!KO
29-03-2011, 23:21
ben gop anadolu lısesını demıstım sagmacılar lısesınde mutabıkız

ben yanlıs okumusum duzelttım sonra :D

durak taskopru deıldır taskoru alifuatbasgile yakın sagmalcılar duragı var ama okulun karsısındakımı bılmıyorum

sen cama yakın otur solunda lise sag taraftaysanda seatın galerisi var mass plazanın altında mınıbuse binersin en temızı sagmalcılar deersin :)

otomania
29-03-2011, 23:43
şmdi arkadaşlar topkapıdan tranwaya bindiğim zaman gop anaolu lisesine hangi durak daha yakın nhangi durakta inmem gerek.?

!KO
29-03-2011, 23:49
şmdi arkadaşlar topkapıdan tranwaya bindiğim zaman gop anaolu lisesine hangi durak daha yakın nhangi durakta inmem gerek.?

topkapı gop yap mınıbusle filan

gop merkezde safak hastanesini sor karsısında mınıbusler var bin kücükkoye gec kucukkoy merkezde in kucukkoy stadını sor buyuk camının solundan yukarı cıkıcaksın stada

Google Maps (http://maps.google.com/maps?um=1&ie=UTF-8&q=gaziosmanpa%C5%9Fa+anadolu+lisesi&fb=1&gl=tr&hq=gaziosmanpa%C5%9Fa+anadolu+lisesi&hnear=Istanbul&cid=0,0,2533783567385842019&ei=NVOSTbnZAc7JswaA2ZXQBg&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=4&ved=0CDYQnwIwAw)

burda lise

otomania
29-03-2011, 23:52
topkapı gop yap mınıbusle filan

gop merkezde safak hastanesini sor karsısında mınıbusler var bin kücükkoye gec kucukkoy merkezde in kucukkoy stadını sor buyuk camının solundan yukarı cıkıcaksın stada

Google Maps (http://maps.google.com/maps?um=1&ie=UTF-8&q=gaziosmanpa%C5%9Fa+anadolu+lisesi&fb=1&gl=tr&hq=gaziosmanpa%C5%9Fa+anadolu+lisesi&hnear=Istanbul&cid=0,0,2533783567385842019&ei=NVOSTbnZAc7JswaA2ZXQBg&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=4&ved=0CDYQnwIwAw)

burda lise

saol arkadaşm zahmet oldu sanada

!KO
29-03-2011, 23:53
saol arkadaşm zahmet oldu sanada

ne demek :)

otuzdört
30-03-2011, 00:06
Sen atla metrobuse biyerden, edirnekapıda in, Yukarı cık tramvaya bin sağmacılar duragında in indiğin duragın karsısındaki lise sagmacılar lisesi ;) minubus felan ugrasma hiç

otomania
30-03-2011, 09:03
saolun beyler.