Orijinalini görmek için tıklayınız : '01 Pug 106 GTI
hakan115
30-03-2011, 00:18
Hazır kendimi tanıtmışken aracımı da tanıtayım dedim :)
Aracim 01 kiraz kirmizi 106 gti,2010 senesi Eylül ayında Esenler'de genç bir arkadaştan aldım arabayı.. Bundan önce de 106 quiksilver sahibiydim. Performans açısından pek kesmedigi için gti'a geçiş yaptım :) Biraz bakındıktan sonra ani bir karar ile forumdan shadow_dancer (soner) kardeşimi zorlayarak bir gün içerisinde aldık arabayı :) Aracı alım esnasında yine forumdan Sefa kardeşimin büyük yardımı oldu. Buradan çok teşekkür ediyorum kendisine.. Şu anda rutin bakımları crm suat abi tarafından yapılıyor. ufak tefek kazası boyası olan bir araba ama herşeye ragmen çok seviyorum.
Specler ise:
* Kapak taşlama
* İnce conta
* K&N filtre
*Komple 51lik düz boru
*SS son susturucu
Üzerinde yazılım oldugunu tahmin ediyoruz ama pek saglıklı degil en kısa zaman da yeniden yazılım yaptıracagız.
http://i51.tinypic.com/2z50j6x.jpg
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :)
Hayırlı olsun güle güle kullanın , oem farlarla daha mı iyi olur kararsız kaldım :)
Hayırlı uğurlu olsun. Yanlız tavsiyem kapak taşlanmış ise ince conta yerine orjinal contaya geçiş yapmanız olası hararet ve kapağa zarar verme ihtimalini oldukça azaltır.
Maşallah Allah utandırmasın :):) güzel güzel kullanmak nasip etsın :):)
Hayırlı olsun kazasız belasız
Shadow_Dancer
30-03-2011, 00:25
Hayırlı uğurlu olsun. Yanlız tavsiyem kapak taşlanmış ise ince conta yerine orjinal contaya geçiş yapmanız olası hararet ve kapağa zarar verme ihtimalini oldukça azaltır.
Hararetten yana sıkıntı var zaten Schumi, arkadaş biraz kastırdıgı için arabayı, soluklandırmazsa yükseltiyor harareti..
cok güzel duruyor maşallah ;)
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin masallah.
Shadow_Dancer
30-03-2011, 00:29
Yazmayı unutmuşum :D kardeşim güle güle kullan maşallah bu arada...
Maşallah güzel duruyor...Daha net resimleri hakediyor araba...
Maşallah tekrar iyi günlerde kullanın...
hakan115
30-03-2011, 00:34
iyi niyetleri icin herkese tesekkur ederim.
orjinal far konusunda ben de kararsizim, simdilik boyle takiliyorum.
aslinda hararet sikintim yoktu, conta konusunda haklisiniz bir seyler yapmak lazim.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inş. bu kadar foto kesmez bizi :)
Vtec-SEDAN
30-03-2011, 07:36
Hakan'im masallah kardesim cok guzel araban
Kazasiz belasiz kullan. Artik musait oldugunda goruselim :) Ercan.
Low-Rider
30-03-2011, 07:39
Hayırlı olsun tekrar:)
MoonWolf38
30-03-2011, 07:58
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin masallah.
aLperTunga
30-03-2011, 09:54
hayırlı ugurlu olsun,allah kaza bela vermesin..yerinizde olsam sıfır valeo far takımı alırım sinyalleri turuncu çift duy ampul sonrasında tadından yenmez zaten.ayrıca conta konusunda bencede orjınal conta koyun yoksa motor kırma riskiniz var.zaten kapağı taşlı 106 ya ince conta koymak kesinlikle tavsiye edilmeyen bir durum..
Maşşallah peugeotlar cogalıyor bu aralar :)
Maşallah esenlerde iken biliyordum şimdide eteplarda görüyorum daha yakınlaşmış bize araç fsm ilk ögretim okulun orda görüyorum kazasız belasız inşallah.
suat ustaya selam yaşar seni çok özlemiş dersen sevinirim :)
Esenler çok görmüştüm bende dıştan çok hoş duruyordu maşallah kazasız belasız hayırlı olsun :)
janer106
30-03-2011, 13:19
Hararetten yana sıkıntı var zaten Schumi, arkadaş biraz kastırdıgı için arabayı, soluklandırmazsa yükseltiyor harareti..
Hayırlı olsun aracı esenlerden biliyorum.Suki ustanın ince conta işçiliği oldukca iyidir ince contalı puglar oldukca zevkli olur ancak kapak taslamada eline alma olasılıgın oldukca yüksek sahsen biz ty saxoda motoru elimize aldık :)
Cihan Çizmeci
30-03-2011, 13:27
Maşallah aracınıza bu rengi çok severim hayırlı olsun inşallah
daha detaylı fotoları isteriz :)
Suki abi güzel bakıcaktır :) Conta konusuna katııyorum tabi bu kapağın durumunada bağlı
Maşallah kazasız belasız kullanın.
Maşallah adaş kazasız belasız kullan kaçıncı 106 oldu bu :)
by serçe
30-03-2011, 13:43
maşallah...............
m-power07
30-03-2011, 13:44
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.
hakan115
30-03-2011, 16:55
Ercan valla ben de cok gorusmek istiyorum en kısa zamanda insallah,
Eyvallah Ozgur :) Hakan 2. oldu onceki quiksilverdi biliyosun, sen de sagol kahrımızı cektin satarken.
@yasar Halkalı 3.Etaptayım erciyes marketin orada, sanirim bi ara gordugum beyaz guzellik sizindi :)
henuz tanisamadigim diger arkadaslara da cok tesekkur ederim.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Kapak taşlama + ince conta sıkıntı yaratmıyor mu hararet konusunda?
Sıkıştırma ne durumda acaba?
hakan115
30-03-2011, 18:16
arac 6 aydir bende, acikcasi hararet konusunda neredeyse hic sıkıntı yasamadim.
cok fazla izmit istanbul yapiyorum, haliyle cok sikistirdim cok sukur sorun cikartmadi. bu ay icinde yazilim icin suat usta ya ugriycam, o arada conta konusunda birseyler yapabilirim. sıkıştırma degerlerini acikcasi bilmiyorum.
dogma buyume degirmendereliyim, 10 yildir askerlik is guc derken ayri kaldim ama bir ayagim surekli orada.izmitli arkadaslarla da denk gelebilriz korfez sanayide :)
Murat Özcan
30-03-2011, 18:41
rengi çok tatlı masallah
Hayırlı olsun.Aracı tanıdım zaten.İyi günlerde kullanın
maşallah içine binmişliğim var bu arabanın...:)
hakan115
28-02-2012, 14:00
iyi niyetler icin tesekkurler arkadaslar ama araci satali cok oldu :)
her neredeyse umarim hali vakti yerindedir..
Shadow_Dancer
28-02-2012, 14:02
iyi niyetler icin tesekkurler arkadaslar ama araci satali cok oldu :)
her neredeyse umarim hali vakti yerindedir..
mazi kalbimde bir yaradır - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8XFZXxSMwoQ)
hakan115
28-02-2012, 14:09
mazi kalbimde bir yaradır - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8XFZXxSMwoQ)
Goruncek adam'i cagirtma bana !
:)
Shadow_Dancer
28-02-2012, 14:12
Goruncek adam'i cagirtma bana !
:)
auhauuha :D :D
Leyla ile Mecnun - İsmail Abi Görüncek Adam (47.Bölüm) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0klxAU63Jrc)
kuffiyy kuffiy :D
Maşallah kazasız belasız...
Eski sahibi Kerim, iş arkadaşımdı şimdi görüyorum :) hayırlısı olsun güzel arabaydı ..
otomania
28-02-2012, 21:34
hayırl olsun maşallah
mami_makinen
28-02-2012, 22:27
hayırlı olsun gule gule kullan ..bızım semtın arabasıydı sılıvrıden almıstık arkadasıma ...
peugeotefe
06-03-2012, 16:24
Zmd 10 Ciğerli Makineydi zamanında
BilalAkbayır
06-03-2012, 16:32
Bazen Atakent'te görüyorum aracı, maşallah.