Orijinalini görmek için tıklayınız : Vti pembe tavanda Karbon mu Piano Black Mi Mat Siyahmı.
Aracımın tavanı bariz pembe kırmızı aracım buna en yakışan hangisi olur sizce ?
Mat Siyah
Karbon kaplama
Piano Black denen kaplamalar dan hangisi en yakışanı olur.
Ben olsam yakın tonda kırmızı folyo bulmaya çalışırdım.Yada folyo çektikten sonra folyoyu boyatırdım :)
by_hayali
30-03-2011, 08:09
+diyadin
arabanın rengide folyo bulmaya çalış kankacım daha güzel olur :)
bence çift renk vti yakışmıyor. kendı renginde boyat derim
Erkan kendi renginde boyat veya kaplat bence. Ama kaplatmak daha mantıklı
Low-Rider
30-03-2011, 08:19
Pasta-cila ile kurtarmaz mı tavan rengi ?
Piano Black çok şık olacaktır.
nitrO_Oxide
30-03-2011, 08:46
Kenarları dar olduğu için siyah tavan civicte hos durmuyor.
Bide artık pembe olmussa yapıcak birsey yok fotografları cekilip guzelce boyanabilir yada aynı kırmızı tonda folyo derim
delSol_power
30-03-2011, 08:49
fotografları cekilip guzelce boyanabilir yada aynı kırmızı tonda folyo derim
+5500
boyatmak çözüm olur. ama yok illa ki koyu renk olacaksa piano black derim.
hb olsa siyah tavan olur da sedana hiç yakıştırmıyorum siyah tavanı. o yüzden araç renginde kırmızı folyo bulun derim
Aynı tonda folyo bulabilecekmiyim bi bakayım etrafa. Onun haricinde piano black güzel olur gibi gelmişti banada :) Low pasta yapmadım sadece cila yaptım pasta yaparsam dahada açılır diye renk korktum :D
araca pasta yap pembeliğini alırsın
olum mayami amcana sor bi adamın arabası resmen komple pembeydi :D şimdi kan kırmızı :D
8.000rpm
30-03-2011, 09:54
aynı durumdan muzdariptim , dıştan komple orjinal rengine boyatmıştım arabamı
Benim arabamda tavan ve kaput artık ya boyanmalı yada kaplanmalı karar vereceğim yakın zamanda,
Peki Şöle bi kırmızı karbon kaplamalar var 3m de onlar nasıl durur acaba hem cok sırıtmazda heralde hemde güzel bi görüntü yakakayabilirmiyiz.
Bence hiç elleme başkan. Öyle kalsın. Folyo fln kaplama sakın.
M U R A T
30-03-2011, 13:27
kırmızı nın hastalığıdır pembeleşmek. bence pasta+glaze+wax yap kurtarmazsa başka çözüm ara.
devil_berk22
30-03-2011, 13:43
bence parlak siyah yani namı diğer piano black derim
kifanhom
30-03-2011, 14:15
ebay de kırmızı karbon folyo lar var
aracın rengine uygun olanını alıp deneyebilirsin
benim de tavan pembeydi epey, ama öyle kullandım yıllarca
http://img94.imageshack.us/img94/107/1002177mi.jpg
http://img41.imageshack.us/img41/7190/1002184e.jpg
Hepsiburada.com : Nigrin Mikrotec Orijinal Renge Dönüştürücü Boya Yenileyici 840737 | Oto Aksesuar (http://www.hepsiburada.com/Liste/nigrin-mikrotec-orijinal-renge-donusturucu-boya-yenileyici-840737/ProductDetails.aspx?productId=otm840737&categoryId=20035736#Gorseller)
bu ürün iş yapıyormu bilgisi olan varmı
arkadaşlar şeffaf kırmızı ile kaplansa nasıl olur olmaz mı ?
individual
19-06-2011, 16:08
tek renk kırmızıya boyatırdım :)
bende boyatırdım şahsen folyodan ıvırdan zıvırdan daha kalıtelı ve uzun süreli sade sık olur dıye dusunuyorum
berkayGLRN
11-07-2011, 20:35
piano black cok güzel olur ..
yok bu dünyada renge yakın tonda folyo
piano black en dogrusu
boyatmadan iyidir
yakında bende yaptırıcam tavan pertingen
ben yerinizde olsam meq ürünleriyle işlem yaptırırdım prof. ellerde eger sonuç iç açıcı degilse arabayı satmak için mi kullanıyorsunuz ;) bence tadını alın zevkini ala ala binin boyayın gitsin bi dahamı gelcez dünyaya
ben yerinizde olsam meq ürünleriyle işlem yaptırırdım prof. ellerde eger sonuç iç açıcı degilse arabayı satmak için mi kullanıyorsunuz ;) bence tadını alın zevkini ala ala binin boyayın gitsin bi dahamı gelcez dünyaya
+999999
da
orjınallık gıtmesin derdimiz o :D:heyoo:
+999999
da
orjınallık gıtmesin derdimiz o :D:heyoo:
yıllardır millet yüzünden yok bilmem ne yok cart curt güzelce detaylı resimleri çekilir boyanmadan önce işlem sırasında güzel güzel saklanır zaten arabayı ben biliyorum ben biniyorum sıkıntı varmı yok olmuşken en güzeli olsun siyah kaplatırsın apaçi derler kırmızı kaplatırsın renk uyumu olmaz en güzeli kendi rengine boyatıp mutlu olmak :icon_tup:
bence =) bunuda yazıyım yanlış anlaşılmasın
karbon ustu seffaf folyo,
renk tutmaz kirmizida bence
Birak o arabanin tavani ole kalsin yaa :) Anilarim depresti bi an :D
piano black yap kardes en yakısanı o olur
Murat Özcan
11-07-2011, 23:56
vti da oyle kaplamalar falan hıc ıyı durmuyor,bence orjınal rengıne boyatın