Orijinalini görmek için tıklayınız : YARDIM(plaka=tr)
Selam arkadaşlar,Aşağıdaki resimde dikkatinizi çeker ise plakanın "TR" olan kısmı kırmızı zeminli,ankaradaya gittimde nerdeyse hepsi böle idi ve hoşuma gitti,nerede bulabiliceğim konusunda yardımcı olabilirmisiniz?Reklamcılar yapar falan demeyin hazırı varken gidip onunla uğraşacak değilim ki hazır satıldığı ap açık ortada o kadar çok arabada görülününce.....şimdiden sağolun
http://img253.imageshack.us/img253/7721/sunumwf5.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-30
Evet reklamcılar yapıyor bunu benim bildiğim başka yol yok kolay bir iş
ya hocam öle diyorsun kolay biliyorumda benim gördüğüm kadarı ile ankarada o kadar çok vardı ki böle nerdeyse mavi zeminliler yok idi,hatta bi ara değiştimi falan diye düşünür bile oldum,ama baktım mavili olanlarıda gördüm,özellikle istanbulda,e şimdi var ise satıla bir yerde hazır niye uğraşayım git rekalmcı bul en az 5,10adet bastır bir çift de basmaz onlar şimdi,ölçü al bilmem ne falan var ise alayım gidip bir yerden:))))
Aksesuarcı dolaş kardeşim o zaman mutlaka uyanık birileri bastırmış elinde vardır :) Ben plastik emniyet kmemeri tokası bile gördüm onlarda :)
sticker bunlar keske gördüüğün herhangi bir aksesuarcıya girseydin :)
Tholl-ga
30-07-2007, 16:50
plaka üzerinde oyamanın güsel bi para cezası oldugunu hatırlatırım
MUGENPOWE®
30-07-2007, 17:12
bıldıım kadarıyla yenı plakalar artk kırmızı olrak basılıcakmıs
yaw cezası olsa ankara gibi bir yerde milletin yapabiliceğini sanımyordum,ayrıca resmen sticer idi,bir kaç araçta gördüm soyuluyordu zemin mavi belli oluordu,ha belki yeni plakalara özenip eski araçlar öle yaptırttmış olabilir bilemicem,ama olursa kırmızı beyaz hakkaten çok iyi olur,bayrağımızın renkleri işte ne güzel....
mavi dünya kuralıdır dikkat edelim belirli bişi için yapılmış tır ben kırmızı basılıcağını sanmıyorum bence kırmızı güzel ama plaka üzerinde yaklaşık 230 milyon gibi bi ceza var sırt app plakamın çercevesi yok diye yedim bu cezayı kesinlikle silsen bile o çerceve olucak diyor adamlar
kesin bulabilceğim bir yer sölemediniz halen?aksesuarcı dedinizde nerede var bilsem iyi olurdu=)
Vts_Power
30-07-2007, 20:09
ankara'da her aksesuarcıda bulursun nerdeyse ama kaşınmayan kimse takmaz kırmızı falan bizde.gereksiz yere ceza yersin mavi iidir.çok mutlu olacaksan yollarz bi tane Ankara kırmızısı :)
Bu kırmızı Tr ye kesilen ceza 108 ytl haberiniz olsun..
koray@si
30-07-2007, 21:00
çok gereksiz bişey.Ankarada şahinciler yapio genelde.
o senin gereksiz dediğin şeyi şahinciler yapıyor olunca ne oluor?şahin araba değil mi şimdi?tabi sizdende ancak bu şekilde bir cvp gelir zaten de,o senin gereksiz dediğin şeyi yapanların niyeti belli zaten hem mercedesinden tut hondasına kadar bütün markalarda gördüm nerdeysede onlarıda böle anıcakmısın bakalım şimdi?
ceza için bilgilendirdiğin için teşşekürler bu arada da.;)
germeyelim gerilmeyelim :) hepimiz gardaşuz
ALPER-VNS
31-07-2007, 00:00
şahini de yapıyo mersosu da ama %90ı apaçi tayfası bunu yapanların bu bi gerçek.. benim bi arkadaşım da takmıştı ama arkadaşım da olsa felaket bi arabası war:icon13:.. sonra polis söktürdü plakaları elemana "sen paşamısın bu plakalar ne" diye. güzel de ceza yemşiti
hem amacı ne olabilirki, bunu takınca daha mı bi türk olunuyo? ben mawi TR yle geziyorum ama kimse vatanımı ne kadar sevdiğimi sorgulayamaz bile!:icon_tup:
Low-Rider
31-07-2007, 00:26
mavi çok daha güzel duruyor,hiç gerek yok bence.
ben maviyi seviyorum ama beyaz olan tarafın sarı olmasını taleb ediyorum :D
Low-Rider
31-07-2007, 00:47
ahahah yok öle bişi sarı lacivert hiç yakışmas:D
Ankara ve Konya plakalı otomobillerde cok görüyorum ben de :)
Ama ben de tavsiye etmiyorum, ben plakanın kenarlarını kestim diye yeni kaza yapmama ragmen polisle 2 saat kavga ettim, en son bıraktılar gittik.
Bu plaka mavi basılıyorsa, öyle uygulamak durumundayız, bosubosuna cebinizden para gitmesin.
Yeni plakalar da kırmızı olmaz, bizde bu avrupa birligi yalakalıgı varken :)
ahahah yok öle bişi sarı lacivert hiç yakışmas:D
yakışşşıırrr yakkkışırrr :D
Tholl-ga
31-07-2007, 07:26
yakışşşıırrr yakkkışırrr :D
sizin serviste yapiolarmı kırmızı plakadan :)
nickelback
31-07-2007, 09:15
kırmızı tr seferberlik anında kullanılacak olan araçlara yapılacak olduundan TR leri kırmızı yapmanın cezası baya yüklü gerek yok
ceza ile ilgili bilgilendiren arakadaşlara teşşekür ederim,apachilik ile olan tabirlere ise şöle birşey söliyebilirim göreceli,ben demekki kırmızı ve beyazı çok seviyorum her yerdede taşımak istiyorum daha sı azı yok bunun,kimsede vatanımı ne kadar sevidğimide sorgulamasından dolayı diye yaptığım birşey yok,amaç ve niyet belli,kimin ne düşündüğüde umrumda değil,zaten benim hatam nasıl olur diye yorum yapmayın demekte idi,başlığı geçtiğim içeriğini bile okumamışsınız belliki,nasıl duracağı hakkında fikrinizi sormadım yani.
Hakkaten gerginlige pek gerek yok ama ankaralı arkadaşların dedigi biraz dogru.Bu iş zevk meselesi dedigin gibi tabiiki ama hakikaten küçümsemek için söylenen birşey degil bu.Arabasıyla ugraşan ve çokta göz önünde sürekli gezmeyen tipler pek yapmıyor bu işleri..Birde subaruydu, evoydu falan bu tarz arabalarda da pek kırmızı olmadıgı için böyle birşey söylüyor arkadaşlarda..Yoksa küçümseme asla söz konusu degil.
Bizim buradaki aksesuarcıların hepsinde vardır..Ayrıca burada reklamcılarda yapıyordur muhtemelen..Eger bulamazsan buradan yollarız sana..
Ağzına sağlık der senin gibi yorum yapanı mumla arar olduk şu sıralar diyede eklerim,ceza söz konusu ise fikrimi değiştirdim sanırsam,çünki araba benim değil ve sadecede ben kullanmıyorum zaten kiş bilgilerimdede yazıyor "yok" diye,o yüzden ağzım yansın istemiyorum ceza söz konusu olmasaydı sadece sizin o tabir ettiğniiz apachiler takıyor olsaydu şayet yine takardım.sağol açıklamaların için orçun;)
Pugcu_Atakan
31-07-2007, 20:24
Ne kırmızı ne mavi,
Yakışır bize hepsi,
Cezayı öderim bile diyosan kimse söndüremez bu ateşi,
Konu değil apaçi,
Nice şanlı Türk tarihi...
:D:D:D salladım bişiler :D nasıl? 5dklık bi şiir..
eyvllh hocam seninde ağzına sağlık;)