Orijinalini görmek için tıklayınız : Gece Gece Araç Kundaklama ..!
Şu an saat gece 4 evimizin önündeki bir araç kundaklandı itfaiye söndürmeye çalışıyo ... Bu nasıl şerefsizliktirki insanların onca emeklerle aldığı araçlarını bi anda hurdaya döndürüyolar ...Araçlarımıza binbir özenle bakıyoruz sonra adamın biri geliyo yakıp gidiyo ... Bu gece uyku tutmayınca 3:30 gibi uyandım öle bi ses duydum dışarıya bakıyım dedim hayırdır diye bi baktım arabadan dumanlar çıkıyo hemen itfaiyeyi aradım sonrasında zaten bi kaç kişi daha olayı anlayınca yanan arabanın yanından araçlar alındı ... Şu an söndürüldü ama büyük ihtimalle araç kullanılmaz halde yazık gerçekten biraz daha geç görsek belki bi kaç araba daha yanabilirdi polisler tutanak tutuyo ama olan olmuş bugün başkasına yarın bize bu tür olayların yaşanması çok kötü
allah kahretsin o düşüncede olanları ve uygulayanları.. azmettirenleride.. rahat uykuda yok artk memleketimizde.. bu halin çaresine bakmak lazım. nasıl olcaksaa artık !!
böle bi durumda ne denirki :(
farketmeseniz daha fazlasıda olabılırdi yazık günah nereye gidiyo bu ülke :Deli:
geçmiş olsun kötü bi olay Allah kimsenin başına vermesin
ProTuner
31-03-2011, 03:36
İstanbulun neresi ?
RottingChrist
31-03-2011, 03:41
hangi semt?
deeperblack
31-03-2011, 03:47
Hangi semtte gerçekleşti olay ?
Geçmiş olsun buarada. Ortalığı karıştırmak için yapılan bir eylem başka birşey değil...
RottingChrist
31-03-2011, 03:50
heryere yarıldı beyinsizler.
şerefsizler.. durup durup ortalığı germek için yapıyorlar işte
Allah bin belalarını versin.Amin.
kanı bozuk serersızler ..........
GokhanRS
31-03-2011, 08:59
kim ne küfür ediyorsa bunlara, benimde o küfürlerden ettiğimi varsayın :)
mert_leon
31-03-2011, 09:01
yazık günah emek hırsızı adi herifler Allah bildiği gibi yapsın..
GokhanRS
31-03-2011, 09:03
o bu değilde, şimdi o adamın kaskosu varsa hem çok iyi hemde canı sıkılacak yinede.
çünkü kasko varsada bu sefer polis gelip senle alakası varmı bilmemne diye sorup can sıkacak.
bizim işyeri soyulduğunda beni sorguya almışlardı hırsızları aramak yerine. dükkanın kaskosu varmış indiregandi mi yapacaksınız diye sormuşlardı. :) garipler
öldürsen adam yerine koyarlar hapis cezası yersin...
ne denilebilirki adi herifler...
SekoLive
31-03-2011, 09:10
çok kötü bi durum ve dikkat ederseniz artık bu durumlar hiç bi haber sitesinde verilmiyor nedeni varmıdır?
Kanları bozuk şerefsizlerin .
duygularını acık acık ıfade edemıyor dıyokı gel beni mik
Her geçen sene,her geçen gün dahada kötü olucak.Boşuna 10+ çocuk yapmıyorlar daha fazla olmak üstünlük sağlamak için herşeyi yapıyorlar önlem alınmazsa 20 sene sonra yaşanmaz bu halde...
bilmem dikkatinizi çekti mi? ankarada son aylarda el arabasıyla çöplerden bişeyler toplayanların sayısında baya bir artış var.. sanırım bunların çoğu g.doğudan gelen kürtler.. istanbulda durum nasıl?
Ozan Özer
31-03-2011, 09:36
Şerefsizler!Bunların hepsini yakalayıp yakacasın aynı şekilde!
Bu arada adamın kaskosu yokmuş arkadaşlar bildiğiniz araç cayır cayır yandı kül oldu elde bişey kalmadı ...
o bu değilde, şimdi o adamın kaskosu varsa hem çok iyi hemde canı sıkılacak yinede.
çünkü kasko varsada bu sefer polis gelip senle alakası varmı bilmemne diye sorup can sıkacak.
bizim işyeri soyulduğunda beni sorguya almışlardı hırsızları aramak yerine. dükkanın kaskosu varmış indiregandi mi yapacaksınız diye sormuşlardı. :) garipler
kaskosu yoksa ne olacak peki
mert_leon
31-03-2011, 10:28
bilmem dikkatinizi çekti mi? ankarada son aylarda el arabasıyla çöplerden bişeyler toplayanların sayısında baya bir artış var.. sanırım bunların çoğu g.doğudan gelen kürtler.. istanbulda durum nasıl?
abi kürtler demiyelimde hepsi aynı değiller fakat pkk ya yardım eden şahsı muhterem ler istanbulda heryerdeler aksaraya imç de dolı, sirkecide dolu, pazarlar sırf onların daha say say bitmez..
kaskosu yoksa ne olacak peki
Trafik ödemiyor mu abi sonuçta terör'e giriyor .
allah herkesin malını mülkünü korusun böyle kanı bozuk insanlardan allah belalarını versin.
Trafik ödemiyor mu abi sonuçta terör'e giriyor .
bende öyle tahmin ediyorum ama net bilgim yok
Skyhawk34
31-03-2011, 10:36
Düşünsene Haftaosnu Ellerinle cila ladığın içini temizlediğin çocugun gözün gibi baktıgın arabaya
bunu yapıyorlar
Ne Diyeceğimi Bilemiyorum Allah Sabır Versin...
ödüyor olması lazım ben karşılıo die biliorum
Ayaz_renat
31-03-2011, 10:45
şerrefsız herıfler 1 tanesını sallandıracan bak kalıyormu bırdaha boyle bırsey
GokhanRS
31-03-2011, 10:51
kaskosu yoksa kötü. yazık olmuş araca. eğer bu tür şeyleri trafik sigortası yada devlet karşılıyorsa teröre giren şeyleri iyi.
ama kasko bile terörden zarar gören arabayı karşılayana kadar yıl geçiyor soruşturma yüzünden.
yani her halukarda zararda. geçmiş olsun vatandaşa. umarım çok üzülmez. cana gelmediğine şükür eder avunur.
Ahmetfikri
31-03-2011, 10:56
eskiden bi terörist öldürülünce kimse almazdı devlet gömerdi yada sessiz sedasız 2-3 kişi alır giderdi şimdi binlerce kişinin gösteri yaptığı bi ortamda alınıyo cesetler sonumuz hayrolsun