Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni kasa fiesta yay sorunsalı
eibach 3 cm yay taktık arkası kafaya oranla cok düştü yayları değiştircez orantılı,düzgün hangi marka düşürür eğer farklı markaları kullanan varsa resimlerle bir yardımcı olabilirmi?
Fordlarda genelde vogtland tercih edenlerin başına gelen bir olaydır.
Önlerin daha fazla düşmesi için genelde eibach tavsiye ederim ki önü en çok düşüren yay da odur (fordlar için yazıyorum)
Sizin taktığınız yay hangi tip motora göre yay? Dizel yayını benzinlide kullanırsanız; motor dizelden hafif olacağından ön havada kalır. Diğer türlü yayın yapısında bir sorun vardır. Yoksa Dediğim gibi ford fiestalar(aynı alt yapıya sahip fusion içinde geçerli) için en orantılı yay eibach.
resim çekip koyabilirmisin bende düşünüyorum benim fiestaya takmayı daha hiç basık fiesta görmedim senden kopya çekmişolayım
bi tane yay akılmış yeni fiesta bulamadım ya :S
snan1910
31-03-2011, 23:55
ben daha bugun yolda gördüm beyaz renkli basık yeni kasa fiesta. :D
siyahda jantları vardı hoş görüntüsü vardı..
biraz araştırdık bu araba için en uygun en düzgün yayın h&r olduğuna karar verdik.ford forumlarından birinde tolgha ya rasladım BOB tan snra sanırım fiesta almış h&r takmış ve çok çok iyi duruyor,yolda bir fiesta gördüm durdurdum resmen adamı ne marka yay var diye sorduğumda ondan da aynı cvb ı aldım.
İbrahim abi yayları söktüm arabanın ustunden bugun hr ler takılcak fotoğrafını paylaşırım
Fordlarda genelde vogtland tercih edenlerin başına gelen bir olaydır.
Önlerin daha fazla düşmesi için genelde eibach tavsiye ederim ki önü en çok düşüren yay da odur (fordlar için yazıyorum)
Sizin taktığınız yay hangi tip motora göre yay? Dizel yayını benzinlide kullanırsanız; motor dizelden hafif olacağından ön havada kalır. Diğer türlü yayın yapısında bir sorun vardır. Yoksa Dediğim gibi ford fiestalar(aynı alt yapıya sahip fusion içinde geçerli) için en orantılı yay eibach.
arabamız benzinli bizde benzinli için yay aldık,bu gune kadar hangi arabaya eibach taktıysak hep bu sorunu yaşadık,torsiyonlu arabalar da ideal benim görüşüm.
Arabayı bayan kullanıyor,yoksa apex düşünüyordum
Bunca yıllık fordcuyum H&R takmış ford fotosu yok arşivimde. Çok fena tavsiye edesim var ama görmeden tavsiye edemiyorum :) İşlem bittikten sonra paylaşırsanız sevinirim.
h&R tavsıye ederım bob tolga takmıs cok hosuma gıttı o zten gorse konuya mesaj atar dırek :)
H&R 35
http://i6.photobucket.com/albums/y208/rocky1722/DSC05870a.jpg
H&R 50
http://i905.photobucket.com/albums/ac254/fryboi_1/my%20car/DSC00639.jpg
H&R taktık,biraz zaman geçsin yaylar kendıne gelsın foto paylaşıcm tolga nın ki kadar düşmedi gibi geldi bizim gözümüze :S
hay arkadas ya:(:(:( ben ersın abıyı gordum sanayıde takıolardı olmadımı yıne ?
hay arkadas ya:(:(:( ben ersın abıyı gordum sanayıde takıolardı olmadımı yıne ?
dün gördüysen bu sefer oldu ;)