Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayilik için anadolu turuna cıkıcam isteği olan ?

SPORTING
31-03-2011, 16:53
merhaba arkadaşlar iş dolayısı ile anadoluda bazı illere gidicem ufak tefek parçalarınızı götürebilirim cıkış istanbuldan olacak sırasıyla yazıyorum,
bursa, bilecik, eskişehir, kütahya, afyon, uşak, manisa, izmir, aydın, denizli, ısparta, antalya burdan sonrasına kararsızım ama devam edersemde şu şekilde olacak
konya, mersin, adana, antakya, gaziantep, kayseri, sivas, ankara, bolu, izmit ve sonunda istanbul :)

dediğim gibi yardımcı olmak isterim.kısmetse pazartesi cıkmayı düşnüyorum.

baymustang
31-03-2011, 17:01
ahhh eski turlarım aklıma geldi kamyoncu gibi olmuştum yazın su şişesini aynaya bağlama gibi :)

çok güzel bişey yapıyorsun kafa dinlendirici her türlü yardımcı olabilirim bu arada gideceğin bütün mevkileri biliyorum

SPORTING
31-03-2011, 17:04
Aynen kamyoncular aklıma geliyo enseyede havlu atatım diyorum :)

baymustang
31-03-2011, 17:28
valla pazarlama yani ayağa gidince çok kötü oluyor yeri geliyor tersleniyorsun yeri geliyor istanbul plaka görüpte yan komşusuna hava atanlar ne bilim çok tuhaf şeyler yaşadık tabii.

tek dostun harita oluyor :)

SPORTING
31-03-2011, 17:35
evt tersleyenlerde var dediğin gibi.
beni en çok düşündüren mazot ve yoldaki sıkıntılar uzun bir yola cıkıcam ve kararsızım bazı il araları çok mesafeli antalyadan sonra geri dönmeyi düşünüyorum :)

baymustang
31-03-2011, 17:55
benim fikrimce istanbul bilecik bursa çanakkale balıkesir izmir manisa aydın denizli burdur ısparta antalya konya afyon eskişehir bolu adapazarı izmit istanbul yapna daha mantıklı. bu kilometre ile 2500 km devireceksin. ben türkiyenin 5/3 ünü gezim köylerine kadar kilometre hesabı yaptım almanyaya gider gelir bir daha gidiyordum :)

mazot olayına gelince ise en güzeli daha yola çıkmadan kredi kartı kampanyalarının akaryakıt firmalarıyla yaptıkları kampanya olucak.

4 kere 100 tleye 40 lira gibi. çok iyi geliyor. yakıt olarak ise gaza hafif dokunuşlar ile rahat olursun.

geceleri kamyonlara dikkat et çok uyuyan var,

yemek yenicek yerler ise;

bursa uludağ kebapçısı veya güveççi,
bandırma imren lokantası on numara zeytinyağlı yemek yapar,
karacabeyde yörsanda çifte kaşarlı tosto ve ayran,
çanakkale bigada köfteci ahmet süper,
balıkesirde gene köfte :),
izmirde zeytinyağlı yemek çünkü pek çeşit yok izmirliker kızmasın ama hep aparaif yiyecekler var,
izmir urlada ev yemekleri yapan bi laz var,
denizlide kuyu kebabu palada yenir,
ıspartada ise gene kuyu kebabı çarşının içinde
burdurda saç tava yapan emniyet lokantası süper hatta 1900 senelerine ait buzdolabı var :),
antalyada ise pek sevmedim,
afyonda cumhuriyet sucukları,
eskişehirde bi kebabpçı vardı ama aklıma gelmiyor ordada öğrenci işi yap olmadı bi dürüm 1 lira :)
boluda ise ismailin yeri,
eee artık ailenin evine geldin anacağının yemekleri olur üstad:)

konaklama ise öğretmen evlerinde mutlaka kal derim en uygun yerler. dışarıdan misafir kabul ediyorlar. 17 ile 35 arasında fiyatları en yüksek ise bursada oluyor

HkN
31-03-2011, 19:26
Ne işle meşgulsünüz:)

SPORTING
31-03-2011, 19:42
@baymustang: çok saol dostum önerilerin için. ciddi kamyoncu cıktın yaw ahahahhhh

@HkN: nikah şekeri davetiye işi yapıyorum

HkN
31-03-2011, 19:57
Afyondayım aslında istersen bir çayımı içmeye beklerim :) Hemen Zeylandın yanında iş yerimiz İzmir karayolunda :)

SPORTING
31-03-2011, 20:02
gelirim tabi dostum. afyonda iyi şeker piyasası var mirimoğlu, işisağ, altınay ile çalışıyorum.

HkN
31-03-2011, 21:03
Altınaylardan İrfan Abi ile aram iyidir :D Eski Modifiyecilerden :)

Ben VW servisindeyim bilirsin Merkeze girmeden hemen sağda kalıyor. İsmim Hakan :) Hasar Sorumlusuyum :)

5500
31-03-2011, 21:03
denizlide yardıma ihtiyacınız olursa 0506 90üç otuzüç 06

Oconner
31-03-2011, 21:08
rize ye de bekleriz abi

Talih.b16
31-03-2011, 21:09
Sakıncasi yoksa ne bayiiliği veriyorsunuz ?

turbo_eray
31-03-2011, 21:24
Afyondayım aslında istersen bir çayımı içmeye beklerim :) Hemen Zeylandın yanında iş yerimiz İzmir karayolunda :)

usta sen afyon conseptemisin..bnde afyondayım.burda üni. okuyorum.görüşüp tanısalım...

baymustang
01-04-2011, 09:57
@baymustang: çok saol dostum önerilerin için. ciddi kamyoncu cıktın yaw ahahahhhh

@HkN: nikah şekeri davetiye işi yapıyorum

valla öyle olduk ama eyidir bağımlılık yapıyor uzun yol

HkN
01-04-2011, 12:25
usta sen afyon conseptemisin..bnde afyondayım.burda üni. okuyorum.görüşüp tanısalım...

Evet :)

Beklerim :)