Orijinalini görmek için tıklayınız : bursa 1.4 is sorgu yardım lütfen...
Germanian
31-03-2011, 21:11
Vti'ın Yıllar önce kaybolan 2. Kardeşi - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor. (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-vti-in-yillar-once-kaybolan-2-kardesi-45943370/detay)
arkadaşlar linkteki aracı yakın bi arkadaşıma almayı düşünüyoruz araç hakkında bilgisi olanlar yazabilirlermi mümkünse:confused::confused:
Germanian
31-03-2011, 21:29
ne çabuk 2. sayfa..güncel arkadaşlar yardımınızı bekliyorum
resım renklerı ıle cok oynanmıs
boya vs durumu pek bellı olmuyor
Germanian
31-03-2011, 21:35
Bi tanıyan bilen yokmudur acaba ilanda komple boyalı ve bi çamurluk işlem gördü falan yazıyo ama biz izmirden kalkıp gidicez ne kadar detaylı olursa bizim için o kadar iyi
bu aracın aynısı satılıktı bı ara bızım forumda cok acıl 11 lira dıyordu o olabılır komple boyalıydı sanırım bide bıkac arızası vardı
bu aracın aynısı satılıktı bı ara bızım forumda cok acıl 11 lira dıyordu o olabılır komple boyalıydı sanırım bide bıkac arızası vardı
benım arabamdı o bedava fıyata sattım benım arabam degıl bu ankaraya sattım ben ıbrahım dıye bırıne oda alıcana satmıs;)benım ön 99 gorunumdı
benım arabamdı o bedava fıyata sattım benım arabam degıl bu ankaraya sattım ben ıbrahım dıye bırıne oda alıcana satmıs;)benım ön 99 gorunumdı
ortak aynısının ikizi ben senın arac sandıydım :D
Germanian
31-03-2011, 22:10
way arkadaş kimse tanımıyo arabayı galiba :D
aga bırak da 1.4 u tanımasınlar artık. bu şahin doğanı tanımak gibi bişi :D
1.4 mü odane 20 mılyara 1.4 arıyorum varmı bıldıgınız
Germanian
31-03-2011, 22:27
Bu paraya değil tabiki önce bi aracın menşeiini çözelim sonra oturur pazarlık ederiz
ABS Airbag var mı? Klima varmı? olsa zaten yazardı , sonuçta ferrari kornadan daha önemliler. Hiç birşey belli değil. fiyattada İnse inse kaça inecek ki ? 12ye vermeyeceğine göre ;) Ha Güvenlik pakettir ve dediği gibi herşeyi sağlamdır 14-15 arası bir nebze düşünülebilir.
Araç hakan diye bi arkadaşımızda ancak aracın osunu busunu bilmem sadece bildiğim komple boyalı olduğu ve sorunu yok diye biliyorum çünki bütün gün gezen bi arkadaş bütün bursayı tavaf eder hergün...
honour35
31-03-2011, 23:46
iyi güzelde o başlık ne öyle be:S sırf o ilan başlığı için alınmaz valaha:D
Germanian
31-03-2011, 23:52
teşk.ler arkadaşlar gerekli bilgileri edindim :)
iyi güzelde o başlık ne öyle be:S sırf o ilan başlığı için alınmaz valaha:D
baslık efsane olmus :)
honour35
31-03-2011, 23:53
hayırlısı ne ise o olsun sizin için..
Germanian
31-03-2011, 23:53
hayırlısı ne ise o olsun sizin için..
çok teşk.ler
dun bızde gorusmustuk 14e bırakmıstı..sen kendısıyle gorusutun mu ?
driftboy
01-04-2011, 11:49
ENGean kiminle konustun sen ? arac sahibi bana kimseye 14'e bırakmadım arabayı diyo ?
driftboy
01-04-2011, 11:57
kimseyede 15'den aşağı fiyat vermedi hakan. Umut pasLaşaLım kanka bişeyLer yaparız.
Germanian
01-04-2011, 14:08
dun bızde gorusmustuk 14e bırakmıstı..sen kendısıyle gorusutun mu ?
yok ben kendisiyle görüşmedim ama bi arkadaşı yazdı bazı sıkıntıları varmış galiba bugün kendisiyle görüşüp detaylı bilgi alıp buraya yazarım
ENGean kiminle konustun sen ? arac sahibi bana kimseye 14'e bırakmadım arabayı diyo ?
ben konusmadım da essien nıcklı arkds war 1.4 arıyo,konuyu acan arkds konuyu acmadan bı kac saat once sahbnden uzerınden msjlasıolardı,ama cuma ancak aksam gelebılcegı ıcın nası yaparız ederız flan gıbılerınden demıs, sızın arkdsta gel mısafırım ol sabahtanda işlemlerı hallederız aracı alıp donersın gıbılerınden bı konusma olmus sanırım..
senın bıldıgın bu aracın son oluru nedır pekı dostum? senın tam bılgın warmı..
driftboy
02-04-2011, 12:11
Sen 14'e bıraktı dedikten sonra ben konustum kendisiyle. kimseye 15 liradan asagı bırakmadım arabayı dedi. yine son verecegi fiyatlar o civarda yani. öyle bi sıkıntısı oldugunu sanmıyorum. olsa sabahtan aksama kadar bursayı tavaf etmez :D kendisi zaten titizdir. aldıgı her arabası gözdedir yani. Abiside kendiside bu işin icinde. İşten arabadan anlamayan adamlar degiller yani ;) sıkıntı yasamazsınız. E36 alcak o yüzden satıyo. Hondadanda gtı'danda herşeyden zevkini aldı yeniden e36'ya dönmek istiyo. tek satma sebebi budur..
kusra bakmada 15 ben 2000 model 1.4 alırım;)stock arabay cok para jant yok bişi yok
Sen 14'e bıraktı dedikten sonra ben konustum kendisiyle. kimseye 15 liradan asagı bırakmadım arabayı dedi. yine son verecegi fiyatlar o civarda yani. öyle bi sıkıntısı oldugunu sanmıyorum. olsa sabahtan aksama kadar bursayı tavaf etmez :D kendisi zaten titizdir. aldıgı her arabası gözdedir yani. Abiside kendiside bu işin icinde. İşten arabadan anlamayan adamlar degiller yani ;) sıkıntı yasamazsınız. E36 alcak o yüzden satıyo. Hondadanda gtı'danda herşeyden zevkini aldı yeniden e36'ya dönmek istiyo. tek satma sebebi budur..
dogrudur o zman bızım arkdsm aracları karıstırımıs olabılır, gunde 10 tane 1.4 saıhbıyle gorusuyo,bana b ahsettıgınden bu mavıden bahsetmıstı,demekkı karıstırdı.
nys tşkler yınede :)