Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne yaptı bu?
jLw0hAtOik4&feature
Coopper videoalrında gezinirken sağ frame'de bu videoyu buldum bi baktım adam debriyajsız vites atıyor?
Ben mi yanlışım yaptığı özel bir teknk falan mı?
1.15'den sonra başlıyor
2.20'ye bakınız..
Her arabada yapılıyo,yanı cogunda oluyo.Bsey yapmamıs kı :D Debrıyajsız vıtes atmıs:D Buyutcek bısey yok,devır bandını ıyı bılıp,torkun nerde geldıgını,vıtesı cekerken gaza nasıl dokunulcagını cozdukten sonra her arabada yapılıyo :D ıst trafıgınde sol ayak agrıyınca cogu zaman yaptıgım bısey benım :D
Geçenlerde konusu olmuştu. Debriyajsız vites atılabiliyor. Hemde çok rahat geçiyor, önemli olan deviri ayarlamak.
Tayfun-E30
01-04-2011, 17:07
iş yapıyomuş gibi vidyoya almış bide =)
diğer videolarını izleyin, tam bi embesil.
Nıye garc gurc etmıyo kı vıtesler gırerken,gayet yumusak narın bı sekılde gecıyo..Sanzıman kalıtesıde onemlı tabı :hehe:
buyutmeyın yahu bu kadar atla deve degıl,rollınge gazddan ayak cekılmeden vıtes atılması daha zararlıdır bence,bundansa:)
vites buyutmek kolay zor olan kucultmek ama alısınca oda kolay:)
vites buyutmek kolay zor olan kucultmek ama alısınca oda kolay:)
Aynen :D kuculturken daha fazla gazla haşırnesır olmak gerekıyo bıde bazen garc gurc olabılıyo:D
sol ayagini gelistir arabanda rahat etsin sende onur KKK :D
sol ayagini gelistir arabanda rahat etsin sende onur KKK :D
kanka gene dana gıbı oldum yaa:d kılo vermek lazım ,bedket dıyet lıstem ve kosu bandı tablomu alıp baslıcam gne:D sol ayagı gelıstırmek yerıne ıst trafıgını rahatlatmak lazım:p