Tam Sürüm Bilgini Göster : Subaru Impreza STI '04 ( VRC 66 )
Maxiboost
31-07-2007, 23:03
http://img407.imageshack.us/img407/3572/dscf6819jf3.jpg
http://img406.imageshack.us/img406/8602/dscf6813ec8.jpg
http://img71.imageshack.us/img71/954/dscf6817np2.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/3563/vrc2ti1.jpg
http://img71.imageshack.us/img71/94/dscf6621ns2.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/5898/vrc66jq6.jpg
AEM EMS
Custom Intake Kit
APS FMIC
Custom Intercooler W/S
GM Selenoid
NGK bujiler
Greddy Timing Belt
HKS SSQV bov
Greddy Oil Cooler
Unorthodox Racing Kasnak Seti
Walbro Benzin Pompası
Gruppe S headers
Invidia Up Pipe
Helix Down Pipe
Custom ara borular
HKS Ti Carbon son susturucu
Exedy Hafif Volant
Exedy Single Plate Debriyaj
Buddy Club Coilover
3 lü Gösterge seti (turbo basıncı, yağ sıcaklığı, yağ basıncı)
Greddy EGT göstergesi
HKS Boost saati
Mapped By Oz`
GökhanOluk
01-08-2007, 00:04
maşallah çok guzel araba
sti terör @ kuşadası:D
maşallah;)
Tholl-ga
01-08-2007, 01:05
maaşallah be yavvv kapçek :)
Ailecek severek izliyoruzzz Ma$allaah Asssanıımm :D
Maşallah kazasız belasız çok tatlı :)
Low-Rider
01-08-2007, 01:42
maaşallah,kazasız belasız
plaka da çok iyi:)
maşallah kazasız belasız.
coiloverlardan memnunmusun ?
^^ANIL^^
01-08-2007, 01:49
maşşallah allah kazadan beladan saklasın işşallah iyi günlerde kullanman dileği ile ..
lewo_rolla
01-08-2007, 01:57
maşallah, çok sıkı duruyor vallahi :)
kazasız belasız masallah. uzerındekı lastıklerın modelı ne? semı slıck tarzımı?
Çok teşekürler herkese :)
coiloverlardan cok memnunum zaten orjinal amortisorlerde arkadan ses geliyodu onuda kesmiş olduk...şu an sorun yok memnunum....tavsiye de ederim...
pirelli pzero n31 diye geçiyo üzerindeki lastikler....ama ben bi kaç sorun yaşadım şu anda pilot sport kullanıyorum....
hıım tavsıye etmıyorsun ozaman :)
Safak-e30
01-08-2007, 05:19
Araç alçalınca bambaşka olmuş, maşallah:icon_tup:
coiloverlar ne marka?
Tholl-ga
01-08-2007, 08:30
buddy club
kazasız belasız kullan.
ama lütfen şu ön plakayı yenile ya :)
maşallah Allah nazardan saklassın. gule gule bın.
lastık secımı olarak BT re070 2006 - 2007 sti larda standart sunulan lastık cok basarılı. onu kullanabılırsın.
maşallah sesi çok süper herşeyiyle süper kazasız belasız ;)
pzero n31 ler belli bi süre sonra çatlama yaptı ama hamuru eskiymiş galiba o yüzden sonrada yolda 2 si birden yarıldı...diger 2 si de yarılmak üzereymiş :) hayatta kalmanız buyuk şans dediler :)
2005 lerde standart cıkan lastiklerde benımde gozum var ama almadım daha bundan sonra alıcagım lastik o olur buyuk ihtimalle...
ön plakaya da el atıcam inşallah :) teşekürler...
çok guselduruo araba basıklık çok yakışmıs...
çok güzel ya arada bursada görüyorum.allah kazadan beladan saklasın maşallah
işte bu işte STİ hasan kardeşim aLLah nazardan sakLasın durusu gidişi sesi yeter gerisi boş!!bakan 4 kere 5 kere gene bakar maşaLLah..
8bindevir
02-08-2007, 03:34
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin abi
F€RH@_T5
02-08-2007, 09:09
kazasız belasız güzel araç.
kazasız belasız maşallah basıklık çok iyi.
TAM35GNY
02-08-2007, 13:28
Lastik konusunda adrenali değerlendirmelisin bir de bence..
masallah hasan:)
gule gule kullan insallah.
buddy club cok iyidir herkeze tavsiye ederim, stilarda ses yapmayan nadir coiloverlardan;)
alev isteriz :p
Ön plakanın nesi war yaw ggayyette güzel bence :)
Çok tatlı maşallah kazasız belasız kullan .
Tholl-ga
02-08-2007, 17:24
asaan w/s videolarını istiorus
ahmetbaha-drs
02-08-2007, 20:03
Masallah..guzel gunlerde kullan insallah:)
killererkan
03-08-2007, 09:51
Çok güzel..maaşallah.. ;) Allah nazar vermesin...
Dyno da ölçüm imkanı oldu mu?
asaan w/s videolarını istiorus
http://www.youtube.com/watch?v=ddKaVRp_3VE
en kısa zamanda da dyno ya cıkıcaz inşallah
Tholl-ga
03-08-2007, 11:28
niagara şelalesi :)
bu kasa normalde pek hoşuma gitmio ama nedense bu gözüme güzel gözüktü :) Allah nazardan saklasınn,bide ön plakada bende bişi göremedim gayet güzel :D
kardeşim söylencek söz yok, maşallah VRC yıkılıyor :)) kazasız belasız izmirde ;) bertana verme arabayı yanlıcam manlıcam diye tutturur şincik.. :) zaten beceremiyor :P :) kardeşlerime selamlar
Maxiboost
03-08-2007, 18:47
kardeşim söylencek söz yok, maşallah VRC yıkılıyor :)) kazasız belasız izmirde ;) bertana verme arabayı yanlıcam manlıcam diye tutturur şincik.. :) zaten beceremiyor :P :) kardeşlerime selamlar
geç kaldın conem :D zayıf bir anında gasp ettim :D evodan daha güzel onu kullanabiliorum en azından :D eühüeh istanbulda kamp kurucaz dimi? :D
Shadow_Dancer
03-08-2007, 23:01
Allah esirgesin...
Güle GÜle kullan...
Darısı başımıza
geç kaldın conem :D zayıf bir anında gasp ettim :D evodan daha güzel onu kullanabiliorum en azından :D eühüeh istanbulda kamp kurucaz dimi? :D
yavrucum şimdi güzellik görecelidir :p istanbulda maslakta bir kamp kurcaz ki... allah sonumuzu hayır ede :D iman kuvveti :cool:;) 1 2 3 sarsın geri kalan sağlar bizimdir :p
04 kasada en begendıgım araba bu su anda allah kaza bela göstermesin..Maşallah..
Adi yeter , guzel gunlerde kullan ..
tunbullah
13-08-2007, 15:29
masallah hasancımm cokk guselll:):)
JUNİOR Drifter
15-08-2007, 00:31
bizi izlemeyii dewam edin... auahauahauahaua
emreekin
15-08-2007, 01:32
Kuduz köpek gibin:D
abooo harbi yaaaaaa..çok iyiymişş..:D :D
ben dadına baktım VRC nin vakti zamanında :) ne şereftirki esnaf hasanım tarafından ayrılmak :D benim 3 bittiginde hasanım 5 e takmıştı :D ahuehua bak aklıma geldi anlatim.. Otobanda deneyelim dedik hasanla, neyse denedik hasan ayırdı beni sora arıza şeridine çektik, muhabbet edioz, amcamlar geldi hasanla bertan arabaya koştu kaçalım mı kaçmayalım mı muhabbeti olmuş içerde hasan doldurdu bi kalktı.. bi baktım hasan olduğu yerde duruo arabanın kanat tarafında yanında polis bakıo hasan sarıo oldugu yerde :D:D neyse o kaçtı ben kaçmadım çunku benım araba baglanmıstı 1 hafta ıznım wardı muayene yaptırana kadar. Bı kagıt verdıler 1 hafta takılabılıodum ona guvenerek kacmadım :D amcamlarla muhabbet edıoz adam gazcı cıktı kaput fln actırdı dıo kı bana bırakıcam senı ama kalkıs yap dıe tutturdu heauhuae .. bertanla hasanı aradım olm ben kurtuldm gelıom dıom adamlar ınanmıo polısın arattıgını sanıyor :D ınandıramadım bertan dıokı gaz ac ınanım sesı duyım ehuae nerde olduklarını solemıolardı gaz acmasam :D ne gulmustum ya uheahue
Maxiboost
15-08-2007, 02:04
ben dadına baktım VRC nin vakti zamanında :) ne şereftirki esnaf hasanım tarafından ayrılmak :D benim 3 bittiginde hasanım 5 e takmıştı :D ahuehua bak aklıma geldi anlatim.. Otobanda deneyelim dedik hasanla, neyse denedik hasan ayırdı beni sora arıza şeridine çektik, muhabbet edioz, amcamlar geldi hasanla bertan arabaya koştu kaçalım mı kaçmayalım mı muhabbeti olmuş içerde hasan doldurdu bi kalktı.. bi baktım hasan olduğu yerde duruo arabanın kanat tarafında yanında polis bakıo hasan sarıo oldugu yerde :D:D neyse o kaçtı ben kaçmadım çunku benım araba baglanmıstı 1 hafta ıznım wardı muayene yaptırana kadar. Bı kagıt verdıler 1 hafta takılabılıodum ona guvenerek kacmadım :D amcamlarla muhabbet edıoz adam gazcı cıktı kaput fln actırdı dıo kı bana bırakıcam senı ama kalkıs yap dıe tutturdu heauhuae .. bertanla hasanı aradım olm ben kurtuldm gelıom dıom adamlar ınanmıo polısın arattıgını sanıyor :D ınandıramadım bertan dıokı gaz ac ınanım sesı duyım ehuae nerde olduklarını solemıolardı gaz acmasam :D ne gulmustum ya uheahue
eheh geçerken bi sıkta anlayalım dedim okula gelirken 5 bitti orda :D heheh olm adamlar barikat fln kurdular öyle böyle değil :D terse terse sıktı sapık erif :D neyse hayal ürünü bu konuşmalar hiçbir şahis ve plaka gerçek değil eheh gerçi polislerde güme gider bişi olursa hehh
eheh geçerken bi sıkta anlayalım dedim okula gelirken 5 bitti orda :D heheh olm adamlar barikat fln kurdular öyle böyle değil :D terse terse sıktı sapık erif :D neyse hayal ürünü bu konuşmalar hiçbir şahis ve plaka gerçek değil eheh gerçi polislerde güme gider bişi olursa hehh
ne hah? :P şöle ekim sonu gibi bi deneme daha yapak yaw:D hani o aralar hava souk olur ya turbo bakımından şey ettim :P
Maxiboost
15-08-2007, 02:09
ne hah? :P şöle ekim sonu gibi bi deneme daha yapak yaw:D hani o aralar hava souk olur ya turbo bakımından şey ettim :P
kısmet :D pis ayırırz ama sataşma :D eühü yaklaşma lan! :D
kısmet :D pis ayırırz ama sataşma :D eühü yaklaşma lan! :D
bakalım sağlam fren alırsam çok geçmeden yavaşlamaya çalışırım fazla yaklaşmadan ahueuhae
şaka fln bi yana da hasan kardeşimdir benim :) tek sti kankam :D ya ztn bitsin bu amansız kan davası.. Evocular ve İmprezacılar sözüm sizlere, Japonya bütündür bölünemez!
Japonya bütündür bölünemez!
hehe bak bu çok güzel bir yaklaşım bence :D:D
Ayrıca kazasız belasız gerçekten çok hoş VRC :icon_tup:
-Kazasız belasız maşallah ..
ölesine sarıyerde olduğum bi akşam çuf sesine kafamı çevirince gördüm. gayet hoş bir araç. maşallah allah kaza bela ceza yüzü göstermesin.
kazasız belasız kunlanman dileğiyle gerçekten çok güzel bir araç duruşuyla vede STI
DoDo_hamann
16-08-2007, 19:59
Maşallah çok güzel bir sti kazasız belasız..
chameleonn
02-09-2007, 17:43
maşallah maşallah=) hasan ellerine sağlık
by_ayhan
09-10-2007, 00:53
vayyy hasanım wrc cok sıkı duruyoo...masallahı var makınanın...allah kaza bela vermesın kardesım..
maaşallah,kazasız belasız
plaka da çok iyi:)
+1000........
yusufbatırel
09-10-2007, 17:06
guzel proje masallah ne cıkıyor yavrudan sımdı dynosu hp bellımı
kazasız belasız kullan çok güzel maşallah..
aspava983
09-10-2007, 23:53
kazasız belasız ..maşalllah sağlam makina yere basıncada 10 numara duruyo..
selçukdemirkara
10-10-2007, 21:31
kazasız belasız
oktay_ctv34
01-12-2007, 14:33
Her Anlamda Kelimeler Yetersiz Kaliyo....
darksideİmpreza
01-12-2007, 18:21
şaka fln bi yana da hasan kardeşimdir benim :) tek sti kankam :D ya ztn bitsin bu amansız kan davası.. Evocular ve İmprezacılar sözüm sizlere, Japonya bütündür bölünemez!
güzel bir yaklaşımm:):)ama zaten öle buyuk bir sorunda yokki evocularla subiciler arasında...hatta gectimiz yazın sizinle antalyada biz yalım deriz oraya orada rast gelip kardeş kardeş gitmiştik.:Do zaman bende gc8 vardı siyah renkli.hatta korkan bir bayan arkadaş vardı benim yanımda camı acıp sölemiştim:)
darksideİmpreza
01-12-2007, 18:26
04 sti görsel şölen allah kazasız belasız binmek nasip etsin. plakayı ben daha önce başka bir yerde daha söylemiştim bencede degişmeli ama fmic' in vahşi görüntüsüne dokunmadan.:)
maşallah. kazasız belsaız . çok süper.
Speedman
15-01-2008, 20:36
Gerçekten çok güzel araba.
Bir STI hastası olarak çok hoşuma gitti.
Maşallah.Kazasız belasız sürüşler.
Hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz sur.
MD
eheheh yazın ortalarına kadar uyur bizimki her sene :)
Dönüşü Muhteşem olacak sanki :)
maşallah allah kaza bela göstermesin.
bişey sorucam, egzos dirseği (son susturucu bağlantı flanşı) yere çarpıyormu?
Yok zaten cat back almadık...downpipe dan sonrasını kendimiz yaptırdık...benim flanş daha geride zaten...bi sorun yok yani bende...
bnmki aracı fazla düşürünce iniş yada çıkışlarda eğime göre sürtüyor :(
hııı bende şase ye sürtüyo mu yada çarpıyo mu diye sordun sandım :)
benım arabanın sadece o dirsek degil her yeri yere sürtüyo...ben alıştım artık :)
cengiz üngör
15-05-2008, 13:02
Maaşallah çok güzel duruo...Kazasız belasız...
masallah cok guzel kazasız belasız
Haadii Artıkk uyan Vrc 66 , Yeter Bukadar uykuu sana :)
aydın_22
23-11-2008, 14:22
yaw bu vrc 66 nerede fırtına öncesi sessizlik gibi
güzel araba haso allah sana bağışlasın
Buğra A.
23-11-2008, 14:31
Aracı bilmeyen yok sanırım :) Maşallah..
sanırım arac halen uyuyor 5. ay ıle 11. ay arası hıc mesaj yok.
hade uyandırın gari :D
aydın_22
11-04-2009, 14:29
eli kullagında yakında gerı donuyor:D
Hasan uyuma Sti a sahip cık :D
favorim bu sti :) kazasız belasız:)
ewet bizde görmüştük bodrumda tam virajlarda karşılaştık bi subaru sahibi olarak yeri başka bu araçların kazasız belasız...
cosworth
23-04-2009, 18:33
çok yakışıklı malesef ben zamanında öyle yapıp binememiştim.
Maxiboost
04-05-2009, 21:18
http://img14.imageshack.us/img14/6292/resim0101j.jpg
yasintezcan
04-05-2009, 22:05
maşallah,çok güsel bi alet olmuş.kazasız belasız kullanın.
ustanin eline saglik manifold ciddi guzel olmus,
tek bir tavsiyem var keske flexy takmasaydiniz, patliyor sikinti yaratiyor sirf kacak degil daha buyuk arizlarada sebebiyet verebiliyor ozellikle subarularda, fullracelerde de flex problemleri oldu ve yeni jenerasyonda kaldirildi, bence yol yakinken flexleri cikartin.
harika bi sti basarilar..
Maşallah.. Kazasız belasız..
Bonus:
19 Ağustos 2004, Bodrum'da dolaşırken çektiğim foto.. Plakayı görünce hatırladım :)
http://img25.imageshack.us/img25/3904/imag0051i.jpg
asanpa güncel resimler isteriz :)
Hasan bak 2004 te çekilen foto :) En son orda görüldüü herhalde hahaaa :=)
UrbanRacer
22-06-2009, 20:38
Maşallah gerçekten sıkı makina
emreekin
23-06-2009, 01:00
özledik onu....:D
eksoz bile standart hey gidi günler :)
LeonRider
04-07-2009, 14:19
STI başka söze gerek varmı aman nazar değmesin maşallah :)
YuSuFJaN_K
04-07-2009, 21:09
hiç yeni resim gelişme vs vs yok mu hasan abi :P özlüyoruz bak
yakında gazlarız hasanla Allahın izni ile:)
editledim bi sürü kere ne yazıcam bilmiorum ki :) rodajda Allah bana sabır versin :) yada yanıma özgünü versin onunla yapalım rodajı :) işallah ii olur sonucu da bi sürü denemelere gideriz :)
Maxiboost
05-07-2009, 01:33
eksoz bile standart hey gidi günler :)
haah plakalık bile yerka :D hayatının masum anları :D
tandogan
07-11-2009, 21:59
araç boyandı mı hatırladığım kadarıyla ön tamponu çok çizikler içindeydi çok güzel bir araç oldu güle güle kullanın resimde isteriz ;)
tursurayn
14-11-2009, 20:44
süper harika maşallah.
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2010, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.