Orijinalini görmek için tıklayınız : Hizli ve Ofkeli 5 (29 Nisan)
erdemsddk
03-05-2011, 00:10
Serinin en güzeliydi bence ;) Son sahne zaten 6.nın habercisi gibi :)
S.Özeren
03-05-2011, 00:17
filmin sonunda ne oldu ya ulan şarkı girer girmez çıktık bitti diye :D
erdemsddk
03-05-2011, 00:29
Bi önceki sayfalarda youtube linki var son sahnenin
RottingChrist
03-05-2011, 07:51
hahah. ben de burdan okudun diye yerimden kalkmıyorum bekliyorum sinema boşaldı ben uymuş gibi kaldım yerimde. yanımda oturanlar abi bitti bittiii diye dürteklemeye çalıştı. :)
ers10weys91
03-05-2011, 09:48
bu serinin son filmi tokyo sanırım . bütün serileri araya sıkıştıracaklar :)
ismini haketmeyen bir film olmuş güzel ama araba filmi degil
bütün arabalar filmin içinde var ama hiçbiri yok bizim istediğimiz gibi kullanıldıgı sahne en fazla 3 dakkika:mad:
ahmetbaha-drs
03-05-2011, 11:21
Şu soundtrack'i indiremedim bir türlü? Slower Download'a tıklıyorum hiç birşey çıkmıyor.
Sercan K.
03-05-2011, 12:36
bu arada Han öldü lan ne ayak diyenler bu film tokyo dan öncesini anlatıyo
Bende öyle düşünüyodum da filmin sonunda han lexus LFA ya biniyo tokyo biraz eski kalıyo bu durumda :confused: kafam karıştı valla :D
bi ara bizde gidelim giden herkez begenmiş
5. vizyonda 6. yolda
Gişe canavarı film serisi “Hızlı ve Öfkeli”nin beşinci filmi “Rio Soygunu”, Türkiye’de geçtiğimiz cuma günü vizyona girdi. Kelebek, Roma’da filmin başrol oyuncuları Vin Diesel ve Paul Walker ile buluştu, serinin tutkunları için müjdeli haberi aldı: “Hızlı ve Öfkeli 6, 2012’de sinemalarda olacak!”
Her seferinde “Bu sonuncusu” diyorsunuz ama 10 yılda tam beş “Hızlı ve Öfkeli” filmi izlettiniz bize...
Vin Diesel: Bu tamamen seyircinin isteği... Bakın, Hollywood’da Facebook sayfası en çok tıklanan benim. İnanın, o sitedeki takipçilerim arasında filmlerim için oyuncu kadrosu önerenler bile var. Beşinci film için de onlara danıştım. Dedim ki; “Hızlı ve Öfkeli 5’te kıyasıya bir dövüş sahnesi olacak. Benim kiminle karşı kaşıya gelmemi istersiniz?” İnanır mısınız, yanıtlarda Dwayne Johnson uzak ara birinci oldu ve seriye girdi.
Sinemada hem yapımcılığı, hem yönetmenliği hem de oyunculuğu tattınız. Aralarından hangisini tercih edersiniz?
- Benim asıl mesleğim oyunculuk, ondan asla vazgeçemem. Yönetmenlik deneyimim, kısa metrajlılara odaklandı. Yapımcılık ise ‘maddi çıkar’ demek. Belki üçünü birden “Hızlı ve Öfkeli” serisinin bir sonraki filminde deneyebilirim. Şimdilik yönetmenlikte Justin Lin, aksiyon filmlerinin kralı gibi. Vazgeçilemez ve ekarte edilemez cinsten bir sinemacı.
AYGIR GİBİ KİŞNER ÇİTA GİBİ FIRLAR
Hızı çok seviyorsunuz, değil mi?
- Otomobil tutkusu başlı başına bir kültürdür. Evrensel bir amaçtır. Engellenemez bir rekabettir. Cazibesi sonsuzdur. Kadın gibi bakım ister. Aygır gibi kişner, çita gibi fırlar. Bağımlılığı uyuşturucu gibidir. Kısacası hız, adrenalinli bir tatmindir.
Bugüne kadar hayli trafik cezası almışsınızdır sanırım...
- Arka koltukta çocuğunuz oturuyorsa, trafik cezası ödemenize gerek kalmaz. Çünkü isteseniz de hızlı gidemezsiniz.
DWAYNE JOHNSON ARTIK AİLEDEN
Bugüne kadar izlediğiniz “Hızlı ve Öfkeli” türündeki filmlerden sizi en çok etkileyen hangisi oldu?
- Kesinlikle “Bullitt”. Onlarca kez seyrettiğim bu Steve McQueen harikası, “Hızlı ve Öfkeli”ye de ilham kaynağı oldu.
Serinin altıncı filmini çekeceğinizi söylediniz. “Hızlı ve Öfkeli 6”da yeni karakterler olacak mı peki?
- Olabilir ama çekirdek kadro belli. Dwayne Johnson artık ailemizin içerisinde.
Film nerede çekilecek?
- Büyük olasılıkla macera Avrupa’da devam edecek. Facebook’uma gelen öneriler bu yolu gösteriyor.
Son olarak; formunuzu nasıl koruyorsunuz?
- Film çekimleri sırasında günde iki kez 1,5 saat vücut geliştirme çalışması yapıyorum.
YAPIMCILARI ANLAMIYORUM
Hollywood yapımcılarını anlamıyorum. Ben çok ötesini hayal ederek serinin sekizinci, dokuzuncu filmlerini çekmeyi düşünürken, Hollywood yapımcıları bazı nefis filmlerin devamını çekmeyi risk olarak görüyor. Bakın, gösterime giren “Hızlı ve Öfkeli 5”in finalinde altıncı filmin çekileceği mesajını veriyoruz biz. Böylece kendimizi de seyirciye karşı şartlandırıyoruz. “Hızlı ve Öfkeli 6”, 2012’de sinemalarda olacak.
PAUL WALKER: Ödediğim cezaların sayısını unuttum
Dünyanın en yakışıklı erkekleri arasında gösterilen Paul Walker’ın otomobil tutkusu, dedesi ve babasından geliyor. 18 tane otomobili olan genç aktör, otomobillere modifiye yapan bir tamirhanenin de sahibi.
Otomobillere olan bu aşırı merakınızın kaynağını öğrenebilir miyiz?
Paul Walker: Direksiyona ilk oturduğumda 7 yaşındaydım. Bir daha da bırakmadım. Dedem iyi bir boksördü ve aynı zamanda yarış otomobillerine merakı vardı. Bu tutkusunu babama da aşılamış. Babam Daytona’da yarıştı. Ve bu heves, ondan bana geçti.
Siz de yarışlara katıldınız değil mi?
- Her hafta sonu San Fernando’da yarışırdım. Orada iddialı yarışlar olurdu. Bazen otomobil kazanırdım, bazen de kaybederdim. Şimdi bu zevki filmlerde tadıyorum.
Hiç hız yaparken trafik polislerine yakalandınız mı?
- Fazlasıyla! Ödediğim trafik cezalarının sayısını unuttum.
Formula 1’i izliyor musunuz?
- Genelde izliyorum ama ABD’deki diğer ulusal otomobil yarışlarına daha çok odaklanıyorum.
En beğendiğiniz yarış pilotu kim?
- Eskilerden Mario Andretti, şimdikilerden ise Fernando Alonso.
NISSAN’A KIZIM GİBİ BAKARIM
Çok sayıda otomobiliniz var, değil mi? Koleksiyon yapılacak kadar...
- Şimdilik 18 tane...
En kıymetlisi hangisi?
- Aslında hepsinin yeri başka ama Nissan 370Z benim için çok kıymetli. Kızım gibi bakarım ona. Porsche 911 de ikinci favorim.
“Hızlı ve Öfkeli” benzeri filmler arasında beğendikleriniz var mı?
- Çok sevdiğim iki tane film var. Biri Steve McQueen’in “Bullitt”i, diğeri de Robert De Niro’nun “Ronin”i.
Bu serinin dışında en beğendiğiniz filminiz hangisi?
- Kesinlikle beni Hollywood’a tanıtan “Pleasantville”.
20 METREDEN SUYA ÇAKILDIK
“Hızlı ve Öfkeli 5”in çekimlerinde dublör kullandınız mı?
- Çok az. Suya 60 metreden uçma sahnesinde Vin’le birlikteydik. Tabii özel efektler ve görüntü hilesi de vardı ama en azından 20 metreden atladık. Yani çakıldık!
Alıntıdır
filmin son sahnesindeki gibi 6.film almanyada olursa çok fena olabilir
dün akşam seyrettim sonunda..film bitti millet çıktı ben halen oturdum bekliyom :) temizlikçi dayı garip garip baktı bi.makinist o bölüm gelmeden kapadı, uyuz oldum.
film gerçekten çok güzel olmuş, beğendim. Lety de şok ediyomuş bu arada :D
Hızlı ve Öfkeli Rio Soygunu – Fast and Furious 5 Rio Heist İzle (Altyazılı) film izle (http://direkizle.net/hizli-ve-ofkeli-rio-soygunu-fast-and-furious-5-rio-heist-izle-altyazili.html) izliyemiyen arkadaslar burdan bakabilirler.
modifiyeden bıraz uzak kalmış ama yinede macere ve akiyon ve birazcık modifiye bakımından süperdi.. bitişinden anladığım kadarıyla 6.da yolda gibi.. :) hızlı ve öfkeli Turkey istiyoruz bütün ülkelerde çekildi Türkiyedede çekilsin :D
Toretto manifoltlu şahinle takılır artk tr de :D
cabrioleter
05-05-2011, 17:01
arkadaşlar vin diesel facebooktaki sayfasından gelen önerileri takibe alıyormuş hürriyetin bugün ki kelebek ekinde röportajı vardı dwayne johnson ı da ekibe öyle almışlar.
bizlerde mesaj göndersek acaba film istanbul da çekilir mi?
düşünsenize boğazda yarış güzel olmaz mı?
nakayama
05-05-2011, 17:15
arkadaşlar vin diesel facebooktaki sayfasından gelen önerileri takibe alıyormuş hürriyetin bugün ki kelebek ekinde röportajı vardı dwayne johnson ı da ekibe öyle almışlar.
bizlerde mesaj göndersek acaba film istanbul da çekilir mi?
düşünsenize boğazda yarış güzel olmaz mı?
...Sonra otobanda bizim Type-R lara geçilirler moralleri bozulur :p
By_Carizma
05-05-2011, 17:58
modifiyeden bıraz uzak kalmış ama yinede macere ve akiyon ve birazcık modifiye bakımından süperdi.. bitişinden anladığım kadarıyla 6.da yolda gibi.. :) hızlı ve öfkeli Turkey istiyoruz bütün ülkelerde çekildi Türkiyedede çekilsin :D
5.de biter mi sandınız testere gibi 8.si bile çıkıcak :D
ben bir sahnede tofas kartal mı gördüm ne :) gri renk
çok keyif aldım ben, dün izledim. daha konu üzerine gidiyorlar ama daha anlamlı oluyo. ama son sahneyi çok geciktirmişler, müzik girer girmez sinemadaki herkes kalktı. ben sonunda bi msj var diye bildiğim için arkadaşları beklettim. ama o kadar bekledik ki ben bile şüpheye düştüm yok mu acaba diye. kalktık en sonunda ve çıkmak üzereyken gördük o sahneyi. çoğu kişi görmüyo çok fazla açmışlar arayı. o salonda birtek biz gördük mesela :)
erkanayasli
05-05-2011, 22:11
paul walkerın skyline vin dieselinde charger sevdası geçmiycek herhalde. 2000gtr harikaydı.
film çıkışında önümde lagunanın teki el freni çekip ters döndü :D:D:D filmi beğendim ama fast 6 almanya falan olursa yıkım olur
ardacngns
05-05-2011, 22:26
çok keyif aldım ben, dün izledim. daha konu üzerine gidiyorlar ama daha anlamlı oluyo. ama son sahneyi çok geciktirmişler, müzik girer girmez sinemadaki herkes kalktı. ben sonunda bi msj var diye bildiğim için arkadaşları beklettim. ama o kadar bekledik ki ben bile şüpheye düştüm yok mu acaba diye. kalktık en sonunda ve çıkmak üzereyken gördük o sahneyi. çoğu kişi görmüyo çok fazla açmışlar arayı. o salonda birtek biz gördük mesela :)
ben bugun gıttım sonunda sahne beklıyorum ınsanlar cıktı ben kaldım makınıst fılmı kapattı :) bıdaha gıdıcem artık sonunda ne gosterıyordu ?
paul walkerın skyline vin dieselinde charger sevdası geçmiycek herhalde. 2000gtr harikaydı.
aynısını fılmın sonunda çıkarken arkadaşa soylemıstım :D 2 den berı aynı duzen gıdıyor bakalım :)
Yanlışınız var abi herkes mia diyor ama letty'nin pabucu dama olacak :)
Mia son sürat devam ediyor aşklarına :)
mia hamıle artık başı bağlı :D Polis bayan da felakettı. Lexusda hanla sevişen motorcu hanfendıde 10 numaraydı :D
ben bugun gıttım sonunda sahne beklıyorum ınsanlar cıktı ben kaldım makınıst fılmı kapattı :) bıdaha gıdıcem artık sonunda ne gosterıyordu ?
ahaha bu da iyimiş =D gitmeyenlere ayıp olur söylemeyelim burda
ardacngns
05-05-2011, 22:55
ahaha bu da iyimiş =D gitmeyenlere ayıp olur söylemeyelim burda
makinist yaptı zate bana ayıbı bundan sonrası koymaz sole :)))
makinist yaptı zate bana ayıbı bundan sonrası koymaz sole :)))
hayaletlere inanır mısın :)
ardacngns
05-05-2011, 23:01
hayaletlere inanır mısın :)
yok artık :) letty :P
filminson sahnesinı nerden ızlıyeblırız ya
Konu uzerine gidilmesi daha iyi olmuş ama en azindan torettonun gt3ü kazandigi drag goruntuleri olsa fena olmazdi.. fast&FURİOUS olmus daha cok
fılmın sound trackları cıktı guzel...
Desabafo - Deixa Eu Dizer
Benim en cok bu sarkı hosuma gitti.sanırım gt3 kapısma sahnesıne yaklasırken calıyodu bu.
en sonda film bilgileri akarken çalan şarkı "how we roll" mü?
sonda ki yarışı sizce kim kazanır peki ? film süperdi ama değdi :)
sonda ki yarışı sizce kim kazanır peki ? film süperdi ama değdi :)
son yarış toretto gene arkadan vurmazsa brain alıcak gıbı çok hırslı :D
BurakCengizhanoğlu
06-05-2011, 00:36
ilk hafta 3 kere gittim :D
güzel macera filmi olmuşta cok kötü araba filmi olmuş;)
en sonda film bilgileri akarken çalan şarkı "how we roll" mü?
Evet
Don Omar, J-doe, Reek da Villian & Busta Rhymes - How We Roll (Fast Five Remix)
az önce geldm filmden Hun ı severdm artık bir numaralı düşmanım .. adam hayatımın fantezisini gözümün önümde yaptı ... Supersport sürerken Gal Gadot ı yedi bitirdi ya içim gitti lanet olsun
az önce geldm filmden Hun ı severdm artık bir numaralı düşmanım .. adam hayatımın fantezisini gözümün önümde yaptı ... Supersport sürerken Gal Gadot ı yedi bitirdi ya içim gitti lanet olsun
hayat parası olana guluyor :D
VTec_king
06-05-2011, 07:37
birader sen ne diyorsun telefonu fırlatasım geldi perdeye :P
bu arada beyler Albümü indirebileceğim bir link varsa pm den gönderebilirmi
ardacngns
06-05-2011, 10:26
fılmdekı sarkılar bunlar ben ındıremedım muzık ındırme programından ındıren olursa rar dosyası vs paylasırsa sevınırım
01. How We Roll (Fast Five Remix) – Don Omar feat. Busta Rhymes, Reek Da Villian & J-Doe
02. Desabafo / Deixa Eu Dizer – Claudia & Marcelo D2
03. Assembling the Team – Brian Tyler
04. L. Gelada – MV Bill
05. Carlito Marron – Carlinhos Brown
06. Han Drifting – Hybrid
07. Million Dollar Race Featuring / Popozuda Rock N’ Roll – Edu K & Hybrid
08. Mad Skills – Brian Tyler
09. Batalha – ObandO
10. Danza Kuduro – Don Omar feat. Lucenzo
11. Follow Me Follow Me (Quem Que Caguetou?) (Fast 5 Hybrid Remix) – Speed, Black Alien & Tejo
12. Fast Five Suite – Brian Tyler
13. Furiously Dangerous – Ludacris feat. Slaughterhouse & Claret Jai
Çağatay_
06-05-2011, 11:10
fılmdekı sarkılar bunlar ben ındıremedım muzık ındırme programından ındıren olursa rar dosyası vs paylasırsa sevınırım
01. How We Roll (Fast Five Remix) – Don Omar feat. Busta Rhymes, Reek Da Villian & J-Doe
04. L. Gelada – MV Bill
09. Batalha – ObandO
11. Follow Me Follow Me (Quem Que Caguetou?) (Fast 5 Hybrid Remix) – Speed, Black Alien & Tejo
Teşekkurler ;)
Çağatay_
06-05-2011, 11:22
Dun gittim filme,fenaydı.cok begendim.en az diger seriler kadar iddialı.6.filmi bekliyoruz..:)
CinAli_06
06-05-2011, 13:21
04. L. Gelada – MV Bill
09. Batalha – ObandO
Hocam Akşam Ben Upload eder burdan yüklerim.
AHADA BURDAN (http://www.mediafire.com/?ivaz3dhuyq50pvu)
Eğer link vermek yasak değilse yazarım buraya?