Orijinalini görmek için tıklayınız : Saxo sanroof sorunsalı
Arkadaslar arabayı yenı aldıgımda sanroof kolunu cevırmem yetiyodu yukarı kalkıp gerıye gıdıyodu bıgun hızlıca cevırdım acılmadı elleittirip yukarı ıttırıp sonra cevırıyorum kolu artık bunun çözümü varmıdır ne olmus olabılır hangı parca degısmesı gerek?
KingoAtmo
05-04-2011, 13:43
Hocam suç sende değil, türkçe öğretmeninde
:D anlatamadım kendımı çok çırpındım yukarı kalkmasını saglıyan bı mekanızma var sanırım o görevini yerıne getırmedıgı ıcın elımle desteklıyorum önceden sadece kolu cevırınce hem yukarı kalkıp hemde herı gıdıyordu çünkü
aLperTunga
05-04-2011, 14:33
ben seni çok iyi anladım kardeşim bu bahsettiğin olay 106 ve saxoların en büyük hastalıgı..bu zamana kadar gödüğüm saxo ve 106 ların %90'ında o problem var..
ne guzel yoktu benım arabamda bi gün aceleyle cıktım ve araba calıstıktan sonra (atlı kovalıyor ya arkadan)hızlıca cevırdım sıkıstı o gün bu gündür öyle çözümü yokmu bu durumun?
gsgokhan
05-04-2011, 15:47
dostum o kadar 106 bindim hiç birinin sunrrofu kendiliğinden açılmadı :D hepsine bi parmak atıodum yani sorun yokk :))
dostum o kadar 106 bindim hiç birinin sunrrofu kendiliğinden açılmadı :d hepsine bi parmak atıodum yani sorun yokk :))
sağlam olanı açılıyor kardeşim kendim şahit oldum kendi arabamda aldıgımda sadece kolu çevirmem yetiyodu herşey için ama 1 kere hızlı(çok hızlı)çevirdinmi bitti işte :(