Orijinalini görmek için tıklayınız : White Ek [TR]
MUGENPOWE®
01-08-2007, 18:31
http://www.youtube.com/watch?v=FzvcHl4PcKg
http://www.youtube.com/watch?v=0EGZlmfFqEU
olesıne bı vıdeo cektk arabanın masallahı war emeı gecen mınıklere tesekkurler aracın sahıbı hakan kardesımısede kazasıs belasıs gunler dılerız
Anılım 106cı adamın ne i$i var vetekte in çabuk :]
maşallah maşallah sesi baya güzel renkde çok güzel
maşallah çok güzel.kazasız belasız.
^^ANIL^^
01-08-2007, 18:41
Anılım 106cı adamın ne i$i var vetekte in çabuk :]
ne biliyim kardeşim ztn hayatımda özgününkinden başka vtec e binmemiştim bu bi ilk yani öle bi atraskyon yapalım dedik :)
çok güzel sesi var maşallah :)
şu stopları değiştirip bi kaç işlem yapırsa tam jdm olr.. iyide gidiyo buarada neler var araçta:rolleyes:
^^ANIL^^
01-08-2007, 18:48
şu stopları değiştirip bi kaç işlem yapırsa tam jdm olr.. iyide gidiyo buarada neler var araçta:rolleyes:
araçta komple egzoz cai jun chip var.. bu arada vites atışları rezalet tabi nazik davrandımız için :)
Çok güzel kazasız belasız
Anıl vtec yakışmış :)
306gti avcısı deilmi bu:angel: Maşallah diyelm
luneytunes
01-08-2007, 20:42
çökertmişsiniz la arabayı...
MUGENPOWE®
01-08-2007, 22:42
yerlerde gıdıos ıste aslıunda senın vıper yawrusunuda cekseymıss yanında keske araya karısık olrdu :D
maşallah , araba çok güzel
Ferhat_V
02-08-2007, 08:15
araç çok güzel stoplar yakışmamış bence orjinal stopları takmak daha güzel olur..
geri nasıl giriro L.N ya in arabadan ne anlarsın sen ondan KAZMA :Deli:
^^ANIL^^
02-08-2007, 10:37
ahahah olm diyorum ya hayatımda bugüne kadar bindim tek vtec senin arabandı yani onada yıllarca bindik ama geriyi unutmuşuz ahahah
çok gusel yaa fatih bunu gormesın bayılır :D
MUGENPOWE®
02-08-2007, 13:07
zamanla orences ne barıyon eküüüüüüüü
coolvtec
02-08-2007, 15:03
Beyaz HB Ek da bir başka güzel oluyor yani. Cantları güzel yapmışsınız. (hangi marka) stop konusuna katılyıorum. Orjinal ya da siyah olanlarında olabilr.