PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : (e21 325 turbo) vs (e36 m3) vs (type r)

dedebeto
05-04-2011, 20:47
Orcuna tsk ederim bizi kirmadi araya bir roll ayarladik..asil amac m3 le deneme ama bende yanda cam car gibi birsey oldum..cok saglikli deneme 1 keresinde yaptik ilk videoda ondada benim onume araba cikti yavaslamak zorunda kaldik ikinci denemedede CTR nin ayiricisi kirildi zaten videoda sesi duyabilirsiniz..ins kisa zamanda tekrar deneriz bu uclu...

ilk video..ben bu videoda biraz gec basladim camerayi baslatayim derken onlar yarisa baslamislar bile:)

http://www.youtube.com/watch?v=x8u7DLnz6VU

CTR nin ayiricinin kirildigi video

http://www.youtube.com/watch?v=USIPNSpjLQU

Eray Yümsel
05-04-2011, 20:48
hadi ilk maşallah benden gelsin :D oda arabaya he sana değil :D

dedebeto
05-04-2011, 20:49
serefsizim screenshot alip duvara asacam:)

mmustu
05-04-2011, 20:54
hahahhaha :D maşallah kankacım

edit videoyu şimdi seyrettim olum koca göbeğinden başka bişi görünmüyo ki :D

PPR engineering
05-04-2011, 21:05
maşALLAH araçlara..

bladerk
05-04-2011, 21:18
maşallah bertan o şeyin 343lük m3 e ve mükemmel yürüyen bi CTR'a öyle rahat çıkmasını beklemiyodum açıkcası sinir bozucu yürüyo araban

orçuna çok geçmiş olsun umarım basit bi problemdir kısa zaman içinde formuna girer yine

mmustu
05-04-2011, 21:20
saçmalama erkut nasıl beklemiyordun yaa olum o 2 arabayada 1 tır açmazsa yaksın o arabayı bertan :)

bladerk
05-04-2011, 21:24
saçmalama erkut nasıl beklemiyordun yaa olum o 2 arabayada 1 tır açmazsa yaksın o arabayı bertan :)

stock typerdan bahzsetmiyoruz janım benim adam geç bastığı halde yanlarından rahat çıkmış gitmiş o da zaten 1 tırı mumla aratacağı anlamına gelir o araba ekeden daha tekpkili gidiyo öyle diyim sana
NOT: daha bugün ekeye bindim :hahaha:

cembozbey
05-04-2011, 21:27
maşallah maşllah

bikac dip not

bertan seksseke ne guzel suruyosun lan:D

sadıga gönul koydum o bilir nedenini onada maşallah

typarada gecmiş olsun

mmustu
05-04-2011, 21:28
kanka ekeden tepkilidir tepkisizdir ben kıyas yapmıyorum rakipleride küçümsemiyorum ama mantığın alıyor mu o hacim o turbo o basınçla 250 hp tayyarla nasıl yürümesini bekliyorsun :D

ben çok fazla araçla denemedim arabamı oto b.ka çok sıktım :D ama denediğim bi kaç araba kendimi görmeme yetti şu meşhur kırmızı e30 m3 287 hplerdeydi hafif hulkun N/A zamanı tek rakibi :D kii hulk bu speclerde bi tayyarı ne ederdi yada ne etti biliyosun o zaman ben çayna malı turbo ile 0,6 basıyodum ;)

bertanın arabasının maşallahı var sonuç gayet normal zaten anormal olan senin bunu beklememen :hehe:

yasin_R
05-04-2011, 21:32
kanka ekeden tepkilidir tepkisizdir ben kıyas yapmıyorum rakipleride küçümsemiyorum ama mantığın alıyor mu o hacim o turbo o basınçla 250 hp tayyarla nasıl yürümesini bekliyorsun :D

ben çok fazla araçla denemedim arabamı oto b.ka çok sıktım :D ama denediğim bi kaç araba kendimi görmeme yetti şu meşhur kırmızı e30 m3 287 hplerdeydi hafif hulkun N/A zamanı tek rakibi :D kii hulk bu speclerde bi tayyarı ne ederdi yada ne etti biliyosun o zaman ben çayna malı turbo ile 0,6 basıyodum ;)

bertanın arabasının maşallahı var sonuç gayet normal zaten anormal olan senin bunu beklememen :hehe:

gene sen gene gercekler ve gene espri:)

bladerk
05-04-2011, 21:34

250 hp dediğin tayyar 343lük m3 le cuprayla yürüyosa ben o aracı dikkate alırım datlım öyle bi tayyarın gerisinden basıp öne direk çıkıyosa mükemmel yürüyodur bunu demek istiyorum :icon_tup:
bi de ekeyi gördükçe seni anıyorum :hahaha:

mmustu
05-04-2011, 21:37
kankacım tayyarların 343 lük yada 321 lik m3 lerle yürümesinin nedenlerinden en önemlisi nedir ? m makinasının 200lü hızlardan sonra yürümesi dimi hiç bir tayyar sahibi ve deneyen bunu inkar edemez orçunum bile kendi söyler bunu ;)

hangi M3 sahibi daha kısa bi difo takacak ve o şekilde deneyecek ve o zaman neler olacak ben çok merak ediyorum :)

kanka eke yede parası benden bi bidon benzin döküp yakın ostimdeki gibi kaza oldu deriz :D

chiefkadir
05-04-2011, 21:39
M3 iyi yürümüş videodan gördüğüm kadarıyla 1 1,5 boy önde gidiyor..sökük felan değilse helal..
Orçun'ada geçmiş olsun az olur masrafı inşallah

Selcuk_RoL
05-04-2011, 21:40
geçmiş olsun ctr ye inş.. sıkıntılı bi durum değildir:(

bladerk
05-04-2011, 21:42
ahahah terminatör o olm bu sefer e36 olur e92 olur falan geri gelir boşver :hahaha:

müsade et de tayyar 200den sonra m kadar yürüyemesin pis dofaşçı

mmustu
05-04-2011, 21:43
ahahah terminatör o olm bu sefer e36 olur e92 olur falan geri gelir boşver :hahaha:

müsade et de tayyar 200den sonra m kadar yürüyemesin pis dofaşçı

hala anlamadı yaa :) olum amaç tayyarı 200 lerde yürütmek değil M// i 200lere kadar yürütmek :D

bladerk
05-04-2011, 21:48
hala anlamadı yaa :) olum amaç tayyarı 200 lerde yürütmek değil M// i 200lere kadar yürütmek :D

ööööööfffffff adamlar 2 de basmış görmüyon mu bize ne 200den git tofaşınla 200 yap video koy içinde orhan çalsın o zaman biz diyoz mu hangi tayyar kilit takıp 0-400 m3 le deneyince ne olacak diye :hahaha: alayına maşallah işte bi sus :p
:hahaha:

m power_35
05-04-2011, 21:53
maşallah maşllah

bikac dip not

bertan seksseke ne guzel suruyosun lan:D

sadıga gönul koydum o bilir nedenini onada maşallah

typarada gecmiş olsun

kardeşim bana kırılma o koltuklar kimseye yar olmadı koltuğun parçalarını vermeyenlerin dükkanının önünde yaktım arkadaşımda videosu yarın faceye atcam.yakmamın tek sebebide sözümü tutamam

cembozbey
05-04-2011, 21:56
kardeşim bana kırılma o koltuklar kimseye yar olmadı koltuğun parçalarını vermeyenlerin dükkanının önünde yaktım arkadaşımda videosu yarın faceye atcam.yakmamın tek sebebide sözümü tutamam

koltuklar köpegin olsun sadık bi ara bi sor muhabbetimiz vardı ualaşamıyorumki sana :)

canın saolsun takma kafana

VA_VTİ
05-04-2011, 22:04
Geçmişolsun.allah beterinden korusun.

gökh@n_gr
05-04-2011, 22:06
geçmiş olsun orçun:(

mehzent
05-04-2011, 22:17
Masallah araclara gecmis olcun orcun insallah tez zamanda cozulur...

orcuns
05-04-2011, 22:24
aracımdan herhangı bır sey sokuk degıldı m3 un on koltuklar sokuktu yerıne polyesterler vardı ne kadar fark eder bılemıyorum herneyse bertan benım ıle prım yapıcaksan dogru arabayı buldun ama yanlıs adama yaptın bunu 1 veya 1.5 ay sonra bende turbo yapıcam ozaman senınle bır deneme yapalım bakalım 3.25 turbo mu gıdıyo yoksa turbo typermı ayrıca samımıyetıne hayran kaldım bundan sonra hasımız haberın olsun

cembozbey
05-04-2011, 22:31
bertanla burda yazılanların haricindemi sorun oldu orcun merakımdan soruyorum valla seker gibi cocuk kimseye bi tersi oldugunu görmedim henuz kendisinide cok severim :S

bu arada senin veya m3un kıyası deil o turbo e21 böle gecmesi çok normal eger ona takıldıysan

Dou
05-04-2011, 22:31
Orçun bey geçmiş olsun

Umarım büyük bir sorun yoktur

orcuns
05-04-2011, 22:34
bertanla burda yazılanların haricindemi sorun oldu orcun merakımdan soruyorum valla seker gibi cocuk kimseye bi tersi oldugunu görmedim henuz kendisinide cok severim :S

bu arada senin veya m3un kıyası deil o turbo e21 böle gecmesi çok normal eger ona takıldıysan

konu gecmek yada gecılmek degıl konu boyle bır vıdeo konulmaz duzgun bır deneme olur basımın ustunde sadıkla bız belkı 50 kere denemısızdır 3 bır kısı bılmez gormemıstır ben yorumlardan ve vıdeonun konulmasından sunu anlıyorum 3.25 turbo arkadan gelır gecer fılan falan vıdeo tabıkıde paylasılır ama bu vıdeo cok gereksız hıc bır anlamı yok neyle neyı kıyaslıyoruz ?

cembozbey
05-04-2011, 22:35
konu gecmek yada gecılmek degıl konu boyle bır vıdeo konulmaz duzgun bır deneme olur basımın ustunde sadıkla bız belkı 50 kere denemısızdır 3 bır kısı bılmez gormemıstır ben yorumlardan ve vıdeonun konulmasından sunu anlıyorum 3.25 turbo arkadan gelır gecer fılan falan vıdeo tabıkıde paylasılır ama bu vıdeo cok gereksız hıc bır anlamı yok neyle neyı kıyaslıyoruz ?

ya kıyaslama yokki videoya cekmiş bi art niyet yok bence

benimle de denese sonuc buna benzer olur yani orcun sende biliosun turbo farklı bi olay takma kafana bertan artniyet yabmaz hatta senin bu sekilde tepki koyucugnı bilse video bile cekmezdi

bu arada tekrardan gecmiş olsun

orcuns
05-04-2011, 22:43
ya kıyaslama yokki videoya cekmiş bi art niyet yok bence

benimle de denese sonuc buna benzer olur yani orcun sende biliosun turbo farklı bi olay takma kafana bertan artniyet yabmaz hatta senin bu sekilde tepki koyucugnı bilse video bile cekmezdi

bu arada tekrardan gecmiş olsun

sımdı sana soruyorum ozaman senı arıyolar ya orcun sen dynoya nerden cıktın ıste burda cıktık ya bende orda cıktım 309 hp cıkardı aracım ee bertan ne beklıyordun daha fazlasını beklıyordum dynoya takılma aksam ısın yoksa gel deneyelım dedım benzınlıge gırdım bertan kameranın ayarlarıyla oynuyo nasıl fılan bende latıfe ettım bır arkadasımı cagarayım o ceksın aksamda teche koysun dıye oda sırıtarak okey dedı cagır dedı makara yapıyorum dedım denedık ben 3 catalı kırdım araba 4 e gecmıyo 3 te cırlıyo orda gorduler yardımcı olalım varmı sıkıntı yok dedım canımız sag olsun sonra vıdeo sana soruyorum sımdı boyle bır baslık ve vıdeo konması rıca uzerıne yapılan bır deneme ve talıhsız bır olay bu vıdeoya gerek varmı bence yok boyle bır vıdeo konuluyosa ben art nıyet ararım kı sadık aradı benı orcun vıdeo koymuslar dedı dalgada gecıyolar ayıp ya fılan dedı yapıcak bır sey yok abı ne yapalım dedım tekrar soyluyorum sıkıntı yok demekkı bundan sonra camda kamera ıle dolasıcak her kıstırdıgımıza kayıp video cekıcez bu vıdeonun özü bu.

205-01
05-04-2011, 22:44
MAsallahh araçlaraa çok güzel yürümüşlerrr ....

cembozbey
05-04-2011, 22:45
valla orcun ben kendi adıma söleyim dalga gecilen bi yazı görmuyorum gayet guzel denenmiş ama senin basına talihszlik gelmiş hangimizin basına gelmioki keşke olmasaydı..

neyse aranızdaki muhabbeti burdan kestrmek de zor zaten ben kendimce dısardan gördgudum kadar yazdım bişeler ikinizde art niet olacagını hiç dusunmuyorum birbirinizi kırmadan halderseniz umarım ufak sorunları...

bladerk
05-04-2011, 22:48

valla orçun fikir edinmen adına şöyle anlatıyım bugün bertan aradı hastayım pek konuşmayı beceremedim senle de öyle oldu zaten
abi bugün deneme var typer la m3 deniyecek ben de gelirse cuprayla deniycem dedi yani bertanın sana karşı bi kıyas içinde olduğunu ve de şahsen tanıdığım kadarıyla art niyet barındıracak aklından geçirecek bi adam olduğunu kesinlikle düşünmüyorum tertemiz bi çocuktur
haa muştuyla benim yazışmalarımı baz alıyosan yine biz typerla m3 le değil eke gibi yine turbo m20lere göre bi kıyasın içindeydik kesinlikle art niyet arama izmirin 4 silindir N/A kingi olduğunu hepimiz biliyoruz sen istemedikçe de başkaları zor değiştirir bunu ;)

YH199
05-04-2011, 22:53
araçlara maşallah.

orçunun m3 ün specleri biliorum.

m3 te neler var çok merak ettim.

bende bugün e36 manuel 321 lik komple egsozlu m3 ile denedim şimdi videoları yüklüyorum.

TaGo
05-04-2011, 22:56
Bertanada söledim video koyma Orçun alınabilir diye. Ancak Bertan fazla iyi niyetli, milletin maaşallah deyip takdir edeceğine, olayı gene arabaların kıyasına getireceğini düşünemedi. Bende misafirlikten şuan geldim. Şuan izliorum videoların oldunu. Orçun kardeşime çok çok geçmiş olsun. Olur birtakım mekanik arzalar. Dostane denemeye çıkıldı, hatta bende yol yaptım geldim ama 5 dk ile kaçırmışım.

Orçun alınganlık yapacak bişi yok gerçektende, çünkü e21 zaten her halukarda çok daha güçlü bir araç. Eğlencesine yapılan bişey tabi bukadar kısa metrajlı konulmasa daha güzel olurdu.

m power_35
05-04-2011, 23:01
arkadaşlar orçunun söylediği gibi biz 50 defa denemişizdir benim hayatımda yürüdüğüm en hızlı typer az çok ikimizde araçlarımızın nasıl yürüdüğünü biliyoruz ilk vitesi çırtladığında bırakalım dedim keşke olmasaydı. bertanın aracıda çok güzel yürüyen bir araç m3 ile onlada denedik onlarıda koyarsa izleriz.

TaGo
05-04-2011, 23:07
Sadık usta onu bunu bırakta, adama deneyelim diom ok 2 ye al dio benim 2 bitti hala Bertanın gelmek istediği hıza gelemedim :D Sonrada ben 2 de 120 mi ne yapıom dio :D

Bertana toplayana kadar fark attın attın, sonra yanından uçarak geçio

YH199
05-04-2011, 23:11
m3 orj 321 lik mi ? ?

yoksa ??

TaGo
05-04-2011, 23:15
Hayır biraz kurcalanmış 286lık.

Bugünde konuştuk; bmw ama ne beyin var, ne ayar ne wideband :)

timmaah
05-04-2011, 23:15
kanka maşallah ctr'yi bilen bilio takılma bunlara nazara gelmişsin gene geçmiş olsun...

punto_multijet
05-04-2011, 23:16
m3 orj 321 lik mi ? ?

yoksa ??

Yanlısım olabilir 286lıktı sanırım

M3CSL
as M3 çok ıyı gıtmiş, butun araclara masallah..

YH199
o nasıl 286 lık mış ya maşallah...

orçunun ctr yede maşallah geçmiş olsun kardeşim.

TaGo
05-04-2011, 23:18
Çok sağlıklı deneme olmadı yalnız. Orçunun arabası direkt arza yaşadı. Yani ölçüt almamak lazım.

Eray Yümsel
05-04-2011, 23:19
tarkan ben sana yasak koymadımmı bmw ler hakkında yorum yapma diye ?

TaGo
05-04-2011, 23:21
bmw cacık araba

m power_35
05-04-2011, 23:22
tarkan bende bertanla yürürken benim devrimde ikinci viteste 6200 lerdeydim adamın devri nasıl anlamadımki :-)

Eray Yümsel
05-04-2011, 23:23
bmw cacık araba

cahilllllllllllllllll

gürkan18
05-04-2011, 23:30
Çok sağlıklı deneme olmadı yalnız. Orçunun arabası direkt arza yaşadı. Yani ölçüt almamak lazım.

ben sadık abiyle denemeden sonra konuşmuştumda bertanlada denemişler vidolarıda sen çekmişsin sanırım onlarıda atabilirsen izleyelim hep beraber abi sonucu merak ettim :D

TaGo
05-04-2011, 23:32
Kardeşim videolardan bir ders çıkarmak gerekirse aynen şu şekilde oluyor "bertana 1-2 boy atıosun sonra yanından bişi sen duruyormuşsun gibi geçiyor ve hiçbir zaman 5. vitesi kullanmıyor bile" :D

gürkan18
05-04-2011, 23:32
m3 orj 321 lik mi ? ?

yoksa ??

343 kol piston krank vanos yazılımı ve beyin yazılımı ile kısa diff var aaçta.sadec ön iki koltuk sökük bu arada başka boşaltma yok

gürkan18
05-04-2011, 23:35
Kardeşim videolardan bir ders çıkarmak gerekirse aynen şu şekilde oluyor "bertana 1-2 boy atıosun sonra yanından bişi sen duruyormuşsun gibi geçiyor ve hiçbir zaman 5. vitesi kullanmıyor bile" :D

bugün AS m3 ü geçtimi e21 yani?

m power_35
05-04-2011, 23:37

tarkan ben rüya görmedim heralde kardeşim sende ordaydın videoyuda sen çektin böyle birşey niye yazdın anlıyamadım m3 denmi bahsediyosun sen?

m power_35
05-04-2011, 23:39
m3 den bahsediyosan benim bertanla bi alıp veremediğim yok hatta ben bertana senin yanında ikimizin videosunu at gırgır yapalım dedim

Mustafa Birsesli
05-04-2011, 23:45
gereksiz kişiler video üzerinden prim yapmaya çalışmasa 3 arkadas birbirine girmezdi 3 arabada sınıfının ıyısı bence as m3 bence en iyi m3 ctr ye söz yok zaten lakabı mermi bertanın araba 308 çıkardı ama gideri ortada ki biz arabayı 1 bar basmak için yapmadık finansman yarıda kaldıgı için çok eksikli bir araba aklımızdakileri tam yapabilseydik ozaman bunun 2 katını seyrediyor olacaktınız

birbirimizi kırmadan bu işleri yapsak tam süper olacakta ...:P

TaGo
05-04-2011, 23:45
Yok yok bana. :) ilk yazdığım yorum

m3 le olan denemede eğer güzel oturtulursa gaz tepkimesinin verdiği avantajla m3 öne çıkıyor. Ancak 4. vites sonuna e21 önde giriyor. 5. vitese atma şansı hiçbir denemede olamadı. Yanlışım varmı Sadık?

VTec_king
05-04-2011, 23:51
maşallah 3 aracada
orçun geçmiş olsun

m power_35
06-04-2011, 00:10
taner kardeşim 2 viteste yürüdüğümüzde benim devrim 6200 lerde araç turbolu doldurması için ona kurmam gerek ..benim aracın kesicisi 8000. 7800 de vites atmam gerekmi gaz pedalına oturduğum anda 3 atıyorum .4 kere yürüdüğümüzde araçlar birbirinden hiç ayrılıyomu hayır. kimse yanlış anlamasın arada insanlar bizi eziyo o yüzden yazdım.

TaGo
06-04-2011, 00:14
Bertanın arabanın değişik bir vites oranı var. Yan yana gelindiğinde insan genelde 60 da yürücem sanıo ama 2 de 80km leri geçioruz yan yana gelene dek :) Hatta ben Bertana 65 e çektiğimde oha bu çok yavaş demişti :)

Gerçek olan bişi Bertanın araç bayaca güçlü ve esas sınıfı gereği iddiası ilerki hızlar. Ama araba içinde olmak istemem :)

feRRo
06-04-2011, 01:10
orcunu hıc bu kadar kızgın görmedım video cekmılmıcek dıe konusulduysa ayıp edılmıstır..dedıgı gibi sadık abile kac sefer denedıler 2side hiç video olaylarına falan girmedi..bertanında art nıyetlı oldugunu dusunmuyrm tartısmaya gerek yokk yabancı kımse yok herkes arabasını bılıyor orcunun arabası trde en hızlı typerların arasında tabelada her zaman turbo halını merakla beklıyrz...

dedebeto
06-04-2011, 03:45
aracımdan herhangı bır sey sokuk degıldı m3 un on koltuklar sokuktu yerıne polyesterler vardı ne kadar fark eder bılemıyorum herneyse bertan benım ıle prım yapıcaksan dogru arabayı buldun ama yanlıs adama yaptın bunu 1 veya 1.5 ay sonra bende turbo yapıcam ozaman senınle bır deneme yapalım bakalım 3.25 turbo mu gıdıyo yoksa turbo typermı ayrıca samımıyetıne hayran kaldım bundan sonra hasımız haberın olsun

orcun ilk mesajimda yazdigim yazilarda bir art niyet varmiydi yok type r boyle gectik yok soyle gectik..biz senin yanina gelene kadar sadik abiyle bile 2 kez deneyebildik ki ikisindede trafikin yuzunden basamadik.

benim aracin type r gecerek pirime ihtiyacinin oldugunu zannetmiyorum zaten yapilan islem ortada benim tek niyetim caddedeki tepkisini gormekti benim arac 1 bar basiyor 6700 donuyor ....

ki sen bana arakadasi cagarayim video cekeyim aksam teche koyarimm haa dediginde tabiki kanka dedim sana baska birsey dedimmi..sanki oyle bir yazmissinki ben seni yerin dibine sokmusum sanki arabanla alay etmisim orda bile dedimki orcun istersen zorlama bizde halat var cekelim arabani ben bile cekerdim arabani onemli degildi yani bizim icin sen bizi kirmayip deneme yaptın bizde okdar yol geldik...

benim bu camiada kimseyle bir hasimliligim yok ama sen hasim olmak istersen yazdiklarimi bir kez daha oku yanlis birsey varsa soyle kardesim

dedebeto
06-04-2011, 04:16
sadık abı bu arada senınle cektıgımız vıdeolardan hıc bırsey bellı olmuyor kaskaranlık kısa zamanda gunduz cekım yapalım sonra paylasayım burda ıstersen...

dedebeto
06-04-2011, 04:19
Bertanın arabanın değişik bir vites oranı var. Yan yana gelindiğinde insan genelde 60 da yürücem sanıo ama 2 de 80km leri geçioruz yan yana gelene dek :) Hatta ben Bertana 65 e çektiğimde oha bu çok yavaş demişti :)

Gerçek olan bişi Bertanın araç bayaca güçlü ve esas sınıfı gereği iddiası ilerki hızlar. Ama araba içinde olmak istemem :)

evet abı dedıgın konuda haklısın araba hem cok devır donmuyor hemde 2 sı cok uzun 6700 devır 2 cı vıtes 120:) ee laga kalmasın dıye yukarı cekıyom bu seferde sızın sanzuman yetmıyor sanzumanı deıstır gel kardesım:=)

bu arada arac 1130 kg ben ıcındeyken 1250 kg

dedebeto
06-04-2011, 07:29
orcun sırf bu pırım muhabettını actın dıye yazıyorum..

pazar gunu yarıstan sonra Mehmet basar abı (gri porche) dedıkı ısın yoksa gel otobana denıyelım bende ılk basta evet dedım ama aynı zamanda benım esım ege unuversıtesınde sınavdaydı ve saat 3.30 gıbı cıkacaktı ve yarıs tam o saate bıtmıstı.bende kendısıne dondum abı dedım benım hanım sınavda onu almam gerekıyor on aldıktan sonra geleyım otobana oda dedı kardes dedı benım ısım var okdar bekleyemem ben baska zaman deneyelım bende tabıkı dedım sımdı..

bu porchun benı gecegı kesın sımdı mehmet abı benı gecıtıgı zaman benım uzerınden pırımmı yapmıs oluyor????

miniks
06-04-2011, 07:32
Deneyen araçlara Maşallah

Orçun bak sana 50 kere söledim kardeşim bukadar Hırslı olma

Ben hiç art niyetli mesaj okumadım burada

He aranızda real de ne gecti bilmiyorum ama sen nasıl bir kanıya vardın da bertanı kendine Hasım yaptın anlamadım

M3 e
CTR ye
E21 e

kocaman Maşallah

mmustu
06-04-2011, 07:33
şimdi ben ve erkut burda baya yorum yaptık orçunum eğer bizim yorumlarımıza alındıysan kusura bakma hani şimdi tekrar inceledim konuyu bertan zaten ağzını açmamış bi biz konuşmuşuz :) ama eğer videonun koyulmasına kızdıysan orasıda ayrı bir mevzu bişey diyemem

ben bu konuda ne tayyarla ne M3 le kıyas yapmadım ben erkutunda yukarıda dediği gibi Turbo bi M20 makinanın nasıl gitmesi gerektiği konusunda bişiler söyledim erkutla biraz laf yarıştırdık o kadar

miniks
06-04-2011, 07:34
Benim de anlamadığım

Araçlarınızı Satılığamı çıkarıcaksınız hepiniz de prime ihtiyacınız var ?

Yada Orçun sendemi satılıga cıkartıcaksın da geçilince aracın kötümü oldu

onu da geçtim kardeşim NA m3 e geciliosun Senin Typer 10 numara cigerli deniyorda

Turbo 1250 kg E21 e geciliosun cigersiz mi olucak

Valla orçun kusura bakma ama bu konuda sen Haksızsın kardeşim

orcuns
06-04-2011, 08:33
Benim de anlamadığım

Araçlarınızı Satılığamı çıkarıcaksınız hepiniz de prime ihtiyacınız var ?

Yada Orçun sendemi satılıga cıkartıcaksın da geçilince aracın kötümü oldu

onu da geçtim kardeşim NA m3 e geciliosun Senin Typer 10 numara cigerli deniyorda

Turbo 1250 kg E21 e geciliosun cigersiz mi olucak

Valla orçun kusura bakma ama bu konuda sen Haksızsın kardeşim

benım aracım 1,5 aydır satılık zaten burdakı konu su bu vıdeonun ne geregı var amac burda ne ? neyı gorduk burda neyı yorumlıcaz ? aracım 309 hp cıkardı dyno sanırım eksık ölçuyo dedı sıkıntı yok aksam gel deneyelım dedım kotumu ettım? nıtekım e21 ıle deneyemedık m3 ıle 2 kere basabıldık ben bırınde 3 u bırındede 4 u kacırdım vıtes kacırınca catal kırıldı zaten o m3 sacma sapan gıdıyo nasıl yakalayım yakalamasını gectım boyle bır vıdeo koyulurmu benım zaten orda canım yanmıs sen aksam gel vıdeo koy kanka dialoglar farklıydı anladın mı bertanın arabasını mustafa abı yaptı benım jeton sonradan dustu lafı sımdı ona kadar tasırlar mustafa abının bu ısle hıc bır alakası yok zaten o olmus olsaydı boyle bır sey olmazdı ben bertanı toplasan 4 veya 5 kere gormusumdur mustafa abının hatırı oldugu ıcın zaten teklıf ettim neyse sıkıntı yok benım vermek ıstedıgım msjı umarım bertan anlamıstır.

ayrıca bazı arkadaslar bana kızıyor ben her yerdede soyluyorum bu m3 ler garıp arabalar 10 taneden 1 tanesı cıkıyo can sıkıyo. sadık abının arabayı konusmaya gerek yok ozaten kategorı dısı standart 286 lık degıl modifiyeli bir m3 o

miniks
06-04-2011, 08:39
Evet haklısın ahmet videoyu izledi benden herks görmek istedigini görür

Ahmetin bana söledigini yazayım kimse alınmasın hiç arabalarla ilgili konuşmadık

Olm hilmi sende hemen Gopro ları al çok güzel çekmiş videoları bertan gir izle kaliteside harika böle videolar çekelim EG ye

Dedi

aha videodan anladıgımıza bak

dedebeto
06-04-2011, 08:41
orcun ben senı ılk aradıgımda sen ne demıstın bana bır tane cupra var 300 kusur beygır tam hatırlamıyorum onuda cagırayım dedı bırlıkte denerız demedınmı sonra saat 6.30 da ben senı aradım ne dedın benım dedın aksam ısım cıktı 1 saate kadar gelırsenız gelın denıyelım ama cupra gelmıyecek dedın bende tamam abı olsun farketmez dedım..sonra zaten cıktık geldık karsıyakaya.

benım arabamı mustafa abının yapmasıyla ve lafın ona tasınmasıyla ne alakası var benım senle denedıgımı kendısı bıle bılmıyorkı o vıdeoyu ızledıgınde gormustur.

mmustu
06-04-2011, 08:42
Evet haklısın ahmet videoyu izledi benden herks görmek istedigini görür

Ahmetin bana söledigini yazayım kimse alınmasın hiç arabalarla ilgili konuşmadık

Olm hilmi sende hemen Gopro ları al çok güzel çekmiş videoları bertan gir izle kaliteside harika böle videolar çekelim EG ye

Dedi

aha videodan anladıgımıza bak

:D zaten videoda bertanın göbeğinden başka bişi yok nerdeyse

orcuns
06-04-2011, 08:46
orcun ben senı ılk aradıgımda sen ne demıstın bana bır tane cupra var 300 kusur beygır tam hatırlamıyorum onuda cagırayım dedı bırlıkte denerız demedınmı sonra saat 6.30 da ben senı aradım ne dedın benım dedın aksam ısım cıktı 1 saate kadar gelırsenız gelın denıyelım ama cupra gelmıyecek dedın bende tamam abı olsun farketmez dedım..sonra zaten cıktık geldık karsıyakaya.

benım arabamı mustafa abının yapmasıyla ve lafın ona tasınmasıyla ne alakası var benım senle denedıgımı kendısı bıle bılmıyorkı o vıdeoyu ızledıgınde gormustur.

sen hala msjı almamıssın konu su burda bir deneme videosu yok olmadıgı ıcın bu videoyada gerek yok ama ıste sen bunu deneme zannettıgın ve cektıgın ıcın sıkıntı var.

orcuns
06-04-2011, 08:50
neyse video kalıtesı super araban hızlı bıraz kılo verırsen aracın daha ıyı gıder masallah allah kaza bela ceza vermersın 1,5 sonra gorusmek uzere

dedebeto
06-04-2011, 08:52
sen hala msjı almamıssın konu su burda bir deneme videosu yok olmadıgı ıcın bu videoyada gerek yok ama ıste sen bunu deneme zannettıgın ve cektıgın ıcın sıkıntı var.

yaa ben nerde yazmısım deneme vıdeosu dıye zaten yazdım vıdeo baslıklarına soyle oldu boyle oldu dıye..

neyse video kalıtesı super araban hızlı bıraz kılo verırsen aracın daha ıyı gıder masallah allah kaza bela ceza vermersın 1,5 sonra gorusmek uzere

ben kılo vermem memnunum kılomdan tabıkı herzaman beklerız bızde..gecıldıgımız zamanda elını sıkarız ellerıne saglık cok guzel olmus derız aracın...

TaGo
06-04-2011, 09:20
Ortada deneme yok, kavga var... Ben anlamadım arkadaş. Bu öylesine bir video. Ha öylesine derken zaten e21 bu iki aracın yanından bu şekilde geçmesi gerekmiyormuydu? zaten geçsin diye yapıldı. Ha sağlıklı denemeler yok, denildiği gibi Bertan cupralar ile denesin die geldi. Ama deneme gece olacaktı iş çıkış saatine denk getrildi. Ben bile işten çıktım anca yetiştim, arabada eşim vardı, Koray kankamın bana hediye ettiği dp ve komple eksoz vardı. Bagajım doluydu.

Şimdi soruyorum ben bu şekilde deneyecektim. Geldiğimdede deneyelim dedim zaten. Bukadar ağırlık fazlam varken geçilseydim bahane edecekmiydim?? Emin olun hayır. Bunu orçuja yazmıyorum kimse yanlış anlamasıjn. Sadece artık bırakın dostça çekimler bunlar ya. Kimse kimseye sokmaktan ve milete afişe etmekten haz almadığında bu işler normale döner. Her videoda fesatlık aramayalım artık.

Eray Yümsel
06-04-2011, 09:40
orçun sen geçenlerde yazmıyomuydun benim geçme geçilme derdim yok f16yla bile denerim video koyulsun koyulmasın farketmez hertürlü denemye giderim alo desinler yeter diye bu ne dansözlük ya adam kötü bişey bile yazmamış ortaya video atmış öle izlensin diye ki bence güzel video böle videolar çoğalsın isterim sen kalkmışsın adama hasmız bu dk dan sonra diyosun sen ne işsin ya dün öyle bugün böyle yok beni prim yapmak içn kullandı falan ne yapsın geçince video koymasınmı ? millet maşallah diyo sen hasmız diyosun ayıp yine kişiliğini belli ettin lafta mütevazisinde icraata gelince rengin cıkıyo ortaya

miniks
06-04-2011, 09:53
yaw kardesım ben hılmıye dedım kı ne guzel cekım olus orcunun arabasının sesıde mukemmel dedım. dene ypmıslar bertan orcunu gecıo demedım. cunku vıdeo da deneme yok. bertan kendı kendıne basmıs. sen nıe alındın anlamadım yaw. orcun sen cok duygusal yaklasmısın ve alınmısın alınacak hıcbırsey yok ortada. su konuya yazılan hıcbır mesajda senın alınacagın turden bır yazı yok yaw. hanı bı kısı cıkıp orcunu gecmısın helal olsun dese anlıcam da o tarz bır yazı yok.

kaldı kı bertanı 1.5 senedır tanıyorum herzmn herkesede soylerım sozunun arkasında kısılıı yerıne oturmus bır ınsan(allah bozmasın). herkesı de savunmam uyandırıyım.

dedebeto
06-04-2011, 09:55
eray orcun herhalde bıraz da benım aracla denenmıs gıbı gorundugu ıcın ondan sınırlendı.ama ben en bastada yazdım camcar gıbı oldum dıye...

benım arac 1130 kg ben dahıl 1250 sımdı konustum erkut abıyle mapten bakarmısın benım arac kac donuyor dıye cunku devır saatım yok 6400 e ayarlamıs ..stock ınternal oldugu ıcın cok avansada yuklenmemıs erkut abı dedıkı bertan eyer dıslı bır rakıp gelırse bıraz devır acarız avansta acarız o sekılde yurursun dedı...

bu sekıldede 1250 kg 1300 kg ye kadar 300-350 hp arac varsa deneyelım benım aracında ne akdar gıttıgını gorelım

Eray Yümsel
06-04-2011, 10:00
yahu denesen nolur denemesen nolur geçsen nolur geçmesen nolur bu adam 2 gün önce 500hp arabayla bile sıkarım diyodu ortada deneme yok bide olsa :) gelmiş 325turbo ile beni geçtin seviniyomusun işte bende turbo yapıcam ozaman görürsün falan yazmış bu ne ya çocuk çocuk laflar

TYPERHAKAN
06-04-2011, 10:11
type r da mühim bişey yoktur inşaallah,n/a en iyi giden type rlardan .bütün araçlara maşaallah.

mmustu
06-04-2011, 10:13
Bertan hakan abiden bi mini gösterge alsana sadece Devri görmek için edistende bi kaçak hat çekersin :) bire bir devrini görürsün

dedebeto
06-04-2011, 10:16
Bertan hakan abiden bi mini gösterge alsana sadece Devri görmek için edistende bi kaçak hat çekersin :) bire bir devrini görürsün

aynen abı yapmak lazım oyle bırsey...

bladerk
06-04-2011, 10:16

biz onu çözdük de benim izmre gitmem gerekiyo kendi saatini çalıştırıcaz ahmet abinin ae86 da çalıştı

despe
06-04-2011, 10:45
bmw nin sesi dolduruşu çok güzel maşallah. çok zevkli bi araba olmuş :)

mmustu
06-04-2011, 10:49
biz onu çözdük de benim izmre gitmem gerekiyo kendi saatini çalıştırıcaz ahmet abinin ae86 da çalıştı

iyiymiş o zaman moruk ne diyim :)

faik.bmw
06-04-2011, 12:14
e21 ile m3 videolarıda varmış yazılana çizilene göre hangisi geçmiş anlayamadık

kimisi m3 geçiyo diyo kimisi e21 diyo sonuç bellidir heralde araç sahipleride merakımızı giderebilir.

TaGo
06-04-2011, 12:47
Faik arkadaşım öncelikle seni tanıyalım bölümüne girersen seviniriz.

e21, e36m3 konusuna gelince. Aynı dynoda e21 50 hp fazla çıktı. e21 bu arada 1120kg. Sence video olsun olmasın kim geçer?

faik.bmw
06-04-2011, 13:09
bi kere ben olsan 6200 devire m3 kurmam ha dediğin gibi kilo frkı falan filan ha videoya gelince iki aracın gazlamış videoları var ama ozamanki ile şimdiki fark nedir bilemem e21 de yani m3 3000-4000 civarı kursa bu 325 turbonun yakalama şansı yok ki zaten dünki rolldede geçememiş deniyor kimse kusura bakmasın herkez açık açık yazmış bende yazıyorum varsa daha doyruğu bilen veya söylicek tartışırız sonuçta hangisi geçerse geçsin 6200 devirde roll başladığını görmedim dumadım.

dedebeto
06-04-2011, 13:12
faik kim diyor E21 gecememis diye isim verirmisin..

TaGo
06-04-2011, 13:17
Faik arkadaşım, ortamda yoktun. Bu foruma yazan 3 kişi vardı. İstersen duyumlarla hareket etmeyelim. Ben hem birşeyler gördüm hem video çektim. Kaldıki herkes dost bak arkadaş bile değil. Bu forumda en son sen geçtin ben geçtim yapacak insanlar.

Ancak sağlıklı iddiası olan varsa yazsın. Ben şuan video izliorum konuyla alakalı ;)

Tekrar ediyorum. Bertanın araba çok çok uzuj vites oranlarına sahip. Adamın 4 ü 6400dd iken 220km hız yapıyor. Şimdi ozaman şunu konuşmak lazım "bu arabayla denemek için top speedmi yapılsın, yoksa 60-180 km basılsın bırakılsınmı?"

Amaç illaki geçti demekse, her araba için geçecek bir aralık vardır.

mmustu
06-04-2011, 13:19
ya faik yanlış anlamış roll 6200 de başlamıyor faikçim :D e21 max o kadar devir çeviriyo şuanda :D

_muhaRRem
06-04-2011, 13:37
izledim videoları.. e21 in rollingle bi alakası yokki zaten çatara patara adam alakasız bir şekilde alıp başını gidiyor,zaten o arabanın sınıfı N/A typeR değil, kendine kıstas bile alma. Biz bu şekilde çok videolar çektik, hızlı araba herzaman iyi cam car dır..
Şanzımanla ilgili sorun için geçmiş olsun, mala gelmesin cana gelsin.. Araçlara maşallah.

JenGoO
06-04-2011, 13:38
Bu videolar hiç sağlıklı değil hiçbişe anlaşılmıyor, gereksiz olmuş bence.. Geçmiş olsun orcun..

dedebeto
06-04-2011, 13:38
YouTube - E21 325 turbo Vs e36 m3 (http://www.youtube.com/watch?v=XfzDFqjF4MY)

dunku m3 le deneme videosunu yukledim..cok net olmasada benim aracta arti olarak tarkan abi var..2 kez deneme yaptik ilk denemede 2 de bastik ilerde ben biraktim ve kornaya bastik cunku kopruye geldik araclar havalaniyor diye..2 ci denemede videoda duyalacagi gibi 3 te bastik 4 ortalarinda gene kornaya basarak biraktim cunku yol bitti ...

faik senin arabani eski bilenler bilir meshur S plaka..eyer aracin hala eski halindeyse motor olarak cikalim otobana istedigin devirde basalim..istedigin viteste

faik.bmw
06-04-2011, 13:41
Benim olup olmamam önemli değil bikere rolle başlandığında sadığın araba 6200 devirde başlıyormuş bu şekildede 200 km sürate kadar yan yana gidiyolarmış ben şunu merak ediyorum sadığın m3 3000 devire kurup 200 km ve üzeri sürat ne olur sadıkla konuşayım deniyelim akşam roll böyle olur

TaGo
06-04-2011, 13:47
Faik roll kurallarını kendin seçersen zaten geçecek bir aralık bulursunda, 200km ye kadar sadece önde olmak sence haz verirmi? Videolarda iyi kötü durum belli işte. 2. vites denenende belki devir çok yukarda kalmış olabilir ama 3. vites denemesinde o kadar yüksek değildi hız. Sonuçta tekrar ediyorum, zaten e21 in geçmesi lazım aralarında aynı dynoda 50-60 hp çıkan ve e21 in daha hafif olduğu bir dünyada neyin tartışması bu?

dedebeto
06-04-2011, 13:53
faik belliki tatmin olmamis ..

bu aksam cok gec olmamak sartiyla cikalim ozman istedigin viteste gazlayalim bakalim duruma..sadik abide gelsin..aradaki farki sen kendi gozlerinle gorursun

miniks
06-04-2011, 13:55
Ozaman sadık bir üst viteste bassın neden aşşa viteste basıyor ?

araç orda daha iyi oldugu için olabilirmi

yada E21 de turbo lag olucak E36 yürücek sende mutlu olcaksın ölemi ?

ya bu işleri boşverin adamlar cıkmışlar gaz basmışlar o geçmiş bu geçmiş yok şöle yok böle

Bertan gider şimdi 0.8 e alır basıncı

Bu akşam gelir hiç yanında durmaz E36 nın herşey elinde sonuçta bir manuel boost yada elektronik boost a bakar

Hırsa gerek yok arkadaşlar

mmustu
06-04-2011, 13:57
ya hala düşmedi jeton faik 6200 bertanın kesici devri rolling orada başlamıyor :D

Eray Yümsel
06-04-2011, 14:00
ya hala düşmedi jeton faik 6200 bertanın kesici devri rolling orada başlamıyor :D

bertan kendi devrindeyken m3 6200 devirde oluyo yüksekmiş onu belirtiyolar..

bide m3 videosunu izledimde bizim ekenin yürümüyen halini hatırlıyonmu e46 m3 e napıoduk :)

Eray Yümsel
06-04-2011, 14:03
bertan ustan sana brakeboost öğretmedimi evladım denesene adamların devrindede :D

TaGo
06-04-2011, 14:04
Ne gerek var Eray???? ne gerek var.

mmustu
06-04-2011, 14:05
kanka o kadar yukarıda kalabilir mi M3 ? hayret :D

kanka bu konuya birde EKE kıyası ağır gelir karıştırma :D

Eray Yümsel
06-04-2011, 14:06
nası ne gerek var ben 1000 devirdeki roling e bile varım her zaman bir kere bile basmam demedim karşımdakide benim istediğim devirde basıyosa bende onun devrine uyarım birkerede olsa basarım ksupra ile denerken 2 3 kere onun devrinde 2 3 kerede benım devrimde denedik bütün videoları koydum benim devrimde kopup gidiyorum onun devrinde kafa burun uzunda geçiyo niye paylaşmıyım hepsinide sadece benim geçtiğimi paylaşayım NE GEREK VAR

TaGo
06-04-2011, 14:08
Eray her bmw konusunda kendi primini yapmaya NE GEREK VAR diodum bende tam. Diğer postlada bunu perçinledin.

Eray Yümsel
06-04-2011, 14:10
kanka o kadar yukarıda kalabilir mi M3 ? hayret :D

kanka bu konuya birde EKE kıyası ağır gelir karıştırma :D

ağır gelcek bişey yok olmamışsa olmamıştır :D inş daha hızlanır e21 bekliyoruz.

mmustu
06-04-2011, 14:11
off off eczacı murat abinin M3 geldi aklıma :D :D

miniks
06-04-2011, 14:12
Eray la EKE kaç yıl sonra yürüdü :D

Yada şöle sorayım EKE kırılmadan kaç gün yürüdü :D

Bertanada izin verin bir kaç yılda EKE den daha iyi duruma gelir arabası inşallah

Eray Yümsel
06-04-2011, 14:13
Eray her bmw konusunda kendi primini yapmaya NE GEREK VAR diodum bende tam. Diğer postlada bunu perçinledin.

prim yok cahilim benim raad ol

mmustu
06-04-2011, 14:15
minik bro ben anlamadım eke yi :D kaç kere kırdık ettik şimdi angarada tık demedi nasıl iş lan bu :D: D

Eray Yümsel
06-04-2011, 14:15
off off eczacı murat abinin M3 geldi aklıma :D :D

onu diyom işte leş haliyle bide :D motorun halini gördün sökülünce

Eray la EKE kaç yıl sonra yürüdü :D

Yada şöle sorayım EKE kırılmadan kaç gün yürüdü :D

Bertanada izin verin bir kaç yılda EKE den daha iyi duruma gelir arabası inşallah

illaki kankacım sıkıntısız yürüsünde hızlıısı yavaşı önemli değil illaki hızlanır basınç lazımmm

faik.bmw
06-04-2011, 14:16
2. Vites 3000 devirde başlanır 250 km süratte biter bunun haricindeki hiç bir deneme deneme değildir varsanız akşan deneriz.

mmustu
06-04-2011, 14:17
aynen basınç lazım hacimli arabada bertanımında projesi biraz maddiyata takıldı toparlansın çok daha iyi olacak inşallah

TaGo
06-04-2011, 14:18
Faik bencede akşam deneme olsun zatende. Sen tüm arabaların 2. vites 3000 devir aynı hıza denk gelio sanıosun galiba??

dedebeto
06-04-2011, 14:21
2. Vites 3000 devirde başlanır 250 km süratte biter bunun haricindeki hiç bir deneme deneme değildir varsanız akşan deneriz.

tamam uyar bana ama cok gec kalmayalim hem video kalitesi bakimindan gecebirsey belli olmuyor hemde benim erken yatmam gerek gece kalkiyorum is icin..

Bülent76
06-04-2011, 14:23

Merak ettiğimden soruyorum, uluslararası bir kriter midir bu dediğiniz?
Az çok rolling yapmışlığım vardır, her viteste, her hızda denedik zamanında arkadaşlarla. Arabam 250 km hıza çıkmıyorsa rolling organizasyonuna katılamaz mıyım??? Bunun için bir kuruluş mu var izin alınması gereken???

punto_multijet
06-04-2011, 14:25
pardon aracım dizel ben nasıl katılabilirim rollinglere? Dizel araclar için kriterleriniz nedir? Aracım 250 yapmıyor ben katılamaz mıyım? :D:D:D:D:D:D:D

faik.bmw
06-04-2011, 14:27
Saat 22:00 dan önce olmaz gibi 22:00 cıvarı olursa çesme otobanına çıkar deneriz

Bülent76
06-04-2011, 14:29
pardon aracım dizel ben nasıl katılabilirim rollinglere? Dizel araclar için kriterleriniz nedir? Aracım 250 yapmıyor ben katılamaz mıyım? :D:D:D:D:D:D:D

Bende de Megane dci var, maksimum 190 - 200 km hız yapıyor, IRC'den (International Rolling Committee) izin almamız gerekiyor sanırım, tanıdık varsa katılabiliriz.

faik.bmw
06-04-2011, 14:30
ya hala düşmedi jeton faik 6200 bertanın kesici devri rolling orada başlamıyor :d

arkadaşlar ne demek istediğimi anladı bence jeton sana düşmedi hala

mmustu
06-04-2011, 14:34
arkadaşlar ne demek istediğimi anladı bence jeton sana düşmedi hala

faik faik faik :) bertanın bu denemelerdeki devri max 4000 lerde falandır M3 nasıl 6200 lerde olur onu çözemedim ben

ama seninde ısrarla anlamadığın nasıl inanmışsanız Turbo 2,5 litre makina bi arabayı geçeceğiniz :eek:

m power_35
06-04-2011, 14:48
faik faik faik :) bertanın bu denemelerdeki devri max 4000 lerde falandır M3 nasıl 6200 lerde olur onu çözemedim ben

ama seninde ısrarla anlamadığın nasıl inanmışsanız Turbo 2,5 litre makina bi arabayı geçeceğiniz :eek:

dıfransiyel oranı 345 olan bir m3 6200 devirlerde seyrediyor kardeşim 0 400 mt zaman için bu dıfransiyel takıldı

dedebeto
06-04-2011, 14:58
Saat 22:00 dan önce olmaz gibi 22:00 cıvarı olursa çesme otobanına çıkar deneriz

o saate ben cikamam cunku gece 4 te kalkiyorum ..baska bir gun yapalim en iyi zamanda...

gürkan18
06-04-2011, 15:12
sadık abi biraz geriden başlamıyomu rollde devirlerde yukarda.bildiğim kadarıyla 4 deneme falan yapılmış alt devirlerdeki videolarıda ekleyebilirmisiniz.
ayrıca faik abinin saati uymuyosa sadık abiyle tekrar deneyebilirsiniz bugün bertanda yanına birini alır azda olsa kilolar yakınlaşmış olur hemde güzel bi video izleriz bizde :)

M3CSL
06-04-2011, 15:16
s plaka zamanında ne gıdıyodu yaw draglarda sınıfında estırıyordu:)oyleyse hala ızlemek ısterım..

deneme içinse aracların son vıtesı kacta bıtıosa oraya kadar cıkılmalı.

mmustu
06-04-2011, 15:24
dıfransiyel oranı 345 olan bir m3 6200 devirlerde seyrediyor kardeşim 0 400 mt zaman için bu dıfransiyel takıldı

reisss tanıdın mı sen beni forumda bahim :D

tamam kısa varsa araçta normal ben standart olarak düşündüm difi

miniks
06-04-2011, 15:43
Pardon 250 KMH şişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

1 2 3

kapalı 3 e al
kapalı 3 e al
kapalı 3 e al

m power_35
06-04-2011, 15:48
reisss tanıdın mı sen beni forumda bahim :D

tamam kısa varsa araçta normal ben standart olarak düşündüm difi

tanıdım kardeşim benim kısa dıfrn roldeki kötü yanı hiçbir araçla doğru dürüs deneyemiyom turbolularada aşşağı düş diyemem adamlarda haklı turbo işlev görmeden evde kimse yok olsun zaten hepimiz dost arkadaşız

mmustu
06-04-2011, 16:03
aynen aynen ama şöylede birşey var benim çok merak ettiğim ve görmek istediğim olay

kısa difli güzel bir m3 ün ciğerli bi tayyarla denemesi ;) hani hep ne denir M3 uzunda alır falan yani normal m3 200den sonra yürür asıl amaç 200e kadar yürütmek :) senin aracın tam kıvamında aslında

orcuns
06-04-2011, 16:36
orçun sen geçenlerde yazmıyomuydun benim geçme geçilme derdim yok f16yla bile denerim video koyulsun koyulmasın farketmez hertürlü denemye giderim alo desinler yeter diye bu ne dansözlük ya adam kötü bişey bile yazmamış ortaya video atmış öle izlensin diye ki bence güzel video böle videolar çoğalsın isterim sen kalkmışsın adama hasmız bu dk dan sonra diyosun sen ne işsin ya dün öyle bugün böyle yok beni prim yapmak içn kullandı falan ne yapsın geçince video koymasınmı ? millet maşallah diyo sen hasmız diyosun ayıp yine kişiliğini belli ettin lafta mütevazisinde icraata gelince rengin cıkıyo ortaya

sen bertanın avukatımısın sanamı sorucam ben ne yapacagımı

1- ben herkez ıle denerım dedım orda genelleme yaptım yanlıslık surda

deneme yapacagın adamı secmek gerekıyormus bunu eklemeyı unuttum

2- sadık benı 2 gundur arıyo kusura bakma bu cocuktan dolayı aramız acılmasın bende abı sıkıntı yok dedım

3- sen her bmw typer konusuna boyle balıklama dalma

4- ben aracın sahıbıne gerek seyı yazdım

5- herkezın bir cızgısı var o cızgıyı asıyosun herkez yerını bılsın

6- burdakı konu gecmek gecılmek degıl burda bır denemede yok benı dun aksam sadık aradı m3 un sahıbı orcun bu cocuk ne yapmıs gordun mu dedı sıteye vıdeoları koymus dedı onun ustune bunları yazdım bu video hıc bır anlamı olmayan hıc bır amacı olmayan tamamen bertanın samımıyetsız tavrına bagladım herkez konuya ıstedıgı gıbı yaklasır ben konuya bu sekılde baktım yanı bu vıdeoyu koymak kadar gereksız bır sey yok cunku ortada deneme yok deneme yapılıcaktı ama yapamadık olmadı catal kırıldı yanı yarıda kalmıs bır denemenın vıdeosunun konması bana cok etık gelmıyo durum bundan ibaret ben ne ınsanlarla denedım kımse bılmez ben bu sekılde bır deneme olucak dıye tahmın edıyordum yanıldım onuda gectım sadık aracın on koltuklarını sokmus tanesıne 35 kg gıbı bır sey soyledı ıkısının yerıne polyesterler vardı 2 koltuk 70 kg yapar baskası olsa hemen gıderdı benım azımdan oyle bır sey bıle cıkmadı cunku bız 50 kere daha once sadıkla denedık bır kere bıle boyle seyler yasanmadı sadık rahatsız olmus ve benı aradı aksam boyle boyle dıye neyse ne kadar anlatsak yazsak bos senden rıcam yorum yaparken karsındakı ınsanıda dusun ahkam keserken bır acaba bırak yorumların bu kadar keskın olmasın gerek yok bır de aklıma gelmısken sana soyle bır ornek vereyım gecen gun dedın ya m3ün travesı kırıldı sen ıstanbulda bır arabayla denemeye gıdıyosun yolda gazlarken traversın kırılıyo onlarda bunu vıdeoya cekıyo ve sıtede yayınlanıyo senın bu hosuna gıdermı?yada ne dusunursun?

Eray Yümsel
06-04-2011, 16:42
kafanmı güzel orçun kimse typer geçilmiş dedimi ben bile seni geçilmş olarak görmüyorum m3 e karşı burda öne cıkan araç bertanın arabası herkez ona maşallah diyo sanada geçmiş olsun diyo ooo m3 typer a çakmış diyenmi varda zoruna gidiyo gereksiz şeylere tavır yapıyosun can sıkıyosun bmw konusuna balıklama dalma malma sanamı sorcam bak zıplamaya başlkadın gene konusma tarzın değişmiş coluk cocuk gibi burdan laf kavgası yapıcgın bi adam değilim biliyosun ona göre konuş benimle

Eray Yümsel
06-04-2011, 16:44
kendin sanki her honda konusuna atlamıyosun da gelmişsinburda ahkam kesiyosun orçun harbi can sıkıyosun ya

MiaMi
06-04-2011, 16:48
kendin sanki her honda konusuna atlamıyosun da gelmişsinburda ahkam kesiyosun orçun harbi can sıkıyosun ya

Bugün bizde gudubetlik var ama hayırlısı bakalım moruk.

orcuns
06-04-2011, 16:48
kafanmı güzel orçun kimse typer geçilmiş dedimi ben bile seni geçilmş olarak görmüyorum m3 e karşı burda öne cıkan araç bertanın arabası herkez ona maşallah diyo sanada geçmiş olsun diyo ooo m3 typer a çakmış diyenmi varda zoruna gidiyo gereksiz şeylere tavır yapıyosun can sıkıyosun bmw konusuna balıklama dalma malma sanamı sorcam bak zıplamaya başlkadın gene konusma tarzın değişmiş coluk cocuk gibi burdan laf kavgası yapıcgın bi adam değilim biliyosun ona göre konuş benimle

hersey karsılıklı eray ayrıca ılla sıtedemı soylenmesı lazım bana gelen telefonlar hıc oyle degıl senın anlamadıgın konu bu.

Eray Yümsel
06-04-2011, 16:51
burda alehinde kimse bişey söleyemediğine göre buraya gelip abudik gubudik yazmanın bi anlamı yok ararsın bertanı vurursun suratına bizde konuya dahil olmamış oluruz mantıklı değilmi ? biz bişey bilmeden buraya bundan sonra hasmız yazarsan kbakma da sorarız hayırdır diye öle yada böle adam arkadaşım avukat oluruz yeri geldimi

bladerk
06-04-2011, 16:51
bmwciler kendi aralarında da pek anlaşamıyo sanırım 1 tane m3 var herkes gider peşinde neyse bertan sen git m3lerle bu akşam falan dene sonra ben gelince bi daha dene herkesin kafasındaki soru işareti ortadan kalksın böylece

WhiteCupra
06-04-2011, 17:37
bütün araclaraa maşşallah ctr ye geçmiş olsun.. abi sende gazlarken gözünü seveyim kemerini tak bari yaff....

TaGo
06-04-2011, 18:56
eveetttt son yarım saat

DaRkNeSs-
06-04-2011, 19:20
orçun foruma yansımayan canını sıkan başka bişey mi var bilmiyorum ama biraz alınganlık yapmışsın gibi geldi bana hasımlığa gerek yok ;) bertanın videosu yok hiç bi tane çekmek istemiş olabilir bunda artniyet olduğunu hiç sanmıyorum :) ayrıca kamera ayağı da yeni onu da deniyo galiba ama tutturaamış göbeği gözüküyo :D :D
kimse de demedi demez zaten araban yürüymüo diye,sen 2.0 atmosferik 3.2 atmosferik ve 2.5 turbo ile deniyosun daha ne olsun ki! bu bile arabanın ne kadar iyi olduğunu gösterir bence.
sıkıntın için geçmiş olsun bu arada. :(

m power_35
07-04-2011, 00:13
arkadaşlar hepimiz birbirimizi bilen görüşen her zaman biraraya gelen insanlarız herkez bir şeyler yazarken birbirini kırmasa çok daha güzel olur bence.burada yazacaklarımız bir telefondan uzak olamaz

DaRkNeSs-
07-04-2011, 00:43
katılıyorum
teşekkür butonu olsa tıklardım :)

m power_35
07-04-2011, 01:18
arkadaşlar e21 turbo as m3 bu gece araçlarımızı denedik arkamızdan mehmet başer yarışı seyretti iki araçta 220 km sürate kadar kafalama yürüdü bu tartışmalarda burada bitmesi dileğiyle.

speed
07-04-2011, 06:55
güzel bir geceydi...çok eğlendik...gördük ki bu tip tartışmalar sadece forumda yaşanıyor....gerçekte ise herkez iyi dost iyi arkadaş.....üç arabada ''bertanın arabası ile m3'ler'' kafa göz burun gidiyor...orçununda arabasında sorun olmasaydı çok daha eğlenceli geçerdi diye tahmin ediyorum.... doğru dürüst kopabilen olmadı içlerinde....hepimiz çok eğlendik.... bütün arabalara maşallah diyoruz....izmirde mesafeler çok yakındır bu yüzden bu tip kırgınlıklarda genelde uzun sürmez.... ikisinide tanırım ikiside efendi adamlar... orçunla bertan aralarınındaki buzları eritirler sorun yok....yeterki bizler köstek değil destek olalım....

faik.bmw
07-04-2011, 07:24
güzel geceydi arkadaşlar teşekkürler üç arabayada maşallah

dedebeto
07-04-2011, 07:33
dunku uykusuzluga deydı dıyebılırım...FK gene eskı performancı yerınde masallah ama AS m3 bence bıraz daha ıyı gıdıyor bununda sebebı as m3 tekı kısa dıff oranı.. ıkı araclada 2 de bastık 2 bıtımıne kadar m3 u yakalamaya caslıyıor araba anca lagtan kurtuluyor falan ve 3 un bıtımıne kadar m3 lerın yanına gelıyorum 4 te one gecıyorum..4 te fk nın onune bıraz daha fazla gecıyorum ama AS ın onune FK nın kı kadar gecemedım.

ama kılonın bu kadar farketmesı cok sasırtıcı bmw acayıp araba harbıden..sadık abı hatırlarsan bızım senle daha oncekı denemelermızde ben daha one cıkıyordum ama sen arkaları falan sokunce daha az cıktım..ıns kısa zamanda tekrar denerız onumuzdekı hafta erkut ızmıre gelecek benım ayarı bıraz daha acacak avansı bırde bıraz daha devır acarız sonar tekrar aynı kadro denerız..

tekrar herkese tskler...

faik.bmw
07-04-2011, 08:00
Bizim sadıklada denemelerimiz oldu sadık kısa diften kafa çıkarıyor birde 2. Viteste ben 3000 devirdeyken o ise 5000 devirlerde oluyo ama 4. Vitese kafa kafaya giriyoz benimde sonradan difransiyal farkını kapatmamın sebebi dereceli ile motor sport beyin olması bildiğin gibi altıda 343 lük forget neyse güzel geceydi

dedebeto
07-04-2011, 08:06
ben sızın denemenızı gormedım ben kendı aracımla denemelerı yazdım buraya..

ama dedıgın gıbı ıkı aracında arasında artılar ve eksıle var..forged demısın ama pıstonları forged degılkı as ın? yanlısmıyım

faik.bmw
07-04-2011, 08:13
Yazdıklarım benim arabada olanlar

dedebeto
07-04-2011, 08:18
Yazdıklarım benim arabada olanlar

okı daha ıyımıs ozman FK da kısa dıff olsa daha ıyı olur..

faik.bmw
07-04-2011, 08:21
Takcaz kardeşim bakıyoz

TaGo
07-04-2011, 09:19
Bana rakip yoktu dü gece diyeyim ortalık iyice karışsın puhahahahhaha :D

Arkadaş benim araba harbiden boktan yaaaa, 2 de adama öle bir güven verioki ana diosun geçiom galiba falan derken yanından uzayıp gidio herkes :D

Japondan bana hayır yok. Dünkü rüzgarda bir kaput mandalım ve scoopun ızgarasıda uçtu gitti, hükümsüzdür.

mmustu
07-04-2011, 09:25
kanka şaka bir yana stock subarunun harcı değil o arabalar :)

dediğin gibi 2-3 çekince gidiyo zannediyosunda sonrası harbi cacık kelin arabadan biliyorum :D

TaGo
07-04-2011, 09:35
Oğlum öyle deme; vf35 ve sti tmic olsa gayette klasman olurlar.

dedebeto
07-04-2011, 09:35

Arkadaş benim araba harbiden boktan yaaaa, 2 de adama öle bir güven verioki ana diosun geçiom galiba falan derken yanından uzayıp gidio herkes :D

Japondan bana hayır yok. Dünkü rüzgarda bir kaput mandalım ve scoopun ızgarasıda uçtu gitti, hükümsüzdür.

pis caponcuu senııııı yemyemyemymemye

punto_multijet
07-04-2011, 10:23

senin rakibin gelicek mrk etme inş bitince arabam:)

TaGo
07-04-2011, 10:32
Olmayacak duaya amin denmez kaan. Ama umuttur insanı yaşatan

KVB
07-04-2011, 10:37
Orçun'um geçmiş olsun... Sıkma canını Bayram halleder :)

Olmayacak duaya amin denmez kaan. Ama umuttur insanı yaşatan

:D:D:D

mmustu
07-04-2011, 10:42
Oğlum öyle deme; vf35 ve sti tmic olsa gayette klasman olurlar.

e sendede olmadığına göre :D :D

punto_multijet
07-04-2011, 10:46
olmayacak duaya amin denmez kaan. Ama umuttur insanı yaşatan

:d:d:d:d:d

DaRkNeSs-
07-04-2011, 11:45
şimdi olmayacak dua kiminki oluyo onu anlamadım kaanın mı tarkanın mı :D

M3CSL
07-04-2011, 11:50
fk m3te nasıl bı egzantrık var schrıck 286mı? kaç çeviriyor birde? kısayla çok daha muazzam olur sanırsam.
maşallah butun araçlara.. m'ler yurudumu çok baska yuruyor..:)

TaGo
07-04-2011, 11:51
Sen daha bunu anlayamdıysan din değiştircen Can :D