Orijinalini görmek için tıklayınız : TC 206 gti vs VTEC 2 - denemeleri
TC206 gti - düz boru, son susturucu (2kişi)
VTEC 2 - düz boru, son susturucu, cai (2kişi)
ilk videoda sıfırdan kalktık, sonra yanıma geldğinde 3te sıktık
www.youtube.com/watch?v=a5krBDoklSE]YouTube - TC206 gti vs VTEC 2 - rolling (34tc0786)
ikinci videoda 2de denedik
www.youtube.com/watch?v=WR78OPkd8fQ]YouTube - TC206 gti vs VTEC 2 - rolling (34tc0786)
Arkadaşlar yorumlar seviyeli olsun lütfen ;) :)
Masallah bu sefer kac kişi araçlar :D:D
maşallah sonuc normal , bursadan olsan denemek ısterdım kardeşim
Masallah bu sefer kac kişi araçlar :D:D
saoll.. 2ye 2 :)
maşallah sonuc normal , bursadan olsan denemek ısterdım kardeşim
saolasınn, arkdşım gti ile denedik geçtimm deyince bende denemek istedm :)
düz boru ve son susturuculu bır vtec2 206 gtı mı geçmiş ???
yusuf abi sana rakip cıktı :D
yusuf abi sana rakip cıktı :Dyook rakıp olmasamda vıdeodakı kadar fark olmayacagı kesin
düz boru ve son susturuculu bır vtec2 206 gtı mı geçmiş ???
aynen öle :) o araçta sorun wardır kesin
aynen öle :) o araçta sorun wardır kesin
yok o araç yürümesi gerektıgı gıbı yürümüş, sadece düz borulu bır vtec2 hangı akla hizmet 206 gtı la denemeye kalkar :D
yok o araç yürümesi gerektıgı gıbı yürümüş, sadece düz borulu bır vtec2 hangı akla hizmet 206 gtı la denemeye kalkar :D
bende anlmadım :D olsun denemiş olduk arkadaşla, güzel oldu :icon_tup:
vtec2 nin gti la deneyecek seviyeye gelmesi için bikaç parçaya daha ihtiyacı var :D
coook parcaya ihtiyacı var :D
akn 44 bendeyken bu gtı lar nerdeydi arkadaş :D sonuç doğal kazasız belasız devam etmek nasip olsun
ben şu vtec2 mı tam anlamıyla bır toparlayayım afr ayarı falan yapayımda bır 206 gtı ıle deneyeyım bakalım gerçekten sonucu cok merak edıyorum , ama eskaza gecersek pejocu arkadaşlar gtı vaaar gtı var diyeceklerı için ne vıdeo cekerım nede denemeyle ılgılı konu açarım :D
ben şu vtec2 mı tam anlamıyla bır toparlayayım afr ayarı falan yapayımda bır 206 gtı ıle deneyeyım bakalım gerçekten sonucu cok merak edıyorum , ama eskaza gecersek pejocu arkadaşlar gtı vaaar gtı var diyeceklerı için ne vıdeo cekerım nede denemeyle ılgılı konu açarım :D
turbola agam sen onu turbola :D
vtec2 nin gti geçmesi çok zorr :D eşdeğer bi araç değiller
honda olucaksa vti yada typer abii :D
şimdi koyarım bır vıdeo zormu kolaymı görürsün :D
buyur kardeşim, vti ve typer gtı için cok fantazi olur kardeşim
videodaki vtec2 despe nıcklı emre arkadaşımızın aracı
http://www.streetfire.net/video/civic-vtecii-vs-206-gti-2_2029734.htm#
tek cümle : yaktığın benzine yazık :)
Civic VtecII vs 206 Gti (2) - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/civic-vtecii-vs-206-gti-2_2029734.htm#)
yok canım hiç gerek yok :D:D
ben hatırlıyorum ya senındı yada despe nın hardcore :D ben o vtec2 ile denemek istiyordum işte kısmet olmadı
halilkarakas
06-04-2011, 10:11
crx var uyarsa bu gece :)
Civic VtecII vs 206 Gti (2) - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/civic-vtecii-vs-206-gti-2_2029734.htm#)
ozaman bende bunu koyimde hakkımızda hayırlısı olsun :heyoo:
http://www.ressim.net/61/upload/f1fc8064.jpg (http://www.ressim.net)
yok canım hiç gerek yok :D:D
ben hatırlıyorum ya senındı yada despe nın hardcore :D ben o vtec2 ile denemek istiyordum işte kısmet olmadıdenemmen iyi olmuş uykuların kaçardı faruk :D
pcde sorun war heralde dünden beri street deki videolar açılmıyor :beuj:
youtube yada başka sitede warmı ?
denemmen iyi olmuş uykuların kaçardı faruk :D
hahahaha:hahaha:abi siz onu vtı la denemişmiydiniz hiç ben sedan vtı ile yanyana yuruyordum :D
bu arada rollingte ve sıfırdan kalkışta uçuk vtiların dışıdanki vtilarıde geçiyordum :)))
gti var gti var söylemi burdan çıkıyor :)
speclerinide yazim
chip
kutu içi fitre
komple super sprint
CRM Performance Port Polis
http://www.ressim.net/61/upload/f1fc8064.jpg (http://www.ressim.net)bızım vtec2 mız bolt on bır aractı, yanı ne piston ne egzantrık motor içine hiç müdehalede bulunulmadı, vtec2 de olanlar şunlardı, 4-2-1 hıdır+51 düz boru+son susturucu+ies emme manıfoldu+d17 ecu , bunlar harıcınde bişey yoktu
bu arada rollingte ve sıfırdan kalkışta uçuk vtiların dışıdanki vtilarıde geçiyordum :)))
gti var gti var söylemi burdan çıkıyor :)
speclerinide yazim
chip
kutu içi fitre
komple super sprint
CRM Performance Port Polisşimdi anadan doğma 140hp aracla anadan doğma 110 hp aracın gıderı aynımıdır?
burda stock gtı ıle bolton küçük dokunuslarla yürürü iyileştirlmiş vtec2 konusunu yorumluyoruz
crx var uyarsa bu gece :)
olabilir :) bayrampaşya yolun düşerse beklerim kardeşim muahbbetmz olsun :D
http://www.ressim.net/61/upload/f1fc8064.jpg (http://www.ressim.net)
buda iyimiş :D
ben speclerimi yazdım aracımda uçuk bir şey yoktu ama typeR fantezimide gerçekleştirmiştim...
benim amacım polemik felan değil yanlış anlaşılmasın sadece GTI ve GTI var söyleminin ne kadar doğru olduğunu göstermek istedim...
şimdi anadan doğma 140hp aracla anadan doğma 110 hp aracın gıderı aynımıdır?
burda stock gtı ıle bolton küçük dokunuslarla yürürü iyileştirlmiş vtec2 konusunu yorumluyoruz
benmde demek istedğim buydu işte ;) :icon_tup:
zaten dragta ne olacagı belli olmuyor , yeri gelıyor diğerinden cok cok güçlü araç kendınden zayıf araca geçiliyor dragta plotaj cok önemli vıtesı bıraz gec at yada lımıtöre sok yada vıtes kacır aradakı 30 hp bıle kurtaramaz adamı 402mt rede
R19 hocam siz bu speclerle ep3 geçtiyseniz o ep3 vtı kaçmış diycem kusura bakmayın lütfen çünkü benım 406 ım da 2,2 emme, cai, komple egsoz, eprom ayarı ve polish vardı ancak dynoda 167 hp veren bi sedan vtı kadar gidiyordu
hahahaha:hahaha:abi siz onu vtı la denemişmiydiniz hiç ben sedan vtı ile yanyana yuruyordum :D
vtec açmıyodur o vtı faruk ahahah :D
abi seni seviyorum :D:D hayvanıda ankaraya sattık ama :D:D
vtı onnumarabeşyıldız dı :icon_tup: maşallah
sedan gazlı vti ı geçmiştim :D
hb. filtreli vti ın 3 boy kadar arkasında gidiyordum.
eminimki bizim denememiz çok zevkli olurdu :)
ama sen sedan vti ile yanyana gidiyorsan benide geçerdin tabiki :)
zaten dragta ne olacagı belli olmuyor , yeri gelıyor diğerinden cok cok güçlü araç kendınden zayıf araca geçiliyor dragta plotaj cok önemli vıtesı bıraz gec at yada lımıtöre sok yada vıtes kacır aradakı 30 hp bıle kurtaramaz adamı 402mt rede
aynen katılıyorum rollingte typeR geçicek halimiz yoktu :)
R19 hocam siz bu speclerle ep3 mü geçtiyseniz o ep3 vtı kaçmış diycem kusura bakmayın lütfen çünkü benım 406 ım da 2,2 emme, cai, komple egsoz, eprom ayarı ve polish vardı ancak dynoda 167 hp veren bi sedan vtı kadar gidiyordu
ben vti ile yürüyordum derken kalkıpta egzantirikli kısalı beyinli vs. ful mdlusundan bahsetmiyorum
filtre egzost yapılmış çoğu vtidan iyi yürüyordu benim aracım...
zaten araç ciğerli olmazsa o zaman draglarda iki kere 2.0 kategorisinde 3. olamazdım...
halilkarakas
06-04-2011, 10:34
teme yolum düşüyor bayrampaşaya düşmedi hiç :(
Olaya yine mi VTİ karışmış :D
Beyler Ak vtec'in videosunu izleyin.
Gitmesi gerektiği gibi giden VTİ.
206GTİ'nin yürüyeni olsa nolur olmasa nolur.
Başarısız bi araç işte kabul edin yani.
Aşırı oynanması lazım araçla ki güzel hp'ler çıksın.
E öyle yapacağıma 206 sevdam varsa gider direk RC alırım yani :)
pejocu arkadaşlar bile sevmiyor 206 gtı ı , 106 yada 306 gibi değil
halilkarakas
06-04-2011, 10:39
düz mantık 106 120 hp 206 130 hp= 206 ezer
düz mantık 106 120 hp 206 130 hp= 206 ezerişte yanlış o mantık :D
Ak sakallı dede..= Halo bayrampasaya git :D
uehuasd
kadir jdm civic
06-04-2011, 10:52
bursadaki vtec 2 nın gdişini çok merek ediyorum videoda acılmadıgından seyredemedm.
olayı polemikleştirmeyin :)
zevkler ve renkler tartışılmaz...
ilk aracım megane I 2.aracım 206 GTI 3. aracım 97 HB VTI 4. aracım Clio 1.6 sport 5. aracım 106 GTI 6.aracım seat leon 1.4 tsi 7.aracım subaru wrx (2004) 8.aracım ford fieasta son aracım R19_16S
şimdi bana sorarsan en zevklisi hangisiydi diye
sıralamam 1-R19_16s 2-206 GTI 3-Megane 1 olurdu...
o yüzden arabalara tü kaka muamelesi yapmaya gerek yok...
GTI yürüyeni ne olur diyorsunuz ben oraya TYPER geçmiş GTI resmi koymuşum hala yürümez çok uğraşmak gerekir diyorsunuz... speclerini yazdım araçta çok extreme bişi yoktu... bu hali ile iki kere 2.0 kategorisinde 3. oldum diyorum yürümez diyorsunuz açın Autodroomun sitesini bakın bakalım 3. olduğumda elediğim araçlara bakın GTI ile ondan sonra yürümez diyen...
FANATİKLİĞE gerek yok hepimiz aynıyız herkes otomobil sevdalısı kimse kimsenin sevdiği arabayı sırf fanatiklik olsun diye kötülemesine gerek yok...
sen honda seversin ben Reno yada pejo
sen hondayı honda olduğu için seversin ben reno yada pejoyu yada başka bir otomobili otomobil olduğu için severim...
halilkarakas
06-04-2011, 11:01
kalkışta tayparın çok sarmasından dolayı öne çıkmış olabilir...bazı 106 larda kalkışta geçiyorlardı...ama rollingte iş çok değişir...konuda rolling olduğu için 206 ya kimse şans vermez...kötülemek gibi birşey yok herkez bilir 206 gti ın ne kadar ne yapacağını :)
yok orada o 206 birde nos basmıştı bunu da belirtmeniz lazım deil mi acaba???
Olaya yine mi VTİ karışmış :D
Beyler Ak vtec'in videosunu izleyin.
Gitmesi gerektiği gibi giden VTİ.
206GTİ'nin yürüyeni olsa nolur olmasa nolur.
Başarısız bi araç işte kabul edin yani.
Aşırı oynanması lazım araçla ki güzel hp'ler çıksın.
E öyle yapacağıma 206 sevdam varsa gider direk RC alırım yani :)
sen git teneke kutusuna 20 000 ver...;)
ilk aracım megane I 2.aracım 206 GTI 3. aracım 97 HB VTI 4. aracım Clio 1.6 sport 5. aracım 106 GTI 6.aracım seat leon 1.4 tsi 7.aracım subaru wrx (2004) 8.aracım ford fieasta son aracım R19_16S
GTI yürüyeni ne olur diyorsunuz ben oraya TYPER geçmiş GTI resmi koymuşum hala yürümez çok uğraşmak gerekir diyorsunuz... speclerini yazdım araçta çok extreme bişi yoktu... bu hali ile iki kere 2.0 kategorisinde 3. oldum diyorum yürümez diyorsunuz açın Autodroomun sitesini bakın bakalım 3. olduğumda elediğim araçlara bakın GTI ile ondan sonra yürümez diyen...
FANATİKLİĞE gerek yok hepimiz aynıyız herkes otomobil sevdalısı kimse kimsenin sevdiği arabayı sırf fanatiklik olsun diye kötülemesine gerek yok...
sen hondayı honda olduğu için seversin ben reno yada pejoyu yada başka bir otomobili otomobil olduğu için severim...
son nokta olmuşşş :icon_tup:
gereken açıklamalr ortada, araç gitmiyor diye bişey yok.. araçtan araca göre değişir herşey.. kıyaslanan araçlara bağlı, tartışılcak bişey yok ;)
teneke kutusu vtecler dimi :D :D :D
hayvan gibi yakan yürümeyen sözde GTİ olan bi araca vereceğim 14bintl'lerden iyidir benim vereceğim 20bin :)
aracımı çıkartıyım denemek istiyorum 206gti ile bunuda dipnot olarak düşiyim.
speclerim profilimde yazıyor isteyenler bakabilir.
e insanlar gidip dünya para bayılınca 96 model hurdalara, kendilerini tatmin etmek için arayış içerisine giriyorlar. norml böyle fanatik davranışlar :)
kalkışta tayparın çok sarmasından dolayı öne çıkmış olabilir...bazı 106 larda kalkışta geçiyorlardı...ama rollingte iş çok değişir...konuda rolling olduğu için 206 ya kimse şans vermez...kötülemek gibi birşey yok herkez bilir 206 gti ın ne kadar ne yapacağını :)
ewet konu rolling VTEC2 yi geçen GTİ ın rollingi :)
abartılı bişey olmadğı zamanda.. GTİ her zman geçicek
hayvan gibi yakan yürümeyen sözde GTİ olan bi araca vereceğim 14bintl'lerden iyidir benim vereceğim 20bin :)
sen yakınısın bana gelsene deniyelim bi ara boşa laf yapmayalım videoda belli olur.. icraat olsun :)
halilkarakas
06-04-2011, 11:07
ewet konu rolling VTEC2 yi geçen GTİ ın rollingi :)
abartılı bişey olmadğı zamanda.. GTİ her zman geçicek
tamam işte benim araçta seninle aynı beygir çıkalım görelim ..burdan yazmakla olmaz :D
iyi o zaman dvm et.
sen yakınısın bana gelsene deniyelim bi ara boşa laf yapmayalım videoda belli olur.. icraat olsun :)
icraat bizim işimiz :D
senden cok ben istiyorum eminol denemeyi.
aracımın bikaç ayarı var onları hallettikten sonra konuda açıcam zaten deneriz tabiki;)
iyi o zaman dvm et.
göster bi tane yürüyen 206gti bana böyle iddialı konuşuyorsunuz madem??
tamam işte benim araçta seninle aynı beygir çıkalım görelim ..burdan yazmakla olmaz :D
gelirsen bigün oda olurr :)
:D:D:D:hahaha:
ciğerparem ne inatçısın yaa sen muratın n/a king 206 sından bi habersin anlaşılan
:D:D:D:hahaha:
ciğerparem ne inatçısın yaa sen muratın n/a king 206 sından bi habersin anlaşılan
yok biliyorum onun aracıda daha videosunu göremedik yani yada ben mi kaçırdım???
ki onun aracında bi ben yokum, yürümesi için ne kadar uğraşılması gerektiğinide biliyorum öncek postlarımda yazdım moruk ;);)
icraat bizim işimiz :D
senden cok ben istiyorum eminol denemeyi.
aracımın bikaç ayarı var onları hallettikten sonra konuda açıcam zaten deneriz tabiki;)
sabırsızlıkla bekliyorum, hazır olunca haber weririsin :D
adam afiş astı bir sayfa önce. gözlerine inanamadın sanırım :)
yok orada o 206 birde nos basmıştı bunu da belirtmeniz lazım deil mi acaba???
yalancıya bişey yapmıyorlar ya atıp tutarsınız
şimdi dicemki sen araba hazırlanırken ordamıydın YOK!
dicemki kalkıştan önce arabalara bakılırken ordamıydın YOK!
dicemki TYPERı eledikten sonra ordamıydın YOK!
dicemki 3.25 eledikten sonra ordamıydın YOK!
dicemki içinde sadece şöför koltuğu olan 800-900KG arası gelan ful yapılı 306 GTI elediğimde ordamıydın YOK!
dicemki astra GSI elediğimde ordamıydın YOK!
dicemki her kalkıştan sonra Kaputu açık motoru havalandırdığımda elediğm her arkadaşın gelip kaputun altına baktığında ordamıydın YOK!
şimdi oraya yarışmaya gelenler araçları yarışlara hazırlayan ustalar arca bakıyolar bişey anlamıyorlar ama sen oturduğun yerden belkide o gün pistte bile yokken kulaktan dolma fanatiklerin uydurması ile oluşan bir varsayımla atıp tutabiliyorsun valla çok iyisin...
şimdi hiç bir yerde yokken hiç bir şeye şahit değilken kulaktan dolma bilgilerle honda fanatikliği yapmana ne gerek var?
NOS olayına gelince NOS bastığımda o piste yaptığım en iyi derece 9küsürdü
3 olduğum diğer iki yarışmada yaptığım en iyi derece 10 küsürlerde dolaşıyordu...
NOS bastığımda rollinde GC8 geçtiğimi bilen arkadaşlar bilir... ozamanlar en iyi yürüyen TYPER lardan biri olarak bilinen CKR ile noslu denememizde ne olduğunu bilen bilir 2.vites bitmeden CKR yanımda tutanamıştı bile...
NE DEMİŞLER BİR ŞEY BİLİYORSUN KONUŞ FAYDALANSINLAR BİLMİYORSAN SUS .....
aracımı çıkartıyım denemek istiyorum 206gti ile bunuda dipnot olarak düşiyim
bu arada denemek istersen 206 yok ama R19 var :))) sıkıntı yok eğlencesine sıkarız iki rolling yaparız hondaların ne akdar güçlü olduğuna bakarız :icon_tup:
Sus sus o günü hatırlamak istemiyorum :) , Gökhanım sen işi yutmuş bi yarışcı olarak yazmana bile gerek yok
Sus sus o günü hatırlamak istemiyorum :) , Gökhanım sen işi yutmuş bi yarışcı olarak yazmana bile gerek yok
estağfurulah kardeşim biz koca dünyada küçük bi atom parçasıyız.... ;)
R19 hocam siz bu speclerle ep3 geçtiyseniz o ep3 vtı kaçmış diycem kusura bakmayın lütfen çünkü benım 406 ım da 2,2 emme, cai, komple egsoz, eprom ayarı ve polish vardı ancak dynoda 167 hp veren bi sedan vtı kadar gidiyordu
Heyyttt kardeşim benim :) nasıl denedik ama
167yi görünce senin olduğunu anladım hemen :)))) biz ne zaman deniyoruz?
Bana dedin sanırım kardeşim :) stock filtre stock header 9 sıkıştırma 2 parmak kolla o kadar gidiyordu araba ne yapayım :hahaha:
dicemki içinde sadece şöför koltuğu olan 800-900KG arası gelan ful yapılı 306 GTI elediğimde ordamıydın YOK!
dicemki her kalkıştan sonra Kaputu açık motoru havalandırdığımda elediğm her arkadaşın gelip kaputun altına baktığında ordamıydın YOK!
şimdi oraya yarışmaya gelenler araçları yarışlara hazırlayan ustalar arca bakıyolar bişey anlamıyorlar ama sen oturduğun yerden belkide o gün pistte bile yokken kulaktan dolma fanatiklerin uydurması ile oluşan bir varsayımla atıp tutabiliyorsun valla çok iyisin...
şimdi hiç bir yerde yokken hiç bir şeye şahit değilken kulaktan dolma bilgilerle honda fanatikliği yapmana ne gerek var?
3 olduğum diğer iki yarışmada yaptığım en iyi derece 10 küsürlerde dolaşıyordu...
NOS bastığımda rollinde GC8 geçtiğimi bilen arkadaşlar bilir... ozamanlar en iyi yürüyen TYPER lardan biri olarak bilinen CKR ile noslu denememizde ne olduğunu bilen bilir 2.vites bitmeden CKR yanımda tutanamıştı bile...
abicim sen orada nos bastın mı basmadın mı???
senin o olayından sonra bissürü laf döndü mü dönmedimi???
yalan olanları vardır illa ki:icon_tup:
ayrıca drag pilotaj işidir.
o yüzden arabalrdan cok sürücüler yarısır dragta;)
eline sağlık abi gereken cvp werilmiştir :)
bu arada denemek istersen 206 yok ama R19 var :))) sıkıntı yok eğlencesine sıkarız iki rolling yaparız hondaların ne akdar güçlü olduğuna bakarız :icon_tup:
sana daha önce dedim denemek isterim diye abi;)
seve seve deneriz hemde :)
abicim sen orada nos bastın mı basmadın mı???
senin o olayından sonra bissürü laf döndü mü dönmedimi???
yalan olanları vardır illa ki:icon_tup:
ayrıca drag pilotaj işidir.
o yüzden arabalrdan cok sürücüler yarısır dragta;)
hala nos dion ya :))) okumadınmı 15dk yazı yazdım sana :))) o söylenenlerin hepsi hurafe... bazı arkadaşların uydurması... sen yazıyı tekar oku bence anlarsın...
he dersenki typeRı kaldıran arkadaş yi kaldıramadı onu anlarım... ama hala NOS deme... :ofk:
sana daha önce dedim denemek isterim diye abi;)
seve seve deneriz hemde :)
çıkar arabanı deneriz geçmek geçilmemek sıkıntıkm yok benim çekersin videoyada koyarsın siteye oo ooh ne güzel yemede yanında yat :))) çıkar arabanı bakalım nasıl gidiyor...
çıkar arabanı deneriz geçmek geçilmemek sıkıntıkm yok benim çekersin videoyada koyarsın siteye oo ooh ne güzel yemede yanında yat :))) çıkar arabanı bakalım nasıl gidiyor...
video koymayız senle denememizde geçme geçilme derdimin oladığını böyle ifade ediyim de yanlış anlama beni şuan yazılarında gönderme yapıyorsun ama yüz yüze tanıştığımızda anlarsın iyi niyetimi abi;):)
167yi görünce senin olduğunu anladım hemen :)))) biz ne zaman deniyoruz?
Kanka o günden sonra yapılanlar
***Akü sıfırlandı eskimişti şarj dinamosu sanırım net emin değil sürekli çalışıyordu düzeldi şimdi
***Standart Filtre borusu biliyorsun kaputun içinden çekiyor havayı filtre kutusunu modifiye ettim direk tampon altından soğuk hava çekiyor şuan sadece boru biraz ufak kaldı galiba genişleceğim. Yani orjinal filtre kutusu bi nevi short ram cold air gibi bişi oldu.
***Gaz kelebeği genişletilecek
***Emme manifoldu temizlenip polislenecek
***Eğer yapabilirsem kapağın emme tarafınıda temizleyeceğim,
***Yağ Yağ filtresi Benzin filtresi değişiyor bakım zamanı geldi
***Birazda avansı açmam lazım
Bunlardan sonra tekrar ölçüp 167 nin üstüne bişey olmuşmu bakacağım tork çok düşük pistondan dolayı standart vti 165 n/m iken benim arabam 142 n/m yükseltmek lazım.
Yazdığım gibi bu işlemlerden sonra çok merak ediyorum ne olacak arabanın hali.Bazen düşünüyorum header al diyede gerek yok az kaldı turbo parçaları bitti bitecek.
video koymayız senle denememizde geçme geçilme derdimin oladığını böyle ifade ediyim de yanlış anlama beni şuan yazılarında gönderme yapıyorsun ama yüz yüze tanıştığımızda anlarsın iyi niyetimi abi;):)
Gökhan abin çok eskidir kardeşim yani daha ötesi yok e-5 yoktu gazlarken :) iyi anlaşırsınız zaten beraber çıkarız benlede denersin.
Kanka o günden sonra yapılanlar
***Akü sıfırlandı eskimişti şarj dinamosu sanırım net emin değil sürekli çalışıyordu -
***Standart Filtre borusu biliyorsun kaputun içinden çekiyor havayı filtre kutusunu modifiye ettim direk tampon altından soğuk hava çekiyor şuan sadece boru biraz ufak kaldı galiba genişleceğim. Yani orjinal filtre kutusu bi nevi short ram cold air gibi bişi oldu.
***Gaz kelebeği genişletilecek
***Emme manifoldu temizlenip polislenecek
***Eğer yapabilirsem kapağın emme manifoldunuda temizleyeceğim,
***Yağ Yağ filtresi Benzin filtresi değişiyor bakım zamanı geldi
***Birazda avansı açmam lazım
Bunlardan sonra tekrar ölçüp 167 nin üstüne bişey olmuşmu bakacağım tork çok düşük pistondan dolayı standart vti 165 n/m iken benim arabam 142 n/m yükseltmek lazım.
Yazdığım gibi bu işlemlerden sonra çok merak ediyorum ne olacak arabanın hali.Bazen düşünüyorum header al diyede gerek yok az kaldı turbo parçaları bitti bitecek.
kanka iyi olur inşallah... torku yükseltinnmi tamamdır :icon_tup:
e insanlar gidip dünya para bayılınca 96 model hurdalara, kendilerini tatmin etmek için arayış içerisine giriyorlar. norml böyle fanatik davranışlar :)
iyi o zaman dvm et.
Sonuc olarak verilen 20 bin sizin süperlüx 14 binlik araclarınız üzüyormu ?
Yada kümes olarak gördügünüz 5 bin liralık crxler nelere kadir... ;)
agam hava atıyorum rahat bırakın beni :D:D
ben sana 5 boy attım da sen bana 5 boy attın sen nos bastın ben el freni çektim :hahaha: küstüm oynamıyorum koy g......... rahvan gitsin yaşamak güzel herkesin arabası kendince güzel caddelerin suyu bi kurusun hiç laf salatası yapmaya gerek kalmaz :icon_tup:
hepimiz kardeşiz herşey zevk için :D:D
Gökhan abin çok eskidir kardeşim yani daha ötesi yok e-5 yoktu gazlarken :) iyi anlaşırsınız zaten beraber çıkarız benlede denersin.
abi o 206 olayı zaten baya bi eski bu işlerle uğraştığı baya baya belli eski toprak yaşlı kurt zuahahah :D :D
ben hatırlıyorum seni ACU fastte karşılaşmıştık... sorun gönderme dğil sorun olayı bilmeden atıp tutmak ben ona kızıyorum... dediğim gibi dener bakarız nasıl gidior arabalr tayfunda gelir takılırız bende tayfunu görcem bahanesi ile evden izin alırım :hahaha:
ben hatırlıyorum seni ACU fastte karşılaşmıştık... sorun gönderme dğil sorun olayı bilmeden atıp tutmak ben ona kızıyorum... dediğim gibi dener bakarız nasıl gidior arabalr tayfunda gelir takılırız bende tayfunu görcem bahanesi ile evden izin alırım :hahaha:
Tamam taş atta kaldırımı neden söküp fırlatıyon.
ben ecufast'e gelmedim hiç abi :) :)
Bana dedin sanırım kardeşim :) stock filtre stock header 9 sıkıştırma 2 parmak kolla o kadar gidiyordu araba ne yapayım :hahaha:estagfurullah art nıyet yok ben sadece faruk kardeşime takılmak amaçlı yazdım , deneme yaptıgı vtı ın senın oldugunu bıle bılmıyordum özür dilerim yanlış bişey söylediysem
estagfurullah art nıyet yok ben sadece faruk kardeşime takılmak amaçlı yazdım , deneme yaptıgı vtı ın senın oldugunu bıle bılmıyordum özür dilerim yanlış bişey söylediysem
Yanlış anlayacağını tahmin ettim niyetim sert yazmak değildi diye gülem smile koydum :)
Yanlış anlayacağını tahmin ettim niyetim sert yazmak değildi diye gülem smile koydum :)ben cok alıngan ve cıtkırıldım bir yapıya sahip oldugumdan mütevellit acaba yanlışmı yaptım diye dövündüm resmen :D :D
ne kadar boş muhabbetler donmus, jdm fanatık arkadasım ne yapsak ınanmıycan gibi bi havan var, neyle videosunu istıyosun onu soyle
her 206 yurmuyosa onada sekıl ıcın bınıyolarsa bızım sucumuz neydı deılmı? m3 muhabbetı gıbı, pıyasada gezen 206lar 130 hp verır vermez, ama bır 2 dokunursun bambaska olur..
ankaradada bı 206 fıltre egsozla vtılarla yuruodu.. hakkını verdıkten sonra gider yani bu araclar..
aaa süreleri buldum:)
Sınıf 6
1. Ozan KESKİN ... Renault Clio RS ... 09.787
2. Onur NALBANT ... Opel Astra GSI ... 10.148
3. Gökhan GERGEF ... Peugeot 206 GTI ... 10.324
Sınıf 7
1. Onur YAZICI ... Nissan 200 SX ... 09.704
2. Nejat ŞENYURT ... Mini Cooper S ... 10.029
3. Burak ERTEM ... Nissan 200 SX ... 09.789
Sınıf 8
1. Fatih GÜNDÜZ ... Subaru Impreza WRX ... 09.084
2. Hakan ERYÜCE ... Honda Civic VTEC ... 08.966
3. Gıyasettin KARATAŞ ... Subaru Impreza WRX ... 09.298
başka yarıs..
SINIF3 (1601-2000 cc)
1 … Cemal AGUŞ … Honda Civic Type-R … 09.812
2 … Cihat CİCİMEN … Honda Civic VTI 1.6 … 09.890
3 … Kaan KURTULUŞ … Honda CRX … 09.990
4 … Gökhan İPEKÖZ … Honda Civic SI … 10.091
5 … Alihan ÖKE … Peugeot 306 GTI … 10.218
6 … Serdar GENLİ … Honda Civic VTEC … 10.399
7 … Güneş GİZLİGÖZ … Honda Civic Type-R … 10.422
8 … Osman HÜSREVOĞLU … Peugeot 306 GTI … 10.440
9 … Engin ÜRGÜPLÜ … Honda Civic VTEC … 10.536
10 … Gökhan GERGEF … Peugeot 206 GTI … 10.650
11 … Serkan ÜNAL … Honda Civic Type-R … 10.703
12 … Onur NALBANT … Opel Astra GSI … 10.769
13 … Murat GÖKÇEN … Honda Civic VTEC … 10.831
14 … Kaan ORAL … Opel Kadett GSI … 10.905
15 … Mert KAYGUSUZ … Peugeot 306 GTI … 11.029
16 … Can SOLMAZ … Peugeot 206 RC … 11.141
17 … Tarık BALKAN … Peugeot 306 GTI … 11.152
18 … Tufan BAYSAL … VW Golf GTI 2,0 16v … 11.176
19 … Murat SAVÜK … Honda Civic Type-R … 11.331
20 … Veysel ÇİÇEK … VW Golf GTI 1,8 16v … 11.502
21 … Sinan TEZÇAKIN … Opel Corsa 1.8 … 11.667
22 … Levent KUĞU … BMW 320 … 11.809
23 … Mustafa KARAMEHMET … Opel Vectra 2.0 … 11.829
24 … Oben SALTAN … BMW 318 Compact … 11.995
25 … Serhat NAMKOÇ … Nissan Primera … 12.017
başka yarıs..
SINIF3 (1601-2000 cc)
4 … Gökhan İPEKÖZ … Honda
pardon ama bu pist kaç metre ??
halilkarakas
06-04-2011, 12:24
ilk 3 önemli bence
:D:D
kadir jdm civic
06-04-2011, 12:25
300-350 m arasında bildigim kadarıyla
sürelere baktımda 400 olmadıgı kesın
kadir jdm civic
06-04-2011, 12:31
kaan kurtuluşun aracı ta ozamanlarda vtec motor swaplıydı çok iyi yürüyordu araba
şimdi olay pejo / honda olayına dönmesin arkadaşlar
ben japon motoru swaplayan cok pejo gördüm ama pejo motoru swaplayan japon arabası hiç görmedim neden ki ?
pejocular araçlarında takılı motordan utanıyorlarmı :D
ne kadar boş muhabbetler donmus, jdm fanatık arkadasım ne yapsak ınanmıycan gibi bi havan var, neyle videosunu istıyosun onu soyle
her 206 yurmuyosa onada sekıl ıcın bınıyolarsa bızım sucumuz neydı deılmı? m3 muhabbetı gıbı, pıyasada gezen 206lar 130 hp verır vermez, ama bır 2 dokunursun bambaska olur..
ankaradada bı 206 fıltre egsozla vtılarla yuruodu.. hakkını verdıkten sonra gider yani bu araclar..
inanmıycam değil olan şeylere neden inanmıyım.
şimdi ben teg'le typer geçsem geçmemiş olmıycam fakat o typer'ın k20 yerine içinde şahin motoru olduğunu düşünmez misiniz mesela?
bu da o hesap
şimdi ben teg'le typer geçsem geçmemiş olmıycam fakat o typer'ın k20 yerine içinde şahin motoru olduğunu düşünmez misiniz mesela?
bu da o hesap
şahsen ben düşünmem helal olsun adam yapmış geçti derdim. kişiden kişiye değişir tabi görüş açısı. deminden beri sana bahsedilen şeyi sanırım daha iyi anlamışındır?
kusura bakmayın ama bi helal olsun demeyi öğrenemediniz arkadaşlar. :)
peugeot-honda geçtiğinde konular uzadıkça uzuyor... nihai olay olmuş zaten vtec 2 o speclerde gti geçemez, ama yüklenildikçe geçecektir...
bu arada gtida debriyaj problemimi var yoksa vites atışlarda mı problem?
şahsen ben düşünmem helal olsun adam yapmış geçti derdim. kişiden kişiye değişir tabi görüş açısı. deminden beri sana bahsedilen şeyi sanırım daha iyi anlamışındır?
kusura bakmayın ama bi helal olsun demeyi öğrenemediniz arkadaşlar. :)
ben anlıyorum da sizin fanatik hondacı yaftasına takılıp kaldınız :)
tamam hondacıyız helal olsun öyle veya böyle geçmiş benim demek istediğim başka ama anlatabiliyor muyum.
ben filtre hedırs egzos port polish chiple typer geçersem adam yapmış geçmiş demezsin piston filandan bahsetmiyorum yani
TR TUNING DRAG DAY - 28 Ağustos 2005.
üç sınıfa ayrılan yarışlar hızlı başladı. Sınıf 1'in ve yarışın tek bayan pilotu Honda Civic ile yarışan Funda Zıplar cesaretinden dolayı büyük alkış topladı. Bu sınıfta Peugeot 106 GTI'ların üstünlüğü yaşandı ve 3 106 GTI pilotu arasından Can Aktürk üçüncü, Cem Arslan ikinci ve Ali Alper Özüçer birinci oldular.
1600 cc üstü atmosferik otomobillerin katıldığı sınıf 2'de heyecan daha da arttı. Bu sınıfta ise Gökhan Gergef Peugeot 206 GTI'la üçüncülüğü elde ederken, Murat Aydın Honda Civic ile ikinci ve Kaan Kurtuluş da Honda CRX'le birinci oldu.
kimlerin arkasına 3.olmuş 206 GTI ona ii bakmak lazım? murat aydın ile kaan kurtuluşun arabalarını hatırlayan llaki vardır...
TR TUNING DRAG DAY - 28 Ağustos 2005.
üç sınıfa ayrılan yarışlar hızlı başladı. Sınıf 1'in ve yarışın tek bayan pilotu Honda Civic ile yarışan Funda Zıplar cesaretinden dolayı büyük alkış topladı. Bu sınıfta Peugeot 106 GTI'ların üstünlüğü yaşandı ve 3 106 GTI pilotu arasından Can Aktürk üçüncü, Cem Arslan ikinci ve Ali Alper Özüçer birinci oldular.
1600 cc üstü atmosferik otomobillerin katıldığı sınıf 2'de heyecan daha da arttı. Bu sınıfta ise Gökhan Gergef Peugeot 206 GTI'la üçüncülüğü elde ederken, Murat Aydın Honda Civic ile ikinci ve Kaan Kurtuluş da Honda CRX'le birinci oldu.
kimlerin arkasına 3.olmuş 206 GTI ona ii bakmak lazım? murat aydın ile kaan kurtuluşun arabalarını hatırlayan llaki vardır...
yok abi drag şimdi beceri meselesi, dragda kaldırırsan anadol ile sti geçersin. boşver yazma bunları :)
SINIF 2
1 … Mustafa Düzgit … Honda S2000
2 … Selim Sevük … Honda Civic Type R
3 … Murat Inan … Honda Civic Type R
4 … Göksel Aksoy … Honda Civic Type R
5 … Serkan Ünal … Honda Civic Type R
6 … Kaan Kurtuluş … Honda CRX
7 … Can Selçuk … Opel Astra GSI
8 … Ufuk Bulal … Opel Astra GSI
9 … Şener Loş … Opel Astra GSI
10 … Berkant Gülsevim … Opel Kadett GSI
11 … Baran Demirkan … Opel Kadett GSI
12 … Roy Hüneryan … Opel Vectra 2.0
13 … Aras Hız … Renault Megane Coupe
14 … Aykut Soran … Peugeot 206 GTI
15 … Ender Benli … Peugeot 206 GTI
16 … Gökhan Gergef … Peugeot 206 GTI
17 … Osman Hüsrevoğlu … Peugeot 306 GTI
18 … Yunus Emre Mencik … Peugeot 306 GTI
19 … Murat Sendic … Peugeot 306 GTI
20 … Kemal Soylu … Peugeot 306 GTI
21 … Kenan Karavuş … BMW 325
22 … Eray Yumsel … BMW 323
23 … Tohan Sadık Soyhan … VW 1303
24 … Veysel Çiçek … VW Golf GTI
bu kadar araba arasında ilk 3.... güzel günlerdi be :)
bu arada konu çok dağıldı konu sahibi arkadaşlar haklarını helal etsin...
bu da o hesap
yoo neden dusunelım, yuklemıs gecmıs derız dynoda gucune bakarım agırlıgına oranlarım kabaca,sora vıtes oranları egrilerın durumu filan derken sonuc az cok ortaya cıkar..
gecılen 206larda bakımsız sagda solda surten araçlar.. hgt lerın durumuna benzerdır 206ların durumuda az çok.. işte belli inanışlar var toplumda, zamanında yıkmıstık gene baş gosterdi:hahaha:
rc lerin başına geldi zamanında, 306larda çok çekti.. vtilar 2001 2002lerde boyleydı vs:hahaha:
yoo neden dusunelım, yuklemıs gecmıs derız dynoda gucune bakarım agırlıgına oranlarım kabaca,sora vıtes oranları egrilerın durumu filan derken sonuc az cok ortaya cıkar..
gecılen 206larda bakımsız sagda solda surten araçlar.. hgt lerın durumuna benzerdır 206ların durumuda az çok.. işte belli inanışlar var toplumda, zamanında yıkmıstık gene baş gosterdi:hahaha:
rc lerin başına geldi zamanında, 306larda çok çekti.. vtilar 2001 2002lerde boyleydı vs:hahaha:
bi kaç post üstte bişey yazdım speclerle ilgili iyi okurmusun.
arkadaşlar herkes yazıcaklarını yazdı.. sohbet orda kalsın uzatmayalım daha konuya dönülsün ;) gti geçti :)
peugeot-honda geçtiğinde konular uzadıkça uzuyor... nihai olay olmuş zaten vtec 2 o speclerde gti geçemez, ama yüklenildikçe geçecektir...
bu arada gtida debriyaj problemimi var yoksa vites atışlarda mı problem?
ewet viteste biraz boşluk war onu düzeltremedm daha
arkadaşlar herkes yazıcaklarını yazdı.. sohbet orda kalsın uzatmayalım daha konuya dönülsün ;) gti geçti :)
gazetecilikte bir söz vardır bilirmisin ?
köpek adamı ısırınca haber olmaz , adam köpeği ısırınca haber olur :D
senın stock vtec2 yi geçmen zaten büyük bir olay değil ki
aracına maşallah parçalamışın resmen vtec2 yı , haddini bilmeden 110hp vetc2 ile pejo 206 gtı ile roll yapmaya kalkanın haali budur , bakakalırsın adamın arkasına :D
gazetecilikte bir söz vardır bilirmisin ?
köpek adamı ısırınca haber olmaz , adam köpeği ısırınca haber olur :D
senın stock vtec2 yi geçmen zaten büyük bir olay değil ki
aracına maşallah parçalamışın resmen vtec2 yı , haddini bilmeden 110hp vetc2 ile pejo 206 gtı ile roll yapmaya kalkanın haali budur , bakakalırsın adamın arkasına :D
geçmek önemli değil hepsi geçrde.. 15-20 boyu böyle koyarla :D
Herkesede honda satmamalılar aslında bazı karakterler var sözüm meclisten dışarı altındaki arabayı tanımadan bilmeden şampiyonlar ligine yazılıyorlar
geçmek önemli değil hepsi geçrde.. 15-20 boyu böyle koyarla :Deee normaldir aradaki her 1 beygir farka 1 boy koyarsın yarışmadan önce zaten fark otomatik olarak cıkar pıyasaya :D
ama cıddı cıddı denemek ısterdım senın aracınla benım vtec2 yi :D
Herkesede honda satmamalılar aslında bazı karakterler var sözüm meclisten dışarı altındaki arabayı tanımadan bilmeden şampiyonlar ligine yazılıyorlarmarka honda olunca psıkolojik 20hp alıo zaten arac sahıbı :D
konuda ilk başta yazdımki yorumlar seviyeli olsun diye sonuçta arkdş rica etti kendi aramızda denedik bu kadar basit.. olayı kan davasına çevrildi sanki. daha fazla dallanıp budaklandırmaya gerek yok arkadaşlar ;)
eee normaldir aradaki her 1 beygir farka 1 boy koyarsın yarışmadan önce zaten fark otomatik olarak cıkar pıyasaya :D
ama cıddı cıddı denemek ısterdım senın aracınla benım vtec2 yi :D
Onu bunu bırakta geçen bi tanıdık yolda hafiften bi 206 mı o ayarda bi pejoya ön sağdan hafif tıklamış abi arabanın arka tamponu düştü dedi hasss dedim. EE anlat dedim abi Şeffaflık hakkımı kullandım mepaya sordum bu ne iş diye , abi ne bilelim nerden aldık şu pug distübitörünü anlamadık demişler.
Onu bunu bırakta geçen bi tanıdık yolda hafiften bi 206 mı o ayarda bi pejoya ön sağdan hafif tıklamış abi arabanın arka tamponu düştü dedi hasss dedim. EE anlat dedim abi Şeffaflık hakkımı kullandım mepaya sordum bu ne iş diye , abi ne bilelim nerden aldık şu pug distübitörünü anlamadık demişler.
bak bende sana bi konu anlatayım : sene 2005 bende 206 var, sıkısık trafıkte beklıyoruz arkadan opel astranın bırı çarptı opelın önü pert , arabadan ınmeye cesaretım yok arkayı görüp düşüp bayılmayayım dıye :D neyse bı baktım çizik bile yok bende yok hanı çizik falan olsa 2005 te alcam vuran adamdan 250 tl boya parası , 206 nın arka tamponu pejo da tek sevdiğim parcadır :D
konu dışında yazılmasın diorum okuma yazman yokmu ? kendi başına bi konu aç orda istedğn kadar yaz kendi kendi ok hadeee
konu dışında yazılmasın diorum okuma yazman yokmu ? kendi başına bi konu aç orda istedğn kadar yaz kendi kendi ok hadeeehaklısın kardeşim özür dilerim kendi adıma , maşallah aracına çok iyi yürümüş
konu dışında yazılmasın diorum okuma yazman yokmu ? kendi başına bi konu aç orda istedğn kadar yaz kendi kendi ok hadeee
Ne diyon canım kardeşim rahatsızmı oldun, hondalara çöp yazılırken nerdeydin
Ne diyon canım kardeşim rahatsızmı oldun, hondalara çöp yazılırken nerdeydin
konu kapanmıştır !
konu kapanmıştır !
Halen açık konu bizde derizki siz kumda oynayın :) kimse kimsenin emeğine arabasına çöp demesin gerek yok. 206 gti çok matah olsa o zaman Peugeot kullanıcıları olan insanlar şimdi Japon arabaları kullanıyor olmazdı.
206 nın bana göre tek kaybı aktarmadaki büyük kayıp.
konuda ilk başta yazdımki yorumlar seviyeli olsun diye sonuçta arkdş rica etti kendi aramızda denedik bu kadar basit.. olayı kan davasına çevrildi sanki. daha fazla dallanıp budaklandırmaya gerek yok arkadaşlar ;)
sen bu konuyu açarken zaten böyle olacağını bilmiyormuydun? :D
böle hasta insanlar oldğunu nerden biliym :D
allahtan 206 geçmiş. vtec2 geçseydi ne olurdu acaba :hahaha:
böle hasta insanlar oldğunu nerden biliym :D
Gençler adabını aşan cümleler kurmayın insanlara kadar getirtmeyin mevzuyu.
allahtan 206 geçmiş. vtec2 geçseydi ne olurdu acaba :hahaha:ne olacak 206 mantar olurdu ahsuhaus :D
allahtan 206 geçmiş. vtec2 geçseydi ne olurdu acaba :hahaha:
maşallah derdim :D adam gidio
maşallah derdim :D adam gidiokoyduk işte ılk sayfada video hiç maşallah görmedik :D
akşama izler artık ahaha :D
koyduk işte ılk sayfada video hiç maşallah görmedik :D
izleyemedimki onu street açılmıo pc de sorun war sanrm
youtube da warmı ?
civi...2_2029734.htm#
Techturkey.com Post 19
izlenebiliyormu ??
Gençler adabını aşan cümleler kurmayın insanlara kadar getirtmeyin mevzuyu.
Şu güna kadar hiçbir adabını aşan cümle kurmadım bu forum içerisinde. Bu konu içerisinde de böyle bire cümle sarfetmedim. Yoksa yanılıyormuyum?
civi...2_2029734.htm#
Techturkey.com Post 19
izlenebiliyormu ??
ben izledim. maşşallah :P
Şu güna kadar hiçbir adabını aşan cümle kurmadım bu forum içerisinde. Bu konu içerisinde de böyle bire cümle sarfetmedim. Yoksa yanılıyormuyum?
Doğru kardeşim senden hiç öyle bir cümle görmedim neyse , konu zaten başka yerlere geldi.
murat senin araba ne alemde yaw, baya bişeyler yaptın sende ?
murat senin araba ne alemde yaw, baya bişeyler yaptın sende ?
araba bi o alemde bi bu alemde toz atıtırıyor :P
şaka bi yana zamansızlıkdan hiçbirşey yapamıyorum. iş güç. haddinden fazla yoğunluk var. Aracın rodajı bitti kaç aydır ayar bekliyor.
2 sene önce siemense giderken bir gti'la denemiştik. Ne o alabiliyordu ne ben alabiliyordum. Biraz daha farklıydı aracımın specleri tabi burdaki aracın speclerinden. Sonra konuştuğumuzda arabasında sorun olduğunu söylemişti.
Şaşırmıştım zaten bende, sorunsuz olsa gerçekten sürpriz olurdu.
HLLVTECII
06-04-2011, 16:35
TC206 gti - düz boru, son susturucu (2kişi)
VTEC 2 - düz boru, son susturucu, cai (2kişi)
ilk videoda sıfırdan kalktık, sonra yanıma geldğinde 3te sıktık
www.youtube.com/watch?v=a5krBDoklSE]YouTube - TC206 gti vs VTEC 2 - rolling (34tc0786)
ikinci videoda 2de denedik
www.youtube.com/watch?v=WR78OPkd8fQ]YouTube - TC206 gti vs VTEC 2 - rolling (34tc0786)
Arkadaşlar yorumlar seviyeli olsun lütfen ;) :)
bende istanbuldayım vtec2 kullanıcısıyım bı ara denk gelırsek atasehıre falan gelırsen denemek ısterım arkadasım sanada uyarsa tabı ne dersın?
bu vtec 2 ıle olan vıdeoların tersını dusunsekmı acaba :)
dene bakalım halıl sonuc ne olacak nos basma ama :D
bende istanbuldayım vtec2 kullanıcısıyım bı ara denk gelırsek atasehıre falan gelırsen denemek ısterım arkadasım sanada uyarsa tabı ne dersın?
bana speclerini söyle sana geçip geçemiceeeni söyleyim :D
araba bi o alemde bi bu alemde toz atıtırıyor :P
şaka bi yana zamansızlıkdan hiçbirşey yapamıyorum. iş güç. haddinden fazla yoğunluk var. Aracın rodajı bitti kaç aydır ayar bekliyor.
valla seninkide çok can yakacak yollara çıkınca :D
HLLVTECII
06-04-2011, 16:40
dene bakalım halıl sonuc ne olacak nos basma ama :D
yok yusuf abı nos basacak olsam type-r la denerım :D
bana speclerini söyle sana geçip geçemiceeeni söyleyim :D
abı bunu benden ısteme burdan :D ben sana pm atayım:)
hehe yolla bakayım :D
ahah turboymuş aahah
turbo mu ?
o zaman benzin ziyan etme halıl boşuna :D
HLLVTECII
06-04-2011, 16:46
turbo mu ?
o zaman benzin ziyan etme halıl boşuna :D
ya olsun abı zaten 206 gtı ın yarısını yakarım en fazla :) daha once bendede vardı ordan bılıyorum :D
bayrampaşa tarafına gelirsen deneriz ;) pek waktim olmuyor o taraflara
halıl bız emme hıdır düz boru 7200 de geçioz abıcım stock 206 gtı ı , turbo vtec2 ile neden kaale alıon
halıl bız emme hıdır düz boru 7200 de geçioz abıcım stock 206 gtı ı , turbo vtec2 ile neden kaale alıon
stock değildi la filtre egzoz vardı :D okaada boş arabayı geçmedik :hahaha:
stock değildi la filtre egzoz vardı :D okaada boş arabayı geçmedik :hahaha:
pardon la bircet affet benı :D
HLLVTECII
06-04-2011, 16:56
yusuf abı haklısın aslında ama sen 2 boy atmıssın ben 20 boy atsam kasmadan fenamı olur.. arkadası kızdırcaz ama sonuc boyle olur heralde :)
yusuf abı haklısın aslında ama sen 2 boy atmıssın ben 20 boy atsam kasmadan fenamı olur.. arkadası kızdırcaz ama sonuc boyle olur heralde :)
şii yanlış olmasın 206 gti ı geçen benim araba. prim yaptırmam başkasına :D
yusuf abı haklısın aslında ama sen 2 boy atmıssın ben 20 boy atsam kasmadan fenamı olur.. arkadası kızdırcaz ama sonuc boyle olur heralde :)halılım deneyen emre abın , vtec2 ıle mınık dokunuslarla 2 boy turboyla 20 boydan daha ıyı, neden çünkü kaybederse 206 bahanesı hazır eeeeee turbo araba o dıyecek anladınmı benı
HLLVTECII
06-04-2011, 17:06
şii yanlış olmasın 206 gti ı geçen benim araba. prim yaptırmam başkasına :D
pardon emre abı karıstırdum çok özür :)
halılım deneyen emre abın , vtec2 ıle mınık dokunuslarla 2 boy turboyla 20 boydan daha ıyı, neden çünkü kaybederse 206 bahanesı hazır eeeeee turbo araba o dıyecek anladınmı benı
haklısın abı aynen oyle... ama stokta 30 hp sı fazla var gtı da bıde oynamıs olsa fark 40 a cıkar.. bende bu durumda turbolu olabılırm ama attıgım fark kayda deger olur dıye dusunuyorum..
ama haklısın arkadasın teklıf etmesı gerekırdı ben teklıf yaptım bıraz abes oldu sanırım neyse denk gelırsek denerız zevkıne :)
bu vtec2 yi kullanan arkadaş hayatının hatasını yapmış.. hem arabasının torku GTi'a göre çok daha düşük, hacimsiz, hem de doğru dürüst modifiyesi yok hem de 2 ye 2 deneme yapmış.. hıdır, volan, egzantrik falan taktıktan sonra teke tek denemeliydi..
şakamısınız yoksa geyik olsun diyemi konuşuyorsunuz. :) turbo ile atmosverik karşılaştırıp bunu bahane olarak mı sınıflandırıyorsunuz :)
şakamısınız yoksa geyik olsun diyemi konuşuyorsunuz. :) turbo ile atmosverik karşılaştırıp bunu bahane olarak mı sınıflandırıyorsunuz :)işte elma ile armut toplanmasın diye turbo vtec2 ıle n/a gtı denemesi yapma dedim halil kardeşime , yanlışmıyım ?
zamanında aracımda kat ıptali dandık fıltre vardı,
baska 3 tane fılan daha gtı kullanmıstım o zmanlarda barız kotu yuruyolardı bana göre,
yuk tıpı dynodada aracım 132 mı oyle bır guc vermıstı.. dıer gtıların kac hp oldugu konusunda fıkır verır sanırsam..
baska bı gtı daha vardı egsoz fıltrelı bakımdan yenı cıkmıstı çok saglıklıydı,
benım chıplı komple egsozlu caılı halıme 2 boy cıvarında yakın geldi, benım aracta 153hp 201 torktu o hali...
gene caı egsozluyken ben ss egsozlu caılı vtıla 180e kdr yanyana sora 1 boy cıvarında cıkıyordu vti , ılk rol vıdeolarından bırıdır forumların:):)
206 tekere kotu vermez %15 cıvarı kayıp varkı çok normal, 153 e 130 teker vermıstı benımkısı..
konuda ole uzadı gıdıyo:)
ama forumda honda gecılırse her zaman bı olay olur bu yıllardır boyle, bu deneme deıl ıcın ama pejo gecılır cok yaygara kopmaz, corsa 106 gectı gtıcılar dalmadı konuya mesela:)
vti gecınce bıraz karıstı..
bmw yada m3 gecılınce bızde dalarız konuya oda ayrı mevzuD::Dehhe
Honda her zaman king hondası olan adam atarlı olmazsa o hondacı değildir flan diyormusum şimdi daha da karıştırıyım konuyu :D :D
zamanında aracımda kat ıptali dandık fıltre vardı,
baska 3 tane fılan daha gtı kullanmıstım o zmanlarda barız kotu yuruyolardı bana göre,
yuk tıpı dynodada aracım 132 mı oyle bır guc vermıstı.. dıer gtıların kac hp oldugu konusunda fıkır verır sanırsam..
baska bı gtı daha vardı egsoz fıltrelı bakımdan yenı cıkmıstı çok saglıklıydı,
benım chıplı komple egsozlu caılı halıme 2 boy cıvarında yakın geldi, benım aracta 153hp 201 torktu o hali...
gene caı egsozluyken ben ss egsozlu caılı vtıla 180e kdr yanyana sora 1 boy cıvarında cıkıyordu vti , ılk rol vıdeolarından bırıdır forumların:):)
206 tekere kotu vermez %15 cıvarı kayıp varkı çok normal, 153 e 130 teker vermıstı benımkısı..
konuda ole uzadı gıdıyo:)
ama forumda honda gecılırse her zaman bı olay olur bu yıllardır boyle, bu deneme deıl ıcın ama pejo gecılır cok yaygara kopmaz, corsa 106 gectı gtıcılar dalmadı konuya mesela:)
vti gecınce bıraz karıstı..
bmw yada m3 gecılınce bızde dalarız konuya oda ayrı mevzuD::Dehheeee düşündüklerimizi söylemeyeceksek insanların gönlü olsun diye konuşmayacaksak ne işimiz var yıllardır forum sitelerinde,
turbo bır vtec2 nereden baksanız 180-190 hp verir stock 206 gti ıle denemesi bence hem tork hemde hp gücü açısından haksızlık olur diye yazdım ne yazdıysam
@denon
yanlış anlama ben ciddi ciddi söylüyorsunuz sandım :) tuhaf geldi.
neyse. mevzu yalan oldu. :)
@denon
yanlış anlama ben ciddi ciddi söylüyorsunuz sandım :) tuhaf geldi.
neyse. mevzu yalan oldu. :)
zaten ortada bir mevzu yokki, yaani ne şekilde yorum yapalım arkadaşın 206 gti ile 110 hp bır arabayı geçmiş olduğu videolara maşallah deyip övmek gtı ın sahibi arkadaşa
1- yalakalık olur
2-zaten kendınden güçsüz bir şeyi paramparça etti diye maşallah ziyanı olur murat kardeşim
arkadaşın dediği gibi dostane ve öylesine bir deneme. idda yok. övmeye zaten gerek yok. araçlar ortada. beklenen olmuş. neden biri çıkıp ortaya vti ı sokuşturuyor araya anlamıyorum :)
hiçbir konuda geçilen neden başka zaman atıyom bir 320 geçildimi bir bmw sever çıkıpda gel m3 le dene diye atlamıyor ortaya :D
neyse. dediğim gibi mevzu ortada.
araçlar bitince dosthane bir deneme yaparız komple kısmetse.
arkadaşın dediği gibi dostane ve öylesine bir deneme. idda yok. övmeye zaten gerek yok. araçlar ortada. beklenen olmuş. neden biri çıkıp ortaya vti ı sokuşturuyor araya anlamıyorum :)
hiçbir konuda geçilen neden başka zaman atıyom bir 320 geçildimi bir bmw sever çıkıpda gel m3 le dene diye atlamıyor ortaya :D
araçlar bitince dosthane bir deneme yaparız komple kısmetse.sen hiç dostane biten honda & pejo denemesi gördünmü ben 30 yaşını geçmiş adamım vallaha denk gelemedim böyle tarihi bir olaya murat :D
ulann nerden yükledim yaa yüklemez olaydım :D ama sonu makaraya bağladndı gibi kımse kırgın dargın kalmasın zewkine herşey :D
ulann nerden yükledim yaa yüklemez olaydım :D ama sonu makaraya bağladndı gibi kımse kırgın dargın kalmasın zewkine herşey :Dyok be kardeşim işimiz harbi gır gır senın vıdeonunda ööle olgugu bellı zaten gırgırına yapılmış :D
yok be kardeşim işimiz harbi gır gır senın vıdeonunda ööle olgugu bellı zaten gırgırına yapılmış :D
geç oldu biraz ama :D ben onu en başından beri diyorumm
ben honda fanatiğiyim kardeşim benim için ciddi bu konu :D :D
ben honda fanatiğiyim kardeşim benim için ciddi bu konu :D :D
herkes için kendi arabası öledir :D herkesin kendi fikri kendi zewkii ve maddiyatda önemli geçen ay m3 e biniyorduk ama kimseye gider yapmıyordum :D
by serçe
06-04-2011, 21:09
maşallah kardeşim ;)
maşallah kardeşim ;)
saol kardeşimm :)
sen hiç dostane biten honda & pejo denemesi gördünmü ben 30 yaşını geçmiş adamım vallaha denk gelemedim böyle tarihi bir olaya murat :D
sizin tayfadan çıkmazsa bizden bişi çıkmaz. ama bende korkuyorum valla. yanlışlıkla geçerim fln düşünemiyorum kargaşayı :D.
karşılaştırmalar topiğine aç bi tane 306 gtı mı gecer honda vtı mı konusu kan gövdeyi götürsün :D
gör bak pejoculardanmı cıkıyo ses hondacılardan mı ? :D :D
karşılaştırmalar topiğine aç bi tane 306 gtı mı gecer honda vtı mı konusu kan gövdeyi götürsün :D
hahaah yapma yanarız abi :)
yapılmışları vardır zate. :)
life is life
06-04-2011, 22:08
araçlara maşallah ...
halilkarakas
06-04-2011, 22:17
306 geçiyo abi stock vitiayı :(
306 geçiyo abi stock vitiayı :(
Herşekilde olaysın kanka gel chivas var :)
306 geçiyo abi stock vitiayı :(niye üzülüyon ki ben tuzak soru sordum , 306 gtı denen aracın klasmanı vtı mı tayyarmı halil?
hacim olarakta vites olarakta 306 nın rakibi hondada tayyardır ama pejocular hp ye bakar vtı ın hp sı yakın oldugu için
o zaman bende sorarım neden honda 2000cc hacminden 240hp cıkarabılıyoda, pejo 172 ancak cıkarabılıyo
şunu unutmayın arkadaşlar bazı markalar vardır tasarladıkları araçların içine motor dizayn eder
bazı markalar vardır(honda) dizayn ettiği motor üzerine araç tasarlar
siz hiç pejo marka çim biçme motoru gördünüzmü :D ama hondanın işi motor yapmaktır
nokta :D
maşallah 206 gti
SINIF 2
1 Mustafa Düzgit Honda S2000
2 Selim Sevük Honda Civic Type R
3 Murat Inan Honda Civic Type R
4 Göksel Aksoy Honda Civic Type R
5 Serkan Ünal Honda Civic Type R
6 Kaan Kurtuluş Honda CRX
7 Can Selçuk Opel Astra GSI
8 Ufuk Bulal Opel Astra GSI
9 Şener Loş Opel Astra GSI
10 Berkant Gülsevim Opel Kadett GSI
11 Baran Demirkan Opel Kadett GSI
12 Roy Hüneryan Opel Vectra 2.0
13 Aras Hız Renault Megane Coupe
14 Aykut Soran Peugeot 206 GTI
15 Ender Benli Peugeot 206 GTI
16 Gökhan Gergef Peugeot 206 GTI
17 Osman Hüsrevoğlu Peugeot 306 GTI
18 Yunus Emre Mencik Peugeot 306 GTI
19 Murat Sendic Peugeot 306 GTI
20 Kemal Soylu Peugeot 306 GTI
21 Kenan Karavuş BMW 325
22 Eray Yumsel BMW 323
23 Tohan Sadık Soyhan VW 1303
24 Veysel Çiçek VW Golf GTI
bu kadar araba arasında ilk 3.... güzel günlerdi be :)
bu arada konu çok dağıldı konu sahibi arkadaşlar haklarını helal etsin...
ne gündü be,autodrom dan florya ya roy un vectrayı çekmiştim,bu camianın en guzel en keyifli olduğu dönemlerdi :(
Herkesede honda satmamalılar aslında bazı karakterler var sözüm meclisten dışarı altındaki arabayı tanımadan bilmeden şampiyonlar ligine yazılıyorlar
;) ne kadar doğru söledin be Tayfun
embiya26
07-04-2011, 00:54
?????????????????????? :beuj:
HLLVTECII
07-04-2011, 09:25
işte elma ile armut toplanmasın diye turbo vtec2 ıle n/a gtı denemesi yapma dedim halil kardeşime , yanlışmıyım ?
Tamam abı haklısın zaten cok ıddalı soylemedım ben hatta arkadas uygun gorurse dedım zevkıne yuruyelım dıye :)
araçlar bitince dosthane bir deneme yaparız komple kısmetse.
aynen hocam oylesıne denk gelırsek deneyelım dedım :)
ulann nerden yükledim yaa yüklemez olaydım :D ama sonu makaraya bağladndı gibi kımse kırgın dargın kalmasın zewkine herşey :D
aynen kırgınlık dargınlık olmaz dunya malı dunyada kalır dostluk baki kalır :)
maşallah 206 gti
ne gündü be,autodrom dan florya ya roy un vectrayı çekmiştim,bu camianın en guzel en keyifli olduğu dönemlerdi :(
aynen katılıyorum hem seviye olarak hem arkadaşlık olarak en zevkli dönemlerdi... :(
niye üzülüyon ki ben tuzak soru sordum , 306 gtı denen aracın klasmanı vtı mı tayyarmı halil?
hacim olarakta vites olarakta 306 nın rakibi hondada tayyardır ama pejocular hp ye bakar vtı ın hp sı yakın oldugu için
o zaman bende sorarım neden honda 2000cc hacminden 240hp cıkarabılıyoda, pejo 172 ancak cıkarabılıyo
şunu unutmayın arkadaşlar bazı markalar vardır tasarladıkları araçların içine motor dizayn eder
bazı markalar vardır(honda) dizayn ettiği motor üzerine araç tasarlar
siz hiç pejo marka çim biçme motoru gördünüzmü :D ama hondanın işi motor yapmaktır
nokta :D
106 nın top speedine kadar , peugeot 106 gti ı geçebilen STOCK 1.6 motor atmosferik başka bir araç var mı? 160 hp, 1.4 benzinli atmosferik torkundaki vti geçebiliyor mu yani?
106 nın top speedine kadar , peugeot 106 gti ı geçebilen STOCK 1.6 motor atmosferik başka bir araç var mı? 160 hp, 1.4 benzinli atmosferik torkundaki vti geçebiliyor mu yani?106-vti kavgası da denemeside cok yapıldı o konuya hiç girmem ben , ben burada motor kalıtesınden bahsediyorum , japon motor teknolojisinin tartışılmaz olduğunu söylüyorum
106 nın motoru iyi olduğunu zannettiğiniz için mi vti geçtiğini düşünüyorsunuz yoksa hafif olduğu için mi ?
106-vti kavgası da denemeside cok yapıldı o konuya hiç girmem ben , ben burada motor kalıtesınden bahsediyorum , japon motor teknolojisinin tartışılmaz olduğunu söylüyorum
yok pejocular hp ye bakar diyorsunuz ya ondan dedim ben, hp ye bakmadan bir yorum yaptım... hiçbir stock vti, 106 gti geçemez.
şöylede düşünebiliriz
kaçtane 200+ hp N/A 106 var ?
ve kaçtane 200+ hp N/A b16 var ?
106 nın motoru iyi olduğunu zannettiğiniz için mi vti geçtiğini düşünüyorsunuz yoksa hafif olduğu için mi ?valla bırcet bızım kapakçı kerime en cok gelen spor araç kapağı 106 gtı :D
yok pejocular hp ye bakar diyorsunuz ya ondan dedim ben, hp ye bakmadan bir yorum yaptım... hiçbir stock vti, 106 gti geçemez.kaç km hıza kadar ? :D
aynen katılıyorum hem seviye olarak hem arkadaşlık olarak en zevkli dönemlerdi... :(
siyah megane senindi sanırım team tazmania ;)
siyah megane senindi sanırım team tazmania ;)
:icon_tup:
TeaM TazMaNiA DeViLs :)) gençlik günleri...
:icon_tup:
TeaM TazMaNiA DeViLs :)) gençlik günleri...
çok hızlıydınız çook :)
106 nın motoru iyi olduğunu zannettiğiniz için mi vti geçtiğini düşünüyorsunuz yoksa hafif olduğu için mi ?
şaka mısınız beyler???
önce peugeotcular hp ye bakar dedikten sonra bir örnek verdim hp ye bakmıyorum 40 hp daha düşük araçla aralarında 150 kg bile olmayan 2 aracı kıyasladım bir bahane çıktı ortaya hafif diye;
yukarı çıkın bi yazdıklarınıza bakın, önce type-r 306 muhabbetine çekip daha sonradanda vti 106 karşılaştırması daha önceden yapıldı o konuyla ilgili konuşmam diyorsunuz...
dallandırmayın konuyu boş yere, hem "hp ye bakar pejocular" dedikten sonra kendi verdiğiniz saçma genellemeye cevabımı veriyorum beğenmeyip kiloya falan takıyorsunuz... fazla bişey yazmaya gerek yok hani derler ya nato kafa nato mermer almıyor bazı şeyler, kafa sabit bir gelişme olursa haberdar edin buraya yazarım...
çok hızlıydınız çook :)
gençlere kötü örnek olmayalım.. :D
şaka mısınız beyler???
önce peugeotcular hp ye bakar dedikten sonra bir örnek verdim hp ye bakmıyorum 40 hp daha düşük araçla aralarında 150 kg bile olmayan 2 aracı kıyasladım bir bahane çıktı ortaya hafif diye;
yukarı çıkın bi yazdıklarınıza bakın, önce type-r 306 muhabbetine çekip daha sonradanda vti 106 karşılaştırması daha önceden yapıldı o konuyla ilgili konuşmam diyorsunuz...
dallandırmayın konuyu boş yere, hem "hp ye bakar pejocular" dedikten sonra kendi verdiğiniz saçma genellemeye cevabımı veriyorum beğenmeyip kiloya falan takıyorsunuz... fazla bişey yazmaya gerek yok hani derler ya nato kafa nato mermer almıyor bazı şeyler, kafa sabit bir gelişme olursa haberdar edin buraya yazarım...
evet kamera karşıda el sallayın şakacı programındasınız. :heyoo::heyoo:
şaka mısınız beyler???
dallandırmayın konuyu boş yere, hem "hp ye bakar pejocular" dedikten sonra kendi verdiğiniz saçma genellemeye cevabımı veriyorum beğenmeyip kiloya falan takıyorsunuz... fazla bişey yazmaya gerek yok hani derler ya nato kafa nato mermer almıyor bazı şeyler, kafa sabit bir gelişme olursa haberdar edin buraya yazarım...neden geriliyosun kardeşim konusuyoruz şurda, eğer haksız oldumuz bır taraf varsa zaten kabul ederiz biz çiğ insanlar değiliz, şu siteye anket açalım pejo motor kalitesimi honda motor kalitesimi diye hiiç tartışmaya gerek klamdan sende bende alırız cevabı , nato kafa nato mermer lafını okumamış kabul edıyorum kendı açımdan
ayrıca 106 gtı dediğin araç: üzerine 120 hp motor koyulmuş carting arabasıdır :D
ayrıca 106 gtı dediğin araç: üzerine 120 hp motor koyulmuş carting arabasıdır :D
kesinlikle katılıyorum :icon_tup:
HLLVTECII
07-04-2011, 10:19
şaka mısınız beyler???
106 ıle VTI anlasmazlıgı her zaman olmustur.. cunku VTI 5500 e gel dıyor 106 ya ama 106 nın ordan sonra pek bı devır cevırmesı soz konusu olmuyor bu yuzden 106 alt devırlerde basmak ıstıyor.. VTI da alt devırde 120 hp zaten aynı guce geşmıs olup kılodan kaybedıyor... anlasmazlık burdan cıkıyor dıye dusunuyorum ben.. 106 gtı VTI ın 5500 une gelıp oyle basıldıgında sonuclar bellı zaten...
aç youtubeyi streetfire ı bi bak ?
kaçtane drag koşturan pejo var ?
kaçtane 9 sec görmüş pejo var ?
basit bi örnek tt nin satılıklar bölümünü aç. kaçtane pejoya satılan parça var ? kaçtane hondaya satılan parça var ?
kaç kişi pejoyu tercih ediyor, kaç kisi hondayı tercih ediyor ?
project cars bölümünde kaçtane pejo konusu var ?
doğruları söyleyincede hondacılar çirkef ve fanatik oluyor :D
HLLVTECII
07-04-2011, 10:26
valla sahsım adına pejoya 1 kere sahıp oldum allah buyuk konusturmasın bır daha asla hondamla mutluyum...
Roll gecelerınde sıkarsın basarsın, Honda kullanıyorsan evıne gıder rahat uyursun, Pejo kulanıyorsan evıne gıtmeden sanayinin yolunu tutarsın.. Ben bunu bılır buna ınanırım..:):)
98 model vtı 23-24 bın tl civarında 98-99 106 11-12 bın cıvarında neden acaba ???
HLLVTECII
07-04-2011, 10:31
98 model vtı 23-24 bın tl civarında 98-99 106 11-12 bın cıvarında neden acaba ???
yusuf abı altın deger kaybedermı hıc gun gectıkce deger kazanıyor.. HONDA= ALTIN dır abı :D
yusuf abı altın deger kaybedermı hıc gun gectıkce deger kazanıyor.. HONDA= ALTIN dır abı :Dyok halılım bır tek şunu söyleyeceğim, honda fanatıklerının kaale alıp tartışma yaptıgı tek marka pejo dur senelerdır, mesela ford yada opel yada ne bileyim alfa sahıplerıyle hiç polemık yaşamazlar
pejocular şanslı hondacılar onları muhattab aldıgı için :D
Bayrampaşalı
07-04-2011, 10:37
gene kavga çıktı walla :D ya arkadaslar bırakın herkez kendı arabasına baksın herkezın eşşegi kendıne guzeldır gerısının koyyy g..tne gıtsın :D :D
gene kavga çıktı walla :D ya arkadaslar bırakın herkez kendı arabasına baksın herkezın eşşegi kendıne guzeldır gerısının koyyy g..tne gıtsın :D :Dyok kavga falan , konuşuyoruz burda :D
HLLVTECII
07-04-2011, 10:38
yok halılım bır tek şunu söyleyeceğim, honda fanatıklerının kaale alıp tartışma yaptıgı tek marka pejo dur senelerdır, mesela ford yada opel yada ne bileyim alfa sahıplerıyle hiç polemık yaşamazlar
pejocular şanslı hondacılar onları muhattab aldıgı için :D
altına imzamı atıyorum abı aynen oyle :D
Bayrampaşalı
07-04-2011, 10:41
yok kavga falan , konuşuyoruz burda :D
guzel konuşuluyoda bazı arkadaslar sert cıkıyo kalp kırmak olmasın dıe söledım ben yoksa banane benım arabam 1.4 esnaf alayına gıder :D :D :D
Gerçekden honda sahipleri aracını altın sanıyor 98model araç 23bin:D
bu kıyaslamaların 2000lerde fln yapılması lazımdı bence bu zamanda hangileri orjinal kaldıki kim yüklüyse o geçiyor:D
sağlamlık konusu şans biraz honda alıp sanayiden çıkamayanda var. fransızlarda genelde apacilerin elinde olduğundan sanayiden çıkamıyor bence ben koca edirneyi 1le gezeni bi zavallı fransız tanıyorum mesela:D yinede fransızın biraz daha nazik olduğu belli kanımca..
Gerçekden honda sahipleri aracını altın sanıyor 98model araç 23bin:D
bu kıyaslamaların 2000lerde fln yapılması lazımdı bence bu zamanda hangileri orjinal kaldıki kim yüklüyse o geçiyor:D
sağlamlık konusu şans biraz honda alıp sanayiden çıkamayanda var. fransızlarda genelde apacilerin elinde olduğundan sanayiden çıkamıyor bence ben koca edirneyi 1le gezeni bi zavallı fransız tanıyorum mesela:D yinede fransızın biraz daha nazik olduğu belli kanımca..
rağbetin fzla olduğu bir malın fiyatı herzaman fazladır. he üründen elinde çok olur sürümden kazanırsın :D fiyat fazla olmasına rağmen alıcısı var :)
e kimsedede 100 tane vti olmadığına göre sürümden de kazanamazlar :D
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/80659-motor-kalitesi-olarak-hangisi.html
:D
ya devrimciler (yusuf ve emreyi kastediyorum sadece kimse alınmasın lütfen) işiniz gücünüz yokmu sizin size ne kardeşim milletin arabasından
bakın kendi arabanıza yapın sökün yapın sökün yürüyün koşun emekleyin ne işiniz var kardeşim kimin eşşeği neyse ney ne adamsınız ya
ya devrimciler (yusuf ve emreyi kastediyorum sadece kimse alınmasın lütfen) işiniz gücünüz yokmu sizin size ne kardeşim milletin arabasından
bakın kendi arabanıza yapın sökün yapın sökün yürüyün koşun emekleyin ne işiniz var kardeşim kimin eşşeği neyse ney ne adamsınız yafikrimizi sölemeyecekmiyiz apoo
serqan23
07-04-2011, 11:15
306 gti dediginiz araba vti kategorisinde olmamasına ragmen vti gerisinde kalan bir araba ne yazıkki... :D
Bayrampaşalı
07-04-2011, 11:21
306 gti dediginiz araba vti kategorisinde olmamasına ragmen vti gerisinde kalan bir araba ne yazıkki... :D
heh tamam serkan bıde sen karıştır ortalıgı tam olsun :D :D :D
serqan23
07-04-2011, 11:25
kardesım napiim baktımkı ortalık kan rewan nerdeyse 7-8 boy atmısım 306 gti a :D hakkımı sawunuyorum :p :D :D :D
by serçe
07-04-2011, 11:33
olay ortada acık ve net söylemiş kardeşim serkan ama.. bende şahidim zevkli bir geceydi :D
HLLVTECII
07-04-2011, 11:39
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/80659-motor-kalitesi-olarak-hangisi.html
:D
abı pug un ipini çekmeye kararlısın yanındayız :)
bir tek trda karsılastırılır ztn, 106yla vtı, vtı ın rakıbı 306dır hacıme gore katsılastırma yapılmaz, yurtdısı 97 98 yıllarına bakın, compact gtı lara..
106 corsa gsı clıo 1.8 rsı rakıptır..
typer ile r32de rakıp 3.2 cc , fırma polıtıkası bu işler..
vtida almıslar vtec motorunu cıvıc kasasına oturmuslar baska numarası yokmu dıelımÇ:D:ASd:D
Bayrampaşalı
07-04-2011, 11:42
kardesım napiim baktımkı ortalık kan rewan nerdeyse 7-8 boy atmısım 306 gti a :D hakkımı sawunuyorum :p :D :D :D
tabı kardesım savunucaksın burası bayrampaşa deseydın adama bıde tam olurdu :D :D
Bayrampaşalı
07-04-2011, 11:43
olay ortada acık ve net söylemiş kardeşim serkan ama.. bende şahidim zevkli bir geceydi :D
sercan sana takas attım cevap bıle vermedın hee ayıp ettın bakk :D :D :D
serqan23
07-04-2011, 11:49
tabı kardesım savunucaksın burası bayrampaşa deseydın adama bıde tam olurdu :D :D
kardeş 306 gti da bayrampaşalıydı ayıp olmasın dıye arabadan bıle ınmeıdm :D
Bayrampaşalı
07-04-2011, 11:51
kardeş 306 gti da bayrampaşalıydı ayıp olmasın dıye arabadan bıle ınmeıdm :D
o zaman ses yok aga ayıp olmuş adama zaten :D :D :D
by serçe
07-04-2011, 11:57
sercan sana takas attım cevap bıle vermedın hee ayıp ettın bakk :D :D :D
mesut kardeşim ne mesajı ne takası kocaman yazdık oraya msj lara cvp verilmeyecek diye :D Allah ını seviyorsan gel yeni dükkanıma bi çayımı çorbamı iç bunlar fani işler ya :)
serqan23
07-04-2011, 11:59
abımız ii biri yasça benden büyüktü baska bı arkadasımızın tanıdıgıymıs o cagırdı da geldı. amaç sen geçersın ben gecdersınde zıyade araçlarımızı gormektı ;)
gene başa dçnmüşsünüz. size ne kim pejo seçyor kim honda alıyor. kim pejoya mod yapıyor vs. adamın parası vardır gider başka bişi alır. parası vardır pejo yükler. buna göremi yorum yapıyorsunuz. ilginç :)
Bülent76
07-04-2011, 13:03
14 - 15 yaşında çocuklaryapsa bu tartışmayı tamam diyeceksin de, bakıyorsun 30'lu yaşlarda insanlar hala o araba mı, yok onun motoru şöyle, bunun motoru süper, alttan girer üstten çıkarım, kargadan başka kuş tanımam derdinde, ilginç :)
Allah herkesin gönlüne göre versin :)
mesut kardeşim ne mesajı ne takası kocaman yazdık oraya msj lara cvp verilmeyecek diye :D Allah ını seviyorsan gel yeni dükkanıma bi çayımı çorbamı iç bunlar fani işler ya :)
abımız ii biri yasça benden büyüktü baska bı arkadasımızın tanıdıgıymıs o cagırdı da geldı. amaç sen geçersın ben gecdersınde zıyade araçlarımızı gormektı ;)
bu akşam çıkalım paşa tayfası :) ne durumdasınız
serqan23
07-04-2011, 13:08
@ rodaaajjjj :(
@ rodaaajjjj :(
yaptırdnmı kada seen.. ne yükledin lan doğru söle :D
Bayrampaşalı
07-04-2011, 18:16
14 - 15 yaşında çocuklaryapsa bu tartışmayı tamam diyeceksin de, bakıyorsun 30'lu yaşlarda insanlar hala o araba mı, yok onun motoru şöyle, bunun motoru süper, alttan girer üstten çıkarım, kargadan başka kuş tanımam derdinde, ilginç :)
Allah herkesin gönlüne göre versin :)
aminnn abi cümlemize :D :D
Bayrampaşalı
07-04-2011, 18:17
walla gelirsem ıflas edersın kardesım doymam ben ona göre :D :D
hayırlı olsun yenı dukkanda bılmıyodum ben :icon_tup:
halilkarakas
07-04-2011, 20:30
106 nın top speedine kadar , peugeot 106 gti ı geçebilen STOCK 1.6 motor atmosferik başka bir araç var mı? 160 hp, 1.4 benzinli atmosferik torkundaki vti geçebiliyor mu yani?
dünyanın en hızlı atmosferik 1.6 sı crx tir bunu unutmayın....varsa stock 106 stock crx bulup denenebilir....