Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra H FK coilover yardım



onurars
06-04-2011, 12:10
Sahibinden.com'da astra için sıfır fk coilover ilanına rastladım fiyat olarak 700 tl denmiş.Forumda araştırdım ama net bilgiye ulaşamadım fk kullanan yada ürün hakkında bilgisi olan varmı aramızda acaba?

EMG
06-04-2011, 12:12
Ben corsa c'de kullanıyorum gayet memnunum, ilan sahibide gayet güvenilir bi arkadaşımdır kafanda soru işareti kalmasın.

onurars
06-04-2011, 19:11
ben sonuna kadar basmayı düşünmüyorum orta karar bir alçaltmada sertlik derecesi nedir yolda top gibi sektirir mi arabayı?nam bile bundan yüksek isteyince insan şüphe duyuyor:D

onurars
25-07-2011, 18:26
güncel bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

efe_
26-07-2011, 12:08
Fk yi cozemedim ya kazik yemeye alistik fiyat az diye dandikmis hissi vrriyor yada digerlerine gore oyle... 450 tlye eibach yay aldigimda aracima fk yay 180e bulunuyordu :D

OnurAvci
26-07-2011, 12:35
FK'nın bazı araçlarda çok iyi düşüklük sağladığını bazı araçlarda da hiçbir işe yaramadığını duymuştum. Bunu da bi aksesuarcı söylemişti bana daha fazla para kazanmak uğruna kötülemiş olma ihtimali de var tabii ki. Kapalı kutu alıp denemeden pek birşey söylenemez sanıyorum :)

plekumat
15-08-2011, 12:04
Bende yay'la coilover arasında kaldım..
Birde FK'nın bu kadar ucuz olması korkutmuyor değil :D

Bizim forumda kullanan birkaç kişi var ama reklam olacağından yazamıyorum, özelden yardımcı olabilirim.

Acurol
02-01-2012, 11:39
Coilover sistemlerini pek bilmiyorum ama yay performansına şahit olduğum 2 araçtan örnek vereyim. 2 yay da FK marka 5cm lik Araç marka uyumlu araçlardan biri grande punto biri ise mkIV Golf. Puntodaki izlenimim şu yönde; araç bahsedilen 5cm lik düşüş gerçekleşmemiş üstüne üstlük konfor berbattı. Golfte ise neredeyse milimetrik bir şekilde 5 cm düştü ve konfor şahaneydi sanki OEM yay varmış gibiydi adeta hayran kaldım. Bazı araçlarda farklılık gösterebiliyor. Coiloverda aynı etkiyi yaratırmı hiç bilmiyorum fakat yaylarda durum bu şekilde.

anil37
02-01-2012, 12:06
fk yay kullanan arkadasım vardı cok rahatsız ve cok pişmandı . bendede astra h var jom supersport marka coiloverlarım var gayet memnunum ılanımda var gercı satıyorum coiloverlarımı aracımı satmayı dusundugum ıcın . ilgilenen olursa pm atabılır.

mert_leon
02-01-2012, 12:09
Onur anilin coilleri al eger oyle bi niyetin varsa dip bastginda lip surtyordu hatrladigm :)