Orijinalini görmek için tıklayınız : bi czt sıkıntıda benden =)
Alicanrs
06-04-2011, 19:02
1. vites asılıp 2 ye alınca tak die ses çıktı araçta horlama gibi bi ses var egsoz patlak gibi bi ses 3 bin devirde asılınca gaza gitmio araç cızırdıo bide kaputu açtık arkadaş 1.vtes ilerledi biraz motor komple geri ileri esnio baya ama nolmuş olabilir... yardım ederseniz çopk sevinirim
BAHADIR24
06-04-2011, 19:04
kulaklardan biri ömrünü tamamlamış olabilir
Banada kulak gibi geldı..
Alicanrs
06-04-2011, 19:07
motor esnemesi kulaktır muhtemelen .. 3 bin devirde asılınca cızırtt die ses gelio araç gitmio o nedendir gidio ama hemen ses çıkıo çok deişiik bi ses zırrrr die tutuo aracı sanki
kanka belki esnemeden manifoldda falan bi çatlama vs de olmuş olabılır bence çok fazla yurutmeden bı kulaklarını çekin :)
Valla motor kulağının biri olmayınca motor nereye gideceğini şaşırıyordur. Aklsrda eğilir, hava filtresi kitide yerinden çıkar herşey olur.
Alicanrs
06-04-2011, 19:10
ztn o ses gelio horlama sesi egsoz gibi ayrıyetten 3 binde basınca oturunca gaza yine bi cızırtı aracı tutuo bişe onuda geçtim ztn ileri geri baya esnio kaç tane şey oldu :d:d
GokhanRS
06-04-2011, 19:29
rsden vazgeçmicektin. cızırtılarla uraşmıcaktın :)
şaka bi yana geçmiş olsun. acilen bi servis yolu tut bu şekilde zorlama aracı.
tdipower
06-04-2011, 20:14
motor kulağı ve cızırtılı seslerin sebebi muhtemelen egzoz spirali çatlamış olabilir
_cAgdAsH_
06-04-2011, 20:58
bu ses adamı deli eder cvp veriyorum kesinlikle alt sanzuman kulagı :)
gidip baktırsana arkadasım :) problem büyük olmasınn
GokhanRS
06-04-2011, 21:23
gidip baktırsana arkadasım :) problem büyük olmasınn
bazen ustalar biliyorsun direk motor yapalım diyebiliyor hava filtresi tıkandığında bile :D
o yüzden alicanda aklında fikir oluşarak gitmek istiyor galiba.
Alicanrs
06-04-2011, 21:48
ahahaha gökhanım sorunyok o yönden öğreniyim istedim :) mitsubishi özel servisiyiz ztn :d yarın iş yeri yolunu tutıyım :) inş basit şelerdir