Orijinalini görmek için tıklayınız : AS m3 turbo e21 roll videoları
gürkan18
07-04-2011, 13:50
önceki konuda arkadan geldi geçti oldu.tekrar denendi yorum sizin
YouTube - 2011.04.06_E21 Turbo vs. M3 Sadık - 1 (http://www.youtube.com/watch?v=UtUl-leR3fg)
YouTube - 2011.04.06_E21 Turbo vs. M3 Sadık - 2 (http://www.youtube.com/watch?v=P_ICA3BrEps)
YouTube - 2011.04.06_E21 Turbo vs. M3 Sadık - 3 (http://www.youtube.com/watch?v=LtXPxyEEJ_U)
cembozbey
07-04-2011, 13:51
gurkan olm daha kötu cekemedinizmi
as M3 e kocaman maşallah
bertan sen laga falan mı kalıyosun basarken ?
Juggernaut
07-04-2011, 13:59
E21 arkadan yetişip geçiyor mu yoksa m3 mü bırakıyor
bilmeden net yorum yapmayayım ama sanki ilk basışlarda bertan hep laga kalıyor sonradan yakalıyor ama biraz geç oluyo break boost falan yapsa çok daha güzel olurdu bence
tam geçmiş bırak mış e 21.. geçio ama bi problem var gibi..!
punto_multijet
07-04-2011, 14:03
as M3 e kocaman maşallah
bertan sen laga falan mı kalıyosun basarken ?
oyleymiş tarkanlada konustuk hem laga kalıyor hemde turbo tam dolarken hoop kesici ***** Bertana devir gostergesi yok topu topu 6400 donuyor
E21 arkadan yetişip geçiyor mu yoksa m3 mü bırakıyor
lag gecince arkadan geliyor evet
erkut gidince biraz daha gıdıklar sorun çözülür bertan dolu dolu 7000-7200 devir dönerse birde altta kaldığında break boost yaparsa çok daha güzel olur
eee ne olmuş bertan alt devirde laga kalmış sonra geçmiş neyse ben gelince tekrar sağlıklı denemeler yaparız bertan 6400 yeterince döndü biraz çevirelim bakalım biraz da orta devirlere yüklenelim nasıl bişey çıkıyo ortaya
hacı elni korkak alıştırma :D ver zengini ver zengini sever M20 zengin çalışmayı :D :D
açın artık şunun devrinide 7200 dönsün gardaşım benim
punto_multijet
07-04-2011, 14:13
hacı elni korkak alıştırma :D ver zengini ver zengini sever M20 zengin çalışmayı :D :D
aksam bertanada soledim en azından bir 7000 donmesi lazım bence
puhahaha kanka bertanın o zaman benden istediği gündelik binebileceği şekilde hiç risk altında kalmadan bi ayar çıkarmamdı ki öyle oldu sıfır sorun eksiklerini giderdi bu zaman kadar sorun ben her zaman izmire gidemiyorum ama bu ara işim var gidince zevkle gıdıklıycaz 7000rpm bile yeter o arabaya bikaç boy rahat alabilmesi için
aks travers falan kırmayında yolda :D
adamın turbosu 3500 de geliyo makina 6000 dönüyo sonuç normal :D dizelmi lan bu :D
punto_multijet
07-04-2011, 14:20
yanlız buarada cam car ada kocaman maşallah diğerleri duruyo gibi geliyo yavaslıyo geliyo yavaslıyo :D :D
bende onu soracaktım cam car ne cupra falan mı :) yada porşş :D
punto_multijet
07-04-2011, 14:25
cam car mehmet baser gibi geldi bana:D
gürkan18
07-04-2011, 14:29
eee ne olmuş bertan alt devirde laga kalmış sonra geçmiş neyse ben gelince tekrar sağlıklı denemeler yaparız bertan 6400 yeterince döndü biraz çevirelim bakalım biraz da orta devirlere yüklenelim nasıl bişey çıkıyo ortaya
e21 geçmişmi benim gözlerimmi yanlış görüyo e21 tahminen 210 larda yanına yaklaşıyo ve m3 geçmeye başlarken firene basıyo o m3 1450 kilo sökük hali (iki ön koltuk arka koltuk 80 veya 90 kilo arası)1350 diyelim e 21 1210 kilo aradaki fark. ayarcısın heralde deviri uzatıp bar açacaksın sadık abide 1100 kilo dolu s50b30swaplı e30 var onu napcaksın :-)
punto_multijet
07-04-2011, 14:35
e21 geçmişmi benim gözlerimmi yanlış görüyo e21 tahminen 210 larda yanına yaklaşıyo ve m3 geçmeye başlarken firene basıyo o m3 1450 kilo sökük hali (iki ön koltuk arka koltuk 80 veya 90 kilo arası)1350 diyelim e 21 1210 kilo aradaki fark. ayarcısın heralde deviri uzatıp bar açacaksın sadık abide 1100 kilo dolu s50b30swaplı e30 var onu napcaksın :-)
m3 sadece ilk basta one cıkıyor daha snra e21 yakalıyo ve m3u gecmeye baslıyor. gecerken frene basıyor gozukuyor. ilk basta one cıkma dısında video sonuna dogru e21 gecen bir m3 goremedim ben. yanlıs mı yorumluyorum izledigimi
gürkan benim videodan gözlemlediğim yukarıdada yazdığım gibi bertanın ilk başlarda laga kalması üstlerde tam yakalarken vites değiştirmek zorunda kalıyor devirde dönemediği için
bertanın basınç açmasına gerek yok sadece olması gereken gibi devrini 7000-7200 e alıp sadık abinin devrine göre basılacaksa break boost yapması o kadar daha gerçekçi olması gereken gibi bir deneme olur ha bertan yine geçer geçilir orası ayrı ama bertan arabasının gerçek halini görmüş olur
gürkan18
07-04-2011, 14:39
m3 sadece ilk basta one cıkıyor daha snra e21 yakalıyo ve m3u gecmeye baslıyor. gecerken frene basıyor gozukuyor. ilk basta one cıkma dısında video sonuna dogru e21 gecen bir m3 goremedim ben. yanlıs mı yorumluyorum izledigimi
ikinci vdeoyu izlermisin tekrar kim frene basıyo ;)
aynen ilk 2 videoda bertan arkadan geliyor sadık abiyi yakalıyor az birazda öne çıkıyor ama sonra bırakıyor ! neden bırakıyor orasını bilmiyorum belki 5 kesiciye giriyordur :D
punto_multijet
07-04-2011, 14:42
aynen ilk 2 videoda bertan arkadan geliyor sadık abiyi yakalıyor az birazda öne çıkıyor ama sonra bırakıyor ! neden bırakıyor orasını bilmiyorum belki 5 kesiciye giriyordur :D
4 bitince bırakıyomus 5e atmamıs hiç bildigim kadarıyla. keske 5tede devam edilseydi acaba sonuc nasıl olcaktı daha yuksek suratlerde
ya sadık reise bi maşallah daha 2. videoya hasta oldum çok güzel uzuyor :D
punto_multijet
07-04-2011, 14:45
ya sadık reise bi maşallah daha 2. videoya hasta oldum çok güzel uzuyor :D
arabaların hepsinin maşallahı var ama itiraf edeyim ben en cok cam car a hayran kaldım :D
gürkan18
07-04-2011, 14:45
abi sadık abiyle konuştum ben araçlar o süratte 4 vites 210 kmde nasıl bertan beşte kesiciye giriyo yapma abi
abi sadık abiyle konuştum ben araçlar o süratte 4 vites 210 kmde nasıl bertan beşte kesiciye giriyo yapma abi
olum zaten 2. videoyu iyi izle bertan sadığın yanına geldiğinde 4 ü bitiriyor kesiciye giriyor egzosttan anlayabilirsin :D 5e atıyor ha ben yorum yapıyorum kesici işi işin muhabbeti
aynen kanka cam car 997T :)
bertanla aranızdaki diş bileme ve sorunu bilemiyorum ancak belirttiğim şu bertan kısık bi araç istedi ben o zaman onu sağladım şimdi geldiğimde açmamı istedi açarım bende sıkıntı yok kullanmayı da çok çözdüğünü düşünmüyorum açıkcası ama alışır
şunu ne yapacaksın soruna da cevabım senin şu ya da bu abinin emek verip yaptığı araçla e21 in boost açarak yürümesini sağlarım benlik sıkıntı yokki :) sen de yap sen de yürüt kendi aracınla falan gider yap bertana gider yapıcam diye beni hedef almanı önermem bertan 2 bar basıcam desin ben ayarlarım banane
ben geldiğimde sadece 7000 rpm dönüp bikaç derece avans vericez o kadar basınç açmayı düşünmüyoruz sadece aracı olması gereken seviyeye getiricez yani
haaa bertanı 3000 de yakalarım o laga kalırı unutun o günden sonra ;)
Gürkan. Dün gece hepimiz ordaydık. Bu videolardan yaklaşık 70-80 tane çektik. Herkes arabasını gördü. Son karar arabaların kafa burun yürüdüğü.
arkadan gelmıs gecmıs gayet net. kım konusmussa dogru konusmus. koydugunuz vıdeo da tersını mı gordunuz???
cembozbey
07-04-2011, 16:38
izmirde alev aldı ya zorlan beni oraya getrceksiniz ilk tarkanı gecicem:D
bertan basınc acarsa nah gecerim
sadıklanda yurumem için benmde sökmem lazım
arabada satılık hiç sökemem
nolcak bu işler bölee yau :D
Benim en çok üzüldüğüm nokta. Bizde videolar var, Sadıkta var, Faikte var. Dün hep beraber topluca resim çekildik. Mehmet Başer videoları daha upload edio. Bana telefon etti ben koymadım videoları kim koyduda bilmiorum kardeşim die. Ya dostuz, arkadaşız dün ayrılırken bir karar alıyoruz "kaldıki şu önde bu önde" demeden. Buraya geliyoruz biri konu açmış bunla alakalı.
Kaldıki Gürkanım sende yabancı değilsin....
dedebeto
07-04-2011, 16:38
gurkan bu videolari niye sen yayinliyorsun hadi onu yayilandin FK ile denemeleri ve daha saglikli yurumeler var onlari niye yayinlamadin..
bende devir saati olmadigi icin ve shift light imda calismadigi icin hic bir sekilde arabanin kalkis ve vites deistirme zamanini ayarlayamiyorum cunku beni uyaran birsey yok ama hepsini erkut gelince halletcek...
kilolara gelince benim aracim 1250 kg arti dun icinde sanzuman gurubu ve alet cantasi var ben onlari bile cikarmadam geldim yerim yoktu koyacak..sadik abinin E30 1100 kg degil daha gecen gun ayni tartida tartildi oda ayni sekilde 1250 1300 kg arasi ...
ikinci vdeoyu izlermisin tekrar kim frene basıyo ;)
ben en bastan diyorum 5 te yurumem diye cunku arabanin torpido alti sokuk oldugu icin iceri cok hava giriyor ve cok ciddi vibrasyon oluyor( bunu tarkan abi canli olarak yasadi)
ben 4 te 217 yapiyom ve birakiyom videolara gelince 3 tane video yayinlamissin 2 sinde biraz one ciktiklarim 3 u bitirip 4 e atamadigim one ciktigim video ise 4 te yurudugumdur...
sen oyle oturudugun yerden iskembeden yorumlar yapma insanin canini sikma ilk once bir tane araba al ustune jant takmaktan baska birse yap sonra konusalim baskalari arabalari hakkina abuk subuk yorumlar yapma..
bir dahaki yarisa bende arka koltuklari sokecem yankoltugu sokecem arabayi 50 kg hafifletirim rahat..ee haliyle avans ve devirde deisecek ozaman daha saglikli denemeler olur...
cembozbey
07-04-2011, 16:39
gürkan genctir heyecanlıdır ateslidir bakmayın ona siz abileri :D
şimdi erkutla konuşuyoduk telefonda hiç kasılmayın yaa gerenk yok :D
adam her vitese kesicide giriyor büyük sorun bu :)
sıkıştırması düşük zaten alt devirler ölü birde tam ölü yerde bastırılıyor :)
araba geç doluyor yetmezmiş gibi birde 6000 küsür dönebiliyor :D
avansı baya baya kısık
şimdi gördü arabasını bertan yakında tekrar görülür ne kadar fark olduğu sadık reis yabancı değil
dedebeto
07-04-2011, 17:29
FK ile denemeler
YouTube - Kana (http://www.youtube.com/user/fkirmizi#p/u/10/2HYLK7WkHnE)
YouTube - Kana (http://www.youtube.com/user/fkirmizi#p/u/9/FytB6JeG-dA)
YouTube - 2011.04.06_E21 Turbo vs. M3 Faik - 1 (http://www.youtube.com/watch?v=9Ac4sjIEk3s)
m power_35
07-04-2011, 17:32
bertan kardeşim niye kızıyonki gürkana insanlar düşündüklerini kendi fikirlerini yazabilir istediği videoyuda yayınlıyabilir bunu kimse engelliyemez.videoları nete kimin attığını bilmiyorum.benim için dün gece çok keyifliydi.herkes içinde aynı sanırım tekrar söylüyorum her zaman birbirimizin yüzüne bakan insanlarız,böyle şeyler için birbirimizi kırmaya değmez
dedebeto
07-04-2011, 17:35
abi benim seninle alip veremedigim birsey yok zaten ..benim kizdigim gurhanin oyle oturdugu yerden olaylara hakimmis gibi atip tutmasi yok basincmi acacaksiniz yok m3 1100 kg falan gibi..ben simdi bu ayarda arabamin ne kadar gittigini gordum ve ne dedim abi arabam 6400 donuyor ayar olsun bir kez daha deneriz..benide kirmadan gelecegini biliyorum bir dahaki haftaya yeni videolari goruruz ins kazasiz belasiz sekilde...
m power_35
07-04-2011, 17:42
abi benim seninle alip veremedigim birsey yok zaten ..benim kizdigim gurhanin oyle oturdugu yerden olaylara hakimmis gibi atip tutmasi yok basincmi acacaksiniz yok m3 1100 kg falan gibi..ben simdi bu ayarda arabamin ne kadar gittigini gordum ve ne dedim abi arabam 6400 donuyor ayar olsun bir kez daha deneriz..benide kirmadan gelecegini biliyorum bir dahaki haftaya yeni videolari goruruz ins kazasiz belasiz sekilde...
bertanım herzaman deneriz sıkıntı olmaz benim sana söylemek istediğim şey insanlar istediği gibi düşünmekte özgür.kızmana darılmana gerek ok.ben herzaman geçilsemde geçsemde kızmam emek var sonucunda hepimizin.emeğe saygı
Mustafa Birsesli
07-04-2011, 17:45
gürkanın gereksiz açıklamaları var burada herkes konuya hakım kimde ne araba oldugunu kimin ne oldugunu biliyor herkes
civata kutuları için bukadar hırs niye..........
ben en bastan diyorum 5 te yurumem diye cunku arabanin torpido alti sokuk oldugu icin iceri cok hava giriyor ve cok ciddi vibrasyon oluyor( bunu tarkan abi canli olarak yasadi)
...
kardeşim yanlıs anlamada bı tıp araclarda 210 cıvarı bırakılmamalı 260 270 gıdene kadar sıkılmalı sonucta 1.6 araclar denemıyor, torpıdoda sıkıntı varsa halledılıp oyle denenmelı dıye dusunuyorum..
aracın guzel yuruyo ne olursa olsun maşallah..
volume81
07-04-2011, 18:06
kardeşim yanlıs anlamada bı tıp araclarda 210 cıvarı bırakılmamalı 260 270 gıdene kadar sıkılmalı sonucta 1.6 araclar denemıyor, torpıdoda sıkıntı varsa halledılıp oyle denenmelı dıye dusunuyorum..
bu tip dediğiniz araç en az 20 yaşında ;) e21 ile 260-270 gidebilmek için baya bi yürüyene para harcamak gerekir kaldı ki kimse'de arabasını ve hayatını tehlikeye atmaz :)
ya serkanda haklı şimdi 210 lardada roll bırakılmaz 106 mı deniyoruz :D
yakın zamanda bertan o işe bir çözüm bulacaktır zaten
İçeri hava girmesindne ziyade ben 5 e attığında arabada olmak istemem pek. Gezio araba.
tam benim kalemim :D cidden izmire gidip 5 kesici yapmak istiyorum o arabayla :D
Bayrampaşalı
07-04-2011, 18:22
masallah araclara kazasız belasız
cembozbey
07-04-2011, 18:27
ya serkanda haklı şimdi 210 lardada roll bırakılmaz 106 mı deniyoruz :D
yakın zamanda bertan o işe bir çözüm bulacaktır zaten
konuyu dgatim die 50 yerden girdim tınlamadı kimse, bosuna uzuyo hebsi aynı mahallenin adamı yau
neyy 106lar 160 damı kesio ayb abiiii:soru::soru::soru::soru:
:D
m power_35
07-04-2011, 18:32
mustafa abi gürkana falan kızmanıza gerek yok bence bu videoda anlatmak istediği orçunla bizim denediğimizde e 21 turbonun arkadan gelip m3 ile typerı ayırıp gidemeyeceğiydi.o konudada herkez yorum yaptı ben kızıpta kimseye laf söylemedim gerek yok net ortamında çünkü kalp kırmaya.
Mustafa Birsesli
07-04-2011, 18:45
bende aynı şeyi söylüyorum zaten net ortamında herkes kırıcı yüzyüze bakınca utanmayalım sakin olmak lazım
http://img858.imageshack.us/img858/462/p4060019.jpg
dedebeto
07-04-2011, 19:57
cok guzel fotoraf mehmet abi.....
sanada cok tskur ederim bizlere aksamin bir saatinde otobanda eslik ettigin icin:)..zaten gecenin yildizi sendin masallah araban cok guzel gidiyor kazasiz belasiz...
benzinlige dogru giderken yanimda kacla gectiysen artik eksoz sesi 2 sn sonra falan geldi:) sonra araba sallandi:)..dedim ne oluyoz :) ....
cok tskler tekrardan
ihihihi bi an birinin o şeye oturup 270 gördüğünü düşündüm de :hahaha: westegatede yusuf melodisi :hahaha:
bu arada izmirde kaç tane e30 swap var N/A ? şehir bmw ve hondadan oluşuyo nerdeyse maşallah
izmir güzeldir panpa angaradan sonra gelir :D
m power_35
07-04-2011, 21:18
izmir güzeldir panpa angaradan sonra gelir :D
kardeşim ankarayı yakalayamadıkmı daha :-)
hahahha valla yapılan projeler bakımından demedim araç çokluğu bakımından dedim :D
izmirde çok güzel çok ciddi projeler var reis yakında bir bir çıkacak kokusu :D
m power_35
07-04-2011, 21:20
ihihihi bi an birinin o şeye oturup 270 gördüğünü düşündüm de :hahaha: westegatede yusuf melodisi :hahaha:
bu arada izmirde kaç tane e30 swap var N/A ? şehir bmw ve hondadan oluşuyo nerdeyse maşallah
kardeşim şuan 2 tane s50b30 s38b38 üçüncüde yolda yapılıyo s50b32
güzel geceydi....çok güzeldi....bir arkadaşım videolarıma laf söylemiş :).... bir gün mehmetin yanına oturup video çekmeye çalışırsa bu videoların aslında ne kadar başarılı güzel çekimler olduğunu gayet iyi anlar :))))))))) .... son fotoğraf geceyi özetlemiş aslında.....
kardeşim şuan 2 tane s50b30 s38b38 üçüncüde yolda yapılıyo s50b32
maşallah güzel projeler hepsi
izmir güzelliği bakımından ankarayı geçmez yarar :hahaha:
ama muştu muhtemelen ankara ve e30 swap konusunda yorum yaptı o konuda ankara sanırım dünya ilk 3üne girer :D onu demek isterdi hatta e30dan metro hattı planlayanlar bile vardır ama düz gdemiyeceği için iptal edilmiştir :hahaha:
m power_35
07-04-2011, 21:28
güzel geceydi....çok güzeldi....bir arkadaşım videolarıma laf söylemiş :).... bir gün mehmetin yanına oturup video çekmeye çalışırsa bu videoların aslında ne kadar başarılı güzel çekimler olduğunu gayet iyi anlar :))))))))) .... son fotoğraf geceyi özetlemiş aslında.....
porshe gökgürültüsü gibi videoları o aracın içinden nasıl böyle çektin abi hayret.asıl tbrikler sana.
abi geldiğimde görüşelim yaa sizin 1.4 ü de merak ettim
m power_35
07-04-2011, 21:30
maşallah güzel projeler hepsi
izmir güzelliği bakımından ankarayı geçmez yarar :hahaha:
ama muştu muhtemelen ankara ve e30 swap konusunda yorum yaptı o konuda ankara sanırım dünya ilk 3üne girer :D onu demek isterdi hatta e30dan metro hattı planlayanlar bile vardır ama düz gdemiyeceği için iptal edilmiştir :hahaha:
kardeşim ankaradan biri e30 a f4 motoru falan koyuyo deseler şaşırmam :-)
Güzel geceydi vesselam. Tekrarı yaşanır inşallah
kardeşim ankaradan biri e30 a f4 motoru falan koyuyo deseler şaşırmam :-)
eat swap dağ taş :hahaha:
faik.bmw
07-04-2011, 21:52
ya aslında okuyorum bişey yazmak istemiyorum, dostuz arkaşız deniyor bikere bertan gürkana bu şekilde yazmaya hakkın yok adam herkez gibi yorumunu yapmış birşeyler yazıcam birdaha bu sitelerde bir şeyler yazmayı düşünmüyorum dost kaybettirir insana araba hiç birşeydir önemli olan insanlık.
şimdi dün senin turbonun doldurmasını bekledik öyle yürüdük bi nevi arabanı denedik bizim istediğimiz devirlere inmedin rolle başlamak için yanında üç beş dakka bekledik turboyu doldurdun yürürken üç korna yaptın devam 200 de bitti
şimdi sen iyice alt devirlere inseydin mesela m3 devri ile 2000-3000 yan yana geldiğimizde üç kornada hemen yürüsek 250 km çıksak kim geçer m3 ler geçer o zaman geçiyorum lafını kullanman yanlış
ustan gelir arabana bişeyler yapar yüksek süratlerede çıkarsın altıda iyi olur eyvallah başımızın üstüne geç ama dün için öyle bişey yok lütfen lütfen eğer sonuç ne olursa olsun sebebi neyse ney araba 210 dan üstüne bi nedenden çıkılmıyorsa diğer araba hala gidiyorsa tekrar söylüyorum giden geçmiş demektir ben bugüne kadar böyle gördüm böyle izledim, herkese saygılar sevgiler benden bu kadar
bu videolardan sağlıklı yorum yapmak zor 210 220km gibi hızlar m3 yada turbo arabalar için çok düşük deneme hızları tam arabalar yola oturup yurumeye başladığı hızlar.
beyler teoride sizlere hak veriyorum ama o şeyin 240 sonrası hiçbiriniz içinde olmak istemezsiniz bak demedi demeyin bertanı da 240 sonrasına zrolamaya çalışmadan önce bi tur isteyin kendiniz çıkın 270 yapın dersneiz ki evet gayet normal bu durum o zaman bertan da çıksın ama allah korusun çocuğa bişey olur o hızlarda vebalini ödeyemezsiniz
hatırlayın zamanında da subaru justy ej25 swap a da aynı tepki geliyodu hadi 300 e kadar basalım adam basamıyodu o şey e36 değil
umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir
gürkan18
07-04-2011, 23:29
videoları ben koysam ne değişcek sadık abi koysa ne değişcek.ben youtubede gördüm ve paylaşmak istedim.ayrıca konunun buralara hatta tehtit vari konuşmalara glmesi ben çok üzdü sonuçta hrzaman yüzyüze bakan insanlarız.ne zamandır aynı ortamdayız gerek mustafa abiye gerek sadık abiye gerekse bertana veya tarkan abiye bi terbiyeslik vs. gibi bi durumum olmuşmu? oturduğum yerdende yorrum yapmadım ayaktaydım :P ayıca arabaya jant takmaktan başka yaptığım şeylerde oldu bertancım zamanında bendede m3 ve 5600 cc camaro vardı :) ayrıca kızılcak bişey olduğunu düşünmüyorrum ben kendime göre yorum yaptım öteki konudada herkes yorrum yaptı sadık abi veya orçun abinin kimseye tepkisi olmadı.
neyse uzatmaya gerek yok bir suçum varsa herkesdn özür dilerim
Eray Yümsel
07-04-2011, 23:50
bertan bu muhabetler beni üzdü bugün m20 turbo projesine başladım kardeşim turne ye çıkıcam millet m20 ler yürümüyo sanmasın diye :) bayrağı sana devretmek isterdim ama olcak gibi değil iş yine başa düştü coming soon
m power_35
08-04-2011, 00:01
videoları ben koysam ne değişcek sadık abi koysa ne değişcek.ben youtubede gördüm ve paylaşmak istedim.ayrıca konunun buralara hatta tehtit vari konuşmalara glmesi ben çok üzdü sonuçta hrzaman yüzyüze bakan insanlarız.ne zamandır aynı ortamdayız gerek mustafa abiye gerek sadık abiye gerekse bertana veya tarkan abiye bi terbiyeslik vs. gibi bi durumum olmuşmu? oturduğum yerdende yorrum yapmadım ayaktaydım :P ayıca arabaya jant takmaktan başka yaptığım şeylerde oldu bertancım zamanında bendede m3 ve 5600 cc camaro vardı :) ayrıca kızılcak bişey olduğunu düşünmüyorrum ben kendime göre yorum yaptım öteki konudada herkes yorrum yaptı sadık abi veya orçun abinin kimseye tepkisi olmadı.
neyse uzatmaya gerek yok bir suçum varsa herkesdn özür dilerim
ben senin yanlış şeyler yazdığını düşünmüyorum gürkanım.sen koymuşsun ben koymuşum farketmiyor buraya
m power_35
08-04-2011, 00:20
bertan bu muhabetler beni üzdü bugün m20 turbo projesine başladım kardeşim turne ye çıkıcam millet m20 ler yürümüyo sanmasın diye :) bayrağı sana devretmek isterdim ama olcak gibi değil iş yine başa düştü coming soon
eray kardeşim m20 ler herzaman yürür ve yürüsünde geçmek veya geçilmek çok da mühim şeyler değil.sende bu işlerin piri adamlarından birisin.
Eray Yümsel
08-04-2011, 00:25
korktu olcaktı da o arabada 200+lar harbiden tabut sadık bi bin anlarsın ben bile tombi kullanırken yeter dedim basma çok korkutuyo adamı eke'yle bile 260 270 allah ne verdiyse gidiyodumda o araba sakat anlayışla karşılayın he şu anda o araba gitmesi gerektiği gibi gitmiyo hazır sizde bulmuşunuz eğlenin bakalım :)
m power_35
08-04-2011, 00:32
korktu olcaktı da o arabada 200+lar harbiden tabut sadık bi bin anlarsın ben bile tombi kullanırken yeter dedim basma çok korkutuyo adamı eke'yle bile 260 270 allah ne verdiyse gidiyodumda o araba sakat anlayışla karşılayın he şu anda o araba gitmesi gerektiği gibi gitmiyo hazır sizde bulmuşunuz eğlenin bakalım :)
ben 220 lerin üzerine bertanada söyledim çıkma diye bende olsam bende çıkmam.ayarları falan yapılsın bende biliyorum on numaara daha iii yürüceğini bertana karşı kimse yorum yazmadı m3 sahiplerinden okuduysan bozuldukları sadece bir konu bertanın öne çıkıyorum demesi.kimseyle eğlenilmez kardeşim olurmu öle şey emeğe saygı
Eray Yümsel
08-04-2011, 00:35
siz bırakın kendi aranızda denemeyide yokmu koskoca izmirde orçun un typerından başka hızlı typer veya emsali bir uçak onlarla denesenıze :)
m power_35
08-04-2011, 00:39
izmirdeki n hızlı typer orçunun kardeşim başkada typerler gelipte denemez cupra vardı beyaz bertanım onla denicekti saatleri tutmuyo bertan gece çalıştığı için
Mustafa Birsesli
08-04-2011, 01:49
sadece demek istediğim şudur sadıgın m3 bugüne kadar gördüğüm en ıyısı fakat şu bır gercek bertanın arabası çok kısık ayarda şu anda safe moddan çıkıp güç için ayarlanırsa çok farklı olacaktır ayrı klasmmanlarda koşmaları gereken araclar bertanın bir iddası varsa 2.bir ayar yaptırır çıkar dener çok uzadı bu konu ya eş dost birbirine girdi ayıptır ......
m power_35
08-04-2011, 02:19
mustafa abi ben bu videoo olaylarını hiç sevmedim insanlar birbirine düşer bu ortamda.
dedebeto
08-04-2011, 04:59
Faik ve Sadık abi...
gecen geceyle ılgılı son kez yazıyorum...
mıllete davulun sesı uzaktan hos gelır derler bılırsınız... benım aracma bınenler tarkan olsun erkut olsun hatta eray olsun son 200 den sonra nasıl bı tepkı verdıgını bılıyorlar sonucta 89 model araba..
kımse kusura bakmasın ama ben canımı sokakta bulmadım benımde bır esım ve bır kızım var.ve allah nasıp ederse onumde uzun yıllar var hayırlı sekılde yasamak nasıp etsın ıns..
cogu kısı bılmez ama sadık abı sen bılırsın ben 2004 te buyuk bır motor kazası gecırdım ve olumden dundum ve o acıları ve anları bır kez daha yasamak ıstemıyorum
ben kımseyle 260 270 lere kadar deneyemem 4 dum 215 te bıter bende yarısı bıtırırım haa bız kabul etmeyız bu sekıle yarısı dersenız tamam gecen yarısı sız kazandınız ben bırsey demıyorum ama bu yenı ayardada eyer bu sekılde yapacaksanız en bastan soyleyeyım hıc bosuna denemeyelım kendımızı sıtrese sokmayalım..
benım krıterlerım bellı 1250-1300 kg arası 300-350 hp arası 215 e kadar basarım onun ustunede cıkmam...
abi geldiğimde görüşelim yaa sizin 1.4 ü de merak ettim
gel tabi mutlaka haberim olsun ama bi alo de.... 1.4 ü s300 le çözdüm....sorun kalmadı... sağolasın :icon_tup:
m power_35
08-04-2011, 10:21
Faik ve Sadık abi...
gecen geceyle ılgılı son kez yazıyorum...
mıllete davulun sesı uzaktan hos gelır derler bılırsınız... benım aracma bınenler tarkan olsun erkut olsun hatta eray olsun son 200 den sonra nasıl bı tepkı verdıgını bılıyorlar sonucta 89 model araba..
kımse kusura bakmasın ama ben canımı sokakta bulmadım benımde bır esım ve bır kızım var.ve allah nasıp ederse onumde uzun yıllar var hayırlı sekılde yasamak nasıp etsın ıns..
cogu kısı bılmez ama sadık abı sen bılırsın ben 2004 te buyuk bır motor kazası gecırdım ve olumden dundum ve o acıları ve anları bır kez daha yasamak ıstemıyorum
ben kımseyle 260 270 lere kadar deneyemem 4 dum 215 te bıter bende yarısı bıtırırım haa bız kabul etmeyız bu sekıle yarısı dersenız tamam gecen yarısı sız kazandınız ben bırsey demıyorum ama bu yenı ayardada eyer bu sekılde yapacaksanız en bastan soyleyeyım hıc bosuna denemeyelım kendımızı sıtrese sokmayalım..
benım krıterlerım bellı 1250-1300 kg arası 300-350 hp arası 215 e kadar basarım onun ustunede cıkmam...
bir gün öncetarkan video çekmşti ben at nete kardeşim gırgır yapalım dedim geçmek geçikmek gibi bir çabam olsa atmı derim onları teneke parçaları için bu ortamda insanların birbirine kırılmsına değmez. söylediğim tek şey insanlar birbirlerini kırmasın.kimse kimsenin kötülüğünü istemez o insan vicdan azabından zaten yaşıyamaz. burda lütfen bu konuyu kapatalım dost oln insanlarda birbirine darılmasın.
m power_35
08-04-2011, 10:25
bu arada bertan 215 km üstüne çıkmak istersen gel benim aracı al:):):):):):):):):):):):):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D işin şakasındayım
WhiteCupra
08-04-2011, 16:36
abi müsayit olursan bi akşam bende denemek isterim benim araçta komple eksoz unitronic yazılım mevcut denemek istersen haberleşelim....
Dener dener, geri bas olmaz.
WhiteCupra
08-04-2011, 16:43
Dener dener, geri bas olmaz.
:D:D:D:D tmm abi haberleşelim bu akşam gelcekmisiniz haber verirseniz bende çıkıp geleyim....
2 gece ard arda 100 lerce km basa basa gidince bu gece baya bir düşünüyorum :D sanırım gelirim ama dizelle :D
punto_multijet
08-04-2011, 16:53
2 gece ard arda 100 lerce km basa basa gidince bu gece baya bir düşünüyorum :D sanırım gelirim ama dizelle :D
olum varya dizelle gel lineala atlayım ustunden :D ama top speede kadar yururum soyleyim
WhiteCupra
08-04-2011, 16:54
canın saolsun abi yaff belki AS M3 dener maşşallah arabası güzel yürüyor....:D:D
Bence haftaiçi org yapalım gene. Ben artık polis çevirmesinden bıktım cuma geceleri
WhiteCupra
08-04-2011, 17:02
Bence haftaiçi org yapalım gene. Ben artık polis çevirmesinden bıktım cuma geceleri
tmm abi olur benim tel var sanırım sende toplanınca bi alo deyin çıkıp gelelim....
kırmızıda gelirse kıyak olur bence. Güzel bir roll night yaparız.
telefon var evet.
WhiteCupra
08-04-2011, 17:12
kırmızıda gelirse kıyak olur bence. Güzel bir roll night yaparız.
telefon var evet.
abi gelir tabi yaff neden gelmesin haberleşirizz müsayit bi zmanda....ama serkan abinin işi her zman müsayit olmuyo duruma göre bakarız gene....
by serçe
08-04-2011, 17:49
maşallah araçlara .......
dragon07
08-04-2011, 18:37
m3 ün specler nedir??
tmm abi olur benim tel var sanırım sende toplanınca bi alo deyin çıkıp gelelim....
ben kırmızıyı dusundum ama top speede kdr degısık olabılır, sende sıkarsın nolcak ah uzak kaldm gelıyım o taraflara.:o
WhiteCupra
09-04-2011, 01:56
ben kırmızıyı dusundum ama top speede kdr degısık olabılır, sende sıkarsın nolcak ah uzak kaldm gelıyım o taraflara.:o
gel gel senin kalemin hazır accent era ile bekliyoz..hehehehhe:D:D