Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : O. Çocuğu Dolmuş Memleket

Sayfa : [1] 2

Cimmeria
08-04-2011, 08:36
Normalde type r kapalı otoparkte megane da sokakta durur, dün akşam tam evin önünde yer vardı 50 metre gidip otoparka bırakmaya üşendim arabayı. Sabah kalktım arabanın bir ucundan anahtarı takmış o. çocugunun biri öbür ucuna kadar boydan boya çizmiş.

üstüne de kaputa bir x atmış,

ulan ne biçim memleket oldu burası anlamıyorum ki, başkasının malına zarar vermek ne demek, biz bu malları sokaktan mı buluyoruz alnımızın teriyle çalışıyoruz kazanıyoruz da alıyoruz böyle o. çocukları ne anlıyor bu işten anlamıyorum...

arabayı komple boyatıcaz mecburen, sizce yetkili serviste mi boyatayım yoksa anlaşmalı bir özel boyacı mı bulayım kasko şirketi ile, önerebileceğiniz bir yer var mı ?

fotoğraflarını da sinirim geçtikten sonra eklerim buraya, arabayı satarken neden komple boyalı diyen olursa burdan girer bakar saçma sapan muhabbet olmaz en azından...

http://img25.imageshack.us/img25/4426/19846960.jpg

http://img806.imageshack.us/img806/6681/81918814.jpg

http://img826.imageshack.us/img826/6465/98901095.jpg

http://img859.imageshack.us/img859/4695/82599261.jpg[/IMG

[IMG]http://img39.imageshack.us/img39/3965/76283476.jpg

http://img148.imageshack.us/img148/6972/ph222o2to.jpg

ef186
08-04-2011, 08:38
Gecmis olsun serefsiz dolu sokaklar ....

turbo&quattro
08-04-2011, 08:38
Nasil bir zevk aliyorlar acaba onun bunun arabasini cizmekten? Gecmis olsun .

CasabLanca
08-04-2011, 08:39
bu şerefsizliği yapan gece yastığa başını koyduğunda acaba hiç mi içi sızlamıyor

geçmiş olsun

HaKo
08-04-2011, 08:40
hazımsız insanlara dayanamıyorum. Şerefsizler.

SOMEONESPECIAL
08-04-2011, 08:40
Geçmiş olsun Tolga. Cana gelmesin. Keşke üşenmeseydin diyecektim ama
keşkelerle olmuyor.

İnsanlarda bir çekememezlik, bir hinlik, bir komplex almış başını gidiyor.
Bu hafta bizim işyerindeki arkadaşlardan 3nün evine hırsız girdi.
Hiç iyiye gitmiyoruz

individual
08-04-2011, 08:41
şişlidemi oldu bu olay ?

B.Aktepe
büyük geçmiş olsun, kaskon var mıydı?

altima
valla ustad buyuk gecmiş olsun gerçekten,, kendi kafalarınca zevk alıyorlar işte.. başkasının zar zor alıp ve gozu gibi baktığı bişeye zarar verip aklı sıra oyun yapıyor..

kazara bi gun bole birini yakalasam zaten yapcaklarımı bilyorumda :Deli::ofk:

boya olayına gelince,, serviste yaptırman elinde kanıt acısından daha iyi olacaktır. iolurda ilerde satmak istersen, şu şu olay yuzunden gittim şurda boyattım dersin kafan rahat olur..

tekrar gecmiş olsun

Saygılar
Rıdvan.

yasarım
08-04-2011, 08:42
gecmiş olsun demekten baska bısey gelmıyo elden :(
bu tip cekemeyen ve servet dusmanı dıye nıtelendırgım gerı zekalılar cok bı kez benımde basıma gelmıstı tekrar gecmış olsun

aracınıda boyatman gerekıyosa ahmete mehmete degılde kaskodsan yetkılı servısde boyatmanı onerırım

XoR
08-04-2011, 08:42
Geçmiş olsun Tolga :( benimde sol arkadan başlamış ön kapıya kadar girmiş birisi. Maalesef yapacak birşey yok şerefsiz nüfusu bol bu memlekette.

Bence özel yerlerle uğraşma servisde kaskodan mis gibi boyansın

sakhee
08-04-2011, 08:43
Çok geçmiş olsun
sizi çok iyi anlayabiliyorum şuan
benim de sağ ön/arka çamurlukları tekme vurup yamultmuşlardı ramazanda
Allah beni de affetsin namaz kılarken bile aklıma geliyordu içimden neler geçti Allah biliyor

Cimmeria
kaskom var arkadaşlar, sadece yetkili servis boyacıları nasıldır emin değilim...

normalde araba sürekli kapalı otoparkta durur, bir gece bırakmadım başımıza gelene bak.

megane 1,5 senedir sürekli kapının önünde dokunan yok ona...

SekoLive
allah belalarını versin çizerken kullandıgı cisimi fitil olarak kullandırtırlar inşallah....

rahmi
08-04-2011, 08:44
Geçmiş olsun...
Üzücü bir durum.

MSK
08-04-2011, 08:44
Benim evin önünde iki arabamızı boydan boya çizmişlerdi iğrenc bir durum... Geçmiş olsun ins. iyi bir şekilde boyatırsın

B.Aktepe
08-04-2011, 08:45
kasko varsa kesinlikle yetkili serviste boyat derim.

sakhee
08-04-2011, 08:46
iyi boyacı olsun derseniz harika bir boyacı tanıyorum. şişlide iseniz çok da yakınız alibeyköy küçükköy yolu üzerinde sanayide arkadaşım. onun kadar işine özenen birini görmedim, isterseniz bir görüşelim arkadaşla beraber gidip

rahmi
08-04-2011, 08:46
Sokakta aracınızı gören kamerası olan bina dükkan falan var mı belki o çevrediki kişilerden biridir en azından şansınızı deneyin.

SekoLive
08-04-2011, 08:49
oturdugunuz sokakda kamera olan bir dükkan v.s. varsa araştırın bulunursa çok hatrı sayılır dövmek lazm....

MeRtCaN
08-04-2011, 08:49
Çok geçmiş olsun Ülkemiz gerçekten İçler acısı bir hale geliyor.Ne isterler arabadan bilmem yazık gerçekten yazık..

Kaskon varsa yetkili serviste boyatmanı öneririm
ama sanayide işini inanılmaz otesı ıyı ve tıtz yapan boyacılarda var eger oyle bır boyacı bulabılırsen sanayıde de boyatırsın.

soylede bı durum var
servıste boyatınca mecburen servıs kayıtlarına aracın boyandıgı bılgısı gırelecek
ılerleyen zamanda satış esnasında problem yaratabılır.

XoR
08-04-2011, 08:52
Çok geçmiş olsun Ülkemiz gerçekten İçler acısı bir hale geliyor.Ne isterler arabadan bilmem yazık gerçekten yazık..

Kaskon varsa yetkili serviste boyatmanı öneririm
ama sanayide işini inanılmaz otesı ıyı ve tıtz yapan boyacılarda var eger oyle bır boyacı bulabılırsen sanayıde de boyatırsın.

soylede bı durum var
servıste boyatınca mecburen servıs kayıtlarına aracın boyandıgı bılgısı gırelecek
ılerleyen zamanda satış esnasında problem yaratabılır.

Tam tersine kayıtlarda değişen düzelen bir parça işlemi görünmeyeceği için bence kayıtlı olması daha güzel e resimleride var elinde zaten sıkıntı kalmıyor bu durumda.

Cimmeria
08-04-2011, 08:53
ben aracımın bütün bakımlarını vs yetkili serviste yaptırıyorum, boyandığını saklama gibi bir kaygımda yok açıkçası, boyasız diyerek boyalı araba satmaya çalışmam.

yetkili servislerin boya kalitesi nasıldır sadece ondan biraz çekiniyorum, yoksa zaten fotoğraflarını falan çekeceğim neden boyattığım kayıtlı olsun diye.

sokağıda araştırdım ne yazık ki kamera falan yok, kaskoya dilekçe yazıp bilirkişi çağırttıracağız ondan sonra boyaya gidecek sanırım araç, iyi dileklerini için teşekkürler

BAŞAR
08-04-2011, 08:55
sırf çekememezlikten yapıyor bunu o. cocukları yaa miletin malına ne kasıtları varsa artık kral geçmiş olsun başka diyecek laf bulamıyorum bunu yapanın yanına kalmaz inş bu yaptıgı....

Baran^
08-04-2011, 08:55
Günümüz Türkiyesinde iyi arabaya,dikkat ceken arabaya binmek SUÇ,guzel yerde yemek yemek SUÇ,iyi giyinmek guzel biriyle birlikte olmak SUÇ,iyi para kazanmak SUÇ,iyi yaşamak suç oldu artık.Hırsın gözü kör olsun.

Bülent76
08-04-2011, 09:00
Geçmiş olsun. Millet tek kapı araba gördüğü zaman aha bu zengin arabasıdır diyor, içindeki bastırlımış duygularla bu tür şerefsizlikleri yapıyor. 306 Gti'ım varken mecbur sokağa parkederdim, sanki çok pahallı ve klas bir arabaymış gibi her ay düzenli olarak çizerdi şerefsizler. Yine de şükretmek lazım, ***** araç kundaklama olayları her geçen gün artıyor, yakmaya da yeltenebilirdi bilmemne çocukları.

Sercan K.
08-04-2011, 09:00
Yaparken birine denk gelceksin agız burun dalacaksın ..Şiddete karşıyım ama bu durumda çok şiddetli dalabilirim o o.çocuguna:Deli:

KCANN_220
08-04-2011, 09:03
yetkili servisten başkasına elletmeyin :)

yetkili servisler adı üstünde yetkili servis boyanın markası neyse onu yaparlar o konuda bence düşünmeyin.honda servisleri işlerinde ciddi davranırlar.en azından antalyada böyle :)

imhotep
08-04-2011, 09:09
geçmiş olsun bence çekememezlikten öte birşey değil.. aracıda serviste boyatmanı öneririm.

SaBRi
08-04-2011, 09:13
geçmiş olsun sinir bozucu durum

en azından taş işi falan varsa gitmiş olur ne olursa olsun sonuçta mal can gelmesin

B.Koçer
08-04-2011, 09:14
oturdugunuz sokakda kamera olan bir dükkan v.s. varsa araştırın bulunursa çok hatrı sayılır dövmek lazm....

off abi bu duyguyu cok iyi biliyorum arabamın üstünden parça sökmüş şerefsizler o an kamera falan olsaydı yada denk gelseydim neler yapardım tahmin bile edemiyorum şerefsize :cool:

sizede cok geçmiş olsun şerefsiz cok ortalıkta ne yazıkkı :/

mgnPower
08-04-2011, 09:17
oncelikle cok gecmis olsun nasil bir duygudur anlayabiliyorum ama nedenini bir turlu kavrayamiyorum bizmi sorunluyuz bunlarmi sorunlu diye dusunuyorum bazen. yani gittikce artiyor olaylar. bu kadar olayin ustune neden diye sormak bile gereksiz kalabiliyor bazen. ben bugune kadar servisde boyattigim araclarin hic birinden memnun kalmadim. ozellikle bi iki arkadasiminda basina gelen servis boyacilarinin kotu iscilikleri nedeni ile sorunlar yasadik hep. bir tane cok guzel mukemmel otesi boyacim ve kaportacim var islerini en hakettikleri sekilde layiki ile yapiyorlar baskasina gitmem bu yuzden. ne degistirdikleri ne duzelttikleri nede boyadiklari anlasiliyor cok cok detayli incelemelerde bile. o kadar orjinal is yapiyorlarki hakettiklerinide istiyorlar ama kasko odedigi surece sorun yasamiyorum. piyasada ne yaptigi belirsiz cirak bile olmayanlarin 150ye boyadiklarinin yaninda bunlarin istedigi rakamlar yapilan ise gore gercekten son kurusuna kadar hakediyorlar. yani diyecegim servis yetkinin altinda oldugu surece her turlu adami ise alabiliyor bilen bilmeyen herkes calisabiliyor maasli olarak o yuzdende ben boya ve kaporta konusunda servise sicak bakamiyorum.

Diyadin
08-04-2011, 09:18
Geçmiş olsun kaskonuz varsa canınızı sıkmayın, fotoğrafları saklayın satacağınız kişi boyasız araba sevdalısı çıkarsa gösterirsiniz..

Serviste boyatmanızı tavsiye ederim.

KMR2-GT
08-04-2011, 09:19
kendı arabam gibi üzüldüm geçmişolsun tolga :( yetkılı serviste yaptır bencede

Bone-crusheR
08-04-2011, 09:21
aynı sıkıntı bendede var nefret ediyorum bole insanlardan ama öteki tarafta asla affetmem kendileri sahip olamadıkların dolayı herhalde alın teri ile alınan arabalara bi zaafları var benimde arabaya 2 gun once x yapmıslar elleri colak olsun işallah o parmakları bişi tutmasın bidaha bence serviste boyat ben ole yapıcam illa boyatırken incik boncuk lasım olcak kolayca halledersin

Cimmeria
08-04-2011, 09:22
Ben çiftkurtlardan Birol abiyle bir konuşayım hangi servisin boyacısı daha iyimiş o söyler zaten bana ona göre bırakayım arabayı...

arabayı gördükçe sinirleniyorum bari hemen vereyim de arabayı gözümün önünde durmasın...

hakotech
08-04-2011, 09:23
geçmiş olsun..çizen elamanın arabası varsa arabasını yoksada ınsallah kendisini çizerler..mal düşmanı hain şerefsizler...

cliver
08-04-2011, 09:24
kendılerı adam olup para kazanıp bınemedıklerı için heralde boyle yapıyorlar ama ben şundanda şüpheleniyorum otoparkcılar özellikle yaptırıyor mudur acaba ?????

MiaMi
08-04-2011, 09:24
Geçmiş olsun 2008 de aynısı başımıza geldi audiyi çizmişti bi o çocuğu daha doğrusu mahalledeki 10 15 arabayı sol taraflarından çize çize gitmiş mahalleyi yıktım böğürmekten küfürden ama neye yarar serviste beyan ile boyatmıştım.

msm89
08-04-2011, 09:27
Şerefsiz köpekler Allaha havale ediyorum ne suretle olursa olsun araba çizen şerefsiz köpekleri

barisy
08-04-2011, 09:29
geçmiş olsun. bir müşterimin slk 200 ünü çizmişlerdi urlada. komple boyatıp direk satmıştı . . lanet olsun dedi. malı almak değil korumak daha büyük mesele şu zamanda.

som306
08-04-2011, 09:30
büyük geçmiş olsun..denilecek tek söz yazıklar olsun

bykral
08-04-2011, 09:31
Çook yazık ya ne anlıyorlar anlamıyorum benim arabayada dün birisi yumruk atmış çook geçmiş olsun :(

Gokhan43
08-04-2011, 09:31
Çok geçmiş olsun malesef kansız vicdansız it köpek çok memlekette Allah'ından bulsunlar inşallah

0M42
08-04-2011, 09:33
İnsanlar bir garip ne yapacaklarını şaşırdılar bu olaylar hemen hemen her yerde var artık iki gün öncede burada apartmanın otoparkında benim arabamın arka camını kırdılar anladığımız şu fitilin kenarından tornavida gibi bir şey sokup kastırmışlar hem fitilin içindeki çelik çubuklar yamulmuş hemde kaportada izler var arka cam komple tuz buz film var diye dökülmedi üstelik arabanın içine girmemişler bile sadece amaç camı kırmak olmuş öyle anladık.Malında değilim ancak yapılan şerefsizliğe kahpeliğe can sıkılıyor bu yüzden zaten o an o şerefsizin evladını orada yakalasaydım çok kötü olurdu herhalde.

Cimmeria
08-04-2011, 09:36
biz millet olarak nasıl bu kadar değerlerimizi kaybettik onu anlamıyorum, babamlar anlatır biz ufakken evimizin kapısını kitlemezdik diye şimdi geldiğimiz duruma bak...

yazık vallahi çok canım sıkıldı, boyatmasında değilimde uğraşması çok can sıkıcı gerçekten

aknnn
08-04-2011, 09:39
çok geçmiş olsun aotu kinge gitmeni tavsiye ederim kaskonda mini onarım paketi varsa eğer kaskonu bozmadan onarımını yapıyolar ve mini parça boya dedikleri bi onarımları var orjinal boyasını bozmadan sadece rutuş ve üstüne vernik atıyolarmış bi arkadaşım yeni yaptırdı hizmetden ve uygulamadan çok memmun kaldık ısrarla tavsiye ederim ve dedikleri günde veriyolar arabayı ;)

VTİ1035
08-04-2011, 09:42
çok geçmiş olsun allah belalarını versin o. çocukları geçen yaz benimde bagajımı çizmişlerdi:ofk:

Ferhat_V
08-04-2011, 09:42
çok geçmiş olsun şerefsiz çok memlekette..bizim kaputada adam koskoca M harfini kazımış..ismi muratmış bulduk sonradan güzelce yedi dayağını..

YavuzNaz
08-04-2011, 09:45
çok geçmiş olsun hiç hazmedemediğim bir durum yakın zamanda başımdan geçen bir olay var abi resmen güzel arabalara bilinçli yapan pezevenkler var benimde kaputuma anahtarı takmışlardı biz yakaladık yanımızdaki elektirikçinin güvenlik kamerası sayesinde arka sokaktaki tinerci tipli tamirciler yapmış döve döve canımız cıktı ama arabadaki çizik gitmedi bu nebiçim bir hainliktir arkadaş

ömeRC
08-04-2011, 09:46
çok geçmiş olsun o bi türlü onu yapan şerefsizden çıkar....

otomania
08-04-2011, 09:46
aynı olay bnmde bşma geldi eg honda varkn 10 gn yktm kpda komple çzmişler ztn sorasnda soğdum sattm gözm gibide bakıodm ama byle şerefszler oldğu sürece gven kalmıo

B.Battal
08-04-2011, 09:50
geçmiş olsun ya adi kansız herifler yazık günah be

Onurkk06
08-04-2011, 09:52
annaları doğurup doğrup sokağa atıyo bu şerefsizleri yaptığının 10 katı da bi gün onu bulur inşallah bunları en güzzeli keşke yaparken yakalayacaksın kafasını tekerin altına sokup inletecen şerefsizi geçmiş olsun çok can sıkıcı bi durum

Semii
08-04-2011, 09:53
çok geçmiş olsun enaz kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm :( bencede yetkili servisde hallet.

SONE-R
08-04-2011, 09:54
geçmiş olsun tolga.. hazımsız bir o.ç. yapmıştır bunu...

delSol_power
08-04-2011, 09:56
yıllarca okursun. okulu bitirip eşek gibi çalışmaya başlarsın. epey bir süründükten sonra işini iyice öğrenir ve para kazanmaya başlarsın. biraz biriktirip hep hayalini kurduğun bir arabayı alırsın. sonra şerefsizin biri "onda var, bende niye yok" diye baştan sona çiziverir. ulan şerefsiz, sen de okusaydın, çalışsaydın, yan gelip yatmasaydın, tembellik etmeseydin, para kazanıp alsaydın.

çok çok geçmiş olsun hocam. inşallah yakalanır bu adiliği yapan.

akbaba78
08-04-2011, 09:57
gecmis olsun benim de surekli lastiklerimi indiriyor ibnenin bitanesi yakalarsam anasini mikecem:Deli:

atahan
08-04-2011, 10:00
geçmiş olsun .yazık günahtır ya milli servet çizdin de eline ne geçti serefsiz herif.

karsiyakaliozi
08-04-2011, 10:01
dostum gecmiş oldusn polısh le falan kurtulmazmı acaba ınce rütüş ustune polisaj mucize yaratabilir iyi boya koruma yapan bı yer halledebilir belki cizik durumuna bağlı tabi

serkan_2120
08-04-2011, 10:01
çok geçmiş olsun benim aracımda kapıda tekme sol arka çamurlukta boydan çizik kaputta yumruk izleri var ben yaptırmaktan bıktım onlar içine etmekten bıkmadı sizi çok iyi anlıyorum

VoodooRush
08-04-2011, 10:07
Geçmiş olsun. Servis daha rahat olur bence. Ama boya kalitesi nasıl olur bilmiyorum.

TheAce
08-04-2011, 10:11
böyle şerefsizler için bir swf vardır bilen bilir, doğuşun sarfettiği doğuşun kullandığı...

allaha havale etmek lazım böylelerini, cana geleceğine mala gelsin; o şerefsizin yaptığıda yanına kalmaz inşallah

mert_leon
08-04-2011, 10:11
okurken için cız etti. geçmiş olsun karaktersiz dolu ortalık

AHMET1907
08-04-2011, 10:13
Geçmiş olsun, oturduğun sokakta kayinvalidem oturuyor görüyorum bazen arabanı orda boş yer bulmak piyango gibi neden boş görünce direk koyduğunu anlıyorum. Geçmiş olsun tekrardan

mehzent
08-04-2011, 10:16
Abi çok üzüldüm vallahı buyuk geçmiş olsun bence yek tek fotoğrafla ve yetkili serviste boyat ..

SULTANOGLU
08-04-2011, 10:17
Tolga çok geçmiş olsun, okadar gözün gibi bakıyorsun bir şerefsiz geliyor bütün sinirini alt üst ediyor. inanılmaz üzüldüm

Mutu
Bizim arkadaşın yeni boyattığı 5.28e de yapmışlardı aysını şerefsizler.

doush
Çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm :( Fotoğraflarını falan çekeceğinizi söylediniz zaten, satarken hiç sorun olmaz..

timucintt
08-04-2011, 10:23
Tolga abim çok geçmiş olsun... Ama yapacak birşey yok memleket o.ç. kaynıyor mallesef... benimde TEGin başına bu tarz çok şey geldi arabanın üstüne bişiler düşürenmi bilerek kaputunu yumruklayanmı heryerini çizenmi saysam bitmez... onun için seni çok iyi anlıyorum... ama ben bunlar yaptırkca arabayı yaptırmaz hale geldim kafayı yedim dellendim ve aracı o halde sattım... hani boya ve kaporta konusundada çok kılımdır ya bozuk binerim yada boyatacaksam dünyanın en kıl boya kaportacısıyla çalışmak isterim... sende abi boya için illaki servislere başvurman gerekmez dışardad aistanbuld açok iyi ustalar var... ama yinede Birol abiye bir danış tabiki o mutlaka sana bir çıkış yola ve usta bulacaktır....

çok geçmiş olsun tekrar....

|| CaNeR ||
08-04-2011, 10:25
Geçmiş olsun, memleket hazımsız adam kaynıyor.

Tunç
08-04-2011, 10:26
abı gecmıs olsun kesınlıkle yetkılı servıste yaptır boyasını

ukku
08-04-2011, 10:28
Çok çok geçmiş olsun..
Hırsın da hırslının da gözü çıksın.. Bu nedir ya düzgün arabaya binmek suç resmen.. Ceza kesmişler kendilerince..
Boyacı konusunda ise, genel kanı yetkili servis yönünde ancak açık konuşayım yetkili serviste boyanmış çok iyi araba ben pek görmedim.. İşçiliğine güvendiğim boyacım var, ben olsam ona boyatırdım, siz de iyi bi araştırma yapmadan "yetkili" diye herhangi bi servise vermeyin bence..

CaNeR54
08-04-2011, 10:28
Gecmiş olsun. Kansız çok çalişarak emek vererek elde edemedikleri şeylere çekemeyip böyle zarar veriyolar o.c

Cimmeria
08-04-2011, 10:33
sağolun arkadaşlar olan oldu yapacak bir şey yok artık, boyadıktan sonra hemen boya koruma yaptırmak mı gerekir yoksa belirli bir süre geçtikten sonra mı ?

opium_robust
08-04-2011, 10:33
geşmiş olsun geçenlerda bizimde bi arkadaşın başına geldi arabayı çizxmekle kalmamış resim yapmış resmen heryerine serefsizler nasıl bi ruh halı var bunu yapanların anlayamıyorum arkadaşlarında dedigi gibi servise veya kasko şirketine boyatman daha mantıklı olur ilerde satarken kayıt açısından tekrar geçmiş olsun

VTec_king
08-04-2011, 10:34
Tolga emin ol senin kadar küfür ettim bu şerefsizlere geçmiş olsun nasıl bir duygu olduğunu 1 deil 2 kere yaşasım malesef..
Tolga Kaskon varsa mutluhanın boyaması gercekten iyidir vtec i boyatmıştım 1 tane akıntı bile yokdu

CeM öZeR
08-04-2011, 10:37
Çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin. İşin açığı artık kaskosuz arabayada binmek zor. Adi herifler ya ne istiyolar milletin kazanarak aldığı aracından malından mülkünden anlamıyorum.

8.000rpm
08-04-2011, 10:40
vay ırzına geçilmiş ipneler...
tatmin olmuştur şerefsiz
içinde bişeyler kıpırdanmıştır kansızların
yaa arkadaş bu nasıl iş yaa? bu nasıl bir kompleks nasıl bir sapıklık

tolga çok geçmiş olsun , var mı yapabileceğim bişey?

hala küfrediyorum içimden

Anıl E.
08-04-2011, 10:42
Benimde geçen günlerde arabamın arka lastiklerine kırık bira şişeleri koymuşlar,ön lastiklerin arkasına yine kırık bira şişesinin parçalarını koymuşlar.Amaç ne anlamadım bu nasıl bir insanlıktır bundan da zevk alıyorlar herhalde ben farketmesem durduk yere belkide 4 lastikten olacaktım..
Geçmiş olsun abi allah daha büyügünden korusun

peace
08-04-2011, 10:44
geçmiş olsun kapalı otoparkta başımıza gelmişti.hem devletin resmi otoparkı

Murat Özcan
08-04-2011, 10:45
geçmiş olsun öncelıkle cevrede çok hazımsız ve boş ınsanlar var boyle bırseye neden gerek duyarlar anlamıyorum tekrardan gecmıs olsun

Cimmeria
08-04-2011, 10:48
sağolun, Egemen Birol abiyle bir konuşayım senide arıycam zaten.

Erhan sağol yapacak bir şey yok :)

cagri-35
08-04-2011, 10:48
Çok geçmiş olsun yaşayan daha iyi anlıyor :(

Birde şöyle modelleri var, eski oturdugum mevkiide az önce arkadasın söylediği gibi biryerdi park yeri bulmak piyango gibi arabayı 5 sokak öteye parkedip yürüdüğümü bilirim.Yazdı, eski aracım vardı bizim sokağın sonuna koydum herkes gibi.Yenide yıkatmıştım,alımlı bir araçtı 2-3 gün kullanmayacagım için örttüm brandayı. Geri bir döndüm bir açtım brandayı sağ kapıda koskocaman bir haç var..... Zaten kıllanırdım oradaki dukkanı olan esnaftan bakardı fesat fesat.
-Dedim böyle böyle çizilmiş bu araç burada??

-He ben çizdim burası dükkanımın önüdür ne gelip koyuyorsun 1 hafta babanın otoparkımıdır?

Not: Bahsettiği sokakta bizimkiler en eski oturanlardan yaklaşık 33 sene kadar oturmuslar ben dogdum büyüdüm ve bana bunu diyen adam iki yıl önce dağdan inmiş batıya göç etmiş,harbıden dagdan gelmıs bagdakını kovuyor. Gözüm döndü giriştim sağlı sollu dükkanın içine düştük bayada hatrı sayılır şekilde hırpaladım. Birde şikayetci oldu üstüne bir ton urastım adam yerıne koydular. Anlatıyorum durumu dinleyen yok. Dedim Allahından bul.Sabaha kadar dövsem sıkılmam ama neye yarar adam gözünün içine baka baka ben çizdim diyor..

Şimdiki aracımıda aynı mevkiide 3 sokak ileride aldıgımın haftasına sağ kapı boydan boya çizilmiş olarak buldum. Bıktım en sonunda Allahınızdan bulun dedim ve zaten aklımızdaydı taşındık. Yine gitmem gerekiyor eski ev orada oldugu için arabayı nereye bırakacagımı şaşırıyorum, ve mumkıunse aracla bile gitmiyorum,uzun oldu biraz ama..

Sizi çok çok iyi anlıyorum çok büyük geçmiş olsun inşallah yapanında burnundan fitil fitil gelir. Ben ilahi adalete inanırım. Ayrıca zaten birşekilde şimdi bile olmasa yarın öbüğrdgün Allah onun başka bir noktada başka bir şekilde canını acıtır, içinizi ferah tutun. Kimsenin hakkı kimsedekalmaz.

S.Mert
08-04-2011, 10:49
Geçmiş olsun benimde daha önce bir çok kez başıma geldi, hatta şuan bindiğim arabanın arka çamurluğu yine çizik (anahtar çiziği) ama boyatmayacağım. Milletimizde "helal olsun adam yapmış" yerine "vay adamdaki arbaya bak, bende neden yok" mantığı var, yazık.

HarunToprak
08-04-2011, 10:53
Çok üzüldüm geçmiş olsun. Yetkili servisi öneririm.

Tnrylsl
08-04-2011, 10:53
Allah bildiği gibi yapsın ne denirki bunu yapan zihniyete

kurtbil
08-04-2011, 10:54
gecmıs olsun serefsız cekemeyen cok dunyanın her yerınde,bence yetkılıden yaptırm kafa rahat olsun

gfb01
08-04-2011, 10:55
Gecmis olsun Allah belalarını versin böyle serefsizlerin

frkblt
08-04-2011, 10:55
cok gecmıs olsun... bunlar hıc bı sosyallıgı olmayan sılık ezık ınsanlar bu sekılde baskasının malına zarar wererek orgazm oluyo ıktıdarsız i..neler

ToNy
08-04-2011, 10:56
Geçmiş olsun,
Geçen senelerde de sizin aracınıza yapıldığı gibi benimde aracımın arka bagajı tekmelenmişti...
Ne zoru varmış şerefisizn anlayamamıştım ama,
Sokaklarda oluyor malesef bunlar...

hakan308
08-04-2011, 10:57
Geçmiş olsun fakat bir önerim olacak komple boyatmak yerine rütuşlanıp zımparalanıp ağır polisajla düzeltilebilir diye düşünüyorum

Mersinden çok sevdiğim bir arkadaşımın aracı oda böyle bir şefersizlikle karşılaşmıştı saydığım işlemlerle çiziklerden kurtulmuştu.Komple boyatmadan önce şunu bi deneyin derim baktınız olmadı komple boyatırsınız.Bir gün sürer bu saydığım işlemler uğraşmaya değer bence.

Ufak bir öneri : Kapıları hallederde kaputu halledemezseniz onuda karbon kaplatırsınız

Anahtar çizikleri

http://img847.imageshack.us/img847/5394/swd9a8.jpg

Sonrası

http://img64.imageshack.us/img64/8649/26117358540273438688813.jpg

Muharrem C.80
08-04-2011, 10:58
çok geçmiş olsun..
acısını maldan çıkaran hayvan aciz hayvandır... yerse sana gelir ama yemez işte öylelerinin hakkı kötektir.

efe_
08-04-2011, 11:01
İşte oluyor,,,, ne desek faydada etmiyor , takmamaya çalışın kafanıza fazla :(
geçmiş olsun

gakko
08-04-2011, 11:07
büyük geçmiş olsun... böyle aşağılık, aciz, hayatı boyunca kendi başına bir şeyler elde edememiş ve edemeyeceğinin de farkında olan tarım zararlıları yüzünden insan arabasını kapının önüne park etmeye çekiniyor.

Fatih Kavak
08-04-2011, 11:12
Geçmiş olsun bu tarz şerefsizler çok bence yetkili servisinde boyatın herşey kayıt altında olsun.

Ertan-R
08-04-2011, 11:30
Çok geçmiş olsun tolga :(.Polis çagırıp tutanak tutturdunmu fotograf felan çekseydin ? önceki günde o.çocukları babamın arabanın lastiklerini kesmişler ufaktanda çizmişler kaskoyuda bozduk.a.k insanlar iyice zıvanadan çıkmış.Özellikle göze batan tertemiz yıkanmış arabalara yapıyorlar.Bence boya konusunda yetkili servis pasif kalıyor.Ben 2 tane yetkili servis yüzünden arabayı bagaj hariç bel altı boyatmıştım.Dışarda işini düzgün yapan bi boyacıya yaptır derim.

seko
08-04-2011, 11:32
Gecmis olsun..

by serçe
08-04-2011, 11:34
geçmiş olsun bu şerefsizleri engellemenin bir yolu yok maalesef

HLLVTECII
08-04-2011, 11:42
benımde basıma geldı aynı sey kımın yaptıgını bılıyorum ama elımde delıl olmadıgı ıcın bısey dıyemedım.. bende yuzune baka baka kufur ettım bunu yapanın dıye serefsızın yuzu kızardı..

gecmıs olsun ama komle boyatmaktan baska care yokmu gercekten? yanı rutusla falan kurtarmazmı.. cok yazık olmus ya..

BoraRS
08-04-2011, 11:44
Ya bunu yapan insan olamaz. Şerefsiz köpekler.

Çok geçmiş olsun dostum.

Time-R
08-04-2011, 11:53
Gecmis olsun cok bu tur adi insan etrafta.

Kadyr
08-04-2011, 11:55
Gecms olsun aynisi benim basimada geldi 2 dk otoparka birakmaya usendim o arada aynayi kopardi saolsun onun bunun cocugu

erkanayasli
08-04-2011, 11:58
valla bildiğin duyduğun işciliği ile ünlü usta varsa git ona boyat kasko parayı vermek zorunda senin servis seçme hakkına karışamaz. resimleride çekersin kanıt olarak. ankarada olsan orjinal boya gibi yaptırırdık üstündeki boyayı inceltip kalınlığıda tutardı. istanbuldada vardır hata bırakmadan boya atacak usta servislere pek güven olmaz . geçmiş olsun.

cix boy
08-04-2011, 11:59
çok geçmiş olsun abi ya üzücü bir durum :(

OmeR-FE
08-04-2011, 12:09
Benim arabamıda bi arkadaşın düğününde, otoparktayken çizmişlerdi.
Ön kaput hariç, sağ-sol çamurluk, sağ-sol ön-arka kapı, sağ-sol arka çamurluk, kapı çıtası üstünü boyatmak zorunda kalmıştım mecburen.

Etrafta şerefsiz dolu. Biz gözümüz gibi bakalım, cilasını eksik etmeyelim, temizleyelim, p.ç'in biri gelsin boydan boya çizsin.

elpadre
08-04-2011, 12:11
gecmıs olsunn

Enes-x
08-04-2011, 12:18
Ne kansız insanlar var ya geçmiş olsun abi..

Skyhawk34
08-04-2011, 12:26
buyuk gecms olsn ne dıyecemı bılemıyorm...

Cimmeria
08-04-2011, 12:53
sağolun arkadaşlar,

arabanın 4 çamurluğunu, kapılarını, kaputunu bide arka tamponu çizmişler, zaten geriye bir ön tampon bir de tavan kalıyor :)

tavan hariç komple boyatmayı tercih edeceğim sanırım çünkü çok derin çizmişler neredeyse metal gözüküyor çizdikleri yerde, parça parça yaptırıp 6 parça boyalı olup renk tutmama riskindense komple boyatmak daha makul gibi.

kaskodan yaptırıcaz napalım gitsin hasarısızlık, sonuçta bu kaskoları böyle günler için yaptırıyoruz.

daha önce tampon hariç araba boyatmamıştım boyadayken arabayı komple zımpara yapıp boyasını tamamen söküp metal aksama boya atıyorlar değil mi ? boya üstüne boya yapmak gibi bir durum olmaz heralde

Alper_
08-04-2011, 12:53
geçmiş olsun..aracınızı serviste boyatmanız daha iyi olur.

Oconner
08-04-2011, 12:55
geçmiş olsun abi bence tavanı boyatma

Cimmeria
08-04-2011, 12:58
tavanı boyatmayacağım orda bir şey yok zaten orayıda çizmiş olsalardı uğraşmaz böyle satardım arabayı heralde :)

GokhanRS
08-04-2011, 13:00
geçmiş olsun şerefsiz dolu. yakalarsanız yapanı, grup yapalım. grup grup gidip gelelim o şerefsize yada şerefsizlere. hatta bir tane çıkma typer rot kolunu montaj edelim böle oç larına.

106GTİ
08-04-2011, 13:04
Geçmiş olsun böylelerinin aldığı nefes zarar.

GokhanErol
08-04-2011, 13:13
Tolga abi öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm...
boya konusuna gelince serviste yaptırman daha iyi olur sanırım...

RC'ON
08-04-2011, 13:16
Nasıl bir zihniyete sahiplerse artik... Geçmiş olsun...

__FrK__
08-04-2011, 13:22
aynısını AKN44 e yapmışlardı , allah ıslah etsin mıllet ne b.. yiceni şaşırmış yemin ederim,
güvendiğiniz bi boyacınız yoksa maslak da sizin için uygunsa kendimin eşin dostun işlerini yaptırdıgım akrabamızın yeri var isterseniz pm atarsınız...

ARDA_E
08-04-2011, 13:24
Büyük geçmiş olsun , Allah beterinden korusun. Bencede araştır iyi bir yetkili servise yaptır.Gözün arkada kalmaz en azından. Satarken alıcı için daha iyi bir refarans olacaktır.

dirk
08-04-2011, 13:28
bunların birini yaparken yakalasam kendi arabam olmasına gerek yok herhangi bir araba bakalım neler oluyor :) ama hiç karşılaşmadım bu o.çlerle

OnurGTI
08-04-2011, 13:32
Geçmiş olsun.. 10 dakika sokakta bırakınca aklım kalıyor.. Yorgunluktan ölüyoda olsam gidip bırakıyorum otoparka.. Evimle otoparkın mesafeside yürüyerek 10 dakika..

ocean0636
08-04-2011, 13:32
Cok gecmis olsun :( Oç. lari ya benimde eski arabamin kaputunu tekmelemislerdi( K. Atatürk imzasi yuzunden), kaput iceri goctu :ofk:

Dou
08-04-2011, 13:35
Çok geçmiş olsun, bu tip durumlarda sinirlenmekten başka yapacak bişey kalmıyor ne yazık ki :(

Kişisel önerim, yetkili servislerin boya işçiliğinin çok iyi olmadığı yönünde. Ben olsam iyi bir boyacıda boyatırdım işini iyi yapan, resimleri çektikten sonra da bir problem teşkil edeceğini düşünmüyorum.

Maslak aziz usta iyidir eğer 10 numara olsun diyorsanız ben memnun kalmıştım ama rakamıda yüksek çeker genelde.

Tekrardan geçmiş olsun

ergin
08-04-2011, 13:36
biz millet olarak nasıl bu kadar değerlerimizi kaybettik onu anlamıyorum, babamlar anlatır biz ufakken evimizin kapısını kitlemezdik diye şimdi geldiğimiz duruma bak...

yazık vallahi çok canım sıkıldı, boyatmasında değilimde uğraşması çok can sıkıcı gerçekten

öncelikle cok geçmiş olsun ülkemizde anasına küfür ettirmeyi meslek edinmiş insanlar ciddi anlamda cogaldı Allah sonumuzu hayır etsin. Gelgelelim nasıl değerlerimizi yitirdik davasına cidden cok vahim ve üzücü bi durum söyledıgınız gıbı eskıden ınsanlar evlerının kapılarını kılıtlemeden yatarlarmış kımse hırsızlık neymış bılmezmış hatta trt'de belgeselde izlemiştim Osmanlı zamanında cami'lerin avlularında insanların gonullerınden kopanı bırakabıleceklerı küpler olurmuş yoksullar muhtaclar alsın dıye ve muhtaç olan ınsan da oradan ıhtıyacı kadar alırmış ihtiyacı olmayana elını surmezmış e bi de şimdıyı dusunuyorum gerçekten içler acısı şimdı bırısıne sadaka verecek olsak acaba içki mi alacak acaba bali mi kullanıo nereye kullanacagı belırsız kı bunlar da mütevazi ornekler Allah sonumuzu hayır etsın cok gecmış olsun. yetkılı servıs ılla ıyı yapacak dıye bı kaide de yok iyi araştırmak lazım servısler arasında

arabasızadam
08-04-2011, 13:38
geçmiş olsun tam bi o. çocuğumuş .

nitrO_Oxide
08-04-2011, 13:40
Serefsiz evlatları ya..

Direk büyük bi yetkili honda servisinde boyatın bol fotografla..

keskinli_ali
08-04-2011, 13:53
aynısı benim başıma gelmişti ağlasan mı küfür mü etsen ya ben ne diyceğimi şaşırdım allah bildiği gibi yapsın kansız vicdansız haysiyetsiz herif. allah sabır versin kardeşim ben hiç boyatmadım kalem çektim kullandım yakından bakmayınca belli olmuyodu boyatmaya kıyamamıştım kasko olmasına rağmen. benim tavsiyem kalem çekmeye bak çiziği herkes anlar ama komple boya oldu mu millete ne anlatıcaksın hemde garantisi de yok bakarsın denk gelir gene çizilir hiç gerek yok kurtara biliyorsan idare et kalem çek bişeyler yaptır kullan. benim araba kırmızıydı belli olmasına rağmen ben sadece bi pasta yaptırttım tırnak giriyodu benimkine ona rağmen biraz daralıyor çok uzaktan bi süre sonra hiç gözüne görünmez oluyo ha yakıondan bakıncada ince çizik gibi oluyo benim tavsiyem boyatma

Honda Type_R
08-04-2011, 13:57
cok gelmis olsun kardesim cok kotu bir durum valla benimde eski hb civic sag tarafini komple bastan sona kadar cizmis oda yetmemis on kaputuna ok tiki akmis komple on kaputa sinir krizi gecirmistim tekrardan gecmis olsun

fastchild
08-04-2011, 15:04
bezim eniştenin siyah passatın sağ sol kaput bagaj çizilmiş hatta çizilmemiş kazınmış resmen

binanın güvenlik kamerasından bulduk adam arka sokakta oturan 30'lu yaşlarda evli iş güç sahibi bi adam görünümlü x yaratık sonrasını biiiip geçiyorum

çok geçmiş olsun abi fotoğraflar ve konu bulunsun satarken sıkıntı çıkarsa buradayız

Melih-Ö
08-04-2011, 15:14
Resmen şerefsizlik olmaz böyle birşey ya. Dayımın iki arabasınıda çizmişlerdi evin önünde boydan boya şerefsizler ya büyük geçmiş olsun kayıt altında olması bakımından yetkili serviste boyatman daha iyi olur abi büyük geçmiş olsun...

Jam da Joker
08-04-2011, 15:31
Geçmiş olsun böyle durumlarda ben mahallede oturan kişilerdende şüpheleniyorum..
Menapoz teyzeler ve onların emekli kocaları bütün gün evde oturmaktan dolayı napıcaklarını şaşırıp bu arabada egzoz var kafamızı şişiriyor yok gece uykudan uyandırıyor gibi düşüncelerle böyle dengesizlikler yapabiliyorlar..

tunA
08-04-2011, 15:39
çok geçmiş olsun tolga memleket got dolu ben dişari cikdigim da bile gozum den ayiramiyorum

yetkilii servis de olursa avantajin şu olur arabada dalga akinti herangi bişey gordugun anda

başlarina kalkip tekrar tekrar yaptira biliyosun dişarda tanidik hariç biyere birakirsan yazik

ederler bi kaç sefer kople boyattigiim için diyorum zor olur..

arti olarak bi de sen yogun çalişiyon başinda falan da duramazsin

en iyisi servic tekrar çok geçmiş olsun.

sedat s
08-04-2011, 15:43
kedi ciğer kombınasyonu ıste.. serefsızler dişinden tırnagından arttır araba al ugras bısyerl yap gelsın serefsızın brıı ıcıne etsın nası ınsan bunlar nası memlekette yasıoyoruz

JDM_5
08-04-2011, 15:48
Çok geçmiş olsun heryerde var o.çları kıskançlıktan ulaşamayacağından yapıyo şerefsizler...

Frid
08-04-2011, 15:51
Allah kahretsin böylelerini sürüm sürüm süründürsün

M///maniac
08-04-2011, 15:55
çekemeyen insan ne yazıkkı çok geçmis olsn allah buyugunden saklasın

fatihtemizer
08-04-2011, 15:58
geçmiş olsun malesef böyle bir memleket olduk..birbirini s kenler kandıranlar 3 kağıtçılar başkasının malına zarar verenler..Allahından bulsunlar..

EvoX
08-04-2011, 16:16
Geçmiş olsun son gelişme nedir ?

TEQUILA
08-04-2011, 16:18
Kasko sadece çizik parçaları boyatmayı kabul eder, komple boyatacağını sanmıyorum.
Aynı durum benimde başıma gelmişti. Çok geçmiş olsun.

Low-Rider
08-04-2011, 16:44
Geçmiş olsun allahından bulsun şerefsiz.

Dipnot : 6-7yaşında falanım heralde otoparkta birtane murat 131 vardı çil çil , hiç yapmıyacağım bişey ama kaputuna komple X yapmıştım boydan boya şeytan dürttü:Do dümdüz kaput gaza getirdi galiba beni hayatımda çizdiğim en düzgün çizgiydi:hehe:

neyse sonra eve çıktım , eniştem camdan bakıyor bir süre sonra deli gibi küfretmeye başladı.

Bizimkiler noldu falan diyor,nolcak arabayı çizmişler ona küfrediyorum dedi.

Camdan bir baktım çizdiğim araba eniştemin arabası:hehe: yabancıya gitmedi allahtan:D

delSol_power
08-04-2011, 16:48
enişteye ayıp olmuş :D

KingoAtmo
08-04-2011, 17:01
Ya beyler bende itiraf edecem , orta3-lise 1 gibi 3 adet mersedesin kaputundaki amblemini kopartmıştım. Şimdi "liseli "kategorisine mi giriyorum yoksa "o.ç." kategorisine mi giriyorum.
not: arabayı çizmemeye özen gösterirdim ...

onurgoyunc
08-04-2011, 17:02
ne sadist insanlar var, geçmiş olsun

Ome_RS
08-04-2011, 17:10
Böylesini yapanların varsa arabası pert olsun arabası yok evi varsa evi yansın fitil fitil gelsin azından burnundan..

hakan308
08-04-2011, 17:14
Kasko sadece çizik parçaları boyatmayı kabul eder, komple boyatacağını sanmıyorum.
Aynı durum benimde başıma gelmişti. Çok geçmiş olsun.

Kabul etmezlerse kendi diğer parçalarıda çizer 2 gün sonra götürür gene çizmişler diye:icon_tup:

levent
08-04-2011, 17:31
abi maslak mini auto'nun yan tarafını öneririm ben gördüğüm kadarıyla dışarda boyatcaksan eğer, corolla117 batu'nun aracını boyattığı yer, çok ince işçilikleri vardı.. geçmiş olsun binlerce oç var..

RS609
08-04-2011, 17:54
cok buyuk gecmıs olsun tolga uzuldum

bilalMW
08-04-2011, 17:58
babamın arabasının bagaj kapağındaki anahtar deliğine tahta sokup bozmuşlardı.Bilimum çizikler yapmışlardı.Çamurluğuna ne düşürmüşlerse yumuşak bir gçöük yapmışlardı...

Memlekette o.ç çok malesef.

Çok geçmiş olsun araç Tayyar olunca insan daha da üzülüyor.

kutsal
08-04-2011, 18:01
çok geçmiş olsun şerefsiz dolu piyasa sen kaskoya haber ver yetkili serviste boyat fotoraflarınıda sakla

Berkan
08-04-2011, 18:05
yazık çok geçmiş olsun :(

KÖROĞLU
08-04-2011, 18:16
Hocam çok geçmiş olsun. O ilk andaki hissi çok iyi bilirim elime bi geçirsem.....diye geçer adamın içinden. Bir İnsan ! evladıda benim kaputuma sanatsal bi çalışma yapmıştı boyatmak zorunda kalmıştık. Allahtan araç o denli değerli değildi dokunmamıştı ama Type-r koyar adama. Nacizane serviste boyatmanızı öneririm yarın öbür gün satarken kayıt kuyudat işlerinden dolayı sorun yaşamazsınız.

TolgaEsentepe
08-04-2011, 18:21
Çok geçmiş olsun..
Aynı dertten muzdaribim bende arabamın sol tarafını anahtarla arka camurluktan ön camurluğa kadar çizmişler

fatih(fb)
08-04-2011, 18:26
allah bunu ve bunun gibi yapanları beter etsin amin.
ama lastik indirenlere bişe olmasın:D bende kapının önüne park edenlerin lastiklerini indiriyorum:)

özcan07
08-04-2011, 18:28
çok geçmiş olsun ortalık resmen artık şerefsiz dolmuş,ne istersin yolda duran arabadan,ne zararı olur sana kenarda duran arabanın nasıl bi psikolojiyle bu adiliği yaparlar anlamadım,tekrardan çok geçmiş olsun

Ufuk
08-04-2011, 18:30
Geçmiş olsun.Çizikler sadece rötüşla kapanbilecek kadarır umarım.
Bundan 8-9 sene önce arabamızın 4 gün kilti açık şekilde sokakta kaldığını bilirim yinede birşey olmamıştı.

SkY
08-04-2011, 19:04
geçmiş olsun..üzüldüm

Utku
08-04-2011, 19:05
Aynı o.cocugunun biri benim arabanın çamurluğuna şeker sürmüş taşlada resim yapmaya çalışmış.......Sözün bittiği yerde....küfürüm bedduam yetersiz kalır

TC_VTEC
08-04-2011, 19:09
geçmiş olsun :(
en temizi yetkli servis

sinan-s
08-04-2011, 19:14
Büyük geçmiş olsun..Sinir bozucu bir durum

pashaboy
08-04-2011, 20:40
Gecmis olsun..

Yigit-Y
08-04-2011, 20:46
boyama yerine folyo yaptırsanız daha iyi olur folyo yaptırmadan öncede foto ve video filan çekin satarken sıkıntı yaratabilir bu durum.piyasa malumunuz :)

Fatih Tosun
08-04-2011, 20:49
çok geçmiş olsun memleket dolu gerçekten benımde arabamın üzerine yazmadıkları küfür kalmamıstı mahalleye girmeye utandım anasını satayım ulan kime ne zararımız var anlamadım gitti şu an buraya yazmadıgım okadar küfür varki anlatamam .

|KaAn|
08-04-2011, 21:11
Geçmiş olsun..Kişilik bozukluğu olan biridir diye en hafif ve basitinden nitelendirmek lazım o çizen şahsı.. tüm küfür edenlere Teşekkür butonu koymak lazım

aligoldenstone
08-04-2011, 21:17
Kuduz itleri zehirlemek gerek....

hasan çağri
08-04-2011, 21:32
Sindirimsiz, nerede yasadiginin farkinda olmayan insan cok...

Buyuk gecmis olsun... Iyi boya yapan servislerde var arastirmak lazim... Serviste boyaninca detayli rapor yazdirilir en azindan oyle kayda gecer...

Kapi degilde benim otoparkin onune park etmis gecen biri sabah 2 saat adam aradim acil bisey olsa olduk yani... Bide demezmi nereye parkedecektim baska diye bole dayilanarak..

dragstar
08-04-2011, 21:35
geçmiş olsun, bnm ve okuldan yakın arkadaşımında başına geldi yeni

SErhat.
08-04-2011, 21:42
Geçmiş olsun.

01ASU
08-04-2011, 21:44
aynısını yaptılar banada abi geçmiş olsun sağ ön çamuluk sağ kağı sağ arka çamurluk bagaj stop sol arka yçamurlukta bitirmiş çizmeyi oçları

Narko
08-04-2011, 21:46
gecmıs olsun en korktugum sey ... ama yakalarsam neolur bılemem tabı

OnurD.
08-04-2011, 22:56
Geçmiş olsun.

CaNeR44
08-04-2011, 23:24
allahı yok onların ipnenin çocukları

ben 1 haftalık sıfır araba ile oldu aynısı yıkamışımda siyah cillop gibi parlıyor sen tut apartmanın önüne çekmişim diye sanki anasını sikmişim ole bi kini varmış gibi bana anahtarı takmış hemde kökünü kazıya kazıya başımdan aşağıya kaynar su dökülmeze döndüm

gfb01
08-04-2011, 23:54
bunların anasını araya karbon kagıdı koyup cogaltacan

GokhanRS
08-04-2011, 23:56
bunların anasını araya karbon kagıdı koyup cogaltacan

memlekete daha fazla o.ç doğsun diye mi ? :D

Jerky
09-04-2011, 00:10
Dolu var dolu, 6 ay önce bizim leona yapılanlar. Birde depo kapağından ön çamurluğa kadar var çizik.

http://img823.imageshack.us/img823/7362/img00602201009220811.jpg

http://img820.imageshack.us/img820/925/img00603201009221108.jpg

http://img716.imageshack.us/img716/2429/img00604201009221108.jpg

http://img824.imageshack.us/img824/986/img00605201009221109.jpg

http://img709.imageshack.us/img709/6137/img00606201009221109.jpg

http://img215.imageshack.us/img215/3769/img00607201009221109.jpg

PNR05
09-04-2011, 00:13
allah belalarını versin çizerken kullandıgı cisimi fitil olarak kullandırtırlar inşallah....

+1 .......

JDM_5
09-04-2011, 00:17
Dolu var dolu, 6 ay önce bizim leona yapılanlar. Birde depo kapağından ön çamurluğa kadar var çizik.

http://img823.imageshack.us/img823/7362/img00602201009220811.jpg

http://img820.imageshack.us/img820/925/img00603201009221108.jpg

http://img716.imageshack.us/img716/2429/img00604201009221108.jpg

http://img824.imageshack.us/img824/986/img00605201009221109.jpg

http://img709.imageshack.us/img709/6137/img00606201009221109.jpg

http://img215.imageshack.us/img215/3769/img00607201009221109.jpg

bu neyin hıncıdır bu ne düşmanlıktır anlam veremiyorum yazık yaw yazık...

GokhanRS
09-04-2011, 00:23
jerky arkadaş zarar verdiğin bi düşmanın filanmı var. tamam cizerlerde bu resmen sana özel. özellikle sana sağlam kastı varmışta yapmış sanki biri.

özgür_si
09-04-2011, 00:26
öncelikle çok büyük geçmiş olsun.. benim kapımın önünde arabamı kundaklamaya kalktılar opel merivayı zor kurtardık.. şimdi hondamda hergün acaba nereyi cizdiler diye merak ediip iniyorum artık okadar sinirler laçka olduki en son biri tavanda sigara söndürmüş yok böle bişey

uygarr
09-04-2011, 00:27
normalde type r kapalı otoparkte megane da sokakta durur, dün akşam tam evin önünde yer vardı 50 metre gidip otoparka bırakmaya üşendim arabayı. Sabah kalktım arabanın bir ucundan anahtarı takmış o. çocugunun biri öbür ucuna kadar boydan boya çizmiş.

ulan ne biçim memleket oldu burası anlamıyorum ki, başkasının malına zarar vermek ne demek, biz bu malları sokaktan mı buluyoruz alnımızın teriyle çalışıyoruz kazanıyoruz da alıyoruz böyle o. çocukları ne anlıyor bu işten anlamıyorum...

Arabayı komple boyatıcaz mecburen, sizce yetkili serviste mi boyatayım yoksa anlaşmalı bir özel boyacı mı bulayım kasko şirketi ile, önerebileceğiniz bir yer var mı ?

Fotoğraflarını da sinirim geçtikten sonra eklerim buraya, arabayı satarken neden komple boyalı diyen olursa burdan girer bakar saçma sapan muhabbet olmaz en azından...

abi öncelikle geçmiş olsun kesinlikle bence honda bayii yetkili servis ayışığı ..!!! Kesinlikle pişman olmassınız

uygarr
09-04-2011, 00:30
kaskom var arkadaşlar, sadece yetkili servis boyacıları nasıldır emin değilim...

normalde araba sürekli kapalı otoparkta durur, bir gece bırakmadım başımıza gelene bak.

Dediğim gibi honda altunizade ayışığı kesinlikle. ama üstüne düşerek konuş ordakileri tanıyorum rica ederim.. güzel boyuyorlar.. sanayi style girme bence type-r sonucta sokma oralara.. boya işine tabikide..

tuner faruk
09-04-2011, 00:35
Çook geçmiş olsun..Allah tekrar yaşatmasın..Benimde sol arka kapımı aynı şekilde çizmişler apartmanın otoparkı açık otopark olduğundan.Yaşanan durumu anlayabiliyorum..

pegeout 106
09-04-2011, 00:35
geçmiş olsun insan değil bunlar çok yazık gerçekten...

Jerky
09-04-2011, 00:38
bu neyin hıncıdır bu ne düşmanlıktır anlam veremiyorum yazık yaw yazık...

jerky arkadaş zarar verdiğin bi düşmanın filanmı var. tamam cizerlerde bu resmen sana özel. özellikle sana sağlam kastı varmışta yapmış sanki biri.

26 yıldır aynı yerdeyiz kimseyle münakaşmız bile olmamıştır. Piyango vurdu diye düşünüyorum :)

ReFiK
09-04-2011, 00:39
geçmiş olsun, merak ettim arabanın çiziklerinin fotosu varmı...

cnrsrn
09-04-2011, 01:30
geçmiş olsun allah tekrarını göstermesin, azar degiyor sanırım aracına

bence araçta boya yolsa komple boyatma kaplat yada auto king meguiars a filan göster bi baksınlar belki boyanmadan yapabilirler denemekte fayda var

KoNCa
09-04-2011, 01:39
Normalde type r kapalı otoparkte megane da sokakta durur, dün akşam tam evin önünde yer vardı 50 metre gidip otoparka bırakmaya üşendim arabayı. Sabah kalktım arabanın bir ucundan anahtarı takmış o. çocugunun biri öbür ucuna kadar boydan boya çizmiş.

arabayı komple boyatıcaz mecburen, sizce yetkili serviste mi boyatayım yoksa anlaşmalı bir özel boyacı mı bulayım kasko şirketi ile, önerebileceğiniz bir yer var mı ?

fotoğraflarını da sinirim geçtikten sonra eklerim buraya, arabayı satarken neden komple boyalı diyen olursa burdan girer bakar saçma sapan muhabbet olmaz en azından...

Geçmiş olsun Tolga, çok üzüldüm şuan onu yapanlara bilmediğim küfürleri bile ediyorum..

Yakalasan öldürsen yeri var hatta o anahtarla o işi yapanların muhtelif yerlerini de açıcaksın yani...

Bence Birol Abiye git Çiftkurtlara. En azından servis kayıtlarında boyanma sebebi de yazar. Satçak olduğun zaman adamlara anlatman daha kolay olur. Ama yine de resimlerini sakla.

emr_
09-04-2011, 01:43
Cok büyük gecmiş olsun analar doguruyo böle kanı bozuk....

G_TT_I
09-04-2011, 11:16
Geçmiş olsun, allahından bulur zaten,
Birde senin arabanı yol kenarında çizdiler,
Ağaoğlu My world sitesinin evin altındaki kapalı otoparkında bnm arabamın çamurluğuna tekme attılar, arabanın üzerindeki brandayı yere atıyorlardı, bunları bildiğim için en kıytı köşe milleti rahatsız etmeyecek yere koyduğum halde,
Görmedim ama aynı otoparkta arkadaşım Range'nin aynalarını kırmışlar, işte böyle bir memleket.

Murat Süslü
09-04-2011, 11:22
kangooyu 2004 senesinde 0 aldık kapıya koyduk sağ ön kapıdan arka stop a kadar çizmiş mahallemizdeydi kendisi 2.yi yapıcağı zaman yakaladım güzelce bi okşadım arabayıda yaptırdım bu işide tatlıya bağlattım :)

aliburma
09-04-2011, 12:07
arkadaşlar biz de daha önce böyle bir şeref yoksunu yakaladık. adamın açıklaması aynen şöyle: neden O'nların var da benim yok? O zaman O'nların da olmasın! bu insanlarda ne Allah korkusu ne kul hakkı bilinci bulunmuyor. İnsan istiyor ki kolunu bacağını kırasın, bu sefer de adam yerine koyup seni uğraştırıyorlar. valla büyük geçmiş olsun, leonun sahibi arkadaşın da resimleri görünce ciğerim yandı inan ki! keşke ağır bir yaptırımı olsa da caydırsa. Osmanlı'da başkasının tarlasındaki bir tek buğday sapını kasıtlı olarak koparan kişinin boynunun vurulduğu bile mevcut. Allah ıslah eylesin...

shumi
09-04-2011, 12:29
geçmiş olsun tolga,üzüldüm vallahi :(

dürüst,işinin eri bir boyacı olduktan sonra sanayii de olur serviste...servisin avantajı hata kusur olursa telafisi kolay olur,peşinde koşturmazsın dışarıda birine verirsen sık sık aracın başına git muhakkak,titiz olduğunu anlamalarını sağla bence,Alllah kolaylık versin...

ProTuner
09-04-2011, 12:57
http://img861.imageshack.us/img861/6683/fotoraf0051.jpg (http://img861.imageshack.us/i/fotoraf0051.jpg/)

Bu görünen kısmı bide bunun devamı var öyle bir hırsla çizmişti ki kimin doğurdu belli olmayan şahıs aracın sacı meydana çıkmıştı boyatmadık rütüş attırmıştım o şekilde biraz binip sattık yeni sahibine.

bu arada çok geçmiş olsun sizi anlayabiliyorum ilk gördüğünüzde ki tepki ve çaresizlik çok kötü bir duygu allah daha kötüsünü yaşatmasın.

ahmet3425
09-04-2011, 13:01
buyuk gecmis olsun serefsiz mi arıyorsuınuz memlekette dolu... allah hepsinin belasını versin.

serci_s
09-04-2011, 14:58
Kıskançlık hat safhada...

Jem89
09-04-2011, 14:59
Geçmiş olsun.. Böyle şerefsizleri hakkaten ıslatıp ıslatıp dövmek lazım..

Bir keresinde de bizim sokaktaki bütün arabaların lastiklerini patlatmışlardı.. Benim arabanın da tavanına yumrum atmışlar.. 2 tane ufak göçük vardı..

Hakkaten şerefsiz bunlar..

S.Özeren
09-04-2011, 16:39
geçmiş olsun en uyuz olduğum durum kaplatmayı düşünmüyormusunuz ?

Can08
09-04-2011, 17:02
geçmiş olsun millet şerefsiz olmuş benim aracında kapısını çizmişler tesadüfen çizerken bi denk gelseydim kafasından ateş çıkartırdım o.çocuğunun.......

Spawn
09-04-2011, 17:06
geçmiş olsun .

aynısı benim başıma da gelmişti

2008 yılında da evin önünde s13 ü stoptan ön fara kadar çizmişlerdi kimi yerde 2 sıra halinde.

http://i1104.hizliresim.com/2011/4/9/9242.jpg

Cimmeria
09-04-2011, 19:24
sagolun arkaaslar, bugun arabayi yikattim detayli bakmak icin yikamaci bile sasirdi bu ne abi ne bicim cizmisler bu anahtarla olmaz tornavidayla cizmisler dedi :) arabanin metaline kadar inmisler.

pazartesi servisle konusucam arabayi gondericem servise eksper gelsin baksin, pek rotusla falan kapanacak bir sey degil, kaplatmayida dusunmuyorum sonucta ayni rengi yakalamak mumkun degil kaplamayla...

kaskodan halledicem sonucta bugunler icin yaptiriyoruz bu kaskolari bosuna mi para veriyoruz senelerdir...

iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim

emoro
09-04-2011, 19:27
şerefz ya ne kadar küfür etsen az bunlara

Selcuk_RoL
09-04-2011, 20:26
geçmiş olsun:(

umut01
09-04-2011, 20:41
geçmiş olsun. inşallah yapan bulur cezasını çeker(polisiye).

WRX_STI
09-04-2011, 21:25
Geçmiş olsun Allah belalarını versin böyle mal düşmanlarının

Serkan06
09-04-2011, 21:29
geçmiş olsun, geceleri sokaklarda arabalara molotof atanlardan bir farkı yok bana göre bunların, soyacaksın bunları, çizdikleri aletlerle vücutlarını çizeceksin .uştların...

ARDA_E
09-04-2011, 21:44
İşe yarar mı bilmiyorum ama bazı yöntemler var aslında.Tekrar geçmiş olsun.

YouTube - Sprayless Scratch Repair (http://www.youtube.com/watch?v=dVkJT_hL6Zs)

gsi_club
09-04-2011, 21:48
büyük geçmis olsun.

berkred
09-04-2011, 21:54
geçmiş olsun.gerçekten çok sinir bozucu bi durum

volkan_gs
09-04-2011, 23:49
geçmiş olsun abi.

enginman01
11-04-2011, 18:40
daha yenı bızımde Ford Ranger pıkabı cızmısler bastan sona ve hıc bır parcasını es gecmemısler hıc boya yoktu aracta suan boyanması gerekıyor ama kıyamıyoruz cok zor bır durum yazdıklarını okuduktan sonra burdan agzımı doldura doldura andım serefsız evlatlarını buyuk gecmıs olsun

Eriador
11-04-2011, 18:45
Geçmiş olsun , yapanlarada yazık zavallılarmış , araba çizmek ne demek ya

jdm039
11-04-2011, 19:47
dün akşamda bizim komşunun arabasının ön camını kaldırım taşı ile patlattılar kocca bir eşek ölüsü gibi göcük oldu cam ve laztikleri şişlemişler piyasa cidden o.ç. dolmuş bunlar imalat hatası imalat hatası arkadaş anaları doğurmamış resmen mıçmış bunları söylencek bişi yok gerçekten ele geçirilse ı love şiddet derim.

Cimmeria
19-04-2011, 12:56
Sağda solda konuşanlar varmış Tolga kaza yaptı diye, onlara allahlarından bulsunlar düyorum.

arabanın çizikli resimlerini koyayımda laf anlatmakla uğraşmayayım

http://img25.imageshack.us/img25/4426/19846960.jpg

http://img806.imageshack.us/img806/6681/81918814.jpg

http://img826.imageshack.us/img826/6465/98901095.jpg

http://img859.imageshack.us/img859/4695/82599261.jpg[/IMG

[IMG]http://img39.imageshack.us/img39/3965/76283476.jpg

http://img148.imageshack.us/img148/6972/ph222o2to.jpg

B.Koçer
19-04-2011, 12:59
oha içim cız etti katıksız o.çocugu harbiden bunu yapan :(

Anıl E.
19-04-2011, 13:00
yuh ya bu kadar mı olur şu hale bak
geçmiş olsun abi

PPR engineering
19-04-2011, 13:00
ya cidden ben konuyu okuduğumda aklımdan hiç öle bir şey geçmedi yapanlara küfür ettim sadece milletin kalbi ne kötü arkadaş.adamların içi s....kişiyo boklamak için birbirlerini ben duyuyorum artık utanır oldum...

özcan07
19-04-2011, 13:04
söyleyecek bişey bulamadım bunu yapan şerefsizlere tekrardan geçmiş olsun

timmaah
19-04-2011, 13:04
senin için titresin aman bişey olcak diye binmeye kıyama g.tverenin teki gelsin bunları yapsın..
nasıl bir dünya arkadaş...

SekoLive
19-04-2011, 13:05
çok yavsak birisine denk gelmişsn...
sölenti çıkaranlarıda zaten hiç anlamıyorm arabayı vursa nolur çizdirse nolur mal adamın zaten... alıcıyasn gelir baktırırsın öğrenirsin ne boş adamlar var.

M U R A T
19-04-2011, 13:12
geçmiş olsun çok üzücü bir durum çizikleri kalın rütüş yapıp zımparayla kurtarmayı deneyin bence.

OnurÖzden
19-04-2011, 13:13
En beğendim typerlardan biriydi.Nazar diyelim çok geçmiş olsun abi içim cız etti yemin ediyorum.Allah bin belasını versin şerefsizin

ömeRC
19-04-2011, 13:15
ne kadar şerefsiz insanlar var...

CLIORS
19-04-2011, 13:23
bu nedir, kamera falan yok mu etrafta. Allahından bulsun yapan.

Serhat Y.
19-04-2011, 13:27
Tolgacim gecmis olsun cok uzuldum yazik olmus, bende bikac kere gormustum ncm yi sislide park halindeyken sasirmistim nasil disari birakmaya cesaret ediyor demistim kendi kendime enazindan sisli gibi biryerde cok kalabalik ve dar soskaklardan olusan bir lokasyon sonucta oralari

zıpzıp
19-04-2011, 13:30
üzücü :/ bir olay

EMG
19-04-2011, 13:33
Gecmis olsun tolga Allah beterinden korusun

JenGoO
19-04-2011, 13:35
geçmiş olsun gören eden yok mu dostum? yakalasanda bi guzel ezsen kafasını.. Bu tur insanlar gerçekten dövülmeli hemde öyle döveceksin ki ibret-i alem in içinde bir daha aklından geçirebilecek mi bakim aynı şeyi yapmaya..

Anıl_Kuru
19-04-2011, 13:36
Gecmis olsun

ukku
19-04-2011, 13:36
Bunu en az yapanlar kadar arkadan konuşanlar da terbiyesiz..
Türkiye'deki 2. el alım-satım dalavereleri insanları paranoyak yaptı sanırım.. Tekrardan geçmiş olsun..

JDM VTİ
19-04-2011, 13:44
İnsanlarımız artık fesat,birbirine güvenmeyen,arkasından kuyu kazan,karşısındakinşn açığını bekleyen,hoşgörüsüz mahluklara dönmeye başladı ve çoğunluk giderek artıyor bana göre.

Geçmiş olsun..

ygtrn
19-04-2011, 13:58
benimde abimin aracını daha 10 günlükken çizmişti şerefsizler.....

geçmiş olsun

Cimmeria
19-04-2011, 14:00
sağolun arkadaşlar, ilk başta çok sinirlenmiştimde şimdi düşünüyorum yapacak bir şey yok metal parçası bu. ha yapanı görsem büyük ihtimalle bir süre hastanaeden çıkamaz ama çok ta kendimizi yıpratmaya gerek yok.

serhat araba normalde kapalı otoparkta duruyorda bazen evin önü falan boş olunca yürümeye üşenip bırakıyordum yola artık işim olmaz :)

ha konuşan edenlerde arabayı alırken boyalı diye fiyat düşürme derdinde ya da almama derdinde olursa kendileri bilir. Açıkçası ben arabamı boyattım diye fiyatını düşürmem tersine yükseltirim en azından tertemiz yeni boyalı olacak araç.

merruse
19-04-2011, 14:08
Öncelikle geçmiş olsun.

Sağda solda konuşanlar varmış Tolga kaza yaptı diye,
Ne kadar çok zamanı var insanların..

Geçen biri geldi abi scooter satılıkmı diye. Bende kafa yapayım diye müşterisi varsa satarız dedim. Boya varmı diye sordu. Tavan hariç boyalı dedim bön bön baktı suratıma.. :)

Fatihöztürk
19-04-2011, 14:29
Geçmiş olsun.. bu hareketler tamamen çekememezlikden kaynaklanıyo ibnelerin arabası yokya zorlarına gidiyo.. o.çocukları ya..

Orhan
19-04-2011, 14:34

valla serviste araba boyattım aynı arabayı boya hatası yüzünden 2 kere boyatmak zorunda kaldım hayatta servise iş yaptırmam
yerinde olsa iyi bi boyacı bulur keyfimce boyatırım

Sercan K.
19-04-2011, 15:42
hırısızlığın açıklaması vardır açtım caldım dersin ne biliyim şeytan dürttü der insan be o.çocugu bunu nie yaptın lan sen bunu yaparken yakalasam seni nie yapıyorsun desem ne dicem be g.t oğlanı :ofk:

Arenimo
19-04-2011, 15:57
Sanki bu araci bomontide 1000A nin arkasindaki otoparkta gorurdum mermi gibi duruyodu bunu yapan o. Cocugundan baska bise digildr servet dusmani bunlar sanki cizdi noldu??

onrdkm
19-04-2011, 16:53
kim hangi zihniyetle,hangi akla hizmet bunu yapar,tekrardan geçmiş olsun

GokhanRS
19-04-2011, 16:56
yaw boyalı diye ucuz satsan ne olacak dertmi yani 1-2 milyarın hesabınımı yapıcaz.

rs gibi bir araçla 50bin km yapmışız ortalaması 50 kuruştan 25 milyar yapar. birkaç yılda bu kadar parayı benzine yatıran insanlar spor araç kullananlar.

bence kafaya takacak bişey olacağını sanmıyorum 2 milyar ucuz gitmiş 1 milyar pahalı satılmış ben hiç tınlamıyorum. seninde pek takacağını sanmam böyle bir arabaya biniyorsan.

erkin006
19-04-2011, 17:14
typerınmı var derdin var...oda bi araba sonuçta...nedir ya yok kaza yaptı yok bilmem ne...ayıptır ya bu tarz araba alınca totosu kalkanlar,,,yada butarz arabası olanın yancısı olmak için yarışanlar...yok typermış yok cupraymış...hayat devam ediyor dışarda...

neyse çok geçmiş olsun bende de var ufak bi çekemeyen çiziği...bulsam gırtlaklarım o ayrı:D

BlackEmperor
19-04-2011, 19:42
çok geçmiş olsun, bence boyatma kaplat.

BLUEND
19-04-2011, 20:38
Geçmiş olsun arkadaşım.. Benim rex'inde antenini kırmışlardı. herhalde spor arabalara karşı bir yaraları var bu şerefsizlerin...

Dragger
19-04-2011, 21:23
Gecmis olsun, ben de puntoyu ilk aldıgım hafta arka kapıyı tornavida ile cizmislerdi. Hatta cizmek denmez ona delmislerdi kapıyı resmen, biraz öle kullandım sonra dayanamadım yaptırdım.

Malesef o.c cok.

Selim.Y
19-04-2011, 21:45
resimlerı gorunce kufretmemek elde değil,yazık gunah valla bu yapılır mı arkadaş?

gökberk
19-04-2011, 22:22
Nası bi zevk alıyosalar..
Alayının anasını,avradını....

JDM_5
19-04-2011, 22:33
anasını ağlatmışlar yazık olmuş

HLLVTECII
19-04-2011, 22:37
serefsız ınsan alcagı nasıl yaparsın bunu ya vıcdansız herıf allahından bulur ınsallah.. allah bunu yapana hıc bı zaman bı araba nasıp etmesın...

kelalper
26-04-2011, 22:16
Benim T5 e de aynı şeyi yapmışlardı. Bi abimize dert yanarken işte yakalarsam dedim. Adamın verdiği cevap bu allahın sevgili kulusun ki karşına çıkarmıyor. Karşına çıkarsa sinirden adama bişey yapsan başına daha büyük dert açılacak. O zaman salla gitsin takma demişti. Ama hala takıyorum açıkçası.

esmerserseriler
26-04-2011, 23:10
geçmiş olsun..fakat bunu yapan kesin seni tanıyan birisi...arabanın etrafında bir tur atmış..hıncını arabadan almiş:(

multispace
27-04-2011, 13:41
şerefsiz çok malesef :((( geçmiş olsun

Pug
27-04-2011, 14:01
Cok gecmis olsun .. Simdi bunun sulalesine en nadide kufurleri etsen kime faydasi var .. Sinirin yanina zarar kalacak .. Vardir bir hayir diyecegimde bir o cocugunun yaptiginda da hayir aramak istemiyorum. Bir de hani bir uctan baslamis arabanin etrafini dolasmis bu adam. Tekrar gecmis olsun .. Sovmeye devam , stresini atarsin .. ALLAH'tan kasko var ..