Orijinalini görmek için tıklayınız : 41 plaka transporter sorgu
aracı yakınımıza almayı düşünüyoruz da yarın gidip bakıcak kendisi. galerici 1.2 ufak kazası var demiş.
aklıma kocaelinden kazalı alınıp toplanıp burda satılıyor olması geldi. km de düşürülmüş olabılr tabi.
bilen gören tanıyan varsa aracı yardımcı olursanız sevınırım.boşuna gidilip bakılmasın
teşekkürler...
Volkswagen Transporter Transporter Minibüs 2004 Model 27.500 TL (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-2004-1-9-105-lik-transporter-minibus-46607240/detay)
Neden bilmiyorum ama bana pek düzgün gözükmedi.
ustam ilgilenirsen bizde 2007 var siyah full aksesuarlı
ustam ilgilenirsen bizde 2007 var siyah full aksesuarlı
saolasın ama fiyat olarak bu civarda düşünüyorlar ya. 2007 lerin piyasa yüksek
pm attım abi
cevaplandı :)
yarın bakıcaz araca içimiz rahat olsun yokmu bilen ...
T4 var orj. koltuklu, klimalı isterseniz :)
cagri-35
09-04-2011, 21:45
Ön farlarda bir gariplik var birisi yeni belliki diğerinin içi baya kararmış diğeri daha yeni.
T4 var orj. koltuklu, klimalı isterseniz :)
t4 ü gönderdik t5 e geçmek için ehue :)
araç rezalet. boyası neyse de saçma sapan oynamışlar arabayla. motoruda pek saglıklı sayılmazdı. km orjınal oldugunu sanmıyorum...içini saymıyorum bile böyle pis bi araç görmemiştim...
niyetlenen varsa bizim gibi hiç boşuna bakmasın ...
arka stoplarda siyah corapmı var ?
7 senelik bir araç o kadar parlarmı hiç :)
komple boyalı olduğu açık hadi neysede fotolardan koltukların durumu çok açık belli bi hayli hor kullanılmış
neyse gidip görülmüş de satanın yalanı dolanı nedir niye enayi yerine koyulur millet pes..
çorap yok boyanmıs + yetmemiş sisler de boyanmış :D
komple boya yoktu yaw. solda kesin vardı önden arkaya kadar
çorap yok boyanmıs + yetmemiş sisler de boyanmış :D
komple boya yoktu yaw. solda kesin vardı önden arkaya kadar
Çorap gibi geldide :D Arac zaten vasat duruyor gidip bakmışsınız gerçi :)
İstanbul'da dizel arabanın km'si çekmeden satılık ilanı vermek yasak sanırım:D Yazanın 2 katını devirmiştir zaten bu araba...
gidip görelim dedik yinede belki biyerine tutuluruz da :D dönüşte traffic aldık zaten kısmet onaymış
İstanbul'da dizel arabanın km'si çekmeden satılık ilanı vermek yasak sanırım:D Yazanın 2 katını devirmiştir zaten bu araba...
Komşumuz 206 hdi van'ını sattığında 174.000'deydi.2 hafta sonra aynı plaka ile nete düşmüş tanıdık plakadan 68.000'diyor :D
şimdi satanlar için bişe yazıcam istoçta yakalayıp dövücekler beni,keşke daha önce görseydim konuyu hiç gitmeyin derdim:)
şimdi satanlar için bişe yazıcam istoçta yakalayıp dövücekler beni,keşke daha önce görseydim konuyu hiç gitmeyin derdim:)
deme deme ben anladım ne olduklarını :)