Orijinalini görmek için tıklayınız : En iyi acik filtre
En iyi filtre sizce nedir?
Tabi bu marka fanatikligi olmadan ispatlariyla flow rate leriyle ispatliyabilecek kimse varmi?
bence filtre olarak aşağı yukarı hepsi aynıdır.. zaten bunların hepsi çinde üretliyordur kesin.. bence önemli olan filtreden sonraki borunun tasarımı..
En iyi filtrasyon AEM'de diyolar gerisini bilemicem.Benim içinde borunun önemi çok çok büyük filtre yed olmadığı sürece
bence filtredeki kağıdın hava geçirgenliği çok önemli... kimisinde bildiğin A+ kullanıyorlar :)
Cliosportve
09-04-2011, 21:24
Ben 3-4 filtre kullandım
Araca bağladığım elektronik okuyucu ve bilgilere dayanarak fanatiklikte işin içinde olmadan 80 mm lik HKS mantarı uygun gördüm
Dİğer arkadaşların dediği gibi geriye kalan borunun tasarımı borusu kıvrımı iç çapı çok çok önemlidir
Talih.b16
09-04-2011, 21:38
şimdi aem filtre aldım yeni 76lık kırmızı olandan üzerinde aem yazısının altında k&n yazıyor galiba coğu filtreyi k&n yapıyor.amerikanlarda hiç aem görmedim buda aem iyidir su iyidir bu iyidir tezini curutur suprada hks iyidir vtecte aem americanda k&n atıyorum megande green ibizada bmc
drummer582
09-04-2011, 21:44
aem dry flow en iyisi bence...
mehmetRS
09-04-2011, 21:52
k&n nin kırmızılarını almayında ne alırsanız alın. gerçekten cok cabuk şeklini yitirip deforme oluyor
Eray Yümsel
09-04-2011, 22:07
evladım tüm dünya aem dry flow kullanıyo 76lık alcan takcan sende ne uğraşıyon yok rate yok kate :D
fastchild
09-04-2011, 22:10
aem dry flow'u bayaa öneriyorlar yed var bende dağiştiricem ama bizim giriş kaçlık bilmiyorum m50 sahibi olup bilen varsa yazsın
Eray Yümsel
09-04-2011, 22:15
2.0 lar 63mm yeğenim 2.5lerde 70mm
bmc air filter
vs
pipercros
fastchild
09-04-2011, 22:27
2.0 sağolasın abiii sayende yed'e yol göründü
fastchild
09-04-2011, 22:31
aslında abi sen son susturucunun çapıda biliyosundur sanırım 60mm
http://www.mkiv.com/techarticles/filters_test/1/index.html
http://www.mkiv.com/techarticles/filters_test/2/index.html
Eray Yümsel
09-04-2011, 22:43
.................
flexamin
10-04-2011, 00:06
Ben 3-4 filtre kullandım
Araca bağladığım elektronik okuyucu ve bilgilere dayanarak fanatiklikte işin içinde olmadan 80 mm lik HKS mantarı uygun gördüm
Dİğer arkadaşların dediği gibi geriye kalan borunun tasarımı borusu kıvrımı iç çapı çok çok önemlidir
mantarın rate i çok diğerlerine göre ama toz tutma olayı düşük :S borunun içinde diğerlerine göre daha tozlu oluyor.
flexamin
10-04-2011, 00:13
bana göre en iyi 2 filtre
1. Green
2. Aem
bana göre hks mantar. tabiki orj. hks olacak.
mantarın rate i çok diğerlerine göre ama toz tutma olayı düşük :S borunun içinde diğerlerine göre daha tozlu oluyor.
Her roll sonrası ve öncesi yıkadın mı hiçbişey olmaz :)
HKS mantar filtre bence.
Short ram olarak kullanıcaksın farı söküp vericeksin havayı ohhh ciğerlerimiz temiz hava alsın :D
hks + aem + bmc + sımota kıng dragon :D
şimdiye kadar KN den hiç şaşmadım
bence filtre olarak aşağı yukarı hepsi aynıdır.. zaten bunların hepsi çinde üretliyordur kesin.. bence önemli olan filtreden sonraki borunun tasarımı..
Şu mantığı bir türlü anlamıyorum "hepsi çinde üretiliyor" olabilir çinde üretilen her şey çokmu adi ? Alakası bile yok.Silin şu mantığı artık kafanızdan isteğe göre mal üretiyor çin,üretenden çok ürettirenin ne istediği önemli.Sizin mantığınıza göre piyasada artık kaliteli mal yok.
BMC italyada uretılıyor,Avrupa menseılı araclarda ve Turbo Japonlarda cok ıyı sonuc verıyor...
Zaten verılerı Dyno uzerınden ıspatlı...
K&N cok cabuk yıpranıyor temıslıkten sonra...
easy_rider
10-04-2011, 13:30
K&N filitrelerini 100bin km kullandım dizel araçta şimdi kendi aracımda da var K&N den başkasına bakmam
Şu mantığı bir türlü anlamıyorum "hepsi çinde üretiliyor" olabilir çinde üretilen her şey çokmu adi ? Alakası bile yok.Silin şu mantığı artık kafanızdan isteğe göre mal üretiyor çin,üretenden çok ürettirenin ne istediği önemli.Sizin mantığınıza göre piyasada artık kaliteli mal yok.
uşağum nedir sendeki bu yargı? "çinde üretiliyor kötüdür" dedim mi ben? :icon13:
_muhaRRem
10-04-2011, 15:38
JCW intake var :)
K&N kullandım uzun yıllar Çok memnun kaldım, yağlı yağlı 10 numara :)
Ben KN kullanıyorum memnunum..KN ve AEM ıyı markalar.
beyler 106ta mantar zaten kullanamadığınız için bütün 106tıcılar k&n demiş :D
mantarı sığdırabiliyosanız bi şekilde deneyin derim.
hava firtlem krenk firtlen hepsı K&N memnunum hemde cok :D :D
uşağum nedir sendeki bu yargı? "çinde üretiliyor kötüdür" dedim mi ben? :icon13:
Demedin abi sana diyormuşum gibi görünsede bende sana demedim zaten öyle düşünen insanlar çok fazla lafım onlaraydı merak etme :icon_tup:
Fıltrenın yaglısı yada fazla yaglısı Performansı cok dusurur...
Onemlı olan gecırgen yag kullanan markalar...
pipercross kullandım 106 xs te cok etkılıydi gercekten takar takmaz hissettı araba borusunuda cok guzel yaptrmstm kromdan
KN açık ve pipercross CAI kullandım. Pipercrosstan son derece memnunum. Seneler oldu halen deforme olmadı.