Orijinalini görmek için tıklayınız : JAP 10 vs JP TYPER (ROLL)BURSA
bursali arkadaşlar teşekkürler bizi cok güzel ağirladilar araclara maşşallah....
yanlız atılan videoların hepsinde jap10 type-r önde :D
kardeş tünel videosunda öndemi jap typer...
ademsezer
11-04-2011, 10:48
Bazuka bitince onu sana getiririm :)
Bazukadan önce HULK a rakip yok bursada
getır hacım:)
hauhuah çakall yaa :D
:D
yanlış görmüşsündür
kaç km den sonra açılmaya başlıyor ara Typer'la.?
benim araba 210 da 4 ü bitirio 190 da öne cikiorum 4 biterken 1 boy oluo 5 attikmi 5 6 boy acmaya başlio saolsun arkadaşlar 120 le giderkin ki videolari cekmişler hep....
ya boyle yazıyosunuz ondna sonra ortalık karıştımı hepınız gerı çekiliyorsunuz nasıl onde bı acıklasana bunca mıllet gorememıs sen gordun değilmi?
ya boyle yazıyosunuz ondna sonra ortalık karıştımı hepınız gerı çekiliyorsunuz nasıl onde bı acıklasana bunca mıllet gorememıs sen gordun değilmi?
arabanin ön plakasi ve sinyali önde gidiodu gördüm bende:)
arabanin ön plakasi ve sinyali önde gidiodu gördüm bende:)
yok abı valla olmaz boyle yanı denılenlerın anlamı olsa tamam dıycez sonra nıye kavga oluyor oluyor nedne olmasınkı ben 10 tane vıdeo ıle cıkıcam artık :)
şimdi allah var m3 geriden gelin geçiyo typerı harbidenn cok fena yürümüş korm3 maşallah
benim anlamadiğim arac sahipleri olarak biz yazioruz arkadaş da demişki jap10 un sahibi 200 de beni geçio fark acio dio bazi arkadaşlarda hala yazio:) o da görmemiş bende görmediim gözlerimiz kapaliydi:)...
Sen bilerek mi yapıyosun ?
farklı videomu açıldı sen de ?
Basar basmaz 1 boy 1.5 boy öne çıkıyorum diyodu serkan hani nerde daha basar basmaz 2 vites cekilmiş video m3 ile kafa kafaya tünel çıkışı zaten m3 almış başını gidiyo tekrar tekrar izle
Öteki video da da JP hem M3 ün hemde JAP ın önünde
ya varya alayınız gider olmuş 3 tane video atılmış gözünüz nereye bakıyor 3 videoda bakın kim önde m3 geçmiş olabilir sonrasını zaten gören yok type-r geçiyor demiyorum ama atılan videolarda jap10 önde bu söylediğime hayır diyecek adam zekasından şüphe etsin ama anlayıpta hayır diyecek adam hepinizde bi polemik yaratma sevdası var ayıptır sizin yaptığınız
M///maniac
11-04-2011, 10:59
Sen bilerek mi yapıyosun ?
farklı videomu açıldı sen de ?
Basar basmaz 1 boy 1.5 boy öne çıkıyorum diyodu serkan hani nerde daha basar basmaz 2 vites cekilmiş video m3 ile kafa kafaya tünel çıkışı zaten m3 almış başını gidiyo tekrar tekrar izle
Öteki video da da JP hem M3 ün hemde JAP ın önünde
uzunda jp yide geçiomu m3 masallah araçlara
LUTFU CNGNS
11-04-2011, 10:59
benim araba 210 da 4 ü bitirio 190 da öne cikiorum 4 biterken 1 boy oluo 5 attikmi 5 6 boy acmaya başlio saolsun arkadaşlar 120 le giderkin ki videolari cekmişler hep....
biz en öne geçtik video çekmek için ama bizim altımızda m3 veya typer yok captiva jeep vardı zaten son hızı 170 sizin 200 veya 220 km hızla giderken video çekme şansımız yoktu. sana kasıtlı yapılan bişey yok
çevre yolunun asfaltı gerçekten kalıtelı yapıstırıyo arabayı yere bi insan evladıda haber vereydi izlemeye gelseydim bende çok özendim reiz ya :(
ademsezer
11-04-2011, 11:02
biz en öne geçtik video çekmek için ama bizim altımızda m3 veya typer yok captiva jeep vardı zaten son hızı 170 sizin 200 veya 220 km hızla giderken video çekme şansımız yoktu. sana kasıtlı yapılan bişey yok
lutfu bılseydım captiva 170 yapıyodu arda ya gıder yapardım:D
kardeşim ben kasıt aramadim eyvallah cok kalabalik oldu millet doru düzgün video cekemedi hatta saolsun bi tane evo 10 vardi 5 dk önümüzden cekilmesini bekledik orta seritte duruodu....
ya varya alayınız gider olmuş 3 tane video atılmış gözünüz nereye bakıyor 3 videoda bakın kim önde m3 geçmiş olabilir sonrasını zaten gören yok type-r geçiyor demiyorum ama atılan videolarda jap10 önde bu söylediğime hayır diyecek adam zekasından şüphe etsin ama anlayıpta hayır diyecek adam hepinizde bi polemik yaratma sevdası var ayıptır sizin yaptığınız
Kardeşim o zaman polemik yapmayalim ben geldim typer la denedim 60- 240 bastik geçtim varmi daha ötesi?
Kardeşim o zaman polemik yapmayalim ben geldim typer la denedim 60- 240 bastik geçtim varmi daha ötesi?
geçtin bende otobandaydım bizde görebildiğimiz kadar gördük fakat hemen polemik cıkarmak yok öylemi böylemi ayıptır bunlar çekilen videolarda type-r önde çıkmış bunu vurguladım ben yani iyi video çekilmemiş basarken çekmişler fakat herkezde bi kusma sevdası bendede var bir adet video ilk basarken çekilen ondada type-r öne atıyor kendini ben bu yüzden eklemedim eklenenlerde benim çekebildiğim kadarını çekmişler çekilen videolardada type-r önde bundan polemik çıkarmak tartışmaya çekmek kimseye yakışmaz
LUTFU CNGNS
11-04-2011, 11:09
kardeşim ben kasıt aramadim eyvallah cok kalabalik oldu millet doru düzgün video cekemedi hatta saolsun bi tane evo 10 vardi 5 dk önümüzden cekilmesini bekledik orta seritte duruodu....
evet bende farkettim evoyu zaten biz video çekmek için gelmedim ama sonradan kimse çekmeyince çekmek istedim keske altımda sizin arabalara denk bi araba olsaydıda daha güzel videolar olurdu
yaa arkadaşlar bişey merak ettim ??
denemelerde kornaya kım bastı hep
jap mı jp mu ?
:D :D
yaa arkadaşlar bişey merak ettim ??
denemelerde kornaya kım bastı hep
jap mı jp mu ?
:D :D
ahaha ilahi bırçet soru mu şimdi bu ya :D
bence jap basmıştır hatta anket aç :D
jap typer korna basti...
dostum kornayı sen bassaydın 1 boy daha geçerdin :D
maşallah aracına. hakatten dedikleri gibi m3 var m3 var miş :)
jap typer korna basti...tam tahmın ettgım gıbı :D
peki her kornaya basılacagı zaman jp ın arka çamurlugundan çalmaya başlayıp burun burunayken 3. kornayamı bastı ?
uzunda jp yide geçiomu m3 masallah araçlara
Tabikide geçiyor
dostum kornayı sen bassaydın 1 boy daha geçerdin :D
maşallah aracına. hakatten dedikleri gibi m3 var m3 var miş :)
teşekkür ederim saolsın....
tam tahmın ettgım gıbı :D
peki her kornaya basılacagı zaman jp ın arka çamurlugundan çalmaya başlayıp burun burunayken 3. kornayamı bastı ?
Hayır kardeşim Ben Yemin ederim ki JAP ın kapısındaydım o beni görmesin diye
ve yemin ediyorumki onun 3 ncü kornasında bastım
Sizde arkadaşınızı iyi tanıyosunuz galiba dogrudur kendisi 1 de basmaya başlıyor biraz
life is life
11-04-2011, 11:33
maşallah bütün araçlara.. kor m3 e ayrıca maşallah..
jap 10& kor m3 &jp - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/jap-10-kor-m3-jp_2236594.htm)
lan hılmı mılletın arabasında da mı gaz kesmeden atıosun orda bı kesıcı duydum sankı vıtes arası :):) insan mısın ak??? viteslere bi huzur ver.
Ahmet
ademsezer
11-04-2011, 11:42
jap 10& kor m3 &jp - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/jap-10-kor-m3-jp_2236594.htm)
lan hılmı mılletın arabasında da mı gaz kesmeden atıosun orda bı kesıcı duydum sankı vıtes arası :):) insan mısın ak??? viteslere bi huzur ver.
Ahmet
ahmet hilmi ajan gıbı uyanık serkan gormesın dıye korm3 un arka camurlugunda saklanıyomus:D
İnsanın kardeşinden alıntı yapamaması kötü bişi
olm sorma yaa adamın şanzumanı dogradım zaten :)
Neyse istanbula gelcek şanzuman için Bendensin dedim
Sorun yok :D
Ahhahahahahhahahaha sikinti varsa deneyelim gelin takin egzantirigi geene deneyelim daha. Ok gecices soqz veriyorum :)
ya aslında serkan ciddi iyi insandır muhabbeti hoştur.
ama rolling olunca ne oluyo bilmem adama yaw 3 harfli mi giriyo içine noluyo anlamadım :)
ama rolling olunca ne oluyo bilmem adama yaw 3 harfli mi giriyo içine noluyo anlamadım :)
valla onu bılmem ama bızım bıldığımız ıkı harflı bişey var OZ :D
serkan ne yanlış yaptı emre?
töbe estafrullah böyle kötü bişeymi oluyo?
valla onu bılmem ama bızım bıldığımız ıkı harflı bişey var OZ :D
haha ecunun içine 2 harfli giriyor evet doğru :D
haha ecunun içine 2 harfli giriyor evet doğru :Dbizimde ecu muz olsada içimize 2 harfli girse heuheuhe :D
Araçlara maşallah
emre ütü masası sağlam duruyomu olm kırdın kendini iice 2 harf 3 harf gidiyon
hılmı duzgun konus.japon mu çin mı ne demek tahrık etme.1500 oktan koyup araba yurutuosunuz arkamda gelıp basıosun 2.vıtes 60 ta bastım dıosun tam yanından ben m3 ıle 80 de bastım sen nasıl 60 da yanımdan bastın.sen sozzındee durmadın herkes kendını gosterdı telefonda cok ozur dılerım hatalıyım dıosun burdada o basmazsa bende boyle basarım dıosun.benım olayım jp degılkı ondan zaten hızlıyım.umrumda degıl jp.ben kor la adam gıbı sıktım dedıgımı yaptım son vıteslerde gerı kalmaın sebebı sort rem olabılır hersey olabılır.burda oz oz oz yazıp oz tolga olayımı cıkarmaya calıosunuz anlamadımkı.adam 7 ay once cıtırdan dokunmus arabama acmaıs bıseyı cıtırdan yurutmus.gelıosunuz bursada verıosunuz typera yakıtı sonra jp hızlı he tamam hızlı.ben jp den barız hızlıyım bunu bılıyorum.en azından ben kanka gec sen sur demıyorum.herseyın ıcınde be varım bele alakalı olan.jp jap ı gectı kım sedatlarmı yok mınıkler ne alaka olm sedatlar yurutememıs mınıkler gelmıs gecmıs ahshahsha atın beni zindaneeeeey shahaha hadi hayırlı traslar.ben egsantrık takım sızde gecın ama yanıma gelıp yanımda basın gecın arlamda bekleyıp sıkmayın.
yaaaaa :) oktan diyor Tak egzantiriğini 30 dk ayar yapmama izin verin aynı yerden alalım benzini KENDİNİ İNANDIRMA OKtana oktan olsaaaa ağlardın salak değliz hiçbirmi kendine bahane araba debriyajında kaçırmıştır allah bilir senin
Bu tutunma muhabbetine de hastayım
"m3 e 220 ye kadar tutunuyorum, evoya 150 ye kadar 8 boy tutunuyorum vs."
Biri daha vardı boyle bi aralar, sanal ortamın en hızlısı ama onune gelene tutunuyordu 3-5 boy bi yürüdüğünü görememiştik
2 ihtimal var geçmişindir yada geçilmişindir tutunmak diye bir tabir garip geliyor
dipnot: spesifik olarak kimseye söylemiyorum dikkat etmedim birisi yazmış onu görünce yazdım, üstüne kim alınırsa artık
bende hepınızıe TUTULUYORUM :). boş iş şu rolling işi. araba motor tekne helıkopter farketmez. rollıng de bahaneler bıtmez. cıkarsınız 400mt. ye kapısırsınız. ya da 1000mt. orda bahane olmaz ışıklar söner galip mağlup belli olur.
Ahmet
JP ye yakit koysaydim eger
Sen o arabanin stobunu goremezdin
Tolga senmi soluyosun bunlari serkana yakit koymuslardir falan diye
Kimden duyuyosunuz bunlari
Yazik
Emege saygida kalmamis
vay arkadas.kralsınız daha dun abi dıyen insalar nasılda kaldırıyor boyle.oz buyuk adamsın sen desenkı ben ayar ısını bıraktım acaba bu mıllet bukadar taparmı sana. Sız durup dururken polemık cıkardınız.ben nezaman dedım 2 gun ınce tolga ayar yaptı komık olmayın.benı gecmeye m3 getırdınız 200 e kadar yurursen cok ıyı dedınız yuruduk sımdıde sonucta gecıldın dıosunuz.yuzumuze cok sempatık efendıydınız ama ıstanbula donunce yıne ali desidero ya bagladınız.ben siz den 55 bin boy yesemde ben tolgadan memnunum.onunla aramızdakı dıalog bı ayar olayından cok farklı.o benım arabama gırtlak gıtsın dıye ayar yapmadı ben emme ve kelebegı taktım takma egsantrıkten once hepsını bır yapalım dedı.ben duramadım taktım.sonra rıca ettım gece vaktı atladı geldı gıdıkladı sımdılık yeter az tadını cıkar egsantrıkle yaparım yapılabılecegı dedı.sımdı o adama burdan vurmayın.olay oz tolga olauı degıl.bu ayıptı.yok bızım oz umuz var oz saolsun falan.jap la yurudunuz sız tolgayla degıl.adamı burda uyuz edıosunuz ha.ben cok ıyı anlıyorum tolganın bana gırme serkan bu muhabbetlere sen kaldıramazsın demesının manasını.
ya hakkaten bı sıkınınız var tolga ıle bellı.hemen tolgamı dedı omu dedı bumu dedı.sımdı ınkar edemezsınız bunu.yazık boyle muhabbetlere.alakası olmayan adamı cektınız ısın ıcıne.ben herseyı bılıyorum.oz un arkasından mınıklerın arkasından yokus assagı dumduz gıden adamlar sımdı oz saolsun dıyor.ya ne kahpe ısler ya.sasıyorum.tolga bana soyledı bak serkncım ben bu ısı yapmıyorum meslegım dedıl ama hatrına bınayen yaparım dedı.sımdı adamı burda lınc edıosunuz.evlı barklı adam gırıcek elbet okıcak oda sınırlenıcek gerılıcek belkı.neden bu ısler hıc adam gıbı bıtmıyor.
ademsezer
11-04-2011, 14:59
JP ye yakit koysaydim eger
Sen o arabanin stobunu goremezdin
Tolga senmi soluyosun bunlari serkana yakit koymuslardir falan diye
Kimden duyuyosunuz bunlari
Yazik
Emege saygida kalmamis
hilmi aslında senın hıc yorum yapmaya hakkın yok kanka beni aradın jap on un sahibini tanıyomusun dedın kor m3 le denemeye geliyoruz dedin tanıyorum arıym gelin dedim serkanı aradım hılmıler gelıyo m3 le denemek ıstıyolar dedım yıyenımın dogum gunu var ama gelıyplarsa gelmemek ayıp olur tamam denerım dedı. serkan sana jp ıle denemıyecegını jp gelırse m3 lede yurumıyecegını muhabbetın araba mevzusunu astıgınıda soyledi sende ok.dedın otobana cıktık kor m3 un yanından basıyosun yetmezmiş gibi ileri geri yazıyosun .kanka biz arkadasız dusman diiliz kalkdınız ıstanbuldan geldınız cok memnun olduk bu işleri iyi yapan kosturan arkadaslarımız memleketımıze gelmiş mutlu olduk yıne beklerız yıne gelın bızde gelırız problem diil rekabet olsun denemeler tabıkı ama herkez yazdıgının ne anlama geldigini bilerek yazsın.bunu neden yazıyorum serkanı cagırdıgım ıcın sorumlu hıssedıyorum.serkanın da hataları vardır yoktur demıyorum ama gruplasarak ımalı ımalı msajlarla bu sorunu gıderemeyız.daha fazla kırgınlık olmasın özgünün bu konuyu kilitlemesini rica ediyorum
agzına saglık kardesım.yurumıcez soz anladık bu ıs roll olayından farklı mıs dedı kardeslerımız.sonra ayıp ettıler egomun sesıne kulak verdım ozur dılerım dedı hılmıcım.ınsanlar egolarının tutsagı olunca ego yuzunden gogoyu yıyen karsı taraf cok uzuluyor.tekrar dıorum be jp ıle falan yurumedım benle denedıını anlar anlamaz bıraktım bunu m3 sahıbı gmrdu allah rızası ıcın soylesın.
ademsezer
11-04-2011, 15:19
agzına saglık kardesım.yurumıcez soz anladık bu ıs roll olayından farklı mıs dedı kardeslerımız.sonra ayıp ettıler egomun sesıne kulak verdım ozur dılerım dedı hılmıcım.ınsanlar egolarının tutsagı olunca ego yuzunden gogoyu yıyen karsı taraf cok uzuluyor.tekrar dıorum be jp ıle falan yurumedım benle denedıını anlar anlamaz bıraktım bunu m3 sahıbı gmrdu allah rızası ıcın soylesın.
serkan uzatma sende bu msajın ustune cvap bıle yazma bu konu burda kapansın
Maxiboost
11-04-2011, 15:22
agzına saglık kardesım.yurumıcez soz anladık bu ıs roll olayından farklı mıs dedı kardeslerımız.sonra ayıp ettıler egomun sesıne kulak verdım ozur dılerım dedı hılmıcım.ınsanlar egolarının tutsagı olunca ego yuzunden gogoyu yıyen karsı taraf cok uzuluyor. tekrar dıorum be jp ıle falan yurumedım benle denedıını anlar anlamaz bıraktım bunu m3 sahıbı gmrdu allah rızası ıcın soylesın.
Bak serkan yukarda senin bir fanatigin var yazdıklarını oku bende sinirlenirim yazarım
he sedat kullanmış kafa burun gitmişsiniz orcun video koydu gördük herkes gördü
ama sen hala adamın 5 e atamadıgı video ile zevk duyuyosun gectim geciyorum diyosun
ben sana söledim deneseydin efendi gibi kırmasaydın bizi bende böle bir hareket yapmazdım
diye yazmış hilmi egoyla ilgili :) hilmi bizim yanımızda da söyledi ne video koyucam ne birşey dedi ne zaman ki ben orda frene bastım vs diye yazıldı o zaman dayanamadı adam...
Ben taraf falan değilim sadece orçunu tanırım sedatlarla samimiyetim 1 haftalık görüşmedir. Adamlarla denedin o akşamda geçtin hatta bende meraktan sti la geyiğine basalım mı dedim kırmadın benide 3 e 2 bastık ben 5 e attığımda açmaya başladın sonra bıraktım zaten. Geçtiğin arabayla neden denemek istemedin ki bir daha? hem sökmüşsün etmişsin hazırlıkta yapmışsın. Denemem vs diyince insanlar garipsedi olayın kaynağı bu aslında. O akşam aynı yerden benzin almışsınız ama avans vurdu yanınıza gelirken araç özgün o yüzden baktı araca. Ne yakıt vardı ne birşey sabahtan beri galeride arabanın yanında insanlar vardı gören eden varsa söylesinler yakıt vs
Aydın22B
11-04-2011, 15:24
bende burdan beni arayıp arabam ıle gelıp gelemıyecegını arabam olmayınca(arabam istanbulda) bana buluşma yerini söylemeyen arkadaşı esefle kınıyorum (sana yeri bildircez deyipte aramamak kımseye yakısmaz)sonrada arayınca bız otobandayız demekte olmaz !!!!
ayrıca bursaya gelıp haber vermeyen arkadasıda tebrık ederım..arayınca kanka cok yorgunduk hemen bastık gıttık deyıp ama oturup yemek yıyıp bulusup takılmalar olmuyor!!!...telefonumu acmamak ney anlamadım..sonradan gördüm demekte cok yalannn
burdan sölüyorum herkes bırbırının arkasından konusuyor yüze farklı hareketler oluyor...
arabam gelınce kımse benı bu sıkıcı ortamlara cagırmasın kımseyle denemıcem..dostluk arkadaslık tıras herkes poz peşinde !!!!!
aydın kaçta aradın beni ? sona sor deki ademe kaçte yemek yediniz.
ayrıca bişiy daha sore konuşmadığın kasnkin o yemektemiydi ? sona yemek bitimindemi geldi ?
Maxiboost
11-04-2011, 15:29
bende burdan beni arayıp arabam ıle gelıp gelemıyecegını arabam olmayınca(arabam istanbulda) bana buluşma yerini söylemeyen arkadaşı esefle kınıyorum (sana yeri bildircez deyipte aramamak kımseye yakısmaz)sonrada arayınca bız otobandayız demekte olmaz !!!!
ayrıca bursaya gelıp haber vermeyen arkadasıda tebrık ederım..arayınca kanka cok yorgunduk hemen bastık gıttık deyıp ama oturup yemek yıyıp bulusup takılmalar olmuyor!!!...telefonumu acmamak ney anlamadım..sonradan gördüm demekte cok yalannn
burdan sölüyorum herkes bırbırının arkasından konusuyor yüze farklı hareketler oluyor...
arabam gelınce kımse benı bu sıkıcı ortamlara cagırmasın kımseyle denemıcem..dostluk arkadaslık tıras herkes poz peşinde !!!!!
sakin ol şampiyonlar ligi :D aynı şahıstan bahsediosan cüzdanı bile bendeydi :)
sakin ol şampiyonlar ligi :D aynı şahıstan bahsediosan çüzdanı bile bendeydi :)
ne isim kullanmıosun kullan kulllan!
Aydın22B
11-04-2011, 15:35
sakin ol şampiyonlar ligi :D aynı şahıstan bahsediosan cüzdanı bile bendeydi :)
ne oldu baş parmak aklınıza mı gelmedik :D yoksa aramak mı gelmedi içinizden
Aydın22B
11-04-2011, 15:36
ademde ayıp etmıs sende ayıp etmıssın o kadar kardesımmm
yaa sıkıldım yaaa tmmm gelelim yeniden deneyin Deneseydin biladerozaman korkma kendinden geçsende geçilsende neolacaak yok oktan kodunuz onu kodunuz bunu koydunuz komik olmaa ii gidiyordu de geçç ki arabana sökmene ragmen senle gelebiliyor dimi
@ Jap10 banane ne yaptıysa yaptı tolga senin arabana beni bağlarmı ben açtım sonuna kadar devirle ayar mayar kısık kalmaz bunu unutma okey ozaman öle bi yazmışssınki paraaya açmışıımda senin arabanı ayarlamak için yada kendime rant sağlamak için yaptım sanıcak
Tolga ile alakamda n e sıkıntı olur V ARsada sana ne yansıtayım bunu ben ? derdim varsa açar sölerim kimseden tek laf sakınmadım sakınmam ki kaldıki muhattap olmam sıkıntım var ise tolgayla bırak ellemeyi yanına gelip slm vermemkii öyle bişiy yok
Ben bu seyi eylencesine yapıorum öle herkesede ayar yapmadığımı çağırdıklarında bile gelmediğimi çok insan bilir işlerine gelmeyenler sefersiz gelmedi der işine gelmeyen sayar söver sona yanıma gelince kanka kanka benbilmiyormuyum bunları sen öle tasak geçer gibi video cek eylenirsen kusura bakmada bende burda direk tasak geçerim Ben kimsenin arabasını kimseden kısık ayarlamam kimseni arabasın dierini geçmesin die iş yapmam kimse benim umrumda olmazzz hepsi gitsin isterim arabanın sahibi değil benim için araba önemlidir güzel gitsin benden daha mutlu kimse olamaz kiiiii bu işlerden kazanıcak parayada muhtac değilim
birdaha mümkünse beni bu tarz seylerle yargılama !!!!
Maxiboost
11-04-2011, 15:41
ne isim kullanmıosun kullan kulllan!
ben yazana kadar isimler söylenmiş olm :D , zırt pırt araba değiştirdi adam çantasını bana verdi herşey içindeymiş bende açıpta bakmadım açıkçası. Hatta cüzdanı ön gözden düşmüş dur durdum milletin içinde verdim adama. Nie aricam olm ne arıyosun ne soruyosun. Zaten konuşmadığın insanlar var bizlede irtibat koptu iyicene. Bak denemicem bile diyosun herkesle.
ben bıse solıcem dahada konusmıca ademım.stı sahıbı demıskı 5 de gectın benı :-) tenek20 smylesın bı 5 demı gectım basar basmazmı gıttım :-) ben boyle olay gormedım.denedıım herkesı gectım geceım dedıım yere kadar denedıım arabalarıda gectım.ama ne hıkmetse hıc kımseyı gecememısız.ben ve yaklasık 30 arkadasımız hayal gormus.nefret ettım bu muhabbetten.asla ama assla bıse yazmıcam.hakkımı yedı hılmı o hak ile ahirette hesaplasıcaz.hakkımı haram edıyorum.bunu bılsın yeter.basmıcaz soz dıyıp basarsan halkımı yemıs olursun.rabbım herkesın gonlune gore versın o herseyı gorendır hesabı sorandır.
ayığ yatakta olur aydın 1 gün önce demişimki bilader gel olmazsssa bizimle demişim bursdan geçices b ırakalım istersen ama doğru biz serefsiziz o ndan dolayı ggöz boyamak için doğru doğru :) onu dedim bir adamı ondan dolayı çağoırmadım geldiğimde
iyilik yap denize at demişler insanlar asormadan soruşturmadan telefonda ne konuştuğunu bilmeden yorum yapma ki ben sabah senle yemek yediğimnizi söedim sona iyice bayıldık dedim rollingde denemeyi izledik sonada kaçtık dedim neyi terss bişi demişin alan bişi sölemişim !?
ne kadar sıkıntılı işler bu işler :D maşallah ist'den gelen ve bursanın arabalarına :)
Maxiboost
11-04-2011, 15:47
ben bıse solıcem dahada konusmıca ademım.stı sahıbı demıskı 5 de gectın benı :-) tenek20 smylesın bı 5 demı gectım basar basmazmı gıttım :-) ben boyle olay gormedım.denedıım herkesı gectım geceım dedıım yere kadar denedıım arabalarıda gectım.ama ne hıkmetse hıc kımseyı gecememısız.ben ve yaklasık 30 arkadasımız hayal gormus.nefret ettım bu muhabbetten.asla ama assla bıse yazmıcam.hakkımı yedı hılmı o hak ile ahirette hesaplasıcaz.hakkımı haram edıyorum.bunu bılsın yeter.basmıcaz soz dıyıp basarsan halkımı yemıs olursun.rabbım herkesın gonlune gore versın o herseyı gorendır hesabı sorandır.
eheh bro karıştırdın sen ben önceki denemeyi dedim sedatlarla denediğin gece ben 5 e attığımda sti da gitmeye başladın yanımdan ayrılınca bıraktım üstlerde şakır şakır avansı vuruyodu araba özgün geldi baktı hatta dönerciden çıktık. 3 senkromenci sıkıntılı aracın dün o yüzden 2 kere kayboldun hatta hilmiyle denedik 3 ten basalım dedim sonlara doğru görmüşlerdir hatta o zamanda hilmi vites atamadı bıraktık daha fazla zorlamayalım bişiler oldu şanzımana galiba dedi döndük ztn
ademsezer
11-04-2011, 15:48
olm özgünlerin gelicegını bende gec orendım hılmı kor m3 le jap ı denemeye gelıyoz dedı ne bılıym herkesın gelıcegını hem sonra kac yarısa senı cagırdımkı sımdı cagırayım turbo typer varken aradım araban bıtmemişti gelemedın kanka akşam cok kalabalıktı arkadaslarla ılgılenırken hıc aklıma gelmedı kusura bakma.saglam sıkı bı yarıs oldumu ararım sana uyan:D
ademsezer
11-04-2011, 15:52
aydın alabalıga gıdıyoz bıkac kışı gelıceksen alıym senı:D harbi dyom cıkıcam bırazdann
Aydın22B
11-04-2011, 15:53
ben yazana kadar isimler söylenmiş olm :D , zırt pırt araba değiştirdi adam çantasını bana verdi herşey içindeymiş bende açıpta bakmadım açıkçası. Hatta cüzdanı ön gözden düşmüş dur durdum milletin içinde verdim adama. Nie aricam olm ne arıyosun ne soruyosun. Zaten konuşmadığın insanlar var bizlede irtibat koptu iyicene. Bak denemicem bile diyosun herkesle.
konuşmadıgım insanlar yok.. konuşmadıgın birtane ınsan var onlada Allahın selamın alıp verıyorum
olay ırtıbatlasma yada ırtıbatlasmama meselesı degıl...senle msnde onlıne oldugumuz zaman konusuyoruz neyın ırtıbatı kopmus anlamadım....
belki özgünün haklı sebeblerı vardır(ama ben özgüne dedım bursaya gelırsen haberim olsun diye o benı ıstanbulda sanıyormus)..ama sizin yok...lafı cevırmenınde manası yok olunca cagırılıp olmayıncada cagırmamak yok olmaz.... benim lafım birazda fatihe ilk başta tabiki sizede var lafım ademede var..kızdım daraldım a.q var mı ötesi
Aydın22B
11-04-2011, 15:57
aydın alabalıga gıdıyoz bıkac kışı gelıceksen alıym senı:D harbi dyom cıkıcam bırazdann
hacı bıtane arkadasım evlencek onun subarusuna nxt yapcam ..ama alıcam senın ıfadenı yuzyuze
ademsezer
11-04-2011, 15:59
hacı bıtane arkadasım evlencek onun subarusuna nxt yapcam ..ama alıcam senın ıfadenı yuzyuze
al yiğen hakkındır:D
Aydın22B
11-04-2011, 16:03
ayığ yatakta olur aydın 1 gün önce demişimki bilader gel olmazsssa bizimle demişim bursdan geçices b ırakalım istersen ama doğru biz serefsiziz o ndan dolayı ggöz boyamak için doğru doğru :) onu dedim bir adamı ondan dolayı çağoırmadım geldiğimde
iyilik yap denize at demişler insanlar asormadan soruşturmadan telefonda ne konuştuğunu bilmeden yorum yapma ki ben sabah senle yemek yediğimnizi söedim sona iyice bayıldık dedim rollingde denemeyi izledik sonada kaçtık dedim neyi terss bişi demişin alan bişi sölemişim !?
telefonu yüzüme kapattın ordada ayıp ettın kardesım..ayıp yatakta degıl telefondada oluyormus...kac yasında adamlarız telefon kapatıyorsun yüzüme...ben sana serefsızsın demedım cokta sereflı bı cocuksun..yemek yedıgınızı solemedın dedıysende o arızalı telefonundan ben duymamıs olabılırım..neyse o zaman bız serefsızsızkı bursaya geldımı senı agırlamak ıstıyoruz sevdıgımızden..aynen devam
Maxiboost
11-04-2011, 16:03
konuşmadıgım insanlar yok.. konuşmadıgın birtane ınsan var onlada Allahın selamın alıp verıyorum
olay ırtıbatlasma yada ırtıbatlasmama meselesı degıl...senle msnde onlıne oldugumuz zaman konusuyoruz neyın ırtıbatı kopmus anlamadım....
belki özgünün haklı sebeblerı vardır(ama ben özgüne dedım bursaya gelırsen haberim olsun diye o benı ıstanbulda sanıyormus)..ama sizin yok...lafı cevırmenınde manası yok olunca cagırılıp olmayıncada cagırmamak yok olmaz.... benim lafım birazda fatihe ilk başta tabiki sizede var lafım ademede var..kızdım daraldım a.q var mı ötesi
lan araban olsa nolur olmasa nolur ne fark ediyo :) yokken farklıydın arayıp sormuyodun diyosan söyle bilelim
Aydın22B
11-04-2011, 16:05
bak orda ne yazıyor fatihe yazıyor
di mi lan
Low-Rider
11-04-2011, 16:07
aydın bebişim fazişan panda yı yolliyim lazımsa
Maxiboost
11-04-2011, 16:07
bak orda ne yazıyor fatihe yazıyor
di mi lan
birazda yazıo arada bizede kaynamış. Harbi benle öyle ilgili bi düşüncen var mı delikanlı gibi söyle lan. Orçunun arabası gelincede onada öyle mi davrandım sence
Aydın22B
11-04-2011, 16:13
ilk baştada yazıyor ....neyse o psikoloji sende ezelden beri var... lafı ustune alıp duruyorsun al o zaman sıkıntı yok
ben burda bırbırımıze zamanında yaptıgımız ıyılıklerı kotuluklerı konusmıcam.. o lafımın araba olup olmama kısmı fatıhe ...dıger kısımda sıze ;)
Aydın22B
11-04-2011, 16:16
aydın bebişim fazişan panda yı yolliyim lazımsa
yolla bebişim azıcık vurar kırarız birbirimize :)
Maxiboost
11-04-2011, 16:17
lafı çeviriyo yu fatihe demedin herhalde yazan bir tek benim sana, bizle ilgili paragraftan sonra fatihin adı geçio. Pskoloji değil olm o :) Benle ilgili öyle düşünmüyosun yani bro
Rollinglerde hep tartısma cıkıyor nerde olursa olsun bence herkeze maşallah altınızdaki araçlar çok ciddi araçlar herkezin arabası güzel gider çoğu kişinin hayallerindeki arabalara biniyorsunuz ufak tefek şeyler için bozmayın aranızı bazı arkadaşlar ortalığı karıştırıp çekiliveriyor kenara yarın öbürgün yüz yüze bakıcaksınız bence konuyu dallandırıp budaklandırmayın derim hocam sonu yok çünkü zevk için deniyorsunuz arabalarınızı kavga edip tartısmak için değil allah herkezin tekerini düz bastırsın...
İstanbuldan gelen herkez bursa ya bi dostluk abilik kardeşlik için geldi Roll olayına gelincede benim şahsi düşüncem oraya tutundum buraya tutundum yok ya gecersin ya gecilirsin ortası olmaz olursada tekrarı olur ancak akşamki denemede ortası falan yoktu acık bariz bi şekilde Kor M3 geriden gelip gecti...
Gelen herkeze çok tesekkürler tekrar istanbuldan kalkıp bursa ya geldiniz denediniz bastınız yaktınız gectiniz... Hilmi abide demişti veni vidi vici :))
Buarada kaan aklıma geldi randevu defterine benim tarihi nezamnaa atmıştın benle 2012 miydi 2013 mü :)
Maxiboost
11-04-2011, 16:21
Rollinglerde hep tartısma cıkıyor nerde olursa olsun bence herkeze maşallah altınızdaki araçlar çok ciddi araçlar herkezin arabası güzel gider çoğu kişinin hayallerindeki arabalara biniyorsunuz ufak tefek şeyler için bozmayın aranızı bazı arkadaşlar ortalığı karıştırıp çekiliveriyor kenara yarın öbürgün yüz yüze bakıcaksınız bence konuyu dallandırıp budaklandırmayın derim hocam sonu yok çünkü zevk için deniyorsunuz arabalarınızı kavga edip tartısmak için değil allah herkezin tekerini düz bastırsın...
yazılarını bold yazma kaç kere editledim farkına varmadın, ceza alıcaksın ona göre :D kimse yok yere laf söylemiyor bir birine merak etme sonunda ztn anlaşanların arası tatlıya bağlanıyor
tabi canım en sonunda tatlıya bağlanıcak artık bi baklava fln çözer bu işi :) ceza dan yana çok batsızım 2 de bir ceza yiyom zaten bidaha ince yazarım hep ben ceza sevmiyimm :)
Aydın22B
11-04-2011, 16:29
lafı cevırmeye buna dedım irtibat benım tarafımdan koparılmadı !!! belki biri taraf olmustur..niye mi malları almaya geldın buraya o zaman ne güzel konusuyorduk sonra ne oldu ırtıbat koptu(msnde geldın cınden bana soruyorsun ne o sesın solugun cıkmıyor vıdeo falan yok bizim arkadaslıgımız vıdeodan mı ıbaret?insan bi görüşelim der? bazı olaylar olmadan hep konusuyorduk..orcunla benım aramdakı mevzu olunca gorusmez olduk..sadece mekanıma parca almaya geldın..onceden yazın arardın gorusurduk ..telefonlar senın tarafından kesıldı) ...ben kactane ınsanla konusmuyormusum? saysana?
Ben o saçma sapan yazı yazan bir çocuk tan sonra sinirlendim kötü yazdım kusura bakmayın
zaten o şahıs şu anda mesaj bile yazmıyor verdi coşkuyu kaçtı gitti
O gece ademin yanına gittim serkanı ara dedim kendisinden özür diledim neden basmıcam dedim ama bastım cünkü görmem lazımdı JP gidiomu yoksa harbiden gitmiomu diye olay bukadar basit
Serkan hakkını helal etmessen etme kardeşim nasıl istersen
Adem arada kaldı kusura bakma senlik bişey yok
ama bu tip şeyler hoş değil
yok yakıtmış yok farklı şeymiş vs vs gerek yok bunlara
Bu arada serkan eski postlarına bir bak bakalım sen Tolganın nasıl reklamını yapıyorsun belki farkında degilsin ama öle böle bir reklam yapmıyorsun
Ben mesajlarımı editliyorum hiç bişi yazmıcam bundan sonra cünkü gerek yok
YouTube - KOR ///M3 vs JAP10 vs JP (http://www.youtube.com/watch?v=JEXdHtipJWw)
Maxiboost
11-04-2011, 16:33
lafı cevırmeye buna dedım irtibat benım tarafımdan koparılmadı !!! belki biri taraf olmustur..niye mi malları almaya geldın buraya o zaman ne güzel konusuyorduk sonra ne oldu ırtıbat koptu(msnde geldın cınden bana soruyorsun ne o sesın solugun cıkmıyor vıdeo falan yok bizim arkadaslıgımız vıdeodan mı ıbaret?insan bi görüşelim der? bazı olaylar olmadan hep konusuyorduk..orcunla benım aramdakı mevzu olunca gorusmez olduk..sadece mekanıma parca almaya geldın..onceden yazın arardın gorusurduk ..telefonlar senın tarafından kesıldı) ...ben kactane ınsanla konusmuyormusum? saysana?
kimseyi arayamadım ki 20 gün çindeydim geldim sonrada meşguldum lafı ben attım atmasam tık yok... neyse yaa isteyen istediğini düşünsün..
Aydın22B
11-04-2011, 16:37
aynen boşver bro herkesin bi popisi var :D herkesin değişimlikleri farklıdır
http://www.youtube.com/watch?v=xk5YfJOfbLI
Aydın sonuna kadar haklısın kardeşim
toretto_typer
11-04-2011, 18:41
aydın kardeşim ben arabaya meraklı biri degilim.ve subaruya hıc degilim sen daha iii bilirsin özellikle sunu soylıyım sen cocukken ben biniyordum. ve ben seni aradım geldiye otobandayız. sen bana otoban nerde dedin. bende yalova yolundan ankara tarafına gidiyoruz dedim sen hangi otoban dedin. sen bursa da kac tane otoban biliyosun ben 1 tane. yanlış konusuyosun yada kıme ne diyceni bilmiyosun. bana beni al desende ben gelir alırdım bilen bilir aydın cımmm. uyeligim olmadıgından dolayı sedat tan yazdım ben fatih..
Aydın22B
11-04-2011, 19:00
hacı aramızda 2 yaş var sen 82 li ben 84 lüyüm nasıl oluyorda ben cocukken sen subaruya bındın :D ilk subaru senden önce bizde vardı :D
ayrıca su cagırıp cagırmama mevzusuna gelırsek sen bana otoban mevzusunun oldugunu haber verdıın sonra ben senı ararım dedım...aramadın işte o benı sınırlendırdı..senı arayan bendım ..otobanda 1 oraya bır bu tarafa donup durunca kızdım...
toretto_typer
11-04-2011, 19:05
ben babamın amcamın arabasına benim diyemem. pardon ve iiii hatırla ben aradım seni gel diye.sana yoluda tarif ettim. senin araban ne alaka ben senin arabana meraklıymısın gibi yazmısın da.
Aydın22B
11-04-2011, 19:09
ilk sen aradın tamam ...yerı solerım sana dedın aramadın haber vermedın.. sonra kım kımı aramıs gel son aramalar duruyor kanka gösteriyim sana...
ayrıca sımdıkı arabanın ruhsat sahıbı benım ama ha babam ha ben ne fark eder ki...
Serkan soktunuzmu bugun araci takiliyormu yani egzantrikler?
toretto_typer
11-04-2011, 19:15
:)))))) komiksin 2002 nere 2011 nere
İstanbuldan gelen herkez bursa ya bi dostluk abilik kardeşlik için geldi Roll olayına gelincede benim şahsi düşüncem oraya tutundum buraya tutundum yok ya gecersin ya gecilirsin ortası olmaz olursada tekrarı olur ancak akşamki denemede ortası falan yoktu acık bariz bi şekilde Kor M3 geriden gelip gecti...
Gelen herkeze çok tesekkürler tekrar istanbuldan kalkıp bursa ya geldiniz denediniz bastınız yaktınız gectiniz... Hilmi abide demişti veni vidi vici :))
Buarada kaan aklıma geldi randevu defterine benim tarihi nezamnaa atmıştın benle 2012 miydi 2013 mü :)
kardeş sen iyi bir kardese benzıosun senle 2011 içinde deneriz :)...
kardes biz senle bastik hilmi önümüze cikti 180 190 da gazi cektik ben sana sordum nie gazi biraktin die ben o arabayla denemem dedin bende tamam biz deneyelim dedim ama ben o aracla denedim senin arabandan hizli kardeşim suan...
kardeş sen iyi bir kardese benzıosun senle 2011 içinde deneriz :)...ben kefilim on üstünden on numara adamdır , geçilince abı helal olsun demesını bilir
bugun dışardayım tüm gün . buaraya yazılması gereken seyleri ben özgün ve hilmi ile telefonda konustum onun haricinde benim hakkımda arkadan atıp tutan yzumue gulenleride allaha havale ediyorum . ortalığı gaza getirip sanki özgünle beni iki ayrı rakipmiş tarafmış gibi göstermeye çalışanlarada son kez yazıyorum bre ahmaklar ben bu işi para için yapmıyorum bu benim mesleğim değil rica ediyorlar yapıyorum . benim iddiam yok o yzuden bi rakip değiliz onları sokun bunu kalın kafanıza. işin acı yanı kardeişmiz dedigimiz adamlarda bunu yapıyor Bakalım 2 gun sonra selam verip nasıl konusacaklar benimle !!!
hılmı duzgun konus.japon mu çin mı ne demek tahrık etme.1500 oktan koyup araba yurutuosunuz arkamda gelıp basıosun 2.vıtes 60 ta bastım dıosun tam yanından ben m3 ıle 80 de bastım sen nasıl 60 da yanımdan bastın.sen sozzındee durmadın herkes kendını gosterdı telefonda cok ozur dılerım hatalıyım dıosun burdada o basmazsa bende boyle basarım dıosun.benım olayım jp degılkı ondan zaten hızlıyım.umrumda degıl jp.ben kor la adam gıbı sıktım dedıgımı yaptım son vıteslerde gerı kalmaın sebebı sort rem olabılır hersey olabılır.burda oz oz oz yazıp oz tolga olayımı cıkarmaya calıosunuz anlamadımkı.adam 7 ay once cıtırdan dokunmus arabama acmaıs bıseyı cıtırdan yurutmus.gelıosunuz bursada verıosunuz typera yakıtı sonra jp hızlı he tamam hızlı.ben jp den barız hızlıyım bunu bılıyorum.en azından ben kanka gec sen sur demıyorum.herseyın ıcınde be varım bele alakalı olan.jp jap ı gectı kım sedatlarmı yok mınıkler ne alaka olm sedatlar yurutememıs mınıkler gelmıs gecmıs ahshahsha atın beni zindaneeeeey shahaha hadi hayırlı traslar.ben egsantrık takım sızde gecın ama yanıma gelıp yanımda basın gecın arlamda bekleyıp sıkmayın.
benle kimse 80 de basmadi 60 la basildi arabam 4000 devire zor geldi 80 de basarsak beni direk önünde görürsün hani yazmim diodum tünel de sen 3 .vitesde yanindayim 160 da geçiiorum seni 200 de ztn önünde salalom yaparak gittim senin kadrann yanlişsa onu bilemem benim kadranim 160 daydi...
200 e kadar tutunup 230 da 5 boy fark :) pek anlamli bi laf olmuo bence short ram veya ayarla ilgili bı problemin var...typerdan anlamam yardimci olmak için yaziorum...
konu cok gereksiz uzayıp cok gereksiz yerlere uzanmış. herkez burda yasını basını almış insanlar. hiç gerek yok
kardeş sen iyi bir kardese benzıosun senle 2011 içinde deneriz :)...
Saoalsın kaan sen benden daha iyi bi kardeşsin :)
ben kefilim on üstünden on numara adamdır , geçilince abı helal olsun demesını bilir
Yusuf abi seni takdir ediyorum her daim savunuosun beni saol abi :):):)
Yusuf abi seni takdir ediyorum her daim savunuosun beni saol abi :):):)
napayım la fiko benım gıbı bı manyagı senelerdır kırmadan ıdare eden bi kardeşim sensin :D
Serkan soktunuzmu bugun araci takiliyormu yani egzantrikler?
sanırım takmıyorlar bugün serkanın dükkanının önündeydi aracı