Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Egzos seçimi yardım...

r1 bülent
09-04-2011, 22:20
Arkadaşlar aracıma otto son susturucu takmak istiyorum..Bazı arkadaşlar bu egzos un yüksek devirlerde şiştiğini ve randıman vermediğini söylüyor..Bununla ilgili deneyimi ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...:) Şimdiden teşekkürler

Alicanrs
09-04-2011, 22:30
hks hi power tak rahat et=) kalite konuşsun :)

tdipower
09-04-2011, 22:52
206rc için şüphesiz en kaliteli egzoz sistemi supersprint denedik farkı gördük. fiyatı pahalı ama değer

GOKTAN
09-04-2011, 23:05
bencede ss magnum.....

HLLVTECII
09-04-2011, 23:14
SEBRING fena... tavsıye ederım

derece43
09-04-2011, 23:20
DC bir başka :D
DC li DRC - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/dc-li-drc_2051410.htm)

r1 bülent
09-04-2011, 23:32
DC li DRC - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/dc-li-drc_2051410.htm) yahu dedikleri gibi egsoz şişermi ilk defa böyle birşey duydum birde bu egsoz işine bütçemden fazla ayıramıyorum ondanda otto dedim fiyat uygun tipte fena değil senin video yu daha önce izledim komutan çok iyi ve çok sesli:D

r1 bülent
09-04-2011, 23:40
DC li DRC - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/dc-li-drc_2051410.htm)
Komutan uğraştırma beni şu stock arabayla egsoz *** püsür valla kızamık çıkarcam omuydu bumuydu bunlamı yürür şunlamı yürür nasıl olsa satıcan takas edelim benimkini sat bende kurulu düzene oturayım gazlayayım hakkını veririm merak etme :D

derece43
09-04-2011, 23:42
Zuhaaa:D:D::D Üstüne ne vercen:D

cix boy
09-04-2011, 23:47
abi ben 206 gti dakullandım hiç sorun yaşamadım ama çok tok otüyor ama güzel öter :)

r1 bülent
10-04-2011, 00:10
ya benim kafayı karıştırdılar biraz beygirli diye araba susturucu zayıf gelir şişer gibilerinden konuştular otto için benimde kafa bulandı zaten kıl adamız süper sprint var alıcam ama hep bağaracak tapası yok namusuzun komutan dc sport diyo onun zaten ağzınıda kapasan yine bağırıyor biyandanda düşünüyorum sesini kesceksen niye egsoz takıyoz :D sebring bulamadım beğendiklerimin fiyatları kalın geldi zaten Bursada satan mağaza yok hks el yapımı yapıyorlar gözüm yemiyo :D böyle z....k üstünde gidip geliyoz:D şlaks diye oturacaz ama du bakam

cix boy
10-04-2011, 01:58
abi 206 rc ye göre bire bir ss var ama 2000 3000 tl civarı bişe olması lazım yanlışda hatırlıyo olabilirim samimi bir arkadaşımda var gayette tatlı ve iyi ötüyor performansıda var araca demesine göre arkadaşın tabi :) ayrıca polislerlendfe sıkıntı yaşamassın

r1 bülent
10-04-2011, 11:52
Zuhaaa:D:D::D Üstüne ne vercen:D

Bide paramı vercem olum arabam ful orjınal servis bakımlı tarihlerine varana kadar km seceresi serviste orj 61 binde :D aradaki km farkına say gitsin:D bu arada değişen sökülen vida dahi yok pardon katı ben yeni söktüm:D hadi sana kıyamadım satarken şu tyhponu sök ben alıcam senden oda yeter:D istiyorum onu istiyorum sök sök sök gece rüyalarına girecem sök diye:D:D

kocexi
11-04-2011, 10:04
:heyoo: herşeyden önce eksozcu olarak şunu sööleyim otto yu gözün kapalı tak kafan rahat olsun şişme milletin uydurması gecen yaz üç yanesine otto taktık titanyum yeni czt ye taktık walla şişirene veya eksozu şişirebilene bunu nasıl yapıolar bilmiyorum gelsin hediyesi ile bedava yenisi vereyim ..ucuz istersen otto birazdaha ucuzu war yed bilgin olsun..haa katı kırmadınız inşallah downpipe yapılmıştır umarım ...:icon_tup:

derece43
11-04-2011, 10:09
Bide paramı vercem olum arabam ful orjınal servis bakımlı tarihlerine varana kadar km seceresi serviste orj 61 binde :D aradaki km farkına say gitsin:D bu arada değişen sökülen vida dahi yok pardon katı ben yeni söktüm:D hadi sana kıyamadım satarken şu tyhponu sök ben alıcam senden oda yeter:D istiyorum onu istiyorum sök sök sök gece rüyalarına girecem sök diye:D:D

OO ben ne km düşük Rc ler gördüm gaza basınca homurdayan ağlayan:D:D Aga kutu içini istersen göndereyim.. adres verde..

r1 bülent
11-04-2011, 12:00
:heyoo: herşeyden önce eksozcu olarak şunu sööleyim otto yu gözün kapalı tak kafan rahat olsun şişme milletin uydurması gecen yaz üç yanesine otto taktık titanyum yeni czt ye taktık walla şişirene veya eksozu şişirebilene bunu nasıl yapıolar bilmiyorum gelsin hediyesi ile bedava yenisi vereyim ..ucuz istersen otto birazdaha ucuzu war yed bilgin olsun..haa katı kırmadınız inşallah downpipe yapılmıştır umarım ...:icon_tup:
kat sağlam ama söktük tabi bilgin için teşekkürler dostum:)

r1 bülent
11-04-2011, 12:05
OO ben ne km düşük Rc ler gördüm gaza basınca homurdayan ağlayan:D:D Aga kutu içini istersen göndereyim.. adres verde..
:D komutan filtre ile ilgili bende bir elyapımı denemesi yapıcam eğer olmazsa kutu içi onuda senden temin ederim dostum teşekküler :)

yesil544
25-04-2011, 00:13
yawww çok kalite bişey almıyacaksan ve ses çok önemli değilse sanayi egzosuna devam aynı işi görüyor :) yok performans önemli ise ss magnum