Orijinalini görmek için tıklayınız : Down pipe+yazalım+hks bov+kat iptali ??
Corniaryol
10-04-2011, 01:00
golf 1.4 tsi 140ps aracıma
Down pipe+yazılım+hks bov+Exhaust cut out performance egzoz yaptırmayı düşünüyorum ark. ne dersiniz??
Artı ve eksileri ne olur
+45-50 beygir 80 100 tork dedıler fıyat ise 1900 tl
görüşlerinizi bekliyorum
1) Downpipe kesinlikle yap derim.
2) BOV önermiyorum ben, aracında performans kaybı yaşatabilir
3) Downpipe yapınca zaten aracındaki kat iptal olmuş olacak.
4) Kumandalı Egzos bilmiyorum o konulara hala sıcak bakamıyorum ben :) performans istiyosan araç bağırcak yapcak bişey yok :)
5) Yazılım kesinlikle yap derim ciddi farklar oluyor
Downpipe + Yazılım + Filtre kiti ile 1.4tsi baya baya keyifli bir araç haline geliyor.
bov kesinlikle iptal. komple 60 mm egzoz olsun ,downpipe da dahil zaten buna.
aem dry flow takabilirsin filtre olarak.güzel bir yazılımla aracın baya değişir.ama kesinlikle blow off takma.forge un aparatı var filan derler onada girme :)
maskaran
10-04-2011, 18:51
Downpipe + Yazılım + Filtre kiti ile 1.4tsi baya baya keyifli bir araç haline geliyor.
+10 krktr :icon_tup:
Corniaryol
10-04-2011, 19:43
bov kesinlikle iptal. komple 60 mm egzoz olsun ,downpipe da dahil zaten buna.
aem dry flow takabilirsin filtre olarak.güzel bir yazılımla aracın baya değişir.ama kesinlikle blow off takma.forge un aparatı var filan derler onada girme :)
ben mükemmel bi performans istemiyorum ztn bov en fazla 10 ps kesme yapsa bile geri kalanı bana yeterli çünkü bu bov sesıne karsı bı hayranlıgım var yıllardır ve yapmak istiyorum artık:)))
VAG grubu motorlarda bildiğim kadarıyla bov hem - performans veriyor hemde turbonun ömründen yiyor deniyor. Onun haricindeki uygulamalar süper olur.
Gokhan43
10-04-2011, 20:10
BOV işine girmeyin derim zaten AEM Dry Flow filtre ile bov'a yakın bir tıslama alırsınız diğerlerini arkadaşlar yazmış zaten :)
Guzel bir filtre kiti yaparsaniz tatmin edici bir ses alacaginizdan eminim, BOV'i en sona atin derim ;)
ben mükemmel bi performans istemiyorum ztn bov en fazla 10 ps kesme yapsa bile geri kalanı bana yeterli çünkü bu bov sesıne karsı bı hayranlıgım var yıllardır ve yapmak istiyorum artık:)))
ama senin yaptıklarından sonra zaten o ses artacak belki ona gerek duymayacaksın.downpipe+filtre turbo sesini farkedilir derecede arttırıyor
Kumandalı egzozu biz yapıyoruz, aklında soru işareti olan varsa sorabilir, ürün garantili ve şu anda Türkiye 'nin her köşesinde çok farklı araçlarda takılı, herkes de çok memnun..
Bizim için susmayan egzoz devri çoktan kapandı.. Polis çevirdi ceza yazdı, hatun bindi bu ne dedi, gece otoparka girdin apartmandan tip tip baktılar falan.. Bunları sık yaşayınca tadı kaçıyor insanın.. Hem bunlar olmasın, hem isteyince gürlesin hem de güç alsın diyorsanız cutout kesinlikle çözüm.. Keza ilk polis çevirmesinde parasını amorti ediyor :)
http://www.techturkey.com/forum/videolar/79980-a3-18t-amp-ibiza-cupra2-exhaust-cutout.html
downpipe + cutout + yazılım aracınızda çok iyi olacaktır. tavsiye ederim :)
ama senin yaptıklarından sonra zaten o ses artacak belki ona gerek duymayacaksın.downpipe+filtre turbo sesini farkedilir derecede arttırıyor
onur dogrusunu söölüyo sen zaten yapcan intek kit ve eksozla mütiş ses alırsın geçen hafta siciroccodan ve astra dan söktük bovu