Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 RC vs RX-8 roll ?
BthnKrkt
10-04-2011, 21:38
Selam. Siteden bilinir sanırım tamer abinin eski aracı olan (BP) 206 RC'm ile sadece düzboru ve egsozlu rx8 ile 60-200 roll denemesi yapma durumumuz var. Sizce sonuç nasıl olur?
Kac bg ki rc stoku 180 stoksa yalan olur bence
BthnKrkt
10-04-2011, 21:45
190+ hp rc
Eray Yümsel
10-04-2011, 21:46
yakın gidersiniz eğer plotajı kötüyse rx in geçersinde 3 5 boy
bp nin yürürü diğerlerinden farklı bence senin için zevkli bi sınav olur :)
BthnKrkt
10-04-2011, 21:50
pilotajı hakkında bir bilgim yok abi:beuj:
ıkı arabayıda kullandım sankı rx alır gıbı . ama tabıkı sofor onemlı : )
Yakın giderlerde kim önde olur tahmin etmek zor , rx8 makyajlı mı?
redlinemst
10-04-2011, 21:56
çekişmeli olur bence
redlinemst
10-04-2011, 22:02
Rx-8 Stock olarak whp olarak 190+ yere aktarıyor atmosferik oluşundan dolayı 2-3 vites esnasında yakın gidebilirsiniz fakat sonra Rx-8 alır,Rc alt devir basarsa tabiki rc önden başlar ama gelip Rx-8 geçer,üst devir basarsanız Rx-8 kaybetmez,makyajlı makyajsız kasa arasında da baya fark var bu arada.
rc ninde altları bişeye yaramaz zaten üstlerde varım diyor :)
BthnKrkt
10-04-2011, 22:04
2008 model rx-8
BthnKrkt
10-04-2011, 22:07
örnek olarak sitede 207 rc ile denemesi var...
http://www.techturkey.com/forum/videolar/43851-stok-207rc-175hp-vs-mazda-rx8cai-231hp.html
birde clio rs le denemesi var...
Mazda RX8 vs Clio RS - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/mazda-rx8-vs-clio-rs_210724.htm)
Clio RS vs Mazda RX8 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/clio-rs-vs-mazda-rx8_210729.htm)
PPR engineering
10-04-2011, 22:10
bp rc diyorum :)
derece43
10-04-2011, 22:10
Benim bi denemem var belki fikrin olur...
Pug 206 RC -- 2 kişi Egzos Filtre RX-8--- 1 kişi Stock
Top speede doğru 1-2 boy daha uzuyor
YouTube - RC-RX (http://www.youtube.com/watch?v=7fakvcB2P78)
BthnKrkt
10-04-2011, 22:12
benm hafif olma avantajım olabilir :) arka koltukları vs söküpte deneyebilirim:)
BthnKrkt
10-04-2011, 22:13
bp rc diyorum :)
artık 55 ZB 444 abi:)
redlinemst
10-04-2011, 22:14
benm hafif olma avantajım olabilir :) arka koltukları vs söküpte deneyebilirim:)
+ jantların
PPR engineering
10-04-2011, 22:15
malesef benim görüşüm rx8 ler beklendiği gibi yürümüyor..arada hızlıları illaki vardır.tr çapında bakımlarını yapabileçek o bilgiye sahip usta da az o yüzden arabalarda pek bakımlı değil kaldıki rotary motordan habersizler..
BthnKrkt
10-04-2011, 22:21
kaan abi ben koltuklarıda söker denerim :) HD de video ceker arkadaslar bakarız:)
PPR engineering
10-04-2011, 22:31
Rx-8 beklediğin gibi yürümeme nedeni nedir 1.3litre top speed 234 km 0-100 6.4 makyajlılarda biraz daha seri daha ne bekliyorsunuz roll için araba mı üretmelerini,aktarmada kayıp yaşaması doğru karşılaştırdığınız arabalar 2.0 litre atmosferik veya 1.6 turbo makineler,o bilgilere sahip çok kişi var bende biliyorum az çok sen ne beklediğini söyle yapalım bütçe koy :) günde 1-2 redline bile görsen rotary carbon birikmemesini önlemek adına motor kondisyonu devam eder ama Rx-8 alıp gündelik araba gibi sürerse araba sağırlaşır.
231 hp nin hakkını vermesini bekliyoruz..sadece bu eğer o hp lerin hakkını verseydi coğu kişi alıp rx8 kullanırdı zaten..ama kullanımı güzel keyifli.ben beklediğim olsa o arabadan bütçemi kendim koyar yaparım zaten sana ne gerek var.
karşılaştırıldığı arabalar 1.6 2.0 arabalar tabiki..tsi larda 1.4 serisi neler yaptığı ortada ben biliyorum ufak çaplı yüklendikten sonra verdiği tepkileri...amacım senin le tartışmak değil..tartışmayalımda eğer tabularu insanların kafasındakini silmek istiyorsanda yürüyorsada yaparsın güzelce alkışlar saygı duyarız bravo deriz.
rx8 wankel motor oldugu ıcın 1.3 diye geciyor ama normalde 2.6 hacimde bildigim kadarıyla. hatta draglarda 1.3 kategorisinde yarısmıyor. asırı beslemeyle (1.7 veya 1.5) carpılıp ust sınıfta yarısıyor.
JapanVsGermany
10-04-2011, 22:46
kaan abi ben koltuklarıda söker denerim :) HD de video ceker arkadaslar bakarız:)
hiç söküp baktın mı bilmiorum ama 206 RC Orjinal spor koltukları anormal ötesi ağır...
Ön koltukları söküp 206 XS koltıuğu taksan inan en az 20kg ordan alırsın,belki de daha fazla...
bladerk erkutun garajında mustafa'nın (capcapca) RC koltuğu wardı, şu koltuğu bi getirsene dedi, kucakladım, bir anlık şok esnasında belim çıkıodu :)
:soru::soru::soru:
The key for comparing the displacement between the 4-cycle engine and the rotary engine is in studying the degrees of rotation for a thermodynamic cycle to occur. For a 4-cycle engine to complete every thermodynamic cycle, the engine must rotate 720° or two complete revolutions of the crankshaft. The rotary engine is different. The engine rotor rotates at 1/3 the speed of the crankshaft. On two rotor engines, front and rear rotors are 180° offset from each other. Each rotation of the engine (360°) will bring two faces through the combustion cycle (the torque input to the eccentric shaft). This said, it takes 1080° or three complete revolutions of the crankshaft to complete the entire thermodynamic cycle. Obviously, we have a disparity. How can we get a relatable number to compare to a 4-stroke engine? The best way is to study 720° of rotation of the two-rotor engine. Every 360° of rotation, two faces of the engine complete a combustion cycle. 720° will have a total of four faces completing their cycle. 40ci(654cc) per face times four faces equals 160ci or 2.6L. That’s a well-reasoned number and now gives us something to be able to compare to other engines. In addition, since four faces passed by in the comparison, it’s like a four cylinder engine.
PPR engineering
10-04-2011, 23:12
[QUOTE=ThUnDeRbErK;2202110]Benle ilgisi şu usta yok bilen yok diyosunda bilen var merak etme sen bütçe koy ben projeni yürütücem senin söz :D yani fazla bilmişlik yapmayın ben her konusunu detayını araştırıyorum 231 hp hakkı diyosun stock rx-8 sana söylüyorum lastikte 190 + whp verir stock s2000 210+whp verir typer gene 190+ whp verir senin dediğin gibi bütün beygirleri vermiyor katalogdaki güçler shafttaki güçler,çoğu kişinin kullanıp kullanmaması ona bağlı olmasa gerek hakkını vermediğini söylemek yalnış olur ne istiyorsun kaliteli bir araba alıp birazda yürümesini mi o zaman rx8 alıyorsun pist arabası viraj arabası her türlüde kaliteli açıkcası yürümekten kastın ne 0-100 6.4 daha ne beklentin var ? zaten dünyada 1.3litre ile 300 whp lastikte na olarak yapan var..
1.3 = 2.6 rotary motor 1 zamanda 3 iş yapıyor bunuda bu şekilde aktarırlar genelde ama bu gerçek hacmi değildir siz hacimden ne anlıyorsunuz hacim motordaki rotor housing hacmi 654 cc 654 cc toplamda 1308cc araçtır,bence biraz detaylı araştırın rx-8'ler üzerine yorum yaparken kulaktan dolma yazmayın,çok kolay yargılıyorsunuz herşeyi bu kadar basit olmamalı,saygılar.
sen benim projemi yürüteçek kapasitede değilsin..yazılarından anladım ki ben arabamı kendim yapıyorum senin gibi yine iddalı bir arkadaş typer gecerim deyip otobana cağırdılar ben kendimle yarışıp geri döndüm araç 2010 yenilerdendi..değil 5 boy yoktu diyebilirim o yüzden typer s2000 le karşılaştırıken aynı kefeye koyma bu araçları.istersen senin zihnindekileride sileriz gel whp ni görelim ???
neden aynı kefeye konmaz 3-5 boy yavaş diemi ?
Hacimden ne anlıyorsun ? Türkiye gibi bir ülkede böyle bir vergi durumu olsa devlet o vergiyi almaz mı ?
usendim gece gece ceviremicem. kagıt ustunde 1.3 ama motosporlarında 1308cc olarak gecmiyor
For comparison purposes between a Wankel Rotary engine and a piston engine, displacement and corresponding power output can more accurately be compared on the basis of displacement per revolution of the eccentric shaft. A calculation of this form dictates that a two rotor Wankel displacing 654 cc per face will have a displacement of 1.3 liters per every rotation of the eccentric shaft (only two total faces, one face per rotor going through a full power stroke) and 2.6 liters after two revolutions (four total faces, two faces per rotor going through a full power stroke). The results are directly comparable to a 2.6-liter piston engine with an even number of cylinders in a conventional firing order, which will likewise displace 1.3 liters through its power stroke after one revolution of the crankshaft, and 2.6 liters through its power strokes after two revolutions of the crankshaft. A Wankel Rotary engine is still a 4-stroke engine and pumping losses from non-power strokes still apply, but the absence of throttling valves and a 50% longer stroke duration result in a significantly lower pumping loss compared against a four-stroke reciprocating piston engine. Measuring a Wankel rotary engine in this way more accurately explains its specific output, as the volume of its air fuel mixture put through a complete power stroke per revolution is directly responsible for torque and thus power produced.
1991 with their four-rotor 787B (2,622 cc/160 cu in — actual displacement, rated by FIA formula at 4,708 cc/287 cu in)
In international sports car racing the FIA considers a Wankel engine to be equivalent to a four-stroke engine of twice the displacement; other racing series seem to have settled on 1.8 times the displacement.
PPR engineering
10-04-2011, 23:24
Seviyeni koru ben bu forumda 2 günlük üye değilim,silersin kralsın laf yok tartışmak banlanmak istemiyorum,saygılar.
sen rahat ol telden ara istersen 0554 880 64 02 kaan.burdan konuş mereak etme bende 2 günlük üye değilim 2006 dan beri takip ediyorum üyeliğim yeni..
kaan kimse denemiyo sanırım senle şu sıra :D
çok çılgın gördüm seni :D
Eray Yümsel
10-04-2011, 23:27
Benle ilgisi şu usta yok bilen yok diyosunda bilen var merak etme sen bütçe koy ben projeni yürütücem senin söz :D yani fazla bilmişlik yapmayın ben her konusunu detayını araştırıyorum 231 hp hakkı diyosun stock rx-8 sana söylüyorum lastikte 190 + whp verir stock s2000 210+whp verir typer gene 190+ whp verir senin dediğin gibi bütün beygirleri vermiyor katalogdaki güçler shafttaki güçler,çoğu kişinin kullanıp kullanmaması ona bağlı olmasa gerek hakkını vermediğini söylemek yalnış olur ne istiyorsun kaliteli bir araba alıp birazda yürümesini mi o zaman rx8 alıyorsun pist arabası viraj arabası her türlüde kaliteli açıkcası yürümekten kastın ne 0-100 6.4 daha ne beklentin var ? zaten dünyada 1.3litre ile 300 whp lastikte na olarak yapan var..
1.3 = 2.6 rotary motor 1 zamanda 3 iş yapıyor bunuda bu şekilde aktarırlar genelde ama bu gerçek hacmi değildir siz hacimden ne anlıyorsunuz hacim motordaki rotor housing hacmi 654 cc 654 cc toplamda 1308cc araçtır,bence biraz detaylı araştırın rx-8'ler üzerine yorum yaparken kulaktan dolma yazmayın,çok kolay yargılıyorsunuz herşeyi bu kadar basit olmamalı,saygılar.
sen rx8 le draglara gittiğinde seni 1.4 kategorisindemi kaldırırlar sanıyosun ? :) at gözlüğüyle bakmaktan farkı yok kendını kandırma 1.3 diye gerek yok
Benimde ingilizcem var çevirmene gerek yok kağıt üstünde dediğin olay gerçek hacmidir,motorsporlarında dediğin rotary motor olduğundan dolayı 1 dönüş çapında 3 iş yaptığından dolayı 4 zamanlı motorda ateşleme emme vs vs gibi işlemlerden dolayı 2 katı olarak düşünülerek hacmi telaffuz ediliyor.Gerçek hacmi 1.3 litre yani gene benim söylediğime geliyoruz.
2 saattir aynı seyi soyluyoruz..wankelin calısma sisteminden dolayı 1.3 diye geciyor diye. az sakinnnn
baslık zaten roll amaclı acılmıs foto gununde hangisi daha parlak cıkar degilki konu :)
PPR engineering
10-04-2011, 23:31
24 Nisan 2011 Pazar günü gel wonderlandde buluşmaya misafirim ol aramama gerek mi var sen aranıyorsun beklerim adres belli.
davetin için teşekkür ederim.daha gerçekçi insanlarla arkadaşlık yapmayı tercih ediyorum.kak sağlıçakla.insanların gözünde antipatik olmak istemiyorum daha fazla..bir şey yazmıycam postlarına sende yazma.bir zahmet.
Eray Yümsel
10-04-2011, 23:31
ben rx8 le typer denemesı yaptım 2008 senesinde kpro lu benim kullandıgım rx8 de borla headers egzos ve aem cai vardı typer ı ben kullanırken rx8 i 5+boy geçiyodum rx8 e ben geçtiğimdede typer ı 2 boy kadar geçiyodum :D 10bin devir çok zevkli ama gebzeye git gel 200 lira yakınca evlat acısı gibi koyuyo sevilcek bir araba değil zengin değilseniz :)
1.3litre km de 1lira yakan baska araba yoktur heralde :)
r1 bülent
10-04-2011, 23:36
rx 8 her türlü alır insanların arabalarını yükleyip stock arabalara kafa tutmalarına anlam veremiyorum japona saygı duymak lazım
BthnKrkt
10-04-2011, 23:38
rx 8 her türlü alır insanların arabalarını yükleyip stock arabalara kafa tutmalarına anlam veremiyorum japona saygı duymak lazım
bunda anlam veremicek ne var hiç anlamadım kaldıkı benim hp veya whp yüksek olsa anlarım neden denemek sitersin dediğinde ama arada zaten bariz fark var ve benim seni geceri seni gecerim diye bir iddam da olmadı sadece denicez. Rc yi tın tın gezmeye yada tek başıma basmaya almadım ben.
M///maniac
10-04-2011, 23:40
senin rc geçer
Ankara içi olsa ben denerdim, yakın olur heralde sonuç...
BthnKrkt
10-04-2011, 23:43
senin rc geçer
tolga abii bakıcaz eger deneme durumu kesinleşirse kesin video cektirip buraya yüklerim herkezin merakı gider :)
PPR engineering
10-04-2011, 23:46
Arkadaşlık yap demedim zaten sen telefon numaranı veriyorsun daveti sen yaptın ben seni buluşma organizasyonumuza davet ettim
24 Nisan Pazar 2011 sabah 09.00'dan itibaren oradayız sohbet etmeye gel misafirimiz ol,antipatik bir durum olmasa gerek her daveti gider atar kavga dövüş algılama öle insan değiliz,ne yazıp yazmıyacağımada ben karar veririm sana sormam.
bana sor demedim bir zahmet dedim..
ne alaka ? zaten bir sürü konu açıkladım sadece anladığın bu mudur ? sakin ol..
12den sonra forum sapıtıyor neyse hadi selametle:D
Eray Yümsel
10-04-2011, 23:52
bi rx8 için değmez beyler 7 olsa neyse :D
r1 bülent
10-04-2011, 23:59
japonun her türlüsü verir odunu :D kızıştıram ortalığı pedala iyi bassın gençler:D:D:D
r1 bülent
11-04-2011, 00:02
bunda anlam veremicek ne var hiç anlamadım kaldıkı benim hp veya whp yüksek olsa anlarım neden denemek sitersin dediğinde ama arada zaten bariz fark var ve benim seni geceri seni gecerim diye bir iddam da olmadı sadece denicez. Rc yi tın tın gezmeye yada tek başıma basmaya almadım ben.
bu arada ben şahinlede geçerim rx8 i:D:D
BthnKrkt
11-04-2011, 00:04
bu arada ben şahinlede geçerim rx8 i:D:D
o zman ben tutunamam:D:D
r1 bülent
11-04-2011, 00:13
o zman ben tutunamam:D:D lastikler iyiyse tutunursun :D:D
GokhanRS
11-04-2011, 00:22
bi rx8 den dolayı kavga çıkacak. bakkalda kapanmış çekirdeksiz mi izlicez.
normal hacmi 1.3bunu anlayan herkes biliyor ama 2 turda 1 kere ateşleyen normal motora göre rx inki 1 turda 2 defa ateşleyebildiğinden sanırım 2.6l olarak geçiyor motorsporlarında. yani aslında bencede 2.6 ayarında bir araç sayılır. yani 1.4 1.6 kategorisine kesinlikle sokmazlar bu aracı.
zaten hiç biyerde de sokmadılar.
bu arada konun cevabına gelince senin sökmen yanlış olur rc. rx8 de cok hafif bir araç değil. o sökmezse sende skme sonra yanlış muhabbetler dönmesin bence.
60 200 de alma ihtimalin yüksek ama 200+ da rx alır bence.
Eger esit sartlarda bir deneme ise sokme koltuklari sonucta ne gittgini gormek onemli nolursa olsun japon olsun gecsede gecilsede fransiz araclarini japonla ayni kefeye koymuyorum yanils anlasilma olmasin fikrim sadece
Selcuk_RoL
11-04-2011, 12:15
çekişmeli olur ama genede sanki mazda 1-2 boy öne çıkabilir üstlerde??
BthnKrkt
11-04-2011, 14:02
Eger esit sartlarda bir deneme ise sokme koltuklari sonucta ne gittgini gormek onemli nolursa olsun japon olsun gecsede gecilsede fransiz araclarini japonla ayni kefeye koymuyorum yanils anlasilma olmasin fikrim sadece
rx8 ın sahıbı aracına o kadar güvenıyor ve emınkı gececegınden arabayı 500 kg yapıp denesem gene gececegınden emin olur bence:) eşit sart mı var sizce ortada :) arada en az 40 hp ve eşit şart :D:beuj:
GokhanRS
11-04-2011, 14:09
rx8 ın sahıbı aracına o kadar güvenıyor ve emınkı gececegınden arabayı 500 kg yapıp denesem gene gececegınden emin olur bence:) eşit sart mı var sizce ortada :) arada en az 40 hp ve eşit şart :D:beuj:
iyide geçilsen zaten senin arabanı kimse kötüleyemeyecekki?
ben clio rs i geçtim diye kimse clio rsi kötülemiyor. şuan daha 2nci viteste basınca direk açmaya başlıyorum bunun 3ü 4 ü 5i ve 6ncı vitesim var düşün.
ben geçince normal niye 270 hp ye 180 hp. arada 90 hp fark var.
300 kilo ile 90 hp farkı kapatamazlar.
şimdi sen geçilsen senin aracın gene iyi yürüyor olucak çünkü arada 40 hp var.
ama dediğim gibi hem 270 hp yim dicem hemde 180 hp araca geçilcem asıl o zaman mevzu çıkardı.
rx8 geçilirsede senin aracın 230luklarla yürüyor olmicak emin ol. rx8 de bi sorun var yada v.s gibi bahaneler çıkacak ortaya.
nitekim bi kere de geçildim ama kesinliklee vauv adamın arabası nasıl yürüyormuş demedik direk sağa çektik kaputu bi açtık turbo yağ hortumu mokoko olmuş. düzelttik düzeldi gene geçiyorum.
normal olan rx8 in geçmesi için rahat dene bence moralinde bozulmasın olurda geçerse çünkü hp farkınız çok.
BthnKrkt
11-04-2011, 14:24
sende haklısın abicim rc rx8 gecemez. :) denememe de gerek yok:)
Madem oyle cikarsin denersin benmde suan aracim yapiliyo bittiginde benimde denemk istedgim bikac arac var kimlerle nasil yuruyorum gormek icin genelde koltuk sokuk stepnesiz kirkosuz gezmiyoruz ya neyse agarligin cikar denersin hadi kaputu hafiflet jantida ama koltuk sok tavan sok gereksiz bi roll icin sokulup takilan parca biyerden sonra ses yapicak hic gerek yok yarim boy icin cikin deneyin rx8 fani dgilim pug hic dgilim ama disedis bi mucadele olur typeR veya s2k gecemiyolar o net suan rx8 aslinda farkli bi arac donanmlari bi japona gore oldukca tatmin edici roll den rolle kosturmanin manasida yok ama dostca denersiniz zaten kimse kimseyi ole 5 boylarda ayiramaz gecsen ne gectigini gecilsen ne gecildgini gorursun yine tebrik ederiz
Madem oyle cikarsin denersin benmde suan aracim yapiliyo bittiginde benimde denemk istedgim bikac arac var kimlerle nasil yuruyorum gormek icin genelde koltuk sokuk stepnesiz kirkosuz gezmiyoruz ya neyse agarligin cikar denersin hadi kaputu hafiflet jantida ama koltuk sok tavan sok gereksiz bi roll icin sokulup takilan parca biyerden sonra ses yapicak hic gerek yok yarim boy icin cikin deneyin rx8 fani dgilim pug hic dgilim ama disedis bi mucadele olur typeR veya s2k gecemiyolar o net suan rx8 aslinda farkli bi arac donanmlari bi japona gore oldukca tatmin edici roll den rolle kosturmanin manasida yok ama dostca denersiniz zaten kimse kimseyi ole 5 boylarda ayiramaz gecsen ne gectigini gecilsen ne gecildgini gorursun yine tebrik ederiz
bu konuda eminmisiniz ?
ben bp rc nin bahsedilen speclerdeki bi rx8 e çok da iyi tutunacağını düşünüyorum
BthnKrkt
11-04-2011, 14:55
bp eskisinden biraz daha hızlı:)
bp eskisinden biraz daha hızlı:)
kardeşim ben seni 406 ile çıktıgım gecelerden hatırlıyorum hiç R yapma devam allahın ıznı ıle mahcup etmez zevk alırsın :icon_tup:
derece43
11-04-2011, 14:59
Dene gitsin bilader boşver yorumları aha ben koydum video bi tane RX8 le olan denememi.. spec dediğiniz sadece egzos var sanırım RX de..
BthnKrkt
11-04-2011, 15:08
kardeşim ben seni 406 ile çıktıgım gecelerden hatırlıyorum hiç R yapma devam allahın ıznı ıle mahcup etmez zevk alırsın :icon_tup:
abicim beni bilmezsin sanırım benden önceki sahibi suat abi olabilir:) deneme işine gelirse R yapıcagım bişe yok aslında rx8 in sahibini tanımıyorum arkadasımın arkadası ilk deneriz demiş sonra haber vercem felan oldu bakalım hayırlısı:)
Dene gitsin bilader boşver yorumları aha ben koydum video bi tane RX8 le olan denememi.. spec dediğiniz sadece egzos var sanırım RX de..
denicem abi :)
ÜSTÜNERC
11-04-2011, 15:12
kalkışta hertürlü 206 RC alır
GokhanRS
11-04-2011, 15:25
valla banada özellikle 2nci vites denemesinde rc alır gibi bi his veriyor çünkü hem aktarma kaybı hemde sarması fazla rx lerin. yani çok şaşırtıcı sonuçlar çıkabilir.
inş denersinizde bizde zevkle izleriz. bu arada batu ben geçemezsin demedim sakın yanlış anlaşılmasın.
geçersen güzel olur geçemezsende kimse aracına laf söyleyemez aradaki hp farkı sayesinde sen gene iyi yürümüş olucaksın dedim geçilsen bile.
cidden merak ediyoruz ne sonuç çıkar diye tahmin zor pek denk gelmedim rx denemelerine ama ben stokken beni geçemiyorlardı şansın yüksek.
komutan sen denerken yazılım yoktu sanırım?:beuj:
derece43
11-04-2011, 15:44
komutan sen denerken yazılım yoktu sanırım?:beuj:
yoktu video koydum..
yoktu video koydum..
ozman simdi gecersin sanırım:icon_tup:.batu nun arabasıda hafif jantta var gecmesi lazım.
derece43
11-04-2011, 15:48
ozman simdi gecersin sanırım:icon_tup:.batu nun arabasıda hafif jantta var gecmesi lazım.
Sayfada ogünkü denemeyi koydum birde ben 2 kişiydim biliyorsun.. Tek ve yazılımlı geçerim sanırım...
rc alır kasmayın bu kadar:D, rx8 cok ciddi gıderlı cıkıyomus bıde:p 200+da yaklasabılır ama muhtemelen, oraya kdr cok acarsın ama..
bu konuda eminmisiniz ?
ben bp rc nin bahsedilen speclerdeki bi rx8 e çok da iyi tutunacağını düşünüyorum
Tutunmak demedim zaten aranizda ne sen Ona nede o sana acamaz deneyin bu sekilde dedim gecer veya gecilir sonucta oda rx8 de gormus olur araclarini yukledikcede tekrar denerler kim nerden ne aliyo diye sahsen ben arabalarimda hep oyle denedim en guzeli at arabasindan yuklu araclarla denedim gectim gecildim sorun olmaz hobi isi bu fobiye donusturmenin bi manasi yok :)
Bence once sen su rx8 ile yuruyen RC ile dene durum ortada, sonra rx8'e gidersin.
BthnKrkt
11-04-2011, 20:52
Bence once sen su rx8 ile yuruyen RC ile dene durum ortada, sonra rx8'e gidersin.
onla denemem istanbukdaki tüm rx8lerle denememden daha zor ***** dikkat ettiysen izmirde yapılıyor deneme:icon_tup: