Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 xs benzın pompası yardım
peugeot 106 xs e gore benzın pompası uygun fıyatlı nerden bulabılırım .
xs in benzın pompası kac bar dır bılen varmı unıversal bişi alıpda takabılırz sanırım
benzin pompası zaten uygun olması lazım, komple şamadırayla birlikte değil tek tek ve 50-60 lira gibi bişey olmalı...
benzin pompası zaten uygun olması lazım, komple şamadırayla birlikte değil tek tek ve 50-60 lira gibi bişey olmalı...
yan sanayı bısı taktık 3 ay gitti . gecen sordum 300 falan dedı ama şakaydı sanırım :D bı el atsak yardımcı olsak guzel olcak arabaya bınemıyorum benzın cekmıo
yan sanayı bısı taktık 3 ay gitti . gecen sordum 300 falan dedı ama şakaydı sanırım :D bı el atsak yardımcı olsak guzel olcak arabaya bınemıyorum benzın cekmıo
o 300 lira şamandıra ile birliktedir, 3 ayda bozulması tabi saçma olmuş ama değiştiren bildiklerim hala sorunsuz kullanıyor yan sanayisini...
ulasoztas1
13-04-2011, 13:01
bildiğim kadarıyla 3 bar olması lazım, orjinali bozlulduğunda ben yan sanayi takmıştım yıllarca hiç sıkıntısız kullandım.
Yan sanayi pompa ile başınız çok ağrır.Çıkmada olsa mutlaka orj alın. Basınç 3 bar.
sahıbınden com da 60 liraya vardı 5 bar
sahıbınden com da 60 liraya vardı 5 bar
jaeger olan mı usta