Orijinalini görmek için tıklayınız : 2009 leon cupra vs Ja cooper s
-Günalp-
11-04-2011, 01:10
askerlik öncesi son denememdi.. dostça geçilme kaygısı olmadan denedik.. leon üst hızlarda gerçekten iyi gidiyor. denemeler 50 ve 80 den başlayıp 200-210 km hızlara kadar olmustur.. araclar iki kişi. leon sahibi arkadaşa teşekkür ederim dostça denemeler için...
leon: stock
cooper: kasnak, filtre, headers,egsoz, egzantrik
YouTube - leon cupra vs cooper s (http://www.youtube.com/watch?v=pYZEjMXFs0A)
YouTube - IMG 1573 (http://www.youtube.com/watch?v=CcN7gS4xIcs)
YouTube - IMG 1574 (http://www.youtube.com/watch?v=Oi4Awy4APQ4)
YouTube - 2009 leon cupra vs ja cooper s (http://www.youtube.com/watch?v=KTTCKGWone8)
zevklı denemeler olmus masallah araçlara
mini mükemmel yürümüş helal olsn
Jam da Joker
11-04-2011, 01:17
Bana biraz garip geldi sanki Cooper S bu parcalarla gecmesi gerekiyordu yazilim yokmu aracta? Ben kendi aracimi 1 hafta stock kullandim arabadan sogumustum bukadar gidiyormuymus.. Birde nedir bu aracin plakasi BTU ile UBA dan ve İzmirdeki 2011 Cupradan baska kirmizi oldugunu bilmiyordum..
İki aracada Masallah buarada..
MAŞAALLAH araclara çok zevkli denemeler olmuş :icon_tup:sonuc normal bence ...bu arada kırmızı cupra gerçekten çok hoş görünüyo :icon_tup: MAŞAALLAH SÜPHANALLAH allah nazarlardan saklasın :)
Cooper S de yazılım yok mu?
-Günalp-
11-04-2011, 01:49
Cupra cok guzel masallah.. Cooper da yazilim yok..
Cooper s bunlarla gecmesı gerekırdı ama guzel bı deneme olmus masallah 2sınıde :)
stock cupranın bu kadar gidiceğini hiç düşünmüyordum valla .. ayrıca kırmızı cupra dışardan ne güzel duruyormuş :D maşallah 2 araca da
Alperen-B
11-04-2011, 02:40
cuprayı süren arkadaş sanırım kesiciye yakın vites atıyor çünkü üstlerde mini yaklaşıyo cupra
vites attıktan sonra cupra gidiyor. devir olarak biraz daha erken atarsa vitesi cupra 1 boy filan
daha önde olur diye tahmin ediyorum. iki araca da maşallah....
cuprayı süren arkadaş sanırım kesiciye yakın vites atıyor çünkü üstlerde mini yaklaşıyo cupra
vites attıktan sonra cupra gidiyor. devir olarak biraz daha erken atarsa vitesi cupra 1 boy filan
+ 1 :icon_tup: bazı durumlarda bana da öle gibi geldi..
Almanci Tane-R
11-04-2011, 07:18
her 2 araca da maşallah. ikiside de çok güzel yürümüş
veli kankimin sesini de duydum arada :)
Bana biraz garip geldi sanki Cooper S bu parcalarla gecmesi gerekiyordu yazilim yokmu aracta? Ben kendi aracimi 1 hafta stock kullandim arabadan sogumustum bukadar gidiyormuymus.. Birde nedir bu aracin plakasi BTU ile UBA dan ve İzmirdeki 2011 Cupradan baska kirmizi oldugunu bilmiyordum..
kırmızı cupra antalyadan geldi. ulaş kardeşimiz denizlide okuyor.
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/58196-red-devils-denizli-honda-type-r-vs-leon-cupra-r.html
hacim + ele avuca sıgmaz bi şanzuman.. bu stock hali bile mütiş.
Selcuk_RoL
11-04-2011, 08:18
Massallah araclara
Kırmızı cupra bir sürü var sadece benim tanıdığım 2 arkadaşımda var o saydığın plakalar haricinde. Her cupra illa roll yapıp gazlayacak diye bi kaide yok :)
gsgokhan
11-04-2011, 08:31
kesinlikle :)
vtc mania
11-04-2011, 09:01
masallh arclara
derece43
11-04-2011, 09:03
Cupra bi başka canım.. Günalp maşallah sanada bilader zaten aracının gidişi güzel asker dönüşü fulleyip top yaparsın miniyle.. Kazasız belasız iki aracada..
Maşallah CooperS harika gidiyor. Cupra'ya da maşallah. CooperS Cupra kadar torku olmayan bir araç olduğu için sonuç cooper için çok başarılı...
life is life
11-04-2011, 11:41
araçlara maşallah.. cupra sahibi arkadaş hangi devirde vites attı acaba ?
maşallah iki araca da güzel denemeler olmuş çevre yolu iyi oldu denemeler için :)
ulaşın vites atışlarına biraz daha alışması lazım
bu arada cupradan emre ekin fırlamış gibi görünüyor...
maşallah araçlara,cooper çok iyi...hayırlı teskereler günalp:)
her iki aracada masallah walla guzel roll olmus :)
masallah cooper da yazılım olsa daha da guzel olcakmıs,cupra stock halı ıle agırlıgından dolayı cok abartılı b araba degıl ne yazıkkı.yazılım,egsoz,fıltrelı a3 1.8 t 200 e kadar onde oluyor cupra denemesınde
emreekin
11-04-2011, 14:19
ben o zaman ufak bi açıklama da yapayim..ulaş güngör(cupra driver) öle çok çok süper atmıyo..hem de arabayı üzmemek için....birde önemli bir konu daha var...cupra 3.vites basıyo hep.mini 2.vites 80de...ben bu durumunda bayagı bi etkisi oldugunu düşünüyorum...her iki araçta aynı viteste bassa daha farklı olurdu durumlar gibi gelio bana.....ama mini gerçekten çok güzel gidiyo...maşaallah iki aracada ve arkadaşlarıma :D
-Günalp-
11-04-2011, 15:32
Sanziman oranlari tutmuyo malesef.. Cok farkli oranlari. 80de cupranin 3 te olmasi normal.birz altta kaliyo olabilir tabi bilemem.2de olsa daha dezavantaj olur bence cupra icin..dostca guzel denemelerdi araclarimizi gormus olduk.. Gerisi mühim deil zaten..videoyu ceken arkadas brz kiloluydu 90kiloya yakindir:) miniyi etkiledi baya:)
buldun stock cuprayı gecersin günalp biladerim.araclara masallah.
cupranın izmire yolu duserse denemek isterim.masallh.
Cupra 'lar denildiği kadar gidiyor hakkatende maş araçlara
AhmetAKC
11-04-2011, 15:49
cupracı chıp waktın gelmıs senın yeter artık stock stock nereye kadar :D yapta bıseyler dök bızı sokaklara :D:D:D ayrıca kanka erol gngr mobese fotolarına bakıp gurur duyuyomus senınle :D:D:D
-Günalp-
11-04-2011, 15:55
buldun stock cuprayı gecersin günalp biladerim.araclara masallah.
cupranın izmire yolu duserse denemek isterim.masallh.
Valla senin type r la deniyelim dedik söz verdin getirmedin arabani iki hafta ustuste.. Keske getirseydin deneyeydik senlede kardesim. Ama bizim SRK nin golf 250 hp falandir bide cupradan daha agir.. Yakin giderler cuprayla..Onla deneyin güzel olur muti..
youtube acılmıyo bu pcde ızleyemedım vıdeoları ama günalp arabanın cook ıyı gittiğini biliyorum sahit oldum allah hata kaza vermesin hakkatenn haa muti bi deneyemediniz bnde merak ediyorum egzantrikten sonra nasıl olucak günalp askere gitmeden görüselim kardesim mutlaka :):)
-Günalp-
11-04-2011, 16:20
Denesek iidi muti kardesimle.. Ekzantrik farkini gorecektim + yada- .. Kismet deilmis askerden sonra ins.
vay rollcu kardesım, senın arabayı ztn bılıyoruzda, cuprayıda cok begendım ben maşallah gerekenden ıyı gibi geldi, sen gıt gel teskereni al sora katılırım size:)
-Günalp-
11-04-2011, 16:32
Yarin gdiorum ankaraya.. Ordan istanbul kadiköy e.. Eylul sonu burdayim kismetse.. Saolun arkadaslar:)
WhiteCupra
11-04-2011, 16:37
maşşallah iki aracada günalp hayırlı teskereler kardeşim..:D:D
-Günalp-
11-04-2011, 16:52
Saol ugur abi:)
[QUOTE=astracoupe;2202601]her 2 araca da maşallah. ikiside de çok güzel yürümüş
veli kankimin sesini de duydum arada :)
kankim hemen tanımış beni :)
Cupra 2 de 60-70 3.vıteste 90 da bassa daha ıyı olurdu o zaman.normalde bu hızlarda torkunu da daha ıyı kullanıyor
Jam da Joker
11-04-2011, 17:43
Hatırladım arabayı Antalyadan uzun süre sahibindende ilanı vardı unutmuşum..
Cupranın 3. viteste basması avantajına olmuş çünkü kısa bir oranı var 130 da bitiyor 3. vites.. Yani 3. Vites 80 Cupranın devridir zaten stocktada pek farketmez sanıyorum..
Birde ne kadar hızlı atarsan at vites aralarında çay molası verdiği için 2 de 80 de bassaydı direk geriye düşerdi Cupra..
kırmızı cupra nefis gozukuyor masallah araclara..
emreekin
11-04-2011, 21:27
cupracı chıp waktın gelmıs senın yeter artık stock stock nereye kadar :D yapta bıseyler dök bızı sokaklara :D:D:D ayrıca kanka erol gngr mobese fotolarına bakıp gurur duyuyomus senınle :D:D:D
haahhaahahahah yarıldımmm lale :D
bu arada günalpcim,daha bana deneme sözün var unutma,askerden dönünce inş :D
-Günalp-
12-04-2011, 00:34
haahhaahahahah yarıldımmm lale :D
bu arada günalpcim,daha bana deneme sözün var unutma,askerden dönünce inş :D
İns kardesim bi geleyim deneriz tabiki:)
arnawood omer
12-04-2011, 00:37
Cuprayı süren kardeşimiz geçmemek için elinden geleni yapmış olsada cupra, sürücüsüne rağmen geçebilmiş:)
cooper mükemmel yürüyor maşallah.
mert_leon
12-04-2011, 00:51
gündüz gözüyle denemeler ayrı güzel oluyor cooper da çok güzel yürüyor maşallah araçlara
günalpim hayırlı tezkereler olsun inşallah görüşmek üzere
demircan
14-04-2011, 21:09
arkadaşlar slm seat ın sahibini tanıyan varmı varsa tel .olursa çok sevinirim
İki aracada maşallah.Burdada olsa öle stoc veya stg1 cupra denemek isterdim :)
Sanziman oranlari tutmuyo malesef.. Cok farkli oranlari. 80de cupranin 3 te olmasi normal.birz altta kaliyo olabilir tabi bilemem.2de olsa daha dezavantaj olur bence cupra icin..dostca guzel denemelerdi araclarimizi gormus olduk.. Gerisi mühim deil zaten..videoyu ceken arkadas brz kiloluydu 90kiloya yakindir:) miniyi etkiledi baya:)
90 dan fazladır o günalp :))
semiyaki
20-04-2011, 00:13
maşallah araçlara allah kaza bela vermesin
maşallah güzel denemeler olmuş tebrikler ulaş krdşim bu haliyle bile bukadar maşallah zaten ulaş epey bi geriden basıyorsun emre bu işleri sen ögreticeksin artık veliye zaten sylenecek söz bulamıyorum onu yusufa havale ettim ben onun hakkından anca o gelir......:)
maşallah güzel denemeler olmuş tebrikler ulaş krdşim bu haliyle bile bukadar maşallah zaten ulaş epey bi geriden basıyorsun emre bu işleri sen ögreticeksin artık veliye zaten sylenecek söz bulamıyorum onu yusufa havale ettim ben onun hakkından anca o gelir......:)
kardeşim yusufuda senide en kısa sürede bekliyorum :) hafta sonuna ayar edin haberleşelim
kardeşim yusufuda senide en kısa sürede bekliyorum :) hafta sonuna ayar edin haberleşelim
paşam benim ya :)
güzel videolar olmuş.gündüz ve gayet net bence herkez böyle videolar çekmeli :)