Orijinalini görmek için tıklayınız : Ceratoya kesık yay?
Merhaba 2005 ceratoya orjınal kesılmış yay buldum yol tutuş nasıl olur sorun çıkarmı hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)
berkay_aydin
11-04-2011, 21:35
Kimse önermiyor.. Zıplayarak kaza yapanı duydum ben önermem :(
Merhaba 2005 ceratoya orjınal kesılmış yay buldum yol tutuş nasıl olur sorun çıkarmı hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)
ben kesik yay kullandım bi şikayetim olmadı tercih size kalmış...
bende 106 da fk yaylarımı kesmiştim ona göre amortisör sertleştirmiştim yol tutuş gayet iyiydi yinede tavsiye etmem herşeyin orjinali makbuldur
Takın ama hani görüntü olsun diye hani takın ama gazlamayın viraj kasmayın vb hareketler yapmayın low N slow kısacası..Öyle olacaksa sorun olmaz diye düşünüyorum ancak yinede hiçbirşekilde önermiyorum.
mehmetRS
11-04-2011, 22:40
değil kesmek preslenmişken bile amortisörle oynanmamışsa nasıl zıplıyor, bir zıplamaya başlayında durmuyorda:) böbrek taşı felan bırakmaz adamda
plekumat
11-04-2011, 23:26
Camlar filmsizse kesmeyin :D
Yayı kesik arabayı arkadan izlemek çok zevkli oluyor, araba zıplamayı bitiriyor içerdekiler hâlâ zıplamaya devam ediyor :D
Ahmet Saraçoğlu
11-04-2011, 23:45
orjinalin kesilmişi sıkıntı olur.Ben 3.5 luğu kestiğimde bile ani hareketlerde iyiydi ama limitte biraz uzun bi virajı alıcaksam çok kral arka atıyodu...Kontra montra hak getire :D
Orj. yay yumuşak bide ,, yol tutuşa direk zarar olur diye düşünüyorum.
Low-Rider
12-04-2011, 07:54
Amortisörler orjinal kaldığı sürece çok sekersin , sıkıntı yaşarsın