Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 Rc neden bu kadar zıplıyor??
mustafa_yaman
12-04-2011, 11:24
aracımda h&r 3.5 yay var araç çok zıplıyor bi problemmi var yoksa ruhundamı var bu aracın ve biraz bozuk yolda gelen o sesler kafayı yedirtir insana:)
derece43
12-04-2011, 11:35
Pug serisinin alt takım çözümü koni spor amortisör ve 5 lik yay aracını oturtur.. Birde müziği açıp duymamaya çalış:)
RC zaten normalde de çok sert bir otomobil.. Genelde yüksek bir yere çıkmaya çalışırsan bir tekerin havada kalacak kadar sert.. Yay olan RC ye bindim evet çok sert oluyor taş düşürür :D Ama hiç ses gelmiyordu benim bindiğimden :)
koni tarzı amortisör alırsanız seksek sekerekten zıplama sorununu çözersiniz.
Pug serisinin alt takım çözümü koni spor amortisör ve 5 lik yay aracını oturtur.. Birde müziği açıp duymamaya çalış:)
kesinlikle dogru 2008de 2008 207 gt 4000 km arkadaşim aldi yaytaktik yolda
ziplamaktan sertliginden dolayi 10000de sattik yani o konu da yapcak bişeyin
yok guzelbi ses sistemi devam sesleri duymamaya odaklan:)allah yardimcin olsun
mustafa_yaman
12-04-2011, 12:36
orjinal yaylarıdamı aynı acaba yüksek hızda bazen koltukla alakam kesiliyo diyebilirm yani:D
Ya yollardandır yada belki bi sorun vardır.
Bende 5lik fk yay var+birde preslendi yaylar.
Sekme yok gibi birşey. Ama çakıl taşının üstünden geçsen hissediosn..
mustafa_yaman
12-04-2011, 12:45
gülü seven dikenine katlanıcak yani anlaşılan:)
derece43
12-04-2011, 13:04
YouTube - SUSPENSION NEUMATICA 206 (http://www.youtube.com/watch?v=WeTvMVJY6JI&NR=1)
Bak böyle bişey takarsan rahatlarsın:D:D
mustafa_yaman
12-04-2011, 13:18
hehe:Dsüper
bende 4/6 FK yay var orjinale göre baya yumuşadı sekme falanda yok yayla alakalı bişey olabilir belki.
O kadar sekme olmamasi gerek, yaylari bir kontrol ettirin derim, montaj hatasi olabilir
207 RC'nin orijinali sert sayilir ama dediginz kadar sacma sapan sekme yapmamasi gerek yayla bile
slowmotion
14-04-2011, 01:49
RC zaten normalde de çok sert bir otomobil.. Genelde yüksek bir yere çıkmaya çalışırsan bir tekerin havada kalacak kadar sert.. Yay olan RC ye bindim evet çok sert oluyor taş düşürür :D Ama hiç ses gelmiyordu benim bindiğimden :)
kesinlikle doğru :)
orjinal yaylarıdamı aynı acaba yüksek hızda bazen koltukla alakam kesiliyo diyebilirm yani:D
yüksek hızda balık sırtına gelirseniz tekerlek bile yerden kesilir, normaldir :)
yay markası olarak ne kullandınız?
gülü seven dikenine katlanıcak yani anlaşılan:)
aynen öyle, şehir içi 50-60ı geçmem pek
bende 4/6 FK yay var orjinale göre baya yumuşadı sekme falanda yok yayla alakalı bişey olabilir belki.
bende fk 3,5luk var, normal gidiş aynı ama çukurlarda tam tersi oldu... gt/rc fark edebilir. orj gt yede bindim,sürdüm orj rc bariz sert...
O kadar sekme olmamasi gerek, yaylari bir kontrol ettirin derim, montaj hatasi olabilir
207 RC'nin orijinali sert sayilir ama dediginz kadar sacma sapan sekme yapmamasi gerek yayla bile
dostum montaj hatası yoksa bence normal, yollar çok bozuk...
slowmotion
14-04-2011, 01:50
YouTube - SUSPENSION NEUMATICA 206 (http://www.youtube.com/watch?v=WeTvMVJY6JI&NR=1)
Bak böyle bişey takarsan rahatlarsın:D:D
bundan el yapımı olarak üreten vardı galiba :D
S.Özeren
14-04-2011, 02:18
o kadar çok sekme yapmaması lazım
Rc genetik olarak çok sert sen yinede bı kontrol et belki montajda bronlem olabilir yaylara hortum takmayı dene olmadı coilover al derim fikrim