Orijinalini görmek için tıklayınız : Gc8 mi EVO VI Tommi Makinen
easy_rider
12-04-2011, 16:43
Bir karşılaştırma daha birbirine yakın 2 araba peki ama hangisi +ları ve -leri nedir ?
http://i252.photobucket.com/albums/hh27/labrat1123/HIN%20Dulles%202008/DSCN1067.jpg
http://www.harbx.com/wp-content/uploads/2009/03/subarugc8_whiteback_1680x1050.jpg
ProdriveSTI
12-04-2011, 16:44
Ona karşılık 22B STI...
düzgün temiz bi tm yi hiç bişeye değişmem...
ProdriveSTI
12-04-2011, 16:46
Valla kardeşim bu konuya ben her iki arabanın + ve -'lerini yazmam evocu STI'ı,STI'cı evoyu kötüler herzaman,her ikisini sevende var ona lafım yok ama gene de sakat bi forum :D gerilmeye gerek yok boş yere :D
TM diyecegim ama subarunun parca ucuzlugu ve bollugu daha cok modifiye parcasi olmasi standart ve modluyken yakit tuketimi ve kasa olarak hafifligi vs dusununce tabiki GC8.Paran coksa TM...
TM diyecegim ama subarunun parca ucuzlugu ve bollugu daha cok modifiye parcasi olmasi standart ve modluyken yakit tuketimi ve kasa olarak hafifligi vs dusununce tabiki GC8.Paran coksa TM...
tebrıkler cuneyt abi cok güzel ve mantıklı yerden yaklaşmissin :)
http://www.hizliupload.com/img/69378827267232188938.jpg
gönülden böyle geçer ama tamamen duygusal olmakla birlikte TME denebilir
Valla kardeşim bu konuya ben her iki arabanın + ve -'lerini yazmam evocu STI'ı,STI'cı evoyu kötüler herzaman,her ikisini sevende var ona lafım yok ama gene de sakat bi forum :D gerilmeye gerek yok boş yere :D
:icon_tup: aynen hiç gerilmeye gerek yok gene sayfalarca sürecek bi gerilim patlaması olabilir
benım yorumum her ıkı aracda oldukca basarılı secım kısıye kalmış :cool:
tam politikacı olacak adamım
easy_rider
12-04-2011, 16:53
Önemli konu olaya genel bakmak gerek teşekkürler
_muhaRRem
12-04-2011, 16:55
evo nun parçalar gerçekten yorucu şekilde pahalı , subaru esnaf işi 4 çeker .. Subaru sti düşünmeden alırım ama evo düşündürür.
tuner faruk
12-04-2011, 16:59
TME derim herzaman GC8 e göre daha özel gelmiştir bana :)
Emir_b16a
12-04-2011, 17:02
türkiye şartlarında gc8
tme aydı bi dünya hayalimdir ama binemem malesef hee 22b olsa çok çelişirdim
şartları kenara bırakırsam tme
CasabLanca
12-04-2011, 17:04
dışardan gördüğüm kadarıyla kozmetik ve farklılık olarak evo tme
not : yeri gelmişken sorayım ankarada satılık olan kazalı gri tme yi forumdan biri mi aldı?
MUTLU RAFİ
12-04-2011, 17:09
Duruşuyla gidişiyle tme :D
Bir karşılaştırma daha birbirine yakın 2 araba peki ama hangisi +ları ve -leri nedir ?
birbirine yakin araclar degiller. Tek ortak noktalari 2 litre turbo 4 ceker olmalari. Eger illa karsilastirmak gerekiyorsa gc8 kasa sti ile bakmak lazim. hatta eski yurtdisi otomobil programlarini takip edenler karsilastirmanin hep 22b ve tme uzerine oldugunu gorur.
gc8 her seyiyle daha ucuzdur bir sey diyemem ama bu karsilastirma gd wrx ile evo 9 karsilastirmasi gibi olmus.
Karsilastirma dengesiz olmus ikisinide kullandim gc8 zayif kalir onun yaninda arabalarin altini cewirip bakin.ewo cok cok daha kaliteli yuruyen olarak.ama gel geleliim bizim ulkemizde cidden cok yorucu bi arac ewo..cok param olsa gercekten siyah beyaz jantli isterdim,bu karsilastirmada 22b kistas olabilir.
ProdriveSTI
12-04-2011, 17:44
şimdi evo fq serilerini normal STI'la kıyaslayan çıkarsa hiç şaşırmam :D
ProTuner
12-04-2011, 17:57
Zor bi karar olsada t.m.e derim 22b olsaydı o zaman düşüncelerim değişir 22b derdim.
Karsilastirma dengesiz olmus ikisinide kullandim gc8 zayif kalir onun yaninda arabalarin altini cewirip bakin.ewo cok cok daha kaliteli yuruyen olarak.ama gel geleliim bizim ulkemizde cidden cok yorucu bi arac ewo..cok param olsa gercekten siyah beyaz jantli isterdim,bu karsilastirmada 22b kistas olabilir.
ben bunu anlamıyom yalnız
yorucu olarak yakıt bakımından mı
yedek parça olarak mı
bi sürü alternatif var evonun balata ise stoptech mesela çokta pahalı değil
kaskonun olduğunu varsayıyorum tabiki.
tme vs gc8 de tabiki tme derim
evo7 ve 8 yerine aynı yıllarda üretilmiş sti tercih ederim
9 ve 10 > sti
bana gore tabi :)
ben bunu anlamıyom yalnız
yorucu olarak yakıt bakımından mı
yedek parça olarak mı
bi sürü alternatif var evonun balata ise stoptech mesela çokta pahalı değil
kaskonun olduğunu varsayıyorum tabiki.
tme vs gc8 de tabiki tme derim
evo7 ve 8 yerine aynı yıllarda üretilmiş sti tercih ederim
9 ve 10 > sti
bana gore tabi :)
balata gibi seyler degil ama misal disklerini bulmak zor ve pahali, daha ince parcalarini bulmak da zor, oyle abd den gelmiyor cogu parcasi. Ben ingiltere de kac dukkanla kanka oldum. Motor 4g63 herseyi belli ama sanziman, yuruyen, muhtelif parcalar hepsi farkli. en basitinden bir abs beyni, ayc pompasi, body kit parcalari bile bulunamiyor. Servis zaten sacmaliyor. hersey ingiletere bazli oldugu icin abd deki gibi kontakt bollugu yok. ralli garajlari da ellerinde kalan yada uyumlu parcalara cok para istiyor. Yorucudan kasit bu. Ha surekli sorun cikartan bir arac degil yanlis anlasilmasin ama anahtar teslim ustaya birakamazsiniz, sizin de takip edip ilgilenmeniz lazim. (yada ustaniz konuya hakim olacak :D)
Kardesim benim abim dedigim insanda tme wardi bende subaru warken benden cok daha fazla yakiordu ve parcalarinin en az subaruya gore 2 kati diordu tabi sahip olmadgm icin bir sey diyemem 7 8 9 icinde yorum yapamam sadece 6 kullandim sanki bole daha bi hardcore gc ye gore :) hala isterim 1854584 beygir bi evo6tme :) €€£$ :)
onursumer
12-04-2011, 18:39
tme nin hastasıyım
ama gc8 daha kolay geliyor bana :)
Kardesim benim abim dedigim insanda tme wardi bende subaru warken benden cok daha fazla yakiordu ve parcalarinin en az subaruya gore 2 kati diordu tabi sahip olmadgm icin bir sey diyemem 7 8 9 icinde yorum yapamam sadece 6 kullandim sanki bole daha bi hardcore gc ye gore :) hala isterim 1854584 beygir bi evo6tme :) €€£$ :)
yakıt konusunda eyvallah bak yukarda da dedim :D ama yine de dağlar kadar fark edeceğini düşünmüyorum (kesin kesin öyledir demiyorum)
biri 15 yaksın diğeri 20 yani daha ne yakabilirki
bende istiyorum kısmetse sıfır bi 10 bundan sonraki hedefim inş tabi üretimi bitmesse :D
beygiri çok olmasın virajda üzmesin yeter bana heheh
Viraj kasicam die shelle ortak olucaksin :) yada geberiip gidiceksin demedi deme :)
Viraj kasicam die shelle ortak olucaksin :) yada geberiip gidiceksin demedi deme :)
otobanda 250 ile gitmek daha cok geriyo beni :D
Heee 180 le s e giriosun kasilmiosun otobanda 250yle kasiliosun dahada sanada bisi yazmicam.Allah akil versin kardesim :) konuyu mahvettik uzatma :)
180 ile s e giremedim daha kısmetse önümüzdeki yıllarda inş :D
Kacti 175 mi 165 mi unuttum :)
evo tme peki evo 10 dahamı hızlı onu merak ettim ?
karsılastırmada evo diyorum ..
in in daha naptın yaw :hehe:
sen niye bana kızdın ki şimdi herkesin sevdiği bir alan vardır bende bunu seviyorum hehe
Kizmadim ya niye kiziyim :) dedigin gbi zewk ve risk meselesi panpa :)
mami_makinen
12-04-2011, 19:09
maddıyat onemlı degılse TME al ...ama hem ucuz olsun hem 4 ceker olsun parcası ucuz olsun dıyosan GC 8 AL ....
TME mantıklı seçim olur.
Fakat ben gc8 alırım :)
bu arada TME ler 50 bin civarı gc8 ler 25 bin civarı ;)
TME güzeldir , herkes durumu özetlemiş zaten şartları uyuyorsa TME alınır
JapanVsGermany
12-04-2011, 19:45
Param çoksa TME alırım hiç düşünmeden...
Param az ise GC8 almam :D
Bir subaru kullanıcısı olarak TME
tommi makinen duruşu yeter
crazydog
12-04-2011, 21:11
valla çocukluk aşkım olduğu için gc8 :)
Low-Rider
12-04-2011, 21:28
valla bu konuyu okuyup gaza geldim forzada 650hplik bir tme yaptım gazlıyorum 1saattir:D
param çoksa TME alırım.
Azsa biriktirir yine TME alırım
seriye devam edelimmi?
param çoksa tme alırım.
azsa kredi çeker gene tme alırım.
ikininde + ve - leri mevcut. subaru fanatiği gc8 evo fantiğide tm der. bana kalırsa gc8 daha mantıklı...
gc8 'in yan sanayi çamurluğu bile varsa bu ülkede ekonomik modifiye imkanı ile GC8 türkiye şartlarına daha uygun....
benim para ile derdim yok özel olmak istiyorum diyorsan TME.....
Bence farklı araçları değerlendiriyosun. TME ye karşı STİ demelisin bence.
Şartlar uyuyorsa eğer TME.
Bence farklı araçları değerlendiriyosun. TME ye karşı STİ demelisin bence.
erdem ben yazcaktım aynısını fakat benden önce yazmışın
bencede tme sti daha mantıklı olur
karşılaştırma baştan yanlış zaten, tme ile sti olsa şartlar daha uygun olur ve STİ tercih edilir,
tr ye gelen hıcbır gc8 evo 6 tme ile kıyaslanabilicek bir otomobil deildir,kıyas yapmak komik olur o yüzden gereksiz yani...:)
anca ıngıltere ve japonya pazarındakı 22b ler vs ler karşılık gelir gerisi yalan olur ne şanzıman ne motor ne yürüyen hiçbir şekilde edm gc8 lerle kıyaslanmaz evo 6 tme...
paran varsa tm yoksa sti :D
paran varsa tm yoksa sti :D
konu para konusu değil sıkıntı yok alınır, ama sonrasındaki "keşke"
konu para konusu değil sıkıntı yok alınır, ama sonrasındaki "keşke"
tm parcaları cok pahalı + bulunmuyor ben gokhanın aracıyla cok ugrastım sureklı ebayda geze geze hatta aradıgımız parcaları bulamadık bıle servıste yok japonyada yok hatta bır kazalı evo 6 tm almayı bıle dusunduk sonra o kadar yatırım yaptık adam sıkıldı ve sattı yanı :)
Aydın22B
13-04-2011, 11:39
22B yi bu kadar seven kişinin çıkması beni sevindirdi :=)
hepsi çok güzel hepsinin keyfi farklı evonun parcası maslakta cok gıdın gezın sorun dunya parca cıkar
gambit49
13-04-2011, 12:17
EVO VI Tommi Makinen cok daha ozel bir arac
JayVTEC!
13-04-2011, 12:42
Tommi Makinen..
Shadow_Dancer
13-04-2011, 12:49
22b türkiyede satılsa bunu tartışmazdık bile ;)
Her daim Subaru.
gokhan882
14-04-2011, 00:54
tm demeli ...
ProdriveSTI
14-04-2011, 14:33
Bu soruyu şöyle yöneltelim bir de gerçekten merak ediyorum ;
Evo 8 fq340 vs. STI Spec C Type RA-R
Hangisi ve Nedeni ?
easy_rider
14-04-2011, 15:22
ne konu açtım ben sadece aralarındaki farkı biri boxer motor biri travensal olarak biliyordum. Durum farklımış
normal bir gc8 sürüş karakteri performans vs vs olarak tm ile kesinlikle kıyaslanacak bir makine değil.... tm tamamen safkan bir yarış arabası. gc8 bu aracın yanında yüksek performanslı normal bir cadde arabasıdır bence....
tm ile kıyaslanacak araçlar sti yada tr'de bulunmayan 22b ve muadili impreza modelleridir....
Trance-R
14-04-2011, 21:00
tme güzel ve özel seri bir araç ... gc8 tercih nedeni aslında ,... subarunun özel seri arabaları konuya dahil edilirse subarunun , özel seri arabalarını tercih ederim !
BoraÇİFTÇİ
14-04-2011, 21:33
YouTube - EVO IX The Next Evolution - Best Motoring International (http://www.youtube.com/watch?v=RJJHeQhip0s)
Evo Ve Sti karşılaştırımasının En güzel Ve En Detaylı Yapılmış Videosundur Bence...
Vaktiniz varsa Baştan Sonra Kadar İzlemenizi Tavsiye Ederim ,
24 Dakika
kickboxer
25-04-2011, 00:46
tm nin karsılastırılacagı araba gc8 degil gc8 stidır
ProdriveSTI
25-04-2011, 18:40
tm nin karsılastırılacagı araba gc8 degil gc8 stidır
Güzel söyledin kardeşim,gc8 imprezanın bi modeli değil kasa kodudur,nasıl ep3,ek9 Type R diyosanız buda aynı şekildir.
Karşılaştırma gc8 kasa 22B STI,Coupe R,Type R,Type RA,S201 modelleri ile yapılabilirdi.Onun için sadece Subaru diyorum ben.
::ZaFeR::
25-04-2011, 21:27
Şahsen bir EVO sever olarak gönlümden geçen Evo TME.Ama sağolsun yedek parça vs. durumundan seçimim GC8 olurdu.
kickboxer
26-04-2011, 19:45
Güzel söyledin kardeşim,gc8 imprezanın bi modeli değil kasa kodudur,nasıl ep3,ek9 Type R diyosanız buda aynı şekildir.
Karşılaştırma gc8 kasa 22B STI,Coupe R,Type R,Type RA,S201 modelleri ile yapılabilirdi.Onun için sadece Subaru diyorum ben.
jdm wrx bile bızım gclerden iyi:D