Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Corvette Nasıl Çekilemez (Kıyım Resmen)
hakotech
13-04-2011, 13:40
Türkiye'deki çekicilerden daha kazma olanlarıda varmış..söliyecek kelime bulamıyorum...
1.40'dan sonra kıyım :D
YouTube - Owner and IDOT Trash C5 Corvette, 2:00am, 3/18/11 (http://youtu.be/riEUNA7cZMg)
riEUNA7cZMg&feature
resmen telef etti arabayı
sahibi aracı bu halde bulunca noldu acaba merak ettim :D
individual
13-04-2011, 13:52
mahvettiler arabayı valla
hakotech
13-04-2011, 13:53
tekme tokat dalmıştır heralde..arabada yanıyo yavv :)
sakası biyana ama harbiden bu adam dayaklık ..
hakotech
13-04-2011, 14:01
güzel yurdumuzun terbiyesiz çekicilerinden bir tanesi arkadasımın avensis marka aracını otoparka çekerken,arka tarafını, otoparkın giriş kapısına giydiriyo.. napıcan bu adamı şimdi !! bide pişkin pişkin abi kusura bakma demiş..öpermisin sabahamı bırakırsın ! :S
Rstmania
13-04-2011, 14:03
Yalnız bence o arabanın sağ ön lastikte bir sorun. Adam jantın çevresi ve lastiği önceden götürüyor. O yüzden sağ taraftan kıvılcım çıkıyor.
CallMeInsane
13-04-2011, 14:04
yazık oldu
hakotech
13-04-2011, 14:05
Yalnız bence o arabanın sağ ön lastikte bir sorun. Adam jantın çevresi ve lastiği önceden götürüyor. O yüzden sağ taraftan kıvılcım çıkıyor.
evet sağ taraftan giydirmiş amcam,ama o arabanın dıf,sanzuman alayı arka tarafta mahfetti hepsini...
güzel yurdumuzun terbiyesiz çekicilerinden bir tanesi arkadasımın avensis marka aracını otoparka çekerken,arka tarafını, otoparkın giriş kapısına giydiriyo.. napıcan bu adamı şimdi !! bide pişkin pişkin abi kusura bakma demiş..öpermisin sabahamı bırakırsın ! :S
bugünün işini yarına bırakmamak gerekir :D
JapanVsGermany
13-04-2011, 14:39
kamyonu satsa ödeyemez zararı :D
bence bu adam çekici değilde daha fazla hırsıza benziyor.etrafta polis falan göremedim :D
1.8 turbo
13-04-2011, 15:00
korku fılmı tadında ızledım
en sonda itfaiyecinin içine doğmuş heralde bişeyler olacağı. :D
acıdım arabaya ahtapot yokmu bu ülkede yazık :(
bizim burda hiç bişey yapamazsında....oralarda o çekiciden tüm parasını alırlar , adam işinden atılır , süründürürler onu , video kaydıda var.
by serçe
13-04-2011, 15:52
yazık ya bu nasıl olay böyle :@
alfonso4474
13-04-2011, 16:02
sahibi görünce tepkileri cok m.ettım valla rezil etti aracı
araç sahibi :kim çekti len bu arabayı ?
cekıcı:ben abi hayırdır noldu ?
araç sahibi :ulan gavat senin bennn :)artık sovup durmustur:)
Burda olsa yapacağı en fazla iş çıkış saatini beklleyip 10-15 kişi dalıp varsa arabsını yakmak olur..ama orası amerika o vette orda okadar pahallı değildir diye düşünüyorum(elbette pahallıdır ama tr gibi değil) Hemde adamlar adalet var :D
CasabLanca
13-04-2011, 16:38
araba sağ önden hasarlıydı artık pert :hehe:
GokhanRS
13-04-2011, 16:40
http://sikip.at/maklazim/adamda_su_kadarcik_beyin_yok_beyler.png
crazydog
13-04-2011, 16:40
Sağ önden hasarlı o araç en başta adam jantı goturup yukledi çekiciye sıkıntı yok bence sag tarafı komple gitmiştir bence duvara falan çakmıştır kesin :D
redbaron
13-04-2011, 20:26
bi corvette el degmeden nasıl pert edilir ders niteliginde...
çekicinin üzerinde yazan IDOT yazısı olayların nedenini açıklar gibi :D
IDIOT a çok benzior :D baştan kaybetmişler :D
sahibi görünce tepkileri cok m.ettım valla rezil etti aracı
araç sahibi :kim çekti len bu arabayı ?
cekıcı:ben abi hayırdır noldu ?
araç sahibi :ulan gavat senin bennn :)artık sovup durmustur:)
Bence çok iyimser bi senaryo olmuş :D
Fatih Tosun
13-04-2011, 21:22
Katılıyorum size bence kaza yapmış ve araba yolun tersine dönmüş dikkat ederseniz arabaların gidiş yönün tersine duruyor tabiki bu değilki parçalayıp götürmeli ama orası çok sakat bir yol bir an önce uzaklaşması gerekiyor oradan .
resmen katletti araçı yaaa :) sahibinin tepkisini çok merak ettim gerçekten ... :)
Alperen-B
14-04-2011, 00:41
bi araba durduğu yerde nasıl pert edilir izleyelim beyler :)
Yalnız araçta yılan gibiymiş hee... bayıldım. :)
pegeout 106
14-04-2011, 01:23
Resmen Katliam yapmış adam sanki hurda araßa çekiyormuş gibi kötü davranma muamelesi yapıyor insan çekmeye kıyamaz onu ße :)
Selcuk_RoL
14-04-2011, 01:38
çekip vurucan ya direk :D
aaaa resmen ırzına geçti ya .. elemanda her hasar verdiğinde biraz daha rahatlıyo .. hobisi falan olmasın sakın
hakotech
14-04-2011, 15:16
Yalnız araçta yılan gibiymiş hee... bayıldım. :)
aynen bende farkettim :D