PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonunda makineme kavustum fakat yardımınız gerekli :)

emrah turan
13-04-2011, 23:01
Arkadaslar uzun suredır heves edıp almak ıstedigim fotoraf makınesını aldım fakat daha once Prof. makine deneyımım olmadıgı için suan cektigim fotoların %90'ı digital formatta :) Makinem canon 450d baslangıc ıcın ıdeal oldugunu dusunerekten aldım. Faydalanabılecegim site varsa yada arkadaslarımın bana önerecegı teknıkler varsa paylasabılırlerse cok mutlu olurum herkese saygılar :)

pegeout 106
14-04-2011, 01:33
Hayırlı Olsun Aslan Parçası ( Photo ) Tatata... Emmo:)

haldun31
14-04-2011, 11:28
hocam netfotografa veye fotokritike üye ol faydalı bilgiler var.birde bulabilirsen national geographic foto okulu cd sini bul.çok öğreticidir.yalnız xp de çalışır .kolay gelsin.

MeRtCaN
14-04-2011, 11:29
Arkadaslar uzun suredır heves edıp almak ıstedigim fotoraf makınesını aldım fakat daha once Prof. makine deneyımım olmadıgı için suan cektigim fotoların %90'ı digital formatta :) Makinem canon 450d baslangıc ıcın ıdeal oldugunu dusunerekten aldım. Faydalanabılecegim site varsa yada arkadaslarımın bana önerecegı teknıkler varsa paylasabılırlerse cok mutlu olurum herkese saygılar :)

senın adına cok mutluyuz hadı hayırlı olsun

Mutu
14-04-2011, 11:32
Şuan aynı ürün bende de var. Gayet tatmin edici olacaktır.

Ben bu siteye göz atmıştım, dersler vs. biraz bilgi var. :)

fotograf Fotograf Dersleri (http://www.fotograf.net/Fotograf/Dersler/Kompozisyon/index.htm)

fotograf.net - Fotograf Dersleri (http://www.fotograf.net/Fotograf/Dersler/index.htm)

rodya
14-04-2011, 11:49
kaç paraya hangi kitlerle aldınız?
ben de 450d almayı istiyorum

tşk

Anıl E.
14-04-2011, 13:09
Hayırlı ugurlu olsun bizim arabalarında fotografını çekesin inşallah :D

emrah turan
14-04-2011, 16:41
kaç paraya hangi kitlerle aldınız?
ben de 450d almayı istiyorum

tşk

18-55 standart lensi ile beraber aldım cok duses geldı makıne bana 4bin cekımde arkadasımdan aldım o üst seviye makine almak ıcın bana 700 tlye werdı arzası sıkıntısı cızıgı cartı curtu yok yaklasık 2. el piyasasıda buna yakın rakamlar.

Arkadaslar cok sagolun dersler cok guzel takıp edip biraz biraz bırseyler yapmaya calısıyorum. Elimden geldigincede sizlerin araclarınız prof fotolarını cekmeye calısacam. Tabi sitemizdeki diger prof. arkadaslardan yardım alarak biraz daha ileri düzeye getirip inş. cok guzel kareler cıkartacagım :) herkese sonsuz tesekkurler