Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 GTİ spor yay
elimde fk ve Eibach 5 lik yay war daha önceki araçlarımdada kullandım yanlız fk yı hiç takmadım süspansiyonu hakkında kullanan bi arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim....
eski araçlarımda hep Eibach kullandım konilide kullandım orj amatsöri ilede kullandım tabiki konili daha iyiydi..memnundumda.
şimdi ise ya Eibach yada fk takıp amatsiör kafalarından tornacıya aldırıp kullanmak istiyorum sizce nasıl olr.
hangi yayı kulanayım? Eibach---- FK mı?
Bone-crusheR
15-04-2011, 09:45
eibach kullan bence ben cok memnun kaldım apex vardı cok sert fk bizim arkadas getz e almıstı cok zıplıyodu araba eibach daha garanti yine
KingoAtmo
15-04-2011, 09:52
Bence ikisinide birer hafta kullan, yorumunu sen yaz,
En güzel test :)
Bence ikisinide birer hafta kullan, yorumunu sen yaz,
En güzel test :)
buyur burdan yak abi naptın sen...
kesinlike eibach kullan hiç düşünme bile...tecrübeyle sabit....
coilex kullanan warmı peki...
coilex,fk,mad bunlar eibach,vogtland,hr gibi markaların yanında basit markalar :)
coilex,fk,mad bunlar eibach,vogtland,hr gibi markaların yanında basit markalar :)
:icon_tup::icon_tup:
tel masa yayı eibachla kıyaslıyanlarda var :D
coilex kullanan warmı peki...
aman derim..çok sert bir yay focus a takılmıştı yeteri kadar düşüklükte sağlamamıştı..eıbach tan şaşma sen yinede :)
cffsymbol
15-04-2011, 14:20
en konforlu eibach , tavsiye ederim..
aman derim..çok sert bir yay focus a takılmıştı yeteri kadar düşüklükte sağlamamıştı..eıbach tan şaşma sen yinede :)
walla anlamadımm arkadaşımda wardı çok yumuşak diyordu ....