Orijinalini görmek için tıklayınız : Önümüzdeki ay ARKADAN İTİŞLİLER GÜNÜ .
Mechanix
05-08-2007, 21:54
Arkadaşlar zamanı önümüzdeki ay içi olarak tahmin ettiğim bir buluşma düzenliyorum.Buluşmaya gelecek olan herkesin kendi aracı olacak ve tüm araçlar arkadan itişli ve LSD li olacak.Max 15 aracı kabul edebileceğimiz bu buluşmanın amacı tabii ki Drift.Otopark ı ayarladım diyebilirim.Muhteşem bir yer.Çok geniş ,asfalt bize çok uygun.
Katılım ücretli olacak.Bunun sebebi otoparkın kirası.Fiyatı size en kısa zamanda bildiricem.
Tüm katılımcılar yanlarında yedek lastikleri jantlarına takılı şekilde gelecek ki dönüşte problem yaşamasınlar.
Saat 12 gibi başlayıp akşam 9 a kadar istediğimiz gibi eğlenebileceğiz.Kukalarla drifte uygun parkurlar yapacağım.Bu sayede hem araç kontrolunüz gelişecek hem de gerçek driftinbirinci viteste yapılmadığını yaşayarak göreceksiniz.
Alanda lastik değiştirme işini lastikçi ayarlayarak ücret karşılığı halledebiliriz.Yemek içecek işi zaten sorun olmayacak büfe gibi bir minibüs ayarlayacağım.
Araçlarınızın sorun çıkarmaması için bakımınızı ve kontrollerinizi yaptırıp gelmelisiniz çünkü mekaniker ayarlamayacağım :)
Bunların dışında bu tarz bir organizasyon ilk kez düzenleneceği için çıkabilecak aksilikler ve eksiklikler olabilir.Sizlerinde tavisyesi varsa lütfen iletin.Sorularınızı varsa sorun.
Tam tarihi söyleyemediğimden sizlerden de kesin katılım için söz istemiyorum ancak böyle bir organizasyona katılmak isteyenlerin ellerini görmem lazım.Çünkü 15 aracın en az 8 tanesi zaten aklımda olan kişilerdir.Bunların dışındakiler kimler görelim.
Ha bu arada böyle bir günün masrafı benzin dahil yaklaşık 150 ytl oluyor.Pist ücreti hariç.Lastik+benzinden bahsediyorum.Aklınızda bulunsun.
killererkan
05-08-2007, 21:59
ohww yess..
tahmını zaman ne zaman ? bızım 200sx ı sokabılırı uygun olursa mustafacım
Mechanix
05-08-2007, 22:02
Tarih belli olunca haber vericem Selçuk.Şu an için belli değil.
Bu arada mekan Olimpiyat stadının en büyük otoparkı.Büyüklüğü otodrom um pistinin 2 katından fazla.
Umarım uzak falan demezsiniz, drag izlemeye bile izmite ankaraya giden insanlarız böyle bir org için 30-40 km nin lafı olmamalı bence.
Maxiboost
05-08-2007, 22:03
oh yes süper :D gelicem gelicem gelicem :D süper :D
kanka bız herturlu gelırızz. zemın nasıl? sert asfaltmı yoksa kolay patınaja kalırmı, fazla zorlanmasın arabalar. ama bıze yer ayırırsan sevınırız :)
Mechanix
05-08-2007, 22:08
Zemin kaliteli asfalt.Pist asfalt gibi değil tabii.Araçlar zorlanmaz ama tüm gün takılırsanız 2 takım lastik gerekir.
lastık sorun degıl arabalar zorlanmasın yeterlı :) cok ıyı dusunmussun acıkcası :) kanka bunu yapmak ıcın cnr ı ayarlayamadınmı?
Mechanix
05-08-2007, 22:22
CNR ın otoparkı bizi kesmez.Asfalt çok kötü.Otopark ufak.Atatürk Olimpiyatın otoparkı görmeden CNR banada güzel gözüküyordu.
Cnr çok dha pahalıya gelirdi bence. Katılımcılar dı$ında izleyici kısımdanda cuzi bir rakam talep edilebilir diye dü$ünüyorum.
kanka ben drıft showun yerındne bahsedıyorum otoparktan degıl ama. orası şap beton degılmıydı?
ama dar bi alandı , 15 arabayı kesmez . Eğer mustiyle aynı $ekilde dü$ünüyorsam , bütün sürücüler ve izlemeye gelenler çok tatmin olacaktır bu organizasyondan.
Maxiboost
05-08-2007, 22:31
Grkm in cüzzi seyirci ücretine katılıyorum çekinmeden verebilirim :) ve çokta güzel olur it kopuk dolmaz
ama dar bi alandı , 15 arabayı kesmez . Eğer mustiyle aynı $ekilde dü$ünüyorsam , bütün sürücüler ve izlemeye gelenler çok tatmin olacaktır bu organizasyondan.
bıze her yer uyar yeterkı olsun :) musatafa bu ısı kıvırır :icon_tup:
VeNoM_35
05-08-2007, 22:33
Tebrikler gerçekten çok uğrasıyorsun sanırım bu tür organizasyonlar için. İnş dilediğiiz gibi gerçekleşir ve belkide ileride düzenli olarak yapılır.
oraya gelecek $ahinler , e30lar arkada bi yerlerde çevirmeye çalı$acaklar fln dü$ünemiyorum amann amann :]
Maxiboost
05-08-2007, 22:34
güzel düşünüp olası herşeyi engellemek lazım aslında sadece belli insanları çağarmak lazım kimse kimseye haber vermeden videolar çekilip sonra nete duyrulur :)
genius mustafa :D
süper organizasyon olucak, umarım herşey planların dahilinde ve kontrolünde devam eder, lastik, mekanik vs gerekli işlemlerde yardım gerekirse konuşalım gerekli desteği bulmana yardımcı olayım...
Mechanix
05-08-2007, 22:41
Şimdi baktım google earth den.Benim CNR da yaptığım donut olayındaki pist 30*40 mt imiş.Arka büyük otopark,asfaltı kötü olan yer,170*60mt .Atatürk olimpiyat parkının otoparkı 250*150mt.Resimlerde bunlar :
CNR:
http://img411.imageshack.us/img411/4435/63355648uv3.jpg (http://imageshack.us)
Olimpiyat:
http://img411.imageshack.us/img411/8897/48975900hb4.jpg (http://imageshack.us)
höstünüz :D ufakmıs bıraz :D
Mechanix
05-08-2007, 22:44
oraya gelecek $ahinler , e30lar arkada bi yerlerde çevirmeye çalı$acaklar fln dü$ünemiyorum amann amann :]
Stadın her yanı güvenlik kaynıyor Görkem.Bizim iznimiz olmadan araç giremeyecek stat çevresine.Ancak yakındaki mahallelerden küçük çocuklar izlemeye geliyor tabii :)
BoRa_200SX
05-08-2007, 22:49
Mustafacım eline koluna sağlık
1 aya anca arabam biticek ilk denemeleri orda yapmak isterim beni listeye alırsan sevinirim yetişirse gt30 un gücünü orda anlayacam :)
boracım hayırlı olsun yenı speclerın ama aklıma geldı gt30 ustlerde kalmıyacakmı bıraz? drıfte yonelık daha kucuk egzoz tarafı olan bı turbo daha altlarda calısan felan daha ıyı olmazmıydı?
Juggernaut
05-08-2007, 22:51
drag bile yapılır orda:)
Dolu aracların hakkını yememe adına gelip sadece izlemek istiyorum.Ücret olayınada fazlasıyla katılıyorum.Nerde cokluk orda _____ :)
BoRa_200SX
05-08-2007, 23:01
boracım hayırlı olsun yenı speclerın ama aklıma geldı gt30 ustlerde kalmıyacakmı bıraz? drıfte yonelık daha kucuk egzoz tarafı olan bı turbo daha altlarda calısan felan daha ıyı olmazmıydı?
selçuk merhaba
saol öncelikle valla benim kafam pek basmaz turboya ama hep dışarda yapılan arabaları takip ettim genelde kullanılan turbolara baktım o parçaları kullanıyorum...en son gt3076r diye karar verdim ama üstlerde kalacağını sanmam pek sonuçta dbb bi turbo şimdikinden büyük ama daha çabuk dolar pek bişey değişeceğini sanmıyorum deneyip görücez bakalım ...driftmi dragmı hepsini istiyorum bide :D
Mechanix
05-08-2007, 23:01
Dolu araç boş araç diye birşey yok.Driftin en güzel yanı aracın yapılı olmasından çok şöförün yeteneğine bakması.Gelirsen kendini geliştirirsin , her zaman yakayacağın bir fırsat değil .
yusufbatırel
05-08-2007, 23:04
Dolu araç boş araç diye birşey yok.Driftin en güzel yanı aracın yapılı olmasından çok şöförün yeteneğine bakması.Gelirsen kendini geliştirirsin , her zaman yakayacağın bir fırsat değil .
engellı ındırımı yapıyomusun:D
Tamam,lastiklerimi alır gelirim bende.Yazabilirsin listeye kesin geliyorum ;)
izleyici olarak aracimla orda olacagim...
VteC_MaNiaC
05-08-2007, 23:07
tamam şöförlüğe bakıosa el freniyle yanlayan arkadaşlarımızı nie çaarmıosunuz :D şaka bi yana bende seyirci ve kameraman olark katılmak istiorum ...
Low-Rider
05-08-2007, 23:10
çok güzel bir organizasyon düşüncesi,kaliteli olucağınada inanyıyorum.
en kısa zamanda izlemek dileğiyle
Mechanix
05-08-2007, 23:10
izleyici olarak aracimla orda olacagim...
Valla abin hiç öyle seyirci statüsünü seviyor gibi değil aslında. :)
aldm mesaji ama kusura bakmasin seyirci olacak... konusalim bi ara... :)
selçuk merhaba
saol öncelikle valla benim kafam pek basmaz turboya ama hep dışarda yapılan arabaları takip ettim genelde kullanılan turbolara baktım o parçaları kullanıyorum...en son gt3076r diye karar verdim ama üstlerde kalacağını sanmam pek sonuçta dbb bi turbo şimdikinden büyük ama daha çabuk dolar pek bişey değişeceğini sanmıyorum deneyip görücez bakalım ...driftmi dragmı hepsini istiyorum bide :D
3076 bb olmasına ragmen senın aracında ustlerde kalacaktır dıye dusunuyorum halen. ar sı kac turbonun? 60 70? tahmınımce 4000 4500 lerde dolar turbon buda drıft ıcın bıraz yuksek bı devır dıye dusunuyorum ackcası.tabı dedıgın gıbı drag drıft roll ısteyınce bu 3 leme ıcın enteresan bı kombınasyon lazım :)
mustafa super dusunmussun ankaradan gelicek arabaları biliorsun zaten ustumuze ne duserse yapmaya hazırız;)
fena seyirci olurum olimpiyat evime 5dk ztn :D
seyirci olarak izlemeye gelirim..
bencede ücretli olursa çok çok daha iyi olur.
TAM35GNY
06-08-2007, 10:23
Böyle özel bi org.u burdan paylaşınca izleyici gelmemesi imkansız artık Musticim keşke kulaktan duyursaydın umarım başınız ağrımaz..:)
Mechanix
06-08-2007, 10:32
Yaya olarak gelmek serbest Günay.Ama bi miktar yürüyecekler tabii :)
bende gelmek isterim bana da yakın sayılır :icon_tup:
Mechanix
06-08-2007, 14:07
Daha şimdiden beni telefonla arayanlar oldu isim yazdırmak için.Araçlı katılımcılar için 3-4 araçlık yerimiz kaldı. :)
ulasstoprak
06-08-2007, 14:47
izmirden geliyorum seyirci olarak tarih ne zman belli olur....
benide yaz mustafa tirift araçlarına Doğan slx-LPG kitli:D:D:D
mustafa eline sağlık yine döktürüyorsun
Sheyhzade
06-08-2007, 15:13
çok güzel düşünmüşsün cidden , süper bir organizasyon olur bu :) ama seyircilerin piste fırlamaması için tedbir alman gerekebilir.çevre mahalleden çocuklar gelicek diyince aklıma ilk olarak o geldi.çocuk bu ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz.atlayıverir önünüze falan allah korusun.zehir olmasın organizasyon ;)
bence araçlara kamera flnda yerleştirin :D
Mechanix
06-08-2007, 16:11
Valla izleyicilerden arkadaşlarıma rica edicem artık piste çoluk çocuk atmaması için :)
Mechanix
06-08-2007, 16:13
izmirden geliyorum seyirci olarak tarih ne zman belli olur....
Haftaya belli olur diye tahmin ediyorum.
emre yeşil
06-08-2007, 16:23
len mustafa arabayı satmamımı bekledin bu organizasyon için valla alıp senin arabayla yanlardım ama S2000 aldım benden yine kurtulamıcan kanka yanındayım:):):) inşallah çok güzel olur S2000 kabulmü
Mechanix
06-08-2007, 16:34
Emrecim sanki sx i satıp 407 aldın :) Sx tabii ki gelebilir.Şartlarımıza uyuyor sonuçta.
Mechanix
06-08-2007, 16:39
Şöyle birşey düşündüm birde.İlk kez yapacaklar daha erken saatte gelirse bildiklerimi ve öğrendiklerimi aktarabilirim onlara.Böylece günleri kendi başlarına öğrenmeye çalışarak değil eğlenerek geçirirler . Basit parkurlar kurarız böylece araç kontrolleri gelişir falan fistan.
araç biterse gelirm inşallah. seni yarı yolda bırakmayuk.
Mechanix
06-08-2007, 16:44
Olmlar sizin arabanız CNR daki fuara çıkıyordu , hala bitemedi.Bitirinde gelin , acaip eğlenecez garanti veriyorum.
Cargo 2520 var musticim . Gerekli ortam olursa burnout yapabilirizmi. Gerçi asfalt kazarmı bilemem :) :)
Mechanix
06-08-2007, 16:47
O ne kardeş ?
http://www.sitem.gen.tr/wp-content/uploads/2007/01/ford-cargo-2524.jpg
Mechanix
06-08-2007, 16:50
Hey maşşallah.Bunu açık büfe olarak kullanabiliriz bak :)
Musti İle Arkadan Kaktırışlı Günleri:D:D:D:D:D:D:D
Pazar günü olursa boş olur büyük ihtimal. Gerçi bu aralar hepinizin evine gelen telefon faturalarını telekoma götürüyor . Sadece ankara sevkiyatım tabi. Boş dönüyor
Bu arada ankaradan istanbula gelecek bi şeyiniz olursa haberim olsun. Her ay telekoma boş fatura ve tafura zarfı gönderiyoruz. İzmir adana cart curt hariç onlar kiralik araçla.
Neyse konu dağılmasın.
Boş olursa organize etmeye çalışırım kardeşim.
Maxiboost
06-08-2007, 17:17
eheh kendi aracımız olmadan ilk defa yapacaklara bi opsiyon var mı? ehehe :D
Mechanix
06-08-2007, 17:24
Malesef abi.Ancak Trtuning in Driftist adlı organizasyonuna katılırsan S14 kullanabilirsin tüm gün.Ben çok eğlendim cidden.
Harika bir organizasyon olacaga benziyor :)
sese bile gelen olur valla, çoluk çocuğa dikkat edilirse, güzel olucak...
musti sana yakışır bir organizasyon düzenlemen dileğiyle :)
ulasstoprak
06-08-2007, 19:41
Haftaya belli olur diye tahmin ediyorum.
ok takipteyim ....
mustafa isim yazdırmak falan nedir buyuk ihtimal benim araba bu hafta biticek merayların arabayıda alırız isim yazdırma işi nedir bi açıklarmısın ;)
Mechanix
06-08-2007, 21:36
15 kişi ile sınırlı olduğundan önce gelecekler belirlenecek.Bu yüzden gelecekler bana şimdi isimlerini vermeli.Ok dedikleri zamana göre liste yapıcam.Geç geliyorum diyenlere malesef gel diyemeyeceğim.
mustafa bızı yaz ozaman :)
Mechanix
06-08-2007, 22:05
Mekanın resmide bu , aynı şekilde kukalarla pisti oluşturcaz.
http://www.driftist.com/galeri/egitim/default/64.jpg
http://www.driftist.com/galeri/egitim/default/65.jpg
http://www.driftist.com/galeri/egitim/default/11.jpg
mustafacım sorması ayıp kemerı nıye taktın orda bırbırınıze carparsınız fela dıyemı?
Mechanix
06-08-2007, 22:11
Şöyleki 3. hatta bazen 2. viteste bile bazen istemesende kontrolü kaybedebiliyorsun.Uzakta olsa refujlara patlarsam ölümiyeyim sakat kalayım diye.Sizde takacaksınız selçuk :)
ehehe ok ozaman kardesım :)
Mechanix
06-08-2007, 22:22
Katılım şartlarını tekrar yazalım o zaman.
1)Herkesin kendi aracı olacak
2)Araçlar yalnızca arkadan itişli (FR,MR,RR) olacak.
3)Tüm araçlarda kilitli difransiyel (LSD) şart.Açık difransiyelliler kabul edilmeyecek.
4)Araç sahipleri otomobilin üstündeki hariç 2 adet yedek jant üstünde lastik getirecek.
5)Katılım ücreti ödenecek.Tam bedel daha sonra belirtilecek.
6)Araç ile piste çıkanlar emniyet kemerlerini bağlayacak.
7)Pistteki otomobile 2 kişiden fazlası binemeyecek.
8)Otomobiller piste sıra ile girecek ve aynı anda pistte 3 den fazla araç olmayacak.
9)Tüm şöförler pist günü kurallarına uyacaklar,aksi taktirde düzensizlikler ve kazalar kaçınılmaz olur.
Tüm bu kurallar düzenli ve zevkli bir gün için arkadaşlar.Kaza ile yada birbirinin hakkını yiyenlerle uğraşacağımıza eğlenmemize bakmak için.
200sx ın uzerındekı kılıt yeterlımı yoksa cusco tarzı bırseymı gerekıyor?
200sx s14 ve s14a nın üstündeki kilit yeterli olur.
^^ANIL^^
06-08-2007, 23:16
mustafa bu iş için hep çabalıyosn helal olsn kardeşim ama türkiyede drift biraz kötüye gitti biliysn sende ama helal olsun gerçek insanları toplamaya çalışıysn işşallah istedin gibi olur kardeşim
Mechanix
06-08-2007, 23:16
aftermarket birşeye ihtiyacınız yok.Sadece kilitsiz araçlarla katılıma izin verilmeyecek.mesela 3.30 ,S13 .
Mechanix
06-08-2007, 23:18
mustafa bu iş için hep çabalıyosn helal olsn kardeşim ama türkiyede drift biraz kötüye gitti biliysn sende ama helal olsun gerçek insanları toplamaya çalışıysn işşallah istedin gibi olur kardeşim
Anıl bir işe başlıyorsam düzgün ve standartları baştan oluştumalıyım diye düşünüyorum.Çünkü bunun asla ilk ve son olmamasını istiyorum.Bu buluşma ne kadar başarılı olursa diğerleride aynı şekilde olur.Kötüden iyiye gitmek zordur.Benim derdim iyiden daha iyiye varmak.Belki diğer şehirlerdeki arkadaşlarımız içinde örnek bir drift buluşması olur.Böylece her yerde kaliteli buluşmalar ve adıne drift diyebileceğimiz organizasyonlar yaşanır.
Ben belime kadar battım , dönüş yok bana artık gayri :)
^^ANIL^^
06-08-2007, 23:26
Anıl bir işe başlıyorsam düzgün ve standartları baştan oluştumalıyım diye düşünüyorum.Çünkü bunun asla ilk ve son olmamasını istiyorum.Bu buluşma ne kadar başarılı olursa diğerleride aynı şekilde olur.Kötüden iyiye gitmek zordur.Benim derdim iyiden daha iyiye varmak.Belki diğer şehirlerdeki arkadaşlarımız içinde örnek bir drift buluşması olur.Böylece her yerde kaliteli buluşmalar ve adıne drift diyebileceğimiz organizasyonlar yaşanır.
Ben belime kadar battım , dönüş yok bana artık gayri :)
işşallah çok gzl bi organizasyn olur kardeşim. sen gerçek anlamda bişiler olması için çabalıyosun takdir edyrm seni ama şu tokyo drift filminden sonra fln ortalık fena bizim yeşilköye fln gelsen herkez driftçi oldu herkez çok süper drift yapıyo fln yani acaib kötü oldu. işşallah istediğin şeyleri el edersin kardeşim bizde seviniriz senin adına
tamam mustı ozaman sorun yok bızı yaz dedıgım gıbı
Mechanix
06-08-2007, 23:37
işşallah çok gzl bi organizasyn olur kardeşim. sen gerçek anlamda bişiler olması için çabalıyosun takdir edyrm seni ama şu tokyo drift filminden sonra fln ortalık fena bizim yeşilköye fln gelsen herkez driftçi oldu herkez çok süper drift yapıyo fln yani acaib kötü oldu. işşallah istediğin şeyleri el edersin kardeşim bizde seviniriz senin adına
Aslına bakarsan bu ülkede basketbol adına güzel şeylerde dizilerle başladı.O yüzden film olayın reklamı açısında iyi oldu.Bu iş sponsorsuz yürüyecek birşey değil çünkü.Bilmeyende zamanla öğrenir.Yeterki imkan ve olanakları olsun.En baştan birşeye start vermek gerçekten güç.O yüzden benim için sevinmeyeceksiniz , bana destek olacaksınız.Buna ihtiyacım olacak.
Mechanix
06-08-2007, 23:38
tamam mustı ozaman sorun yok bızı yaz dedıgım gıbı
Selçuk ilk sayfada dahil ettim sizi zaten.Bi daha söylemene gerek yok senin :)
tamam kardesım sagolasın :)
^^ANIL^^
06-08-2007, 23:43
Aslına bakarsan bu ülkede basketbol adına güzel şeylerde dizilerle başladı.O yüzden film olayın reklamı açısında iyi oldu.Bu iş sponsorsuz yürüyecek birşey değil çünkü.Bilmeyende zamanla öğrenir.Yeterki imkan ve olanakları olsun.En baştan birşeye start vermek gerçekten güç.O yüzden benim için sevinmeyeceksiniz , bana destek olacaksınız.Buna ihtiyacım olacak.
ewt bu şekilde yardımcıda olabilir gelişimine ama çok boş adam ve çok boş muhabbette oluyo ki bu çoğu bu işi seven gerçekten prof yapan insanı soğutuyo bence her arkadan itiş araba alan drift çi oluyo çıkıyo birden sonra ortalarda boş muhabbet dönüp duruyo ben bunu sölemek istemiştim ztn sorsan drift nsl oluyo onlara göre çok farklı bi muhabbet o köşe başında yanlamayı drift olarak görüyo ztn:).. sana destek oluruz kardeşim ama yürüyerek artık arabamız yok biliysn :):) hoş olsada bizimkiyle pek drift olmuyodu :):):)
Mechanix
06-08-2007, 23:54
Sen migros arabası ile bile yapacak adamsın.Şimdi yoksa sonra olacaktır.Uzak durma :)
^^ANIL^^
07-08-2007, 00:06
Sen migros arabası ile bile yapacak adamsın.Şimdi yoksa sonra olacaktır.Uzak durma :)
saol kardeşim allah razı olsun teşekür ederim ama artık uzakta duruyoruz işşallah siz en iyilerini yaparsınız bizde izleriz yeterki gzl organizasyn olsn yani
Buğra A.
07-08-2007, 01:05
İzleyiciyim tabikide :) Kaçabilecek bir gün olduğunu düşünmüyorum.Ama gerçekten tarih çok önemli.
Böyle bir organizasyonu düzenlediğin için teşekkürler Mustafa Abi.
ah be Mustafa gemiye gitmeden önce olsa ben de gelirdim abi :D ama önce biliosun şu intercooler boruları işlerini halletmem gerekio :( bi de beyin programı lazım tabi :)) gerçi ben bu ayın sonunda gemideyim , artık bi ihtiyacınız olursa maile liste atarsınız ;)
killererkan
07-08-2007, 16:50
ah be Mustafa gemiye gitmeden önce olsa ben de gelirdim abi :D ama önce biliosun şu intercooler boruları işlerini halletmem gerekio :( bi de beyin programı lazım tabi :)) gerçi ben bu ayın sonunda gemideyim , artık bi ihtiyacınız olursa maile liste atarsınız ;)
babacım zaman uyarsa mutlaka gel, bi daha böyle rahat rahat fırsat bulunmaz..
ahmetbaha-drs
07-08-2007, 17:05
Stadın otoparkı gercekten iyi..asfaltıda guzel..1takım lastik getirin yanınızda fazladan:) ZX'i brz daha toparlarsak getiririz insallah:)
babacım zaman uyarsa mutlaka gel, bi daha böyle rahat rahat fırsat bulunmaz..
abi valla buna yetişemem bi dünya evrak işim fln var bi de yurtdışına şirketle görüşmeye fln gidicem o nedenle azcık kastırıcam bu aralar. ama sanırım ekim ayından sonra böyle bi organizasyon yapılırsa gelirim kesin , hem widebody de eklensin ;) daha doğrusu haftasonu olması benim için ters oluo :( yolcu gemisi haftasonu zaten sefer atıo abi haftaiçi yatıştayım. ama isterseniz rusyada uygun biyerde drift yapabiliriz :hahaha:
MUGENPOWE®
08-08-2007, 19:19
sız mılletın onunde yanladınıs yıllarca mıllette gaza geldı napsn cok gormeyın ıyıdr drıfttcı gencler aama beyaz mx5lı ggencı takdırle ızlıyorm gelecekte bı yere gelcek oo cocuk ...
ahmetbaha-drs
08-08-2007, 20:30
sız mılletın onunde yanladınıs yıllarca mıllette gaza geldı napsn cok gormeyın ıyıdr drıfttcı gencler aama beyaz mx5lı ggencı takdırle ızlıyorm gelecekte bı yere gelcek oo cocuk ...
+313...:icon_tup::icon_tup:
Muvaffak
09-08-2007, 18:23
dıreksıyon ıcın sart ve guzel bır fıkır ınsallah hayata gecer ınsalla benım ıstanbulda olacagım tarıhe denk gelırr..bodrumda benzınlık ıcınde donmeye devam yoksa :s :D
Muvaffak
09-08-2007, 18:26
Katılım şartlarını tekrar yazalım o zaman.
[B]
3)Tüm araçlarda kilitli difransiyel (LSD) şart.Açık difransiyelliler kabul edilmeyecek.
::D:D gormemısım yanı ben giremiyorum ozaman:D
ah ulan parsızlık :D elımızden tutan yok neyse..belkı bır gun kendı okulumu kurarım kılıtsız gırılır yazıcam kapıyada:D:p
::D:D gormemısım yanı ben giremiyorum ozaman:D
ah ulan parsızlık :D elımızden tutan yok neyse..belkı bır gun kendı okulumu kurarım kılıtsız gırılır yazıcam kapıyada:D:p
Muffy merak etme geliyorum bu ay sonuna doğru Bodrum'a tatile , boş biyer biliosan birlikte çeviririz arabaları :hahaha: hem mini buluşma olur gemiye gitmeden ;)
Muvaffak
09-08-2007, 20:08
Muffy merak etme geliyorum bu ay sonuna doğru Bodrum'a tatile , boş biyer biliosan birlikte çeviririz arabaları :hahaha: hem mini buluşma olur gemiye gitmeden ;)
:D:D:D valla guzel olur ya bodrumda öyle bır alan henuz bulamadım :soru::beuj::icon_wack tarfık e acık alan olarak var az cok:D
gerçektende çok güzel bir org..herşey gönlünüzce olsun...tarifhi belirtildikten sonra gelmek isterim izlemek için ..
Sefa_vts
09-08-2007, 22:01
Bodrumda metro alışveriş merkezinin otoparkı var :D yalıkavak sapağının ordakinin :) otobüsle döndüysek arabayla hayli dönersiniz .. Org. umarım beklentilerin çok üstünde çıkar..izleyiciyiz ama destekçisiyizde :) Başarılar..
Mechanix
09-08-2007, 22:19
Teşekkürler :)
Muvaffak
09-08-2007, 22:24
Bodrumda metro alışveriş merkezinin otoparkı var :D yalıkavak sapağının ordakinin :) otobüsle döndüysek arabayla hayli dönersiniz .. Org. umarım beklentilerin çok üstünde çıkar..izleyiciyiz ama destekçisiyizde :) Başarılar..
evet orda kı otopark fena degıl de gece gırmek lazım guvenlık var du bakalım :D lastık ızlerını sılersek ızın verırmı aceba bıraz da alkol verdıkmı olur herald :D
baba burda denizci var , eğer adamların alkol zaafları varsa hemen yığarız önlerine jackleri :D Muffy yalnız lastik izleri çıkar mı bilmem vallahi...
Muffy bu arada katılacam dersen benim aleti verim sana gemiye giderken en azından namımız yürüsün kilit fln dert etme :D
bu arada konudan saptırmayalım , organizasyona başarılar...
Muvaffak
10-08-2007, 02:39
baba burda denizci var , eğer adamların alkol zaafları varsa hemen yığarız önlerine jackleri :D Muffy yalnız lastik izleri çıkar mı bilmem vallahi...
Muffy bu arada katılacam dersen benim aleti verim sana gemiye giderken en azından namımız yürüsün kilit fln dert etme :D
bu arada konudan saptırmayalım , organizasyona başarılar...
uheuehu kilite kilit demem benım olmadıkca :Dahh ahh saglık olsun isteyeyim bir gun benım de olsun ne diim :hahaha: bodrum işte miss gibi kilitsizlerin bölgesi giriş serbest :D herkesı beklıyoruz :p
evet konu saptı azcık..mustafa insalla emeklerının karsılıgını alırsın gercekten guzel seyler ıcın cok ugrasıyorsun ılk nıssan bulusmasında oldugu gıbı ınsalla buda super bir ilk olur:icon_tup:
mustafa beni yaz listene bmw 325 le gelcem...
Tholl-ga
10-08-2007, 09:45
FF drift day comink suun :)
Mechanix
10-08-2007, 10:00
FF drift day comink suun :)
Ya bırak tolga ne FF drift.Madem yapacan bişi oto cross günü yap allasen.En olmadı altın günü yap , herkes kazansın ! :D
Mechanix
10-08-2007, 10:24
Şu an itibari ile listemiz doldu.Bundan sonraki arkadaşlarımı yedek olarak yazacağım.
ne demek arkadaşlar stepnemi demek istiyorsun??? ayıp ayıp:D:D:D:D
Mechanix
10-08-2007, 11:19
Görkem ben zaten boynum bükük söylüyorum bundan sonrasını alamayacağımızı sen yangına körükle gidiyorsun be ağa :)
olabilir :D:D:D:D
mustafa bu işin şakası takılıyorum ben
bu işe çok emeğin geçiyor helal olsun sana ellerine emeğine sağlık diyelim kardeşim
listede kimler var arabalar ne?
Mechanix
10-08-2007, 17:33
Liste şöyle
1.KillerErkan S14
2.Sword S14
3.Murat S14a
4.Selçuk S14a
5.Selçuğun arkadaşı S14
6.Bora S14a
7.Ben S14
8.Baran S2000
9.Bahadır S2000
10.Burak Miata
11.Halil S14
12.Ahmet Meray S13
13.Ahmet S14a
14.Emreyeşil S2000
15.Kaan 3.25
Ufak değişiklikler olabilir.
Ferhat_V
10-08-2007, 18:53
izlemeye gelcez inş abim götürürse..:)
mustafa tarih olarak ne gibi bişey var? belli bi tarih aralığı var mı planlanan...
Muvaffak
10-08-2007, 21:34
Şu an itibari ile listemiz doldu.Bundan sonraki arkadaşlarımı yedek olarak yazacağım.
liste dolu olcana tarih kesin olsa daha iy olmazmı:):rolleyes:
Future_King
10-08-2007, 23:32
guzel resim cekmek icin harika bir gun olacak yani :D
izlemek icin orda olucaz insallah...
tebriler bu arada...
bi sorum olacak. o otoparkra elektrik yada aydinlatma direkleri yokmuydu?
Maxiboost
11-08-2007, 00:14
eheh selçukta gelio hmm :D gasp edeyim ben ondan ehehhe
tarıhe göre ızmırden gelebılırız:)
killererkan
11-08-2007, 18:25
resmen nissan buluşması bu be, ahahaha
vay vay tr deki bütün s14ler geliyor galiba :)
umarım beklediginizden güzel ve sorunsuz bigün geçirisiniz böyle organizasyınların artması dilegiyle...
Tholl-ga
13-08-2007, 08:02
Liste şöyle
1.KillerErkan S14
2.Sword S14
3.Murat S14a
4.Selçuk S14a
5.Selçuğun arkadaşı S14
6.Bora S14a
7.Ben S14
8.Baran S2000
9.Bahadır S2000
10.Burak Miata
11.Halil S14
12.Ahmet Meray S13
13.Ahmet S14a
14.Emreyeşil S2000
15.Kaan 3.25
Ufak değişiklikler olabilir.
13,9,10 favorilerim :)
Yaw Bu Tarih Belli Olsun Artik :D:D
VteC_MaNiaC
13-08-2007, 09:55
Ya bırak tolga ne FF drift.Madem yapacan bişi oto cross günü yap allasen.En olmadı altın günü yap , herkes kazansın ! :D
auheauheuh Tolga Altın günü yaparsaan bende gelim :D
Tholl-ga
13-08-2007, 10:38
tamamdır okan :)
listenın başında sen varsın :)
Mechanix
13-08-2007, 10:50
Daha çağırabileceim 10 dan fazla sx var şöyle kabaca hesaplayınca.Ama hepsinin derdi drift değil tabii.
Bu arada drift gününün resmi fotoğrafçısı Tolgadır.Takım taklavatı alıp gelecek.
Tholl-ga
13-08-2007, 10:58
özel günlerde ücret alıorum musti :)
drift organizasyon ücretini pm atıorum :)
mustafaacım tarihe dair netlik var mı :]
Havalar kapanıyorr. Kapalı soğuk yağmursuz bir gun istiyoruz . Soğuk soğuk esen rüzgar turbolara ne güzel gider.
Mechanix
13-08-2007, 11:06
İşte driftin güzelliği bu ! Yağmur çamur farketmez ! :D
Mechanix
13-08-2007, 11:09
mustafaacım tarihe dair netlik var mı :]
Yok valla , oluncada bi süre söylemeyip sabırları zorlamayı böylece dayanıklı olanları seçmeyi düşünüyorum eheheheh
Sana bu uzakdoğu gezisi pek yaramadı kardeşim . Ne öğrendiysen artık :p :P
emre yeşil
13-08-2007, 12:43
Yav kanka tatile çıkıcaz ne zaman olucaksa şu iş bi tarihini belirlede tatile gidelimmmmmmm yoksa piste havuzda yaptırmak zorunda kalacaksın yan yan giderken suya atlıcak millet:):):):):)
sabırları zorlamayı pek deneme bence gürgen ağacından hazırlıklarımız var türk halkı olarak yani bilgin olsun die sölüyorum :D:D:D:D
Tholl-ga
13-08-2007, 14:39
musti fotoğraf çekimi için ücrette anlaştık dimi :)
Mechanix
16-08-2007, 14:41
Tarih Belli Oldu : 16 Eylül Pazar .
Ancak Yüksek Otopark Kirasi Yüzünden Sponsor Ihtiyacimiz Doğdu.lütfen Yardimci Olabilecekler Benimle Iletişime Geçsin.
Mechanix
16-08-2007, 14:50
Katılım ücretini 100 YTL den fazla yapmak istemiyorum o yüzden sponsor şart arkadaşlar.Yardımlarınızı bekliyorum.
emre yeşil
18-08-2007, 13:01
Kanka bizde senle beraber sabırsızlıkla bekliyoruz o güzel abiyi birileri bu arabaları hazırlayıp bize yanlayalım diye veriyolarya acaba onlara bi seslensekmi team ........... :):):):):):):):):):):):)
Ah be mustı kalbımı kırdın sımdımı yapılır bu org:( ulen arkadan ıtıs bısıymı alsam o arada acep :D
Mechanix
19-08-2007, 13:04
İlk sponsorumuz hazır arkadaşlar.16 sı kesin tarihtir.Katılım ücretlerini bu hafta toplayacağım.Adam başı 100 ytl . Banka hesabına yatırılacak.
Önceden toplamalıyım ki eksikleri ve kesin geleceklerle gelmeyecekleri ayırabileyim.Yanlış anlaşılmasın lütfen.
Mechanix
19-08-2007, 18:07
İkinci sponsorumuzda hazır arkadaşlar. :)
emre yeşil
20-08-2007, 12:41
ohhhh ohhhhhhh maşllah sponsorlarımızı açıklıcanmı kanka
Ben Ve Ben :D:D:D:D:D:D:D
Mechanix
20-08-2007, 14:33
Bir tanesi Xenon bir tanesi Tesisat firması. Bridgestone dan haber bekliyorum ayrıca bugün yarın belli olur.
Tholl-ga
20-08-2007, 14:33
Ben Algida diye duymuştum :)
Mechanix
20-08-2007, 15:33
Algida da tanıdığım yok yaw . Kimden duyduysan atmış abi :)
emreekin
20-08-2007, 20:52
sponsorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlarrrr
sponsor lar lar lar... yeni bi devir başlıcak bu organizasyon ile bence... herşey çok güzel olucak....
gulsah_07
21-08-2007, 21:53
çok güzel bi organizasyona imza atıyorsunuz.
artık TR'de de böyle ciddi organizasyonlar görmeye başlamak güzel bi' duygu.
umarım daha da gelişerek devam eder...
mustıcım bızım FRK sponsor olmush he :)
Mechanix
21-08-2007, 22:21
Evet Faruk bizim NissanTr deki Farukmuş hatta :) Saolsun yardımcı oluyor bana.
ehehe olur :) FRK 06 ıdı eskı almerası sımdı sx de o plaka
Mechanix
21-08-2007, 22:31
Tek bir sponsor daha bulsam rahat edicem gerçekten.
Mechanix
21-08-2007, 22:35
Valla şu an Coca Cola - RedBull ve Bridgestone ile görüşüyoruz.İlla otomobil sektörü olmasına gerek yok.
Mechanix
22-08-2007, 16:16
Eksiğimiz 1000$ .Aslında sponsorlar için büyük para değil ama ben az para versinler ama daha fazla sponsor olsun istiyorum.
Mechanix
22-08-2007, 16:21
Katilimcilar Haftaya Cumaya Kadar Katilim ücretlerini Hesaba Yatirmalilar.Başka Türlü Kesin Açiğimizi Kestiremiyorum Arkadaşlar.parasini Yatiranlar Açiklama Kismina Ismini Ve Bana özel Mesajla Yolladiğini Bildirmeli .
Katilim Bedeli 100 Ytl
GARANTİ BANKASI
şube Kodu : 499
Hesap No : 6698897
Mustafa Mert Kazanç
mustafa borc versene yav :D
Tholl-ga
23-08-2007, 15:20
jnt aldın paramı bitti dohtor efendi :D
TAM35GNY
23-08-2007, 15:26
Katilimcilar Haftaya Cumaya Kadar Katilim ücretlerini Hesaba Yatirmalilar.Başka Türlü Kesin Açiğimizi Kestiremiyorum Arkadaşlar.parasini Yatiranlar Açiklama Kismina Ismini Ve Bana özel Mesajla Yolladiğini Bildirmeli .
Katilim Bedeli 100 Ytl
şube Kodu : 499
Hesap No : 6698897
Mustafa Mert Kazanç
Hangi banka bu onu unutmuşsun sanırım.. :rolleyes:
jnt aldın paramı bitti dohtor efendi :D
yok be kardesım jant ECU debrıyaj bıde sanzıman olahyına gırınce e bıraz azaldı tabı para :D
Mechanix
23-08-2007, 16:04
Garanti Bankası arkadaşlar.
Bahadır , allah versin . :D
yav kardes dedık bagrımıza bastık ayıptır yav :Deli:
biriken puanlarla ödeme yapabiliyor muyuz :D
BoRa_200SX
24-08-2007, 19:20
3076 bb olmasına ragmen senın aracında ustlerde kalacaktır dıye dusunuyorum halen. ar sı kac turbonun? 60 70? tahmınımce 4000 4500 lerde dolar turbon buda drıft ıcın bıraz yuksek bı devır dıye dusunuyorum ackcası.tabı dedıgın gıbı drag drıft roll ısteyınce bu 3 leme ıcın enteresan bı kombınasyon lazım :)
drift olayını trafiği yani alt deviri düşünerek değiştirdik turboyu gt2871 aldık haklısın yani selçuk :D;)
bu arada araba hazır parçaları bekliyor bi conta eksiğim var o da geldimi 3-5 günlük işi var arabanın umarım yetişebilirim ve bi aksilik çıkmaz orda olmam lazım rodajı ayarlarıda aradan çıkaracam nasıl yapacaksam :eek::rolleyes:
BoRa_200SX
24-08-2007, 19:35
Unutmadan bi malzememiz daha eksik Mustafa kardeşim hayırlı haberi verirse onuda yetiştirmemiz lazım ***** :d
Mechanix
24-08-2007, 20:56
O olmasada olur şimdilik :D Adamlar bana da cevap vermemeye başladı iyimi.Bora sen bi banyo etsene kardeş :) Heheh
BoRa_200SX
24-08-2007, 22:24
Kardeş tamam yoğunum bu ara ama ;)
Cuma vardı yani sabah suya doydum sanayide camiye gidiyorum artık günahımı alıyorsun :(
o olmadan olmaz Mustafa valla hadi gözünü seveyim bitiralim şu işide bi eksik o kaldı gelicem bak :)
drift olayını trafiği yani alt deviri düşünerek değiştirdik turboyu gt2871 aldık haklısın yani selçuk :D;)
bu arada araba hazır parçaları bekliyor bi conta eksiğim var o da geldimi 3-5 günlük işi var arabanın umarım yetişebilirim ve bi aksilik çıkmaz orda olmam lazım rodajı ayarlarıda aradan çıkaracam nasıl yapacaksam :eek::rolleyes:
ehehe eywallah kardesım umarım dıledıgın gıbı olur kızımız :)
BoRa_200SX
24-08-2007, 22:31
ehehe eywallah kardesım umarım dıledıgın gıbı olur kızımız :)
Olucak inşallah bakalım
Bu arada oğlan benimkisi ;)
Mechanix
24-08-2007, 23:12
Bora günde 2 mail atıyorum.Eskiden "my friend , pal" diyordum şimdi "c'mon boy i ll kick your little ass" diyorum ama tık yok.bekliyorum.bi mail daha attım şimdi.
Bora günde 2 mail atıyorum.Eskiden "my friend , pal" diyordum şimdi "c'mon boy i ll kick your little ass" diyorum ama tık yok.bekliyorum.bi mail daha attım şimdi.
allah bol sabır versin abi..
işin çok zor cidden kolay gelsin:o
BoRa_200SX
25-08-2007, 11:40
benden de selam ilet bol bol :D
haber bekliyom 4 gözle
Mechanix aklıma bir fikir geldi. izlemeye gelenlerdende cüzzi bir ücret alınsa toplanan parayla driftbox alsak. Drift için iyi bir yatırım olur kanımca.
killererkan
25-08-2007, 19:45
valla benim boost 3900 gibi geliyo ama napalım -yapacak 1 seyyok.. katılıcaz hertürlü..
Mechanix
26-08-2007, 13:01
Mechanix aklıma bir fikir geldi. izlemeye gelenlerdende cüzzi bir ücret alınsa toplanan parayla driftbox alsak. Drift için iyi bir yatırım olur kanımca.
Seyircilere ücretsiz.Driftbox her araca lazım.Tek bir tane işimizi görmez zaten.Ayrıca bence sen abartıyorsun.Şu anda drift açıları - hız - teknik tartışacak yada yorum yapacak kadar iyi bilmiyoruz bu işi.Önce bi herkes drift işini kapsın da. . .
Mechanix
26-08-2007, 22:47
Katılım paraları lütfen bu hafta yatırılsın arkadaşlar.!
mustı frk cındeya yatıramazsa ordan nasıl yapcez
Mechanix
26-08-2007, 23:22
Sana 100 YTL borcu olacak Selçuk :D
ön aksları sökup geLiyim mi bende asLında:D
Sponsor işini hallettiniz mi?
Mechanix
27-08-2007, 08:11
2 Sponsor hazır ama 1 tane daha lazım en az.
Mechanix
29-08-2007, 11:29
Katilimcilar ücretileri Cuma Gününe Kadar Yatirmalidir Arkadaşlar.bu Cuma Son Gün.bugün çarşamba.10 Kişiden Alamadim Henüz.
Mechanix
30-08-2007, 14:05
up up up up
arkadan itince noluyoki yani niye bulu$uyosunuz 4cekerler her bulu$maya gidicekler o zaman :D