Orijinalini görmek için tıklayınız : Japonlar bunuda yaptı... Vallaha pes...
Verildiyse özür dilerim beyler ama facede görünce hemen paylaşayım dedim çok güzel birşey...
Von Türkçe Slow Müzik Sevenler gepostete Videos: Ve japonlar bunuda yaptı... | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150200982202715)
Vay anasını dıyorum varmı boyle birşey adama daha cok kaza yaptırır bu :D
harbiden yuh beee japona bak sen :D
türkiyede bununla sevişmeye çalışırlar :D
Daha öncede paylaşılmıştı , ilginç gerçekten yolda giderken abartılıda güvenlik içn filan işe yarıyabilir
oha adamlara bak nası becermişler nerden gelmiş akıllarına pes
bunu adrianalı şuh konuşan versiyonları türerse yarar yerine zararı olur millet birbirine girer :D
bu ara forum repost cenneti oldu :D gerçek değil arkadaşlar, 3 boyutlu hologram yapılabilse bu noktaya gelene kadar girmiş olurdu hayatımza :D
uu beybi :D uhahuahuhau bunu kamyoncu tırcıların vs yanına verceksın ,nakliyat işleri hızlanır serefsızım uhahuahu adam yanında ıstedıgı karakterı oturtuyo bi düşündümde uuu:D dusunsene huahuahua (tır soforu varsa aramızda kızmasın,üzgünüm sözüm meclisten dışarı :) :D
Emre Ekrem
17-04-2011, 09:23
e süpermiş
Dokunabildigimiz zaman haber werin bu ise yaramaz :D
türkiyede bununla sevişmeye çalışırlar :D
+rep... :D
çok iyi omuş. uzun yolda iki de sohbet ederse süper olur :))
uyku durumlarında filan uyarması çok iyi olur.
Onurkk06
17-04-2011, 11:46
2 sene fln oldu bunu göreli ama hakkaten cok ilgnç bizim insanımız sırf yanımda karı var die gezinmek için bunu alır :D
daha once ızlemıstım guzel bır olay ama ben zıpzıpın olayına katıyorum :D
ygtkrmdnz
17-04-2011, 11:59
gerçeklik payı yüzde kaç :D
Güzelmiş yandaki manken seçimlerinide yapabilirsek daha süper olur :D
by serçe
17-04-2011, 12:39
bu japonlar daha neler çıkartıp şaşırtacaklar bizi acaba :D
Emir_b16a
17-04-2011, 12:48
böle bşi olsa ne uygulamalar yüklenir aklınız alıyomu sizin :D arabaya değil eve takarlar bunu ondan sonra victoria secret :D
hondafit
17-04-2011, 14:23
çok eski bi video
ProdriveSTI
17-04-2011, 14:33
2 gün önce açmıştım ben bu konuyu kilitlenmiş,garip :S
Helal diyorum roll'lara lazım. Shift light olarak, radar olarak kullanılabilir. :D
RottingChrist
17-04-2011, 16:46
bu bizde daha fazla kaza yaptırır. satan firmaya abi bunun dekolteli mini eteklisi varmı diye soran olur. hatta yan arabadan laf ata olursa şaşrımam.
dicek bişe bulamıyorum ki ya adamlar yapıyor helal olsun :):):):):)