Orijinalini görmek için tıklayınız : Dikiz aynalarım sallanıyor
emrah-58
17-04-2011, 03:17
Ek kasa civicin dikiz aynaları düşecek diye korkuyorum hem gövdesi hemde içindeki aynalar çok sallanıyor bunları sağlamlaştırma yöntemi biliyormusunuz , elektrikli diyede fazla zorlamak istemiyorum bozarız filan ..
içden vidalarının tam sıkılı oldugundan emin misiniz ? kapı pandizotunun orda ufak plastik parçasını kaldırın altında 3 tane falan vida olması gerek mekte onları bi güzel sıkın bence sorun çözülür gevşemiş olabilir
emrah-58
17-04-2011, 03:22
içden vidalarının tam sıkılı oldugundan emin misiniz ? kapı pandizotunun orda ufak plastik parçasını kaldırın altında 3 tane falan vida olması gerek mekte onları bi güzel sıkın bence sorun çözülür gevşemiş olabilirOnları kontrol ettim gayet sıkı sorun ordan sonrasında yani aynaların kendisinde ve katlanan kısmında..çok gevşek gibi
Onları kontrol ettim gayet sıkı sorun ordan sonrasında yani aynaların kendisinde ve katlanan kısmında..çok gevşek gibi
orasına pek aklım ermedi :) belkide degiştirme zamanları gelmektedir.. =)
emrah-58
17-04-2011, 03:25
valla sararım koli bandını gezerim çok canımı sıkarsa :D
valla sararım koli bandını gezerim çok canımı sıkarsa :D
heheh :D en güzeli :D :icon_tup: :hahaha:
, Aynanın 3 ad. somunu aynayı kapıya tuttururlar , 3 tanede vidası vardır ayna ayağı ile aynayı birbirine tutturan, kapını kapat aynanın atlına eğir görürsün onlar gevşemiş dikkat et sıkarken kapıyı çizme.