Orijinalini görmek için tıklayınız : "E46 M3 coupe - Z3M coupe" vs DBS Typer
NSX'im olsa garajdan çıkarmam zaten bırakın yarıştırmayı :D :D
cemalakcal
18-04-2011, 18:48
z3m cemal kardeşimizde leventte oturuyor önümüzdeki havalar toparlandığı an avrupada bir akşam yine çıkalım ama eray abi gelmesin rica ediyorum :)
hatta z4m sahibi arkadaşda müsait olursa o da gelsin...
2. vites Vtec devrinden 5 veya 6 sonuna kadar gidebileceğimiz düz ve sakin bir yol tercihen ;)
2. vites Vtec devrinden 5 veya 6 sonuna kadar gidebileceğimiz düz ve sakin bir yol tercihen ;)
o yollar mevcut zaten sen ben bir iki arac oluruz 4 araç sıkıntısız gider geliriz..
kalabalık olsa sıkıntılı olur avrupa biz kalabalık olmayız
bu arada aracına dyno yaptırdınmı hiç ?
cemalakcal
18-04-2011, 18:56
1 2 problemi çözülmeden önce paşaoğlunda dyno'da ölçüm yaptırdım
310HP 315NM ama değişmiş olması gerek biraz daha iyileşme olmalı heralde
BMK TypeR
18-04-2011, 19:05
denemek lazım ;)
gebzede güzel düzlük var, hem gebze yönune dogru hemde gıselerden sonra mahmut beye dogru gebze duzlugunde 6 bıter, 4şeritlı yol bende sıze eşlik ederım,
Eray Yümsel
18-04-2011, 19:45
z3m cemal kardeşimizde leventte oturuyor önümüzdeki havalar toparlandığı an avrupada bir akşam yine çıkalım ama eray abi gelmesin rica ediyorum :)
hatta z4m sahibi arkadaşda müsait olursa o da gelsin...
hayırdır yiitcim ayran içtik ayrımı düştük :) m3 ü yarın söküyorum kardeşim dibine kadar . carbonairbox komple egzos ve yazılım yapıyorum kardeşim havalar düzeldiğinde yine deneriz bende kaç boy hızlanmışım ona bakarım
Eray Yümsel
18-04-2011, 19:52
baya yazılıp çiziyoda ben videoyu koymamdaki amacı belirttim aramızdaki fark bu videolardaki kadardır... bu typer stock m3 ile ancak 1 2 boy önde olabiliyo bitmiştir. şimdi sıra çıtır modlu m3 te ((((mz3 ü katmıyorum o ztn geçiyo )))
dillerden dille efsane gibi dolaşan e92 m3 le yürüyomuş cupra nın arkasındaymış diyenlere hitaben koydum bunu ben uçan kaçan yok gideri bu he yavaşmı değil gördüğüm en hızlı k20 N/a typer
Deneme olarak gebzeye doğru kimseye haber vermeden deniyecek araçlar çıkar kafalarına göre sıkarlar herşey net çıkar 240-260km den aşağısı kesmez.
Hadi hayırlısı.
Low-Rider
18-04-2011, 20:48
çok değil 2ay öncesinden finansbank bugünü görmüştü aslında,boşluğu siz doldurun:D
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/188562_10150116115293241_509013240_6402417_3875436 _n.jpg
çok değil 2ay öncesinden finansbank bugünü görmüştü aslında,boşluğu siz doldurun:D
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/188562_10150116115293241_509013240_6402417_3875436 _n.jpg
:D
http://userserve-ak.last.fm/serve/252/426063.jpg
Low-Rider
18-04-2011, 20:52
http://filmfragmanlari.net/wp-content/uploads/2011/03/kaybedenler-kulubu.jpg
yigit y kardeşim benim arabam hazir söz veridğimiz gibi perşembe hava acicak dedik arabayi perşembe günü hazir ettik seni bekliyoruzz..yarinda arabami toplucam....
m power_35
23-04-2011, 00:12
e36 m3,e46 m3,e92 m3,STİ,EVO,CUPRA aracımı görmek adına denemek isteyenler aranıyor... bunları nete yazmak kolay kaan internetten perşembe günü yürücek bir tayyar göremedim m3 ün karşında
e36 m3,e46 m3,e92 m3,STİ,EVO,CUPRA aracımı görmek adına denemek isteyenler aranıyor... bunları nete yazmak kolay kaan internetten perşembe günü yürücek bir tayyar göremedim m3 ün karşında
SALI günü için var demiştik :heyoo:
arnawood omer
23-04-2011, 00:32
1 2 problemi çözülmeden önce paşaoğlunda dyno'da ölçüm yaptırdım
310HP 315NM ama değişmiş olması gerek biraz daha iyileşme olmalı heralde
Hocam güç normal çıkmışta tork biraz az çıkmamış mı acaba kafama takıldıda? Komple egsoz felan mı var acaba?
onursoytam
23-04-2011, 00:38
SALI günü için var demiştik :heyoo:
yiit usta dyno ya ne zaman çıkıcaksın veya çıktınız mı ?
yiit usta dyno ya ne zaman çıkıcaksın veya çıktınız mı ?
mayıs ayında 100-200 DBN ve dyno gelecek allahın izniyle tüm işlemler bitmiş olucak...
m power_35
23-04-2011, 00:42
kardeşim perşembe günü muhtemelen bir sebebin vardır yürümemen için anlayışla karşılıyorum salı gününe sarkmıştır.şuan bir hondacı arıcak yüreyelim diye gideri boş çevirmeyiz biz böyleyiz.kaan kardeşim birtanesin sözünü tutan gidere cevap veren adamlara ölüyorum
onursoytam
23-04-2011, 00:42
mayıs ayında 100-200 DBN ve dyno gelecek allahın izniyle tüm işlemler bitmiş olucak...
egzost işi bitince paşaya uğrasan olmamı merak ediyoruz gücü :)
egzost işi bitince paşaya uğrasan olmamı merak ediyoruz gücü :)
filtre,lastik bunlarıda halledince çıkmayı düşünüyorum...
ben gerçekten çok üzüldüm diğer konu saçma sapan şekilde karşılıklı olarak kırıldı iki tarafda...bende isterdim dün akşam denemeyi ama bana haber verilseydi keşke sökülmeye başlanmadan önce...kaan miniks abilerim o kadar uğraştılar aracı sökmek için benden ve benim müdahale edemediğim bir durumumdan ötürü Salı akşamına kaydırılmasını talep ettim ben...Çok mu birşey istedim acaba diye düşündüm.Bence iki tarafında haklı sebepleri var.Ama yapacak birşey yok salı gününe kadar.karar Kaan'nın ki aracını boyatma kararı almış sanırım inş fikri değişir bu güzel giderleşmeler otobanda deneyerek bir adım öteye gitmiş olur...
sadece birşeyi merak ettim neden aracının setup ınu değiştirme gereği duydun ?
hepinizi geçicem o olck :D
sadece birşeyi merak ettim neden aracının setup ınu değiştirme gereği duydun ?
setup değiştirmek değil bu eksikliklerim mevcut zaten...
fiber kabut bagaj kapakları,koltuk,jant,lastik,filtre,egzoz boruları
yapmam gereken şeyler bunlar benim...
aracım komple bitti diyemem hiçbir zaman aslında ustamla bir fikir alışverişi bir araştırma yapıyoruz farklı birşey deniyoruz...
egzoz boruları tamamiyle hafifletmek adına alınmış bir karardı .ben çok uzun süreceğini hesaba katamadım sadece...
egzostu hafifletmek fiber kaput bagaj vs... yetişseydi yada kısa sürseydi onlarıda yapıcakdınız yani ?
m power_35
23-04-2011, 01:15
e 30 s50 b30 yokmu hiç istanbulda başkaları ne kadar hafifletirse ne yaparsa yapsın
yiğit çok hafif olmanında dezavantajları yokmu ? rüzgar direncin düşmezmi ?
e 30 s50 b30 yokmu hiç istanbulda başkaları ne kadar hafifletirse ne yaparsa yapsın
e30 s54 yapıyorum herşeyin zamanı var ;)
egzostu hafifletmek fiber kaput bagaj vs... yetişseydi yada kısa sürseydi onlarıda yapıcakdınız yani ?
ben bunları kaan için değil aracımın eksikleri olduğundan yapıyorum yapacağım...
art niyet aranıyor ama yok...
m power_35
23-04-2011, 01:26
e30 s54 yapıyorum herşeyin zamanı var ;)
kardeşim benim en kısa zamanda bitirmen dileğiyle.sökmene yüklemene zaten ihtiyacın yok yolda yanında yürüyenebilene :)
ben bunları kaan için değil aracımın eksikleri olduğundan yapıyorum yapacağım...
art niyet aranıyor ama yok...
yazmıycam olmıycak yazsam olmıycak suç bendeki adam yerine koyup iki soru sorduk savaş abiye dua et
kardeşim benim en kısa zamanda bitirmen dileğiyle.sökmene yüklemene zaten ihtiyacın yok yolda yanında yürüyenebilene :)
eyw ;) motor sehbada olunca mıncıklamadan durulmaz ;)
m power_35
23-04-2011, 01:38
eyw ;) motor sehbada olunca mıncıklamadan durulmaz ;)
ne kadar mıncıklamasanda aktarmanın kısalmasından araç en az 50 hp alır e46 zaten 1500 kilo üzeri 1100 kilo e30 artık hesabı.bu gece bana ait olan iki aracımı denedim e30 s50 b30 ile s50 b30 e36 arada inanılmaz bir fark var.
yiğit yakında sana flyman diyecez galiba :)
cemalakcal
23-04-2011, 15:09
Hocam güç normal çıkmışta tork biraz az çıkmamış mı acaba kafama takıldıda? Komple egsoz felan mı var acaba?
komple supersprint doğrudur. Tork ile ilgili değerleri yukarı çekmek için yenilemeler devam ediyor, zamanla hepsi ;)
Yanında lpgli bir s2000 olsaydı meggy yerine yok demezdim kanka,gönlümde yatan tek araba s2000 :D
mmustu bak varmıs honda sevdası :hahaha: