Orijinalini görmek için tıklayınız : TR gti & VT vti
vt001 ( vti ) : beyin,süpersprint headers+egzoz,kısa oranlı şanzıman,aem v2
tr402 ( gti ) : filtre,egzoz
YouTube - 106 gti & Honda vti (http://www.youtube.com/watch?v=UrXEE4P02Ow)
gökh@n_gr
18-04-2011, 02:01
maşallah cenk tr hala eski formunda:)
maşallah cenk tr hala eski formunda:)
Teşkkrler kardesm :) ii bakmaya calsıyrz:)
TR nin her gün üstünde olmasam stock olduğuna kesinlikle inanmazdım. Maşşallah cenk'im allah kaza bela vermesin. Yakın bi zamanda CRM Performance Suat usta yolu bu arabayada gözüksün derim ben ama.
maşşallah araçlara
106 çok iyi. hiç bozmamalı bence bu makineyi :)
Maşallah, bence hiç elletme sağını solunu.
Araba stock ve çok sağlıklı görünüyor.
tr nin maşallahı var eski formunda
TR 'ye kocaman bi maşallah.
VT supersprint hedırsı değişmeli bence.
ayriyetten dip gazda kaç afr yürüyor araç acaba, beyin ayarını kim yaptı?
maşallah vtec altı basılmış ama kısa var toparlaması lazım ama nası kısadır bu 4 bıtmedi yav bı turlü :)
beyni izmrde yapıldı die biliyorm.
amakmn yaptıgını demediler
by serçe
18-04-2011, 12:17
maşallah ..............
eğer araç sahibi daha sonra değiştirmediyse üzerinde benim yazdığım çip var .... dip gazdaki afr si olması gerektiği gibidir :icon_tup: .... ayrıca vt001 izmirde çok iyi yürüyen arabalardan biriydi eğer daha sonra kurcalanmadıysa.... hepimizden hızlıydı en son bildiğim....detayları çok iyi bilmediğim için fazlada yorum yapamıyorum :o .... eğer en son bıraktığım halindeyse vti'ın yürüyememesinden çok 106 nın iyi yürüdüğünü söylemek daha doğru olacak...
eğer araç sahibi daha sonra değiştirmediyse üzerinde benim yazdığım çip var .... dip gazdaki afr si olması gerektiği gibidir :icon_tup: .... ayrıca vt001 izmirde çok iyi yürüyen arabalardan biriydi eğer daha sonra kurcalanmadıysa.... hepimizden hızlıydı en son bildiğim....detayları çok iyi bilmediğim için fazlada yorum yapamıyorum :o .... eğer en son bıraktığım halindeyse vti'ın yürüyememesinden çok 106 nın iyi yürüdüğünü söylemek daha doğru olacak...
kim yaptı die sormustum sölememişlerdi abi :)
arac yapıldıktan sonra bastık zaten.bir cuma gecesi dönüşü.öle kendi aramzda arkaşca oldu zaten.ben arabamı görmk istyodum.saolsun avni kardeste kırmadı beni.
teşekkürler.. :)
Gokalp-M
18-04-2011, 12:52
maşallahh TR çok iyi gidiyor her zamanki gibi.
JapanVsGermany
18-04-2011, 12:54
106 Fena yürümüş maşallah...
kim yaptı die sormustum sölememişlerdi abi :)
arac yapıldıktan sonra bastık zaten.bir cuma gecesi dönüşü.öle kendi aramzda arkaşca oldu zaten.ben arabamı görmk istyodum.saolsun avni kardeste kırmadı beni.
teşekkürler.. :)
1 yada 1.5 sene önce yaptıydım avninin ayarını...bu video o zamanlardamı çekildi ?
2 aracada maşallah artık duyduğum fıltre eksozlu aracların hepsı yuklu araclarla yuruyor ya yuklu araclar bıtık durumda yada yapılanlar söylenmıyor artık moda olmus ama her ne şekıl olursa olsun galıbı tebrık etmek lazım ...
cenkim güzel gidiyo her zmnki gibi kazasız belasız...
1 yada 1.5 sene önce yaptıydım avninin ayarını...bu video o zamanlardamı çekildi ?
6 ay oluyo abi.
2 aracada maşallah artık duyduğum fıltre eksozlu aracların hepsı yuklu araclarla yuruyor ya yuklu araclar bıtık durumda yada yapılanlar söylenmıyor artık moda olmus ama her ne şekıl olursa olsun galıbı tebrık etmek lazım ...
2 aracta izmrde ne var ne yok oldugu biliniyo. :)
maşallah kardeşim araban fena yürüyo ..!!
redlinemst
18-04-2011, 17:58
iki aracada maşallah 106 ciğerli :)
6 ay oluyo abi.
şimdi izleyebildim videoyu :) .....özlemişim vt001 in sesini ciddi güzel gidiyor avninin arabası..... avni iki kişi arabada... sizde iki kişimiydiniz ? ....hiç vtec üstü deneme yaptınızmı o akşam.... yaptıysanız sonuç nasıldı?.... tr nin maşallahı var...bizim selaminin eski arabası dimi bu 106....eğer oysa selami hala anlata anlata bitiremez....maşallah.....
maşallah 2 aracada.. TR402 her zaman iyi yürüdü :)
Maşallah her 2 aracada..106 da fena yürümüş..
En iyi yürüyen gtı stock GTI dir.. :)
şimdi izleyebildim videoyu :) .....özlemişim vt001 in sesini ciddi güzel gidiyor avninin arabası..... avni iki kişi arabada... sizde iki kişimiydiniz ? ....hiç vtec üstü deneme yaptınızmı o akşam.... yaptıysanız sonuç nasıldı?.... tr nin maşallahı var...bizim selaminin eski arabası dimi bu 106....eğer oysa selami hala anlata anlata bitiremez....maşallah.....
sesi cidden güzel vtecin.agırlıklarımz eşitti.vtec üstü deneme yapmadık.zaten otoban dönüşü denedk öle.o aralar yeni yeni alışıyodum araca. vites aralarından anlaşılıyodur abi :)
selami abinn eski aracıydı bu :D hala bana kendi aracımı anlatr selami abi :D:D
vtec 4 te 190'a dayadı nerdeyse. kısa olduğundan emin misiniz?
TolgaEsentepe
18-04-2011, 21:57
sipeklere göre gti baya iyi gidiyor gibi maşallah diyelim 2sinede
vtec 4 te 190'a dayadı nerdeyse. kısa olduğundan emin misiniz?
kadran net olarak görnmüyo zaten.arkadslarından biri.
izmrde biliniyo zaten arac ne speclerde oldugu...
vtec sedanmıydı?? agırlıklarımız eşitti demişsiniz boş kasa vtec 1150 kg +2 kişi nerden baksan 1400 kg yapar siz arabada 2 kişimiydınız?yoksa 1mi? STOK TR YE MAŞALLAH diyelim
Tr tek kişi olsada arada bi tebrik etmekte lazım. ki 2 kişidir. vtec ci arkadaş kusura bakmasında o parçalarla stok arabayla yürüyo şu an. vtec altı deneme ama heralde arabasıda 2000 devirde değildir.
Tr tek kişi olsada arada bi tebrik etmekte lazım. ki 2 kişidir. vtec ci arkadaş kusura bakmasında o parçalarla stok arabayla yürüyo şu an. vtec altı deneme ama heralde arabasıda 2000 devirde değildir.
vtec altı demek ne demek tam bilmiyorsun heralde VTİ'lar da :icon_tup:
vtec altı demek ne demek tam bilmiyorsun heralde VTİ'lar da :icon_tup:
evet pek bilmiyorum hiç vti ım olmadı. ama gti ın 120, vti ında 160 hp olduğunu çok iyi biliyorum. + kilo beygir oranı hesaplamasınıa biliyorum + vti ın stock olmadığınıda biliyorum ;)
alpergti
18-04-2011, 23:42
maşallah cenk :icon_tup: bir ara bu vtec çi arkadaş type r geçiyorum diye dolanıyodu piyasada yanlış hatılamıyorsam :D
maşallah cenk :icon_tup: bir ara bu vtec çi arkadaş type r geçiyorum diye dolanıyodu piyasada yanlış hatılamıyorsam :D
büyük ihtimal :D karsıyakada gecemeyen araba yok falan diolardı bana :D
o değilde bu vtec ler ne nazlı arabaymış arkadaş ya. yok vtec üstüymüş yok altıymış, bizim arabalarda öyle bi dert yok allahtan. rölantiden itibaren basınca gidiyo maşşallah :D
PaSSerBy...
18-04-2011, 23:49
cengoo maşallah TR ye...imam power 2 mi desek ne haluk un arabadan sonra..:)
evet pek bilmiyorum hiç vti ım olmadı. ama gti ın 120, vti ında 160 hp olduğunu çok iyi biliyorum. + kilo beygir oranı hesaplamasınıa biliyorum + vti ın stock olmadığınıda biliyorum ;)
bence sonuc ii gibi :icon_tup: bi ara sölemiştm böle böle gidiyrz die.kimse inanmamıstı.video burda buyrun..
devrimizi kendmz kurarak gazladık. yani onun istegi dogrultusundada oldu.
cengoo maşallah TR ye...imam power 2 mi desek ne haluk un arabadan sonra..:)
keşke onun aracta burda olsaydı :) güzel bi denerdk.stock powerssss :icon_tup:
PaSSerBy...
19-04-2011, 00:03
:icon_tup:
RECEP DİKEN
19-04-2011, 00:09
ah bu şarkıların gözü kör olsun.unutuldu stock power DRC.ya gerçekci olalım yaaa sağlıklı bi gti böle ufak tefek kurcalanmış vti ları geçer yani.gidip çok para harcanması lazım vti lara uzun yolculuklar geçirmesi lazım ki öle yürüsün birisi 160 tan başlıo öbürki 120 den eyw kilo farkına itiraz yokta.bu fransız yapmış yaaa:D
gsi_club
19-04-2011, 00:18
aracinizin hakikaten masallahi var.ben olsam hiç elletmem sahsen.flitre ve eksozla böyle yürüyor ise yüklü olsa ne olur kestirmek zor dogrusu.
o değilde bu vtec ler ne nazlı arabaymış arkadaş ya. yok vtec üstüymüş yok altıymış, bizim arabalarda öyle bi dert yok allahtan. rölantiden itibaren basınca gidiyo maşşallah :D
o kadarda uzun boylu değil :)))))))) .....yaklaşık 3500 devir civarı basılmış....o devirlerde 106 ile honda hemen hemen aynı gücü üretir....güçler aynı ancak 106 ***** baya hafif....zaten o avantajıyla yaklaşık bir boy kadar çıkıyor vt001 vtec açıncaya kadar...vtec açılınca dünya tersine dönüyor.....yani o yüzden sordum vtec üstü denedinizmi diye.... vtec açık yapılsaydı bu deneme muhtemelen 106 hiç kafa çıkaramıycaktı ve böyle bir videoda ortalarda dolanmıycaktı :icon_tup: .... ama sorarız avni geldiyse askerden bide vtec üstü denersiniz aradaki farkı daha net görürüz....şunu tekrar hatırlatmakta fayda var tr 106 akranlarının arasında çok çok iyi yürüyen bir gti....
vti da sıkıştırma yok...egzantrik yok....headers iyi değil...ss magnum headers orta ve son susturucuya sahip.....honda mühendisleri iyi çalışmış 1.6 hacimden zaten çıkarabildikleri gücü çıkarmışlar...... bu yüzden sıkıştırmayı arttırmadan yada egzantrik girmeden çip yazarak öyle uçan kaçan bir vti yapamıyorsunuz.....avantaj olarak sadece kısası var...onunda çiple devrini açıncaya kadar bir faydasını görmedik açıkçası rollerde.....yani bizden iyiydi ama öle boy boyda değil....5 sonunda iki boy çıkabiliyordu çipten sonra....bize göre en avantajlı yeri beşinci vitesi ki deneme zaten 4 sonunda bitirilmiş :icon_tup: .....
avniden hiç duymadım ben type r geçtim dediğini....herhangi bir type r ile denediğinide bahsetmedi hiç....
ama şunuda atlamamak lazım....120 beygirlik filtre egzozlu bir 106'nın böyle yürüyo olması müthiş....vti stock olsaymış ''tr 106'' , vti'ın üstünden atlıycakmış..... tekrar maşallah.... allah kaza bela vermesin.....
o kadarda uzun boylu değil :)))))))) .....yaklaşık 3500 devir civarı basılmış....o devirlerde 106 ile honda hemen hemen aynı gücü üretir....güçler aynı ancak 106 ***** baya hafif....zaten o avantajıyla yaklaşık bir boy kadar çıkıyor vt001 vtec açıncaya kadar...vtec açılınca dünya tersine dönüyor.....yani o yüzden sordum vtec üstü denedinizmi diye.... vtec açık yapılsaydı bu deneme muhtemelen 106 hiç kafa çıkaramıycaktı ve böyle bir videoda ortalarda dolanmıycaktı :icon_tup: .... ama sorarız avni geldiyse askerden bide vtec üstü denersiniz aradaki farkı daha net görürüz....şunu tekrar hatırlatmakta fayda var tr 106 akranlarının arasında çok çok iyi yürüyen bir gti....
106 ya maaşallah vti a göre heleki vti ın speclerine göre şahane , sıradışı gidiyo.
Yaa pejocu arkadaşlar yanlış anlamasınlar benide
ben bu yazılanlara katılıyorum bunun nazla cilweyle bi alakası yokki bunun sistemi bu 5500 üstüne kadar bu aracın 106gti ile gitmesini beklemeniz çok abess.
Haa bide vti war vti war bendede yine selami abinin sendeki pejodan sonraki vti ı war.
İstersen kendisine bi sor bakalım senin eski pejo ..... speclerdeki vti ayırıyo diye bakalım ne dicek ama bendeki vti dan sana bu yazdıklarımdanda bahset.
Kısacası vti ın ciddi anlamda speclerinde sıkıntı olduğunu yada pilotun problemli olduğunu düşünmekten başka bişey aklıma gelmiyo
stok 106 biton vti a nerdeyse 3boy atıyo:icon_wack
Edit:3boy değilmiş düzeltiyorum 1-2boy
Painkiller
19-04-2011, 08:53
araclara masallah 106' nın ciğerine kurban :icon_tup: valla yorum bomba olmuş sabah sabah iyi güldürdün beni :)
HaLuK-35
19-04-2011, 09:10
Cengo maasallah :) ben vtec ustude denemiştim ksk yolunda bi ara öndeydim,baska denemelerim de oldu baska vteclerle yine öndeydim,ama bize imam power diyolardı farklı fantezilere giriyoduk 106 ya binince :p kazasız belasız butun arkadaslara,tr,drc,ag,rv guzel kazındı bu araclar tarihin derin sayfalarına :)
Sanki Vtec Altı Basmışsınız =) güzel deneme ama maşallah her iki aracada GTİ den ümitliydim hayal kırıklıgına ugradım :D
kardeşim VTİ'de vtec altı basmak 4bin devirlerde filan(ki burada 3500den bahsediyor speed nickli üye) arabanın en ölü zamanlarıdır.
vtec üstü basılsa bende kafa cıkaramacayğını düşünüyorum videodanda anlaşılıyor zaten.
ayrıca VTİ'nin üzerinde ki setup iyi bi setup değil. ss hedırsı ne diye takarlar VTİ'ye anlmış değilim.
sonda ve ortada da ss varmıs arabayı boğar bi kere bunlar.
Megan/hytech/dc hıdır,dümdüz ara boru, freeflow son susturucu,short ram yalıtımlı filtre sistemi VTİ'de en çok performans veren setuptır. bunların üstüne beyinde çok çok güzel verim verir.. üstelik bunda kısa da var kimisi memnun oluyor kimisi memnun olmuyor o ayrı bi mesele(ki f/h/E lu bi setupta faydasını sword ab vtec'ten baska söyleyeni duymadım ben:) ).
hee 106'ya kocaman maşallah yürürü belli kendini belli ediyor araba, ama o VTİ'nin de hakkı bu yürüyüş değil emin ol;)
106 ya maaşallah vti a göre heleki vti ın speclerine göre şahane , sıradışı gidiyo.
Yaa pejocu arkadaşlar yanlış anlamasınlar benide
ben bu yazılanlara katılıyorum bunun nazla cilweyle bi alakası yokki bunun sistemi bu 5500 üstüne kadar bu aracın 106gti ile gitmesini beklemeniz çok abess.
Haa bide vti war vti war bendede yine selami abinin sendeki pejodan sonraki vti ı war.
İstersen kendisine bi sor bakalım senin eski pejo ..... speclerdeki vti ayırıyo diye bakalım ne dicek ama bendeki vti dan sana bu yazdıklarımdanda bahset.
Kısacası vti ın ciddi anlamda speclerinde sıkıntı olduğunu yada pilotun problemli olduğunu düşünmekten başka bişey aklıma gelmiyo
stok 106 biton vti a nerdeyse 3boy atıyo:icon_wack
Edit:3boy değilmiş düzeltiyorum 1-2boy
selami abinn araclada denedk.onunlada cok güzel gidiyrm.giden araba var gitmeyen araba var tabi.bi ara onunlada olan videoyu koyarım :) 106 lar 200 den sonra ***** gitmiyo.
özdn abi 4000 altı basmadık sanırım.bide su var.avinn devri benm her zaman üstümde beyn oldugundan dolayı(sanırım).kısada var.sonucta güzel bi deneme oldu.:icon_tup:
Cengo maasallah :) ben vtec ustude denemiştim ksk yolunda bi ara öndeydim,baska denemelerim de oldu baska vteclerle yine öndeydim,ama bize imam power diyolardı farklı fantezilere giriyoduk 106 ya binince :p kazasız belasız butun arkadaslara,tr,drc,ag,rv guzel kazındı bu araclar tarihin derin sayfalarına :)
eyw kardesm :)
vtec sedanmı acaba.????
sedan.....
speclere göre 106 harika yürümüş maşallah..:)
selami abinn araclada denedk.onunlada cok güzel gidiyrm.giden araba var gitmeyen araba var tabi.bi ara onunlada olan videoyu koyarım :) 106 lar 200 den sonra ***** gitmiyo.
özdn abi 4000 altı basmadık sanırım.bide su var.avinn devri benm her zaman üstümde beyn oldugundan dolayı(sanırım).kısada var.sonucta güzel bi deneme oldu.:icon_tup:
senin araban , haluğun eski arabası , ulaşın sattığı bordo , bir kaç tane daha var izmirde....bunlar tehlikeli arabalar :))))) ...bulaşmamak lazım pek :icon_tup: .....vt001 de kısa olmasa daha kabus olurdu durum.....vti 5500 çıktığında siz hemen hemen kesici sınırında kalıyorsunuz....kısa olunca devirleriniz birbirine yakın denk gelmiş güzel deneme olmuş.....güzel bir asfaltta 1. vitesten denemek lazım ....vti 2. vites vtec altı ; özellikle o devirlerde 1.6 ieslerden çok farklı değil malesef :(....bir akşam denk gelirsek bi bakarız duruma :icon_tup:
alpergti
19-04-2011, 14:25
avniden hiç duymadım ben type r geçtim dediğini....herhangi bir type r ile denediğinide bahsetmedi hiç....
ben duydum abi ksk otobanda mutiyle denedi k-pro yoktu mutide kendi dedi deneyelim diye çok fark olmuştu arada:icon_tup:
ben duydum abi ksk otobanda mutiyle denedi k-pro yoktu mutide kendi dedi deneyelim diye çok fark olmuştu arada:icon_tup:
ne duydun anlamadım ? ....avni sana mutinin tayparı geçtimmi dedi :soru: ....
alpergti
19-04-2011, 21:41
ne duydun anlamadım ? ....avni sana mutinin tayparı geçtimmi dedi :soru: ....
headers filtre egsozlu type r geçiyorum dedi mutiyle denemek istedi denedi...
headers filtre egsozlu typerı geçmesi için,, piston,egzantrik olması lazım vti de..
headers filtre egsozlu typerı geçmesi için,, piston,egzantrik olması lazım vti de..
bencede yani. o zaman TR böyle gidiyosa yazılım+kısayla oda typer la yürümesi lazım :D
bencede yani. o zaman TR böyle gidiyosa yazılım+kısayla oda typer la yürümesi lazım :D
o kadar uzun boylu degilz yaa :D
headers filtre egsozlu type r geçiyorum dedi mutiyle denemek istedi denedi...
yok artık ...şaşırdım açıkçası....
aynen katılıyorum tuncere...type r geçmek öyle kolay iş değil.......
banada ögretin su typr la yürümeyi :D
walla 106 cihp olsa düşünemiyorummm bile zaten köt söktürmiş vti e
RECEP DİKEN
20-04-2011, 15:57
bn aracaımı sattım ama rica edersem alan arkadaş gelirr die düşünüyorum ne kadar vti varsa bu ayarda deneyelim.sabaha kadar alttan üstten sondan baştan.şöle bi gerçek war awni arabasına düşkün bi arkadaş iyi bakar inanıorum ki arbasında hiç bir eksik yoktur sağlıklıdur bütün sensörlerine kadar.ama şölede bi gerçek vr 106 arabası bilinçsiz insanlar altına eşşek gibi kullanılınca bozulur yani ne sensör kalır sağlam ne bişiy genelde hep benzinsiz kaldığı için pompası iyi çalışmaz vs vs sorunlar .işte sağda solda işi iyi bilen ÇAKAL abilerimiz var bu tarz 106 ları veya vts leri geçiolar bi çok şeytanlıkla sonra TR gibi AG GİBİ DRC GİBİ sağlıklı eksiksiz 106larla yürüyünce günlerce inanamıolar arabaların stock olduğuna.fizik kurallarınagöre 120 hp bi araç 160 hp i bi aracı asla geçemez ama ağırlıktan dolayı avantaj kazanıo gti yada vts bi şekilde yürüo bunu tatışmayalım kabullenelim sağlıklı gti vts her zaman yürür.altıymış üstüymüş yukarısıymış gerisiymiş pek bi fark olmaz!!!
bn aracaımı sattım ama rica edersem alan arkadaş gelirr die düşünüyorum ne kadar vti varsa bu ayarda deneyelim.sabaha kadar alttan üstten sondan baştan.şöle bi gerçek war awni arabasına düşkün bi arkadaş iyi bakar inanıorum ki arbasında hiç bir eksik yoktur sağlıklıdur bütün sensörlerine kadar.ama şölede bi gerçek vr 106 arabası bilinçsiz insanlar altına eşşek gibi kullanılınca bozulur yani ne sensör kalır sağlam ne bişiy genelde hep benzinsiz kaldığı için pompası iyi çalışmaz vs vs sorunlar .işte sağda solda işi iyi bilen ÇAKAL abilerimiz var bu tarz 106 ları veya vts leri geçiolar bi çok şeytanlıkla sonra TR gibi AG GİBİ DRC GİBİ sağlıklı eksiksiz 106larla yürüyünce günlerce inanamıolar arabaların stock olduğuna.fizik kurallarınagöre 120 hp bi araç 160 hp i bi aracı asla geçemez ama ağırlıktan dolayı avantaj kazanıo gti yada vts bi şekilde yürüo bunu tatışmayalım kabullenelim sağlıklı gti vts her zaman yürür.altıymış üstüymüş yukarısıymış gerisiymiş pek bi fark olmaz!!!
reco noktayı koydu :D:icon_tup:
bizde musluk her zaman acık hahahahahahha
bizde musluk her zaman acık hahahahahahha
:D:icon_tup:
r1 bülent
20-04-2011, 23:22
İşte Fransız gücü olması gereken sonuç olmuş stock verilerle zaten hemen hemen aynı yürüyen araçlar :icon_tup:
recayi helal sana:icon_tup: