Orijinalini görmek için tıklayınız : JGL Clio RS - ZY Clio RS
JGL : Filtre,Egzos,Chip,Regülatör
ZY : Filtre,Egzos,Chip,Port Polish
cam car : JGL
https://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=10150158280959099&comments
https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150158287084099&comments
Alicanrs
18-04-2011, 09:40
helal olsn walla =) JGL yi böle beklemiodum KOcaman maşallah iki aracada başa baş olmş
maaşallah maaşallah:D
zy nın jantlar orjınalmı acaba.
Alicanrs
18-04-2011, 09:51
maaşallah maaşallah:D
zy nın hantlar orjınalmı acaba.
16 enkei rpf =)
Maşallah her iki aracada. ;)
16 enkei rpf =)
ebat kaçki acaba. janttan dezavantaj olmusmudurkı.
jantlar çok hafif avantajı bile olmuştur
Alicanrs
18-04-2011, 09:58
ebat kaçki acaba. janttan dezavantaj olmusmudurkı.
195 45 16 ebatı sanmıorm olcağını :) ama jgl de arka koltuklar sökükmüş öle deniliodu
Maşallah 2 aracada.
Güzel denemeler olmuş.
16 jantin avantajindan bahseden hayatinda moment almamistir =)
zy de bi gerileme olmadiysa, bana masallah demek düser =)
okan o standart ayarindaki orta ve son susturucudan kurtulursan ayni arabayla deneyip iyilesmeyi de görürsün, faydali deneme olmus =)
16 jantin avantajindan bahseden hayatinda moment almamistir =)
Orjinal jant lastik 195/50/15 - 7.5 kg jant
Takılan jant lastik 195/45/16 - 6 kg jant
dezavantaj çaptaki artış yüzdesi : %1.01
toplam 6kg yürüyen aksam avantajı
moment sadece çap değil ağırlığı ve hacmide kapsar
M=F.d
F=moment
d=öz kütle(gr/cm3)m=kuvvet
Döndürme kuvveti
Kuvvet (f), kütle m, ivme a olmak üzere,
f=m.a
anlaşılmayan birşey ?
ne çokta biliyorsunuz yahu :)
maşallah araclara da su vıdeo yu face degılde baska bır adres uzerınden yayınlasanız ızleyemıyoruz ;)
bu arada zy nın egsozları ustunde degılmıydı son susturucu orta susturucu okanda arabaya alısamadıgı bellıı ama guzel denemeler olmus ordan egsozu kaldırırsan sewınırım polısh de egsozsuz bır cacıga yaramaz dıye dusunuyorum
Cliosportve
18-04-2011, 11:19
En son JGL yi Lüleburgaz semalarında görmüştük
SS ile yaptığı rollingte kafa kafaya yürümüşlerdi arkası yine söküktü bu speclerde yürümüşlerdi
JGL ile ZY kafa kafaya yürüyor bu videodada
Zaten olması gerektiği gibi yürümüş araçlar
Dipnot : ZY - JGL - SS - VE bunlar hep aynı giden araçlar
Bazen kim kimi biçimine getirirse o anki arabanın durumu- benzinin durumundan ötürü ufak 2-3 boy olabiliyor anlamı çıkıyor burdan :)
@Can ---ZY Okan eksozt taktığını söylemişti bana
tabıkıde bunda drıver faktoru unutmamak gerek ver bana zy yı her attıgım vıteste arabanın tamponunda sıse kırıym :) saka bır yana okan arabaya alısamamıstır tekrar saglıklı saglıklı denerız haftaya cam car ben olucam soz jgl de guzel bır rs masallah
Alicanrs
18-04-2011, 11:22
egsoz yok selçuk taktı 3 gün sora söktü polisle başı belaya girmesin die egsozsuz denio yani orj egsozla orta vs duruo bende olucaktı alayı iptal arka koltuk bende sökerdim o zmn snç çıkardı ama yine sölüorm helal olsn jgl ye maşallah çok gzl olmş
Cliosportve
18-04-2011, 11:24
Valla ben artık clio rs ler ile basmak istemiyorum 2-3 Clio RS hariç sonuç hep aynı
Zaten SS 2 kişiydi ZY ile yaptığı rollingte
Teke tek olsalarmış sonuç kafa kafaya olurmuş
Seninle kardeş kardeş deneriz istersen
Fakat biraz daha kafamızın rahat basıcağımız bir bölgeye davet ediyorum sizleri :)
SifirinciMurat
18-04-2011, 11:32
M=F.d
F=moment
Döndürme kuvveti
f=m.a
anlaşılmayan birşey ?
ben şunu alıntı yapayım da, sonra değişir falan neme lazım. momentin ne olduğunu unuttuğum zamanlarda açar açar bakarım.
maşallah jgl ye kafa kafaya yürüdük yanlıs ali abicim dipnotları yazmamıs jgl rs ın kaput kalkkık menteşelerden önlerde 45 yanak 15 jantları var arka koltukları ve bagajı sökük VE BENİM ARACIMDA EKSOZ YOK bu arada ortada da bıtane susturucum var :D
Cliosportve
18-04-2011, 11:37
maşallah jgl ye kafa kafaya yürüdük yanlıs ali abicim dipnotları yazmamıs jgl rs ın kaput kalkkık menteşelerden önlerde 45 yanak 15 jantları var arka koltukları ve bagajı sökük VE BENİM ARACIMDA EKSOZ YOK bu arada ortada da bıtane susturucum var :D
SS ile yürüdüğü speclere getirmişsin aracını öyleyse :D
Ali ağanın önler 45 yanak 15'oz jant var ama arka tekerler tam bir gülle bunuda hatırlatalım :D
Tarla tipi jant :D
bu arada dıger aracda 335 d arkadasımın aracı tamamen stok maşallah 200 den sonra gelıo ve gecıo o aracda 3 kişi :D:D
SS ile yürüdüğü speclere getirmişsin aracını öyleyse :D
Ali ağanın önler 45 yanak 15'oz jant var ama arka tekerler tam bir gülle bunuda hatırlatalım :D
Tarla tipi jant :D
ole evet ama arka koltuklar sökük kendiside benden 30 kg hafıf :D az yemek yıcez artık nabalım :D bende de eksoz yok :D
Alicanrs
18-04-2011, 11:43
çirkef okan ahahahaha:D:D egsoz yok orta susturucu var kapuıt kalkık arka koltuk yok vs :D az ye şişko sök sende sende tak egsoz orta iptal akıllı ol biraz:D:D JGL SAPLADI :D
Cliosportve
18-04-2011, 11:44
ole evet ama arka koltuklar sökük kendiside benden 30 kg hafıf :D az yemek yıcez artık nabalım :D bende de eksoz yok :D
Adamlar tam bir jokey zaten
SS Okan JGL Ali bu adamlarlan yarışcaksan aracı 5. vitese atıp gaz pedalına taş koyup atıcaksın kendini aşşağıya :D
by serçe
18-04-2011, 11:49
maşallah araçlara .......
morgy_drag
18-04-2011, 11:53
Maşallah ZY ye:)
Arabayı aldı 1 ay olmadı bu ne hız yahu:)
Ayrıyetten jgl de ıyı yurumus..Basarılı..
Fakat pilotaj nasıldır bılmıyorum ama,alışma surecı acısından,ZY pilotajla 1 2 boy gerıde dıye dusunuyorum..Sahsı fıkrımdır..
Sevgili RS camiası ve RS çi arkadaşlarım, RS te son susturucu ve orta susturucu takılı ise o araba en az bakın en az diyorum 3-4 boy geride ;) Biz Utkuyla denediğimizde de Utkunun RS te son susturucu takılıyken fark 4 boy oluyordu. Sadece bende orta susturucu takılıyken 1.5 boy bazen 2 boy geriye düşüyordu benim RS. Utkuya sorun o size anlatsın. ZY son susturucuyu söksün spor tipi taksın orta susturucuyu da söküp düz boru yapsın biraz da vites çalışması yapsın o zaman o araba en az 4 boy ileriye gider. Bunu SS Okan bile inkar edemez değil mi Okan :)
Ama bence bu deneme gerçekten kıstas alınacak bir deneme değil. JGL de stock egzozlu bir RS ile onca kilo avantajına rağmen yanyana yürüyorsa JGL ye hemen baktırın derim ;)
Tüm araçlara Maşallah.
ben şunu alıntı yapayım da, sonra değişir falan neme lazım. momentin ne olduğunu unuttuğum zamanlarda açar açar bakarım.
Bir de atalet falan yazacaktim, neyse ki kurcalamamisim, neme lazim bastan ögrenmek zorunda kalirdik falan =)
Alicanrs
18-04-2011, 12:04
Sevgili RS camiası ve RS çi arkadaşlarım, RS te son susturucu ve orta susturucu takılı ise o araba en az bakın en az diyorum 3-4 boy geride ;) Biz Utkuyla denediğimizde de Utkunun RS te son susturucu takılıyken fark 4 boy oluyordu. Sadece bende orta susturucu takılıyken 1.5 boy bazen 2 boy geriye düşüyordu benim RS. Utkuya sorun o size anlatsın. ZY son susturucuyu söksün spor tipi taksın orta susturucuyu da söküp düz boru yapsın biraz da vites çalışması yapsın o zaman o araba en az 4 boy ileriye gider. Bunu SS Okan bile inkar edemez değil mi Okan :)
Ama bence bu deneme gerçekten kıstas alınacak bir deneme değil. JGL de stock egzozlu bir RS ile onca kilo avantajına rağmen yanyana yürüyorsa JGL ye hemen baktırın derim ;)
Tüm araçlara Maşallah.
aynen katılıorm bora abide okana söledik orta iptal son tak taktı sonu yokj araba geriye düştü dedi kendi bilir tabikide dediğin gibi orta son 3-4 boy kesinlikle pilotajı yine ii vitesleri ii atıo ona laf etmeyin :D kesinlikle egsoz ve orta susturucudan geride araba
Cliosportve
18-04-2011, 12:05
Ee zaten zamanında bu araba stock eksoztlu SS ile yürümüştü
Ben mi yanılıyorum ??
O zaman anladığım kadarı ile eğer ZY RS bu stock egzozlu setupı ile JGL ile yanyana yürüdüyse egzoz sistemi elden geçirilince bu araba 4 boy net ileriye gidecek. Demek port polish olayı gerçekten yaramış. Aslında bir de polishe göre custom yazılım yapılsa o zaman daha da fena yürüyecek.
Maşallah her iki araca da.
Bir de atalet falan yazacaktim, neyse ki kurcalamamisim, neme lazim bastan ögrenmek zorunda kalirdik falan =)
tekerin coriolis ivmesini napak kanka inanak mı ?
Ahmet_28
18-04-2011, 12:32
Valla ben artık clio rs ler ile basmak istemiyorum 2-3 Clio RS hariç sonuç hep aynı
Zaten SS 2 kişiydi ZY ile yaptığı rollingte
Teke tek olsalarmış sonuç kafa kafaya olurmuş
Seninle kardeş kardeş deneriz istersen
Fakat biraz daha kafamızın rahat basıcağımız bir bölgeye davet ediyorum sizleri :)
farklılık istiyorsan czt var selçuk :)
bu arada maşallah zeye ve jigolo rs e :D
Cliosportve
18-04-2011, 12:35
farklılık istiyorsan czt var selçuk :)
bu arada maşallah zeye ve jigolo rs e :D
Valla Ahmet abi tam zamanını kollayalım birde sana diyceğim şu işi en azından kumburgazdan sonraya yapalım anladın sen ;)
tekerin coriolis ivmesini napak kanka inanak mı ?
Oo hocam, keyifler nasil? Alp beyler nasillar, Utku amcasi yanaklarindan öper.. =)
Alp fena Utku amcası, akşama ararım konuşuruz. Megane RS oturunca hiç ağlamıyor üçkağıtçı :) bebek haliyle Stage 2 boost dan anlıyor kerata.
http://www.techturkey.com/forum/videolar/74000-zy-clio-rs-vs-ss-clio-rs.html
bu konuda aradaki 1 kişilik fark bu kadar etki etmez diyenler teke tek olsada sonuç değişmez diyenler sizlere ufak bir hediye..
http://www.techturkey.com/forum/videolar/80915-jgl-rs-ali-vs-ss-rs-okan-10042011-pazar.html
Eşit olunca ne olurmuş iyi izlesinler
SS inadına hala filtre egzos yürüyor. takın ZY ye 4 boy etkileyecek egzosunuzu chipinizle polishinizle beraber gelin aynı speclerde zaten tutunamazsınız SS e !!
araçlara maşallah...
ali bence o kadar uzun devir çevirmezsen daha iyi olur gibime geliyor... çünkü kesiciye yaklaştıkça arabanın güç kaybettiği aşikardır... yorumum yanlış anlaşılmasın amacım akıl vermek iş öğretmek değil... sadece kendi düşüncemi paylaşıyorum...
tekrardan maşallah...
araçlara maşallah...
ali bence o kadar uzun devir çevirmezsen daha iyi olur gibime geliyor... çünkü kesiciye yaklaştıkça arabanın güç kaybettiği aşikardır... yorumum yanlış anlaşılmasın amacım akıl vermek iş öğretmek değil... sadece kendi düşüncemi paylaşıyorum...
tekrardan maşallah...
6 ya atma imkanı olsa dediğin olur.
HLLVTECII
18-04-2011, 14:07
Guzel bı geceydı alı yede okanada masallah dıyorum... Guzel bı hafta sonu gecırdık beraber :):)
Yine baslamis el pipisiyle gerdege girmeler.. =)
Bi de gider bana gelmedi sanirim, clioyla denemem zira :) Siz de biraz ufkunuzu genisletin, sadece clio veya ss rs konusmakla kimse yol alamaz.. Tabi amac kafayi ilerletmek degil de reklamsa ona söz yok, hakkini veriyorsunuz =)
Yine baslamis el pipisiyle gerdege girmeler.. =)
Bi de gider bana gelmedi sanirim, clioyla denemem zira :) Siz de biraz ufkunuzu genisletin, sadece clio veya ss rs konusmakla kimse yol alamaz.. Tabi amac kafayi ilerletmek degil de reklamsa ona söz yok, hakkini veriyorsunuz =)
o gider eski konuda el pipisiyle gerdeğe girenlere geldi bak belkide başta sen varsındır ;)
o gider eski konuda el pipisiyle gerdeğe girenlere geldi bak belkide başta sen varsındır ;)
Noteri mi taratıp koyayım, o mudur yani :)
Hadi canım geçin bu ayakları. İnsan gibi ilk mesajda tebrik ettik, ondan da anlamıyorsunuz..
2 kşiye 1 kişi videosunu koyupta geçtik demeniz başta ofsayt zaten tebrik etsen ne yazar neyse iyi reklamınız oldu bu sayede ama gerçeği dolaylı yollada anlamanızda güzel birşey yinede
PPR engineering
18-04-2011, 15:23
araçlara maşALLAH öncelikle.denemişler denemenin bahanesi olmaz okan denemiş arabasını görmüş çok iyide olmuş ha eşit şartlardamı deneme tabikide hayır diğer araç sökük ve 45 yanak ve sürücü kilosuyla 55 kg daha hafif ve 45 yanaktan bi artısı var diyeceksinizki enkei hafif öle aralarında dünya bir fark yok artı 16 jant.okan bulunan egsoz 57mm iç çapı bulunan stock susturucuları mevcut bir araç takdir edersinizki şartları eşitlediğimiz zaman olucakları görmezlikten gelmek su bu demek fanatiklik olur..iki aracada maşALLAH..
PPR engineering
18-04-2011, 15:23
2 kşiye 1 kişi videosunu koyupta geçtik demeniz başta ofsayt zaten tebrik etsen ne yazar neyse iyi reklamınız oldu bu sayede ama gerçeği dolaylı yollada anlamanızda güzel birşey yinede
sen yine okanmısın SS?
yahu şu olaydı bu olaydı bıyığım olaydı sakalım olaydı muhabetlerini geçin artık
ozaman kimse birşey yapmasın aracına herkes fabrikasyon haliyle denesin birşey yapınca eşit olmadı muhabetleri ne ya ? birisi turbo yapsa geçerdi diğeri nosa bassa 10 boy atardı eee ? turbo varmı yok nos varmı yok konuşmaya gerek yok bunları ozaman :)
PPR engineering
18-04-2011, 15:34
yahu şu olaydı bu olaydı bıyığım olaydı sakalım olaydı muhabetlerini geçin artık
ozaman kimse birşey yapmasın aracına herkes fabrikasyon haliyle denesin birşey yapınca eşit olmadı muhabetleri ne ya ? birisi turbo yapsa geçerdi diğeri nosa bassa 10 boy atardı eee ? turbo varmı yok nos varmı yok konuşmaya gerek yok bunları ozaman :)
sen şimdi bunu bana mı yazdın??
vites atmada sıkıntı yok arkdaşlar aracım su andakı halı ıle kafa kafaya yüeüyo jgl nın o aksamkı denedımız halı ıle kılo farkı su farkı bu farkı var ama sonuc bu eger baska bı deneme olursa onda goruruz herseyı eşitleyipde karşımıza çıkan sonucu bu denemelerdekı arabaların hallerı ıle benden daha hafıf bırı olmadığı sürce sonuc degısmez kafa kafaya vites konusuna gelınce kesınlıkle yavaş atma gazsız atma gıbı bısey yok aksine jgl ali abi biraz kesiciye kalıo :D:D oda gazlı attığındsanmış ali abi bende gazlı atıomda kesiciye kalmıorum :D::D:D:D:D???:D
sen şimdi bunu bana mı yazdın??
hee sanada diğerlerinede hatta alayınıza :icon_tup:
Alicanrs
18-04-2011, 15:45
wooowww:D:D
PPR engineering
18-04-2011, 15:52
hee sanada diğerlerinede hatta alayınıza :icon_tup:
çok pişman olucaksın okan kuran carpsın diyorum gördüğüm yerde ALLAH ne güzal yaratmış ama aklından sorunu var diyeceğim.kimseye kendimi anlatmıycam ama forumlara benden sonra böle yazamıycaksın utkular sana acımıştı..
çok pişman olucaksın okan kuran carpsın diyorum gördüğüm yerde ALLAH ne güzal yaratmış ama aklından sorunu var diyeceğim.kimseye kendimi anlatmıycam ama forumlara benden sonra böle yazamıycaksın utkular sana acımıştı..
tamam süpermen sensin ;)
PPR engineering
18-04-2011, 16:01
tamam süpermen sensin ;)
ben bi şey demedim kuran çarpsın dedim artık sen düşün..ben rahatım bir kere gördün beni videoları elinden nasıl aldığımıda gördün bu sefer video almıycam.GÜZEL GÜZEL konuşucaz seninle sen düşün.
auhauhau kaan abi esmiş gürlemişsin yine GÜZEL GÜZEL :D :D
sinirler gerilmiş burda hadi hayırlısı :D biz o gece bağlandık sabaha kadar karakolda kaldık mahkemelik olduk darp edildik bu kdar sinirlenmedik arkadaşlar gerek yok
Ahmet_28
18-04-2011, 16:25
sinirler gerilmiş burda hadi hayırlısı :D biz o gece bağlandık sabaha kadar karakolda kaldık mahkemelik olduk darp edildik bu kdar sinirlenmedik arkadaşlar gerek yok
okan ben ali'yede söyledim sanada polis var yolu kesiyolar dedim dinletemedim.ali dedi yok kanka biz her zaman gidiyoz ,sanki biz ilk defa gidiyoz :D
geçmiş olsun bu arada hepinize
HLLVTECII
18-04-2011, 16:41
sinirler gerilmiş burda hadi hayırlısı :d biz o gece bağlandık sabaha kadar karakolda kaldık mahkemelik olduk darp edildik bu kdar sinirlenmedik arkadaşlar gerek yok
en çokta çekici şerefsızıne kızdım ya arabalar 2 serlı cektı her bırıne 125 tl yazmıs vıcdansız herıf yaptıgı 5 km yol aldıgı para 250 tl haram zıkkım olsun...
aynen abı hıcbırıne helal etmıyorum zaten hakkımı şerefsizler
Cliosportve
18-04-2011, 17:14
Siz yazmadan yazmak istemedim Okan
Büyük geçmiş olsun
İnan kendim yakalanmış gibi üzüldüm
Hem parasal hemde bir sürü kafa ütüsü cabası
Siz yazmadan yazmak istemedim Okan
Büyük geçmiş olsun
İnan kendim yakalanmış gibi üzüldüm
Hem parasal hemde bir sürü kafa ütüsü cabası
eyvallah kanka saolasın vala muayene falan 270 tl ceza mahkeme biton urascaz sımdı
Alicanrs
18-04-2011, 20:31
dimi kanka bide üstüne üstlük geçemedin kafa kafaya gittin bari geçseydin :D:D:D
he ya ali abi bana saplamaya gelmiş koltukmoltuk sökük bende ona saplamaya gittim tam dolu ama polisler bize sapladı hiç hesapda yoklardı :D:D
morgy_drag
18-04-2011, 20:37
Cok gecmıs olsun..
Da araclar yurumuyormu?
Cekıcı ne alaka..
Otursaydı yanınıza gıtseydınız otoparka madem?
Sımdı polısler ın neyın pesınde oldugunuda yazıcam da ceza gelıcek..neyse..
tekrardan gecmıs olsun..
çekici ücreti 135 tl verdik hemde yuruyo ama cektırrtı tl ceza yazıldı muayeneye gırılcek bıde mahkemeye verdıler trafıgı tehlıkeye sokmaktan dolayı
Maşallah her iki aracada.
morgy_drag
18-04-2011, 20:44
çekici ücreti 135 tl verdik hemde yuruyo ama cektırrtı tl ceza yazıldı muayeneye gırılcek bıde mahkemeye verdıler trafıgı tehlıkeye sokmaktan dolayı
mahkemeden hıc bısey cıkmaz..kamera kaydımı var ne var?
de ıste gıt gel can sıkıntısı baskaa da bısey deıl..
hayırılısı ama benım mahkeme bıraz uzun surcek sıkayetcı oldum darpdan dolayı ne biçim polisler var inşallah çürükleri ayıklıcaz aracımda eksoz yok fılm yok dıstan yapılan hıcbısey yok yanı
yener nerelerde yaww...özledim keratayı..:D:D
yeneri bu sefer başka gişelerde almışlar :D:D:D:D:D
bacanagıma laf yok ...ss okan sende kendıne cekı duzenwer ozunde guzel adamsın belkı ama forumlarda boyle konusmalara yanasma cıddıye bınerse ıs ıyı olmaz ;)
Vay vay vay okan gene rahat durmamış :D:D
Maşallah her iki aracada..:)
SBL de oralarda gene :D
Selcuk_RoL
18-04-2011, 21:43
denemede bahane olmaz tabiyki ama sonuçta bu kadar rs bilen binen adam var burda ve bişey söylemişler bu eksoz olayı arabayı bu kadar geriletiyorsa bence ZY'ye maşşallah...!
react1ve
18-04-2011, 23:44
he ya ali abi bana saplamaya gelmiş koltukmoltuk sökük bende ona saplamaya gittim tam dolu ama polisler bize sapladı hiç hesapda yoklardı :D:D
kardesım koltuklar senın ıcın sokuk degıldı,alı abınle ben carsamba gecesı beraberdım o gece baska bı arkdsyla kalktı..o aksamda sokuktu..bu arada olaylardan benımde haberım war en ınce ayrıntsına kadar baglanan araclara cok gecmıs olsun,sana da ayrca gecmıs olsun..alıye de soledım ıcımde bı huzurszluk wardı o aksam,bızım araclarda sıkntı cıktı ulasamadık dıe yola cıkmadan 5 dk once vazgecmstk bızde gelmekten..herseyde bı hayır wardır belkı orda cevırmesler ılerde Allah korusun basınıza bı ıs gelcekti..
HLLVTECII
18-04-2011, 23:55
cok gecmıs olsun..
Da araclar yurumuyormu?
Cekıcı ne alaka..
Otursaydı yanınıza gıtseydınız otoparka madem?
Sımdı polısler ın neyın pesınde oldugunuda yazıcam da ceza gelıcek..neyse..
Tekrardan gecmıs olsun..
esasında araclar yuruyordu tabıkıde ama soyle bı durum olustu bızım ısımız trafıkle kalmadı darptan asayıse aksedınce olay ordan dırek karakola gıttık.. Bu yuzden araclara cekıcı cagırdılar. Yanı sadece trafıkle kalmıs olsaydı dedıgınız gıbı herkes arabasını kendısı gotururdu otoparka.. Ama ne dıyelım bunla gecmıs olsun...
Apo abı yenerden haber varmı en sevdıgın kankan :)
percussionali
19-04-2011, 00:02
bizim şemsiye içerde açıl dı vücudun kıvrak hareketleriyle çıkartmaya çalışıyoz
272 tl ceza
135 tl çekiçi ve otopark
130 tl muayne
150 tl egzoz tak çıkart ıvır zıvır
15 tl gişe
100 tl de benzin
30 tl egzo muaynesi
ile bu iş çözülür
daha mahkemeden gelecek olan minumum 600 max. 1500 tl lik ceza hariş
çok keyifli rolling ti çok tebrikler JiGoLo ma bi gecede 2000 tl yedi :D
bide ferrarilere pahalı araç diyonuz RS te pahalı günlük 2000binlira:D
maşallah zy ye..... okan eksoz gnderiyim sana daha takmadın mı....yuhhhhhhh
ceza kötün olmuş krdşim...
percussionali
19-04-2011, 00:09
ZYnin egzozu gerçekten stok 63 lık boru 63 lık orta susturucu 60 lık son susturucu kat yok ama polis gaza bas dedğinde öden 2.0l aracın motor sesi:D
Cliosportve
19-04-2011, 00:13
bizim şemsiye içerde açıl dı vücudun kıvrak hareketleriyle çıkartmaya çalışıyoz
272 tl ceza
135 tl çekiçi ve otopark
130 tl muayne
100 tl egzoz tak çıkart
15 tl gişe
100 tl de benzin
ile bu iş çözülür
daha mahkemeden gelecek olan minumum 600 max. 1500 tl lik ceza hariş
çok keyifli rolling ti çok tebrikler JiGoLo ma bi gecede 2000 tl yedi :D
bide ferrarilere pahalı araç diyonuz RS te pahalı günlük 2000binlira:D
Büyük geçmiş olsun
Mahkeme para cezası çok kötü olmuş
percussionali
19-04-2011, 00:14
Büyük geçmiş olsun
Mahkeme para cezası çok kötü olmuş
şemsiyemizin uclarını köreltmeye çalışıyoz 5 kişi:icon_wack
Cliosportve
19-04-2011, 00:15
şemsiyemizin uclarını köreltmeye çalışıyoz 5 kişi:icon_wack
Boşver senin ST sağolsun dostum
Canından kıymetlisi yok ya giden para olsun
percussionali
19-04-2011, 00:22
Boşver senin ST sağolsun dostum
Canından kıymetlisi yok ya giden para olsun
aynen kardeşim yapacak bişy yok allah araç sahiplerine sabır versin (amin:D)
2000 binliraya neler yapıla bilir
bi düşünelim haders-itb-stage2 baskı:D of ciğere bak sen:D
react1ve
19-04-2011, 00:32
bi düşünelim haders-itb-stage2 baskı:D of ciğere bak sen:D
sana bısey olmadı ya o dedıklerın yıne olur =))
PPR engineering
19-04-2011, 09:09
ZYnin egzozu gerçekten stok 63 lık boru 63 lık orta susturucu 60 lık son susturucu kat yok ama polis gaza bas dedğinde öden 2.0l aracın motor sesi:D
dış çap 60 iç çap 57 kardeşim boruları 63 değil susturucular mevcut kat iptali var.
percussionali
19-04-2011, 19:24
dış çap 60 iç çap 57 kardeşim boruları 63 değil susturucular mevcut kat iptali var.
vall kardeşim ben kafamdan uydurmadım araç sahibi nin yalancısıyım :D o sahibine sorun bence
percussionali
19-04-2011, 19:37
vall kardeşim ben kafamdan uydurmadım araç sahibi nin yalancısıyım :D o sahibine sorun bence
Alicanrs
19-04-2011, 19:41
okanda iyi bilmioki :D aracı aldığı kişiler yazmış ztn :D
percussionali
19-04-2011, 19:42
benmi bilecem:D onun aracını alican:D okanda bilmiyosa:D
okan aldığında egzozluydu okan polisle derdi olmaması içi yaptırmış hiçte dert olmadı 60lık düz boruda bağlandı okanın orjinal dedği arabasıda totalde ötüyo gene :D
Alicanrs
19-04-2011, 19:44
eheheh abi herşey bi yana araban çok gzl yürüyor allah kaza bela vermesin çok hoşuma gitti sevindim hakkını almışsın :)
percussionali
19-04-2011, 19:47
eheheh abi herşey bi yana araban çok gzl yürüyor allah kaza bela vermesin çok hoşuma gitti sevindim hakkını almışsın :)
:D sağol kardeşim bilir kişilerin elinde olduğu için yürüyo salak sulak insanların aphaçilerin eline dğşse zten sonuç belli gel 10 liraya vereyim sana:D
okan aldığında egzozluydu okan polisle derdi olmaması içi yaptırmış hiçte dert olmadı 60lık düz boruda bağlandı okanın orjinal dedği arabasıda totalde ötüyo gene :D
ben aldığımda eksoz yoktu ali abi ben taktım söktüm boruda kaan ın dedıgı gıbı her neyse bosver 2000 tl ye yapcaklarımızı ortaklasa yapardık ya :D:D bu arada yener nabcak şimdi ali abi :D:D:D:D:D:D??????
percussionali
19-04-2011, 19:55
ben aldığımda eksoz yoktu ali abi ben taktım söktüm boruda kaan ın dedıgı gıbı her neyse bosver 2000 tl ye yapcaklarımızı ortaklasa yapardık ya :D:D bu arada yener nabcak şimdi ali abi :D:D:D:D:D:D??????
yerner :Deli: GÖRDÜM:beuj::hahaha::D
percussionali
19-04-2011, 20:06
okan angel letli stop yüzünden adam mından oldu yaa yazık hadi bizde egzoz var onda oda yok bide iki gün olmuş alalı :(
chiefkadir
19-04-2011, 22:12
bi düşünelim haders-itb-stage2 baskı:D of ciğere bak sen:DMaiste Headers var 2500tl;)
percussionali
19-04-2011, 23:35
Maiste Headers var 2500tl;)
vall kadir abi mais ten almaya kalksak:D bunun gibi 5 kere daha bağlanmak gerek bunları yappabilmem için:D istanbuldada yapıyolar sağlıklı haders iskender ustaya versen 1 lira servisinkinden dahada iyisi olur:D;)
percussionali
20-04-2011, 16:55
ah yener ah nerdersin hem şahitsin hem ortada yoksun:D
PPR engineering
20-04-2011, 17:45
egsozu yapan benim ne alakası var :D:D okan değilki okan yanlış sölemiş demek işstedim..
percussionali
20-04-2011, 19:26
egsozu yapan benim ne alakası var :D:D okan değilki okan yanlış sölemiş demek işstedim..
vall bilmem ben üzerinde kat yok borular değişti dediğim gibi susturucularda 63 lükmü ne bana söylenene o madem okadar stok neden böğürüyo araç bende de aldığımda full stok aldım ilk egzozu ben taktım ama arabamda hiç mi hiç ses yoktu onun ara gaza bastığında bağırıyo kardeşim bağırmasa zaten bağlanmazdı bizlerle aynı kefeye konuldu ;)
morgy_drag
20-04-2011, 19:34
Dipnot: RS doğasında var zaten böğürmek:D
Ben bağlandığımda ZY ile aynı eksoz sistemi vardı sonda DC vardı ama..
Öyle bağlandım..
DC yi çıkardım OEM susturucuyu taktım,polis yine salmamıştı..
Ortaya ikinci susturucu taktık gaz ayarını kıstık dip gaz yaptırmadık vs vs..
Hatta ben sussun yeterkı dıye 3uncu susturucuyu bıle koymayı dusunduydum o telaşla:D
Ayriyetten ZY ile benım FL nın eksoz sıstemı aynı kalıp..Herşeyi aynı..ZY nin sahıbı arkadas bı egılsın baksın alttan sanat harıkasına:)
Yaptırdığımız yerde kı adam kör olmus,kayınco kaan ım 2 kroşeyle kendıne getırmıs dıyede bı soylentı mevcut:D:D
percussionali
20-04-2011, 19:57
Dipnot: RS doğasında var zaten böğürmek:D
Ben bağlandığımda ZY ile aynı eksoz sistemi vardı sonda DC vardı ama..
Öyle bağlandım..
DC yi çıkardım OEM susturucuyu taktım,polis yine salmamıştı..
Ortaya ikinci susturucu taktık gaz ayarını kıstık dip gaz yaptırmadık vs vs..
Hatta ben sussun yeterkı dıye 3uncu susturucuyu bıle koymayı dusunduydum o telaşla:D
Ayriyetten ZY ile benım FL nın eksoz sıstemı aynı kalıp..Herşeyi aynı..ZY nin sahıbı arkadas bı egılsın baksın alttan sanat harıkasına:)
Yaptırdığımız yerde kı adam kör olmus,kayınco kaan ım 2 kroşeyle kendıne getırmıs dıyede bı soylentı mevcut:D:D
vall güzel kardeşim benim JGL rs 45 binde orjinal klmtredeki bir rs tir ilk motorunda fabrika çıkışı flitresinin kelepçesini biz açtık daha kelepçenin üzerinde ki açılma boya cizgisi duruyodu okada stok bir araç gerisini sen hesap et aynı zamanda video benim faceden eklendi facemi ekle resimlerime bak egzoz takılırken iki susturucu bir kat var ve araç çok sessizdi ilk aldığımda hiç ses yok 2.0 litrelik araç elbette gaza oturdupunda bağırır ama okanın ara ciiddi ses çıkarıyodu yani hayır benim rsin egzozzunu ben söktürmesem dedğin doğru derim sana ama cidden egzoz sus hiç ses yoktubenimkinde okanım stok rs inde stok bir rs sesi yoktu belirteyim;)
SS te orjinal 51mm lik ara borular var kat iptal orta yok son susturucusu sadece tipo 1.4 susturucusu takıp muayeneden geçtiğini bilirim :) sıfır ses bildiğin orjinal 1.2 16v clio gibi :)
Alicanrs
21-04-2011, 00:08
ali abi nie bağrıo okanın araç söliyim son susturucu orjinal ama özel yapım oldğu için içi geniş o yüzden böğrüo orta susturucu var sonda orjinal ztn görmüşsündür egsoz yok araçta içi genişletilmiş biraz o yüzden bağrıo ama bi egsoz kdr etkisi yok tabi .. bağlanmaması lazımdı ama iisine denk gelmemiş okan yapcağı bişe yok sağlık olsun ..
percussionali
21-04-2011, 19:11
ali abi nie bağrıo okanın araç söliyim son susturucu orjinal ama özel yapım oldğu için içi geniş o yüzden böğrüo orta susturucu var sonda orjinal ztn görmüşsündür egsoz yok araçta içi genişletilmiş biraz o yüzden bağrıo ama bi egsoz kdr etkisi yok tabi .. bağlanmaması lazımdı ama iisine denk gelmemiş okan yapcağı bişe yok sağlık olsun ..
vall alicanım dedğin gibi bi işe yaramadı gen bağlandı gene bağlandı:D o yarın bende cumartesi muayneye götürücezz:D
Alicanrs
21-04-2011, 22:43
vall alicanım dedğin gibi bi işe yaramadı gen bağlandı gene bağlandı:D o yarın bende cumartesi muayneye götürücezz:D
walla üzüldüm ama geçmiş olsn bende 2-3 kez bğlanmıştım mahmutbey gişelerde filan clio rs le:D acımazlar alırlar direk :D
Cliosportve
21-04-2011, 22:46
walla üzüldüm ama geçmiş olsn bende 2-3 kez bğlanmıştım mahmutbey gişelerde filan clio rs le:D acımazlar alırlar direk :D
Sen zaten yere tükürsen bağlıyorlar seni :D
Alicanrs
21-04-2011, 22:48
Sen zaten yere tükürsen bağlıyorlar seni :D
olm napım yemek yemeye gidiorm yaylada hks vardı bağırtmıorm he yavaş yavaş boşa attım ztn polisi öteden görünce bağlamıcaktı ztn ruhsat kimlik vs sordu .. bırakcaktı aracın arkasına geçip bişiler yazıcaktı egsozu gördü egsoz var bağlıcam dedi hay böle işe dedim :D eve bıraktırdım kendimi polise sora:D
percussionali
21-04-2011, 22:57
olm napım yemek yemeye gidiorm yaylada hks vardı bağırtmıorm he yavaş yavaş boşa attım ztn polisi öteden görünce bağlamıcaktı ztn ruhsat kimlik vs sordu .. bırakcaktı aracın arkasına geçip bişiler yazıcaktı egsozu gördü egsoz var bağlıcam dedi hay böle işe dedim :D eve bıraktırdım kendimi polise sora:D
çeşke bizide böyle bağlasalardı biz eve değilde nezarete bıraktılar sağolasıcalar:D aman sabahlar olmasın:D
zy yeni farları takıldı eksoz sıstemı yapıldı fıltre orjınal takıldı muayeneye hazır :D katı takmadım ıkı tane susturucu var ortada ınsallah gecder bole cok sessız oldu ama hadı hayırlısı bakalım
percussionali
21-04-2011, 23:38
zy yeni farları takıldı eksoz sıstemı yapıldı fıltre orjınal takıldı muayeneye hazır :D katı takmadım ıkı tane susturucu var ortada ınsallah gecder bole cok sessız oldu ama hadı hayırlısı bakalım
vall kanka JGL rs e ise far ayarı yapıldı kaput orjinale çeviildi lastik jant değişti yarın egzozu takıcam benim flitreyide çıkardıktan sonra veririsen onu takıp muayney gidicemde yer bulamadım kanka cumartesine
vall kanka JGL rs e ise far ayarı yapıldı kaput orjinale çeviildi lastik jant değişti yarın egzozu takıcam benim flitreyide çıkardıktan sonra veririsen onu takıp muayney gidicemde yer bulamadım kanka cumartesine
pazara al abı o zaman randevusuz cok sıra bekelrsın gıbı gelıo bana
Cliosportve
21-04-2011, 23:45
Bu ne yav
Sıfır kusurla mı geçiceksiniz
Hava filtresi hafif kusur onada mı kıllanıyor bu adamlar
percussionali
22-04-2011, 00:09
pazara al abı o zaman randevusuz cok sıra bekelrsın gıbı gelıo bana
vall kardeşim pşsa alıcamda oda yok cumaada yok yarın telefonla arıcam nette baktım da bulamadım
Bu ne yav
Sıfır kusurla mı geçiceksiniz
Hava filtresi hafif kusur onada mı kıllanıyor bu adamlar
vall kanka kusur musur bilmem ben eksiksiz geçsinde sonra bidaha uğraşamam ben yapıyım da hafifide yazmasınlar muayne kağıdını taratıp koyacam site :D sende koy okan:D
dragstar
22-04-2011, 00:30
M=F.d
F=moment
Döndürme kuvveti
f=m.a
anlaşılmayan birşey ?
pazartesi günü çıktısını alıp fakülteye götürcem literatürün biraz değişikliğe ihtiyacı varmış
anlaşılmayan biryer varsa:
literatür < tüm sözlükler < sesli sözlük : ingilizce türkçe almanca yunanca ispanyolca italyanca fransızca sözlük çevirileri (http://www.seslisozluk.com/?word=literat%C3%BCr)
percussionali
22-04-2011, 19:12
:d:d:d:d:d
pazartesi günü çıktısını alıp fakülteye götürcem literatürün biraz değişikliğe ihtiyacı varmış
anlaşılmayan biryer varsa:
literatür < tüm sözlükler < sesli sözlük : ingilizce türkçe almanca yunanca ispanyolca italyanca fransızca sözlük çevirileri (http://www.seslisozluk.com/?word=literat%C3%BCr)
biz o fakulte yollarını geçeli çok oldu genç sen devam et hocanın literatürünle hadi bakim :)
percussionali
23-04-2011, 21:47
biz o fakulte yollarını geçeli çok oldu genç sen devam et hocanın literatürünle hadi bakim :)
ah ah:D:soru::icon_tup:
hauahuah tam bi liseli yorumu oldu bu hauhauah:D bilmediğin tanımadığın kişiler hakkında konuşmamayı öğrenememişsin kardeşim sen adam hangi üni.de ne okuyor ne işler yapıyor bilmeden etmeden konustuğunda kendin komik duruma düşersin;) biz o yolları geçeli cok oldu yazmısın yasın 20 adamın yası 21 nasıl oluyosa anlamadım nerden geçtiğini :D :D
hauahuah tam bi liseli yorumu oldu bu hauhauah:D bilmediğin tanımadığın kişiler hakkında konuşmamayı öğrenememişsin kardeşim sen adam hangi üni.de ne okuyor ne işler yapıyor bilmeden etmeden konustuğunda kendin komik duruma düşersin;) biz o yolları geçeli cok oldu yazmısın yasın 20 adamın yası 21 nasıl oluyosa anlamadım nerden geçtiğini :D :D
her gördüğün şeyi gerçek sanma kardeşim.. ben bilmem gerekeni biliyorumda sizin bilmediğiniz çok eksik şeyleriniz var o yüzden yorum yapmıyorum artışmıcam kardeşim i geceler..