Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul YoL Sorgulama !!
Çanakkaleden istanbul hareme geliyorum da gebzeye nasıl gitceğimi neyle gitceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusuz :beuj::beuj:
haremden kalkan gebze mınıbuslerı var
Arabayla gidiceksende haremden e-5i takip et bostanci kartal istikametine
GokhanRS
18-04-2011, 19:05
minibüs otobüs filan mevcut haremde orda sordunmu gösterirler. kafa rahat gidebilirsin...
haremden kalkan gebze mınıbuslerı var
Haremden Gebze Hareme Biniceksın Gebze Merkezde İneceksin Neresine geliceksın Gebzenin ?
Gebze harem minibüsleri var..Epey sürüyor ama :)
berkay_aydin
18-04-2011, 19:40
iyi yolculuklar :)
binmiş oldugunuz otobüs gebzeden geçiyorsa inebilirsiniz aslında ama harem tarafında planlarınız varsa başka
Gebze hareme binerken dikkat et cebciler cok ;)
Önerileriniz için teşekkürler.. harem otobüse biniyoruz o zaman..
gebzenin girişinde renaultun orda akrabalarım var oraya gelicem... tarif biraz karışık oldu ama :D
Önerileriniz için teşekkürler.. harem otobüse biniyoruz o zaman..
gebzenin girişinde renaultun orda akrabalarım var oraya gelicem... tarif biraz karışık oldu ama :D
O zaman Sen Gebze Fatih Devlet Hastanesinin orda İnicen Sonra Ordan birisine Sorucan renault Faz ın oraya gidicen ASF idi İsmi deisdi Bende Gebzedeyim ama Hareme Binerken Dikkat Et yankesiciler cok ;)
Yanlız ben temde inmicem temin üstünde içmeler köprünün bayaha bir aşasında inicem merkeze girişte istikbal mi ne var onun da aşasında inicem ...
çanakkale'den geliyorsanız, esenler'de inip ordan gebze koop'a binin, biraz daha pahalı ama daha rahat gelirsiniz tem'den. gebze koop istediğiniz yerde indirir. gebze'deki renault faz diyorsanız e5 kenarında yeri. tem'den uzak yani ...
bi sn önceki mesajı dikkate almayın ltf.
kafamdaki gps'te hata oluştu, çanakkaleyi yanlış konumlandırdım :) gebze harem iyidir :)