Orijinalini görmek için tıklayınız : Oops! Video not available! Hatası alıyorum, ne yapmam gerekir
mustafaa_akca
18-04-2011, 23:39
arkadaslar mrb..ızlemek ıstedgm fılmlerı acamıorum sureklı bu hata ıle karsıalaıorum yapmayalım????
arkadaslar mrb..ızlemek ıstedgm fılmlerı acamıorum sureklı bu hata ıle karsıalaıorum yapmayalım????
sinema biletini degistir yeni bir sinemada izlemeyi dene .
mustafaa_akca
18-04-2011, 23:43
kusura bakma abı walla dedıgınden bısı anlamadım:D
sorunda bu ya bende senin sorudan konudan bisey anlamadim :D
Nerde ne izliyosun tvdemi izliyosun pcde bir programlami izliyosun yada net uzerindenmi izliyosun insan bi yazarda sorar dimi ama :soru:
Oops! Video not available! Hatası alıyorum, ne yapmam gerekir - Google'da Ara (http://www.google.com.tr/search?source=ig&hl=tr&rlz=1G1GGLQ_TRTR419&q=Oops%21+Video+not+available%21+Hatas%C4%B1+al%C4 %B1yorum%2C+ne+yapmam+gerekir&btnG=Google%27da+Ara&aq=f&aqi=&aql=&oq=)
Valla bende senin yazdığından birşey anlamadım.
mustafaa_akca
18-04-2011, 23:49
ewet bende n yazdgımı okudum bısı anlamadım!!!ben sorunu bıldıgım ıcın sızlerde bılıosnuzudur sandım ondan yane:D..
ınternette filmizle ındırmedenızle gıbı sıtelerden ızlerken ozellıkle gerılım ve korku fılmlerınde bu hatayı verıor..ızleymıoruz..ama bakıorum elallem ızlemıs catır catır yorum yazmıs sorun nedeır ona bakınıoprum:d
ewet bende n yazdgımı okudum bısı anlamadım!!!ben sorunu bıldıgım ıcın sızlerde bılıosnuzudur sandım ondan yane:D..
ınternette filmizle ındırmedenızle gıbı sıtelerden ızlerken ozellıkle gerılım ve korku fılmlerınde bu hatayı verıor..ızleymıoruz..ama bakıorum elallem ızlemıs catır catır yorum yazmıs sorun nedeır ona bakınıoprum:d
korku filmi cok korkuncsa olabiliyor tabi bole seyler link korkup kirilabiliyor mesela :D
burdan detaylari okuyabilirsin senle alakali olmayabilir o nedenle acilmiyosa ugrasma bosuna ...
Oops! Video not available! Hatası alıyorum, ne yapmam gerekir?/GÜNCEL « Dizivizyon.wordpress.com (http://dizivizyon.wordpress.com/2008/12/10/oops-video-not-available-hatasi-aliyorum-ne-yapmam-gerekir/)
çözümü için sayfayı yenilemen gerekir; yoğunluktan çoğu zaman açılma yapmaz .eğer sayfayı yenilediğin halde de açılmıyorsa bilki video silinmiştir. .
redbaron
19-04-2011, 01:01
korku filmi cok korkuncsa olabiliyor tabi bole seyler link korkup kirilabiliyor mesela :D
burdan detaylari okuyabilirsin senle alakali olmayabilir o nedenle acilmiyosa ugrasma bosuna ...
Oops! Video not available! Hatası alıyorum, ne yapmam gerekir?/GÜNCEL « Dizivizyon.wordpress.com (http://dizivizyon.wordpress.com/2008/12/10/oops-video-not-available-hatasi-aliyorum-ne-yapmam-gerekir/)
:hehe::hehe: abi koptum yaaa
S.Özeren
19-04-2011, 01:03
yapcak bişey yok :D
tarayıcın korkmuş senin
firefox kullan tilki korkmaz hiçbirşeyden...
///KDrÖZER
19-04-2011, 08:49
[QUOTE=ef186;2223971]korku filmi cok korkuncsa olabiliyor tabi bole seyler link korkup kirilabiliyor mesela :D[QUOTE]
:cokgreen: