Orijinalini görmek için tıklayınız : Taksitli Motosiklet Satışı
RottingChrist
19-04-2011, 09:22
Arkadaşlar,
Bazen görüyorum kefilsiz kredisiz motosiklet satışı yapılır diye. Bu şekilde satış yapan bildiğiniz tanıdığınız veya daha önce alıveriş yaptığınız yer varmı? Çin malı max. 2500 tl 150 cc lik bir scooter almak istiyorum. mondial kymco kanuni gibi markalardan birisi de olabilir.Tşk.
olcay_bora
19-04-2011, 10:27
abi avcılarda istanbul istikametine giderken yanyoldaki motorcularda o şekilde yapıyorlardı gecen sene bi değişiklik olmadıysa sıfır motor alabilirsin o şekilde.
Evet ben de görüyorum kimliğinle gel, motoru götür yazıyor hatta birinde haha :)
Ümraniye sanayiyi geçtikten sonra devam et, en yakın durağın karşısında hemen ;)
Mondial vardı diye hatırlıyorum orada.
RottingChrist
19-04-2011, 10:46
abi avcılarda istanbul istikametine giderken yanyoldaki motorcularda o şekilde yapıyorlardı gecen sene bi değişiklik olmadıysa sıfır motor alabilirsin o şekilde.
bunun gibi bir kaç ilan gördüm ve aradım ama kimlik bilgisine göre bankadan kredi çıkarıyorlarmış. yani pek değişen birşey yok. üzerime başka kredi olduğu için ikincisinin çıkmama ihtimalali var.
RottingChrist
19-04-2011, 10:47
Evet ben de görüyorum kimliğinle gel, motoru götür yazıyor hatta birinde haha :)
Ümraniye sanayiyi geçtikten sonra devam et, en yakın durağın karşısında hemen ;)
Mondial vardı diye hatırlıyorum orada.
evet bir arkadaşım daha aynı şeyi söyledi. bugün gidip bilgi almaya çalışacak. yaz geliyor ayağımızı kesecek birşey lazım. :)
evet bir arkadaşım daha aynı şeyi söyledi. bugün gidip bilgi almaya çalışacak. yaz geliyor ayağımızı kesecek birşey lazım. :)
Yaz için ben de düşünmüyor değilim, bir arkadaşım daha 2 aylık mondial var, araba aldı kendisi artık kullanmıyor, ben seni arayıp haber vericem dedim ama haber yok. :)
RottingChrist
19-04-2011, 11:44
Yaz için ben de düşünmüyor değilim, bir arkadaşım daha 2 aylık mondial var, araba aldı kendisi artık kullanmıyor, ben seni arayıp haber vericem dedim ama haber yok. :)
ben de 2 sene mondial 150 zat kullandım çiçek gibi duruyordu bir kere bile üzmedi ama araba alınca yatmasına kıyamadım sattım. şimdi çok pişmanım ama yapacak birşey yok.